Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mothman si despre spiritele naturii

Creat de ady73, 01 Iunie 2006, 12:48:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ady73

Mothman - Omul Molie, entitatea umanoida inaripata, prevestitoare de morti colective si dezastre naturale la scara mare. Iata un subiect interesant si deloc perimat, cu atat mai mult cu cat acet "batman" produs (eu asa cred) de subconstientul colectiv a inceput sa apara din nou.

Este oare o creatura reala a naturii avand o atat de abscunsa nisa ecologica incat ne e imposibil sa o gasim - se pare ca ne cauta ea pe noi, oamenii, doar in anumite momente, si atunci doar ca sa ne priveasca, sa ne observe - sau e o plasmuire naturala si subtila a  subconstientului grupului de oameni aflati intr-un pericol iminent?

Am vazut si filmul si chiar mi-a placut, dar cercetand mai departe in profunzime am observat ca realitatea cazurilor pe care le-am citit, depaseste cu mult ecranizarea romantata si, totusi, cam seaca de la Hollywood.

Pentru inceput niste linkuri introductive mai interesante :
1. http://en.wikipedia.org/wiki/Mothman
2. http://www.rense.com/general48/entity.htm
3. http://www.spiritelenaturii.go.ro/enciclopedie/omulmolie.htm
4. http://www.prairieghosts.com/moth.html  (despre cazul real din Point Pleasant, Virginia de Vest, din anii 1960)
5. http://www.imdb.com/title/tt0265349/ (filmul inspirat de cazul Omul-Molie la Point Pleasant)
6. http://movies.filmax.com/mothman/history_mothman.php (site f bine realizat; in lb. spaniola)
7. http://www.s8int.com/dino13.html (si creatura si-a facut reaparitia...)Elvin

am gasit o explicatie interesanta pentru acest wannabe Batman. Exista o baza subterana secreta langa orashelul american Dulce, in NEw Mexico. Acolo se fac experimente genetice si printre produsele instalatiilor de acolo este o incrucishare intre om si molie sau mai degraba liliac

ady73

Salut Elvin !...

Mothman e o cretura in cele din urma alegorica, pana la proba contrarie..

Eu sant convins ca mintea umana are un sistem foarte bine pus la punct prin care se autoanunta in caz de pericol... doar ca feedbackul acesta functioneaza destul de rar.