Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

VRIL Animi: Aplicații practice

Creat de Grifon, 15 Iulie 2017, 12:50:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

uforever

#15
CitatIn trei ani, acei oameni simpli au ajuns sfinti, vorbeau in lb straine, vindecau, sculau mortii, inmulteau paini etc. Deci, pe mine nu ma imbrobodeste nimeni ca uite asa ... pac -  :star: esti cuminte, asculti predici ...si apoi faci minuni fiindca crezi in ele pur si simplu.

Ne-au imbrobodit oricum cei care au facut ce au vrut cu scrierile respective,, de la calugarul Eronim in sec. 3 incoace. Totusi lucrurile sunt posibile in felul acesta, energia poate fi divizata unor indivizi, dar tre sa ai un nivel ca sa faci asta, as specula ca Iisus avea. Sunt unii care isi lasa o amprenta energetica, o anumite cantitate, pe diverse lucruri, o statuie sa spunem. Acea forma energetica, are exact imaginea individului, si uite asa statuia avand o anumita cantitate de energie, poate face diverse chestii. La asta ma refeream cand spuneam ca-i periculoasa treaba cu falsa consacrare. Daca statuia respectiva nu e consacrata, iar unii se roaga la ea pentru diverse lucruri, se va oferi o goanga(care are putin gong :wink:) s-o ia in primire, si uite asa apar minunile, plus iluminatii falsi, goanga respectiva va aparea cu o imagine de fiinta iluminata. Omul se va ruga pentru bani, sanatate...etc. Goanga va executa, dar ce primeste in schimb? Ghici!!! Nu-i nimic exclus nici cu ce s-a intamplat in perioada lui Iisus, mai ales ca venise cu o calitate innascuta foarte buna, cu ceva predestinare, daca luam in calcul si asta. Si da, energia poate fi divizata altor indivizi pe termen scurt. Avand in vedere ca nu le apartine si nu-i cultivata de ei, nu va dura prea mult, dar va avea efecte clare.

CitatNu poți obține doar o " felie gustoasă" prin aceste demersuri. Trebuie să mănânci "toată pâinea" - iar paradigma în care ajungi este, cred eu, ireversibilă.

E o viziune pesimista totusi. Odata ajuns pana acolo, ti-ai mai dori cale intoarsa? Pentru ce? Desigur ca poti urma o cale malefica, asta e cu adevarat o mare problema. Cum scapi de toate lucrurile alea instalate in tine? In ziua de azi e suficient sa citesti o carte plina de mesaje, sa consideri doar ca-i rezonabil ce se spune acolo si deja ai instalat un set de lucruri. Atunci incep problemele serioase, lucrurile instalate sunt toate vii. Totul este viu, inclusiv vrilul sau capacitatile paranormale, inclusiv bolile. Aici e foarte discutabil, cam cat de discutabil e, daca in momentul mortii urmezi sau nu lumina. Unii ar spune ca-i o capcana, vai intra in alta matrice.
Poate n-am inteles eu bine ce vrei sa spui cu "ireversibil", am o perceptie cam jucausa.  :roll:

CitatNu țin totuși să dezbat problemele respectivei mișcări (mai ales că soarta ei a devenit un pretext propagandistic ptr.americani, în jocul geopolitic cu China - de unde și exagerările "demonizatoare" din partea tuturor factorilor implicați).

Cum ar putea sa nu profite americanii de asta? E clar ca le pica bine, totusi situatia este cat se poate de reala acolo, se incalca grav drepturile omului, e horror. Cat despre "demonizare", iar e discutabil si profund, dar nu e locul pentru discutia asta. In spatele oricarei persecutii se afla lucruri malefice.

CitatIn linkul despre Falun Gong am citit si se repeta non stop termenul "puteri supranaturale" de nu stiu cate ori pe pagina. Ok...

E o simpla prezentare, nu-s perfecti nici cei care se ocupa de partea asta. Mie cand mi s-a prezentat practica, am fost foarte agresiv, asa ca mi-am format un sistem de atunci, nu mai judec lucrurile dupa coperta. Am jignit niste oameni foarte buni si "specia" asta e pe cale de disparitie.

CitatSi aici apare un paradox straniu : tot cultivând starea mentală necesară, omul atinge (teoretic) un asemenea nivel spiritual, încât, cu certitudine, nu va mai ține deloc să mute un bob cu gândul...

Tot cultivand starea mentala de a obtine sa mute un bob de grau, nu va atinge un asemenea nivel spiritual.

Am reformulat putin, sper sa nu te superi, dar eu asa vad lucrurile.

Este doar intelegerea mea momentan!!!





uforever

Am revenit sa nu ramana in coada de peste reformularea mea. Cand starea mentala este aceea de a obtine ceva, acela este un atasament, in cazul de fata mutaul acelui bob de mustar. Cu atasamente nu se obtine nici o evolutie, nu se poate progresa. De aceea prima regula este fara atasamente, fara intentie de a obtine. Doar am vrut sa pun in evidenta acest lucru, de aceea am reformulat. Oricum, afirmatia dvs. Grifon este corecta.

Grifon

Am înțeles precizarea, dle.@uforever, si o consider binevenită.
Cam asta voiam să spun și eu, dar am făcut doar referirea generală.
De altfel, nici nu cred că e posibil să "vrei mutarea bobului" si, concomitent, să-ți calibrezi psihismul pentru "contopirea" preliminară. Non-sensul ar anula orice demers. Mintea va începe să simtă incoerența demersului, într-o interpelare tip : "băi tontule, cum să fii tu bobul ? Bobu-i bob iar tu ești tu ! Dacă vrei să-l miști, nu e clar că nu ești bobul ?"
Iar dacă se reușește, să zicem, înglobarea bobului în psihism, apare o dilemă pe care am putea-o enunța, hilar, cam : "păi bine măi frate, după ce te-ai muncit atât să " devii una" cu bobul, acum vrei să-l dai în...xxxx ?"

Așa se întâmplă, pe o scală mult mai mare, când cineva vrea să manipuleze "psi" o altă ființă. Obligat la calibrarea prealabilă pe "țintă", e silit a cultiva empatia. Cultivând-o, ajunge să nu mai vrea a-si păgubi aproapele (aici termenul fiind stricto sensu) și renunță, devenind cumva și mai bun.
(desigur, asta e valabil la un om normal - fără patologii - si cu condiția să dezvolte empatia complet - nu doar selectiv, până identifică vulnerabilitatea țintei).

kenjiro


fiulploii


Grifon

Interesantă expunerea găsită de colegul @fiulploii - cu precădere experimentul cu mâna artificială.
Precum s-a văzut, subiectul şi-a "legat" conştiența de acea mână de plastic, ajungând involuntar s-o considere "a lui".
Evoluția s-a datorat vopsirii sincrone a mâinii sale stângi şi a celei false. A avut simultaneitate vizuală, iar creierul i-a "fabricat-o" si pe cea tactilă (la nivel subconştient).
E acelaşi lucru pe care l-am expus în postările recente - extinderea psihismului. In experiment nivelul e minimal, aproape infim, dar dacă ar fi multiplicat / adâncit, s-ar fi creat potențialitatea mişcării brațului artificial.

abyss

Mai ramane a fi demonstrata printr-un test repetabil aceasta potențialitate.
Ideea sună foarte logic, după cum și acel cercetator parea foarte stapan in prezentarea sa, desi pe mine nu m-a convins care a fost ideea principala, neatingand in opinia mea puctul de interes maxim al subiectului nostru de studiu si asta datorita faptului ca lucreaza probabil la AI. Dar, da interesanta expunere.

Grifon

Dar, dacă tot s-ar pune problema de a mișca ceva, este mai recomandabil să nu se înceapă cu vreun bob - oricât de mic. Bobul este deja o densificare serioasă, f.greu de asimilat în psihism și conceput doar ca ceea ce, de fapt, e - un gând.
E mai bine să se încerce eforturile de manipulare psi cu o flacără (preferabil a unei lumânări). Focul - deși tot o manifestare matricial-materială - e mai puțin dens decât Pământul, și în același timp mai pretabil a fi "mișcat" decât Aerul.
Mai mult, flacăra dă impresia de "viu" (prin mobilitate si strălucire), iar asta ușurează asimilarea ei în mental, născându-se mai ușor "liantele" de interacțiune.