Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Anteroproiecție

Creat de Guest, 27 Mai 2017, 00:58:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Guest

@jean
De unde stim ca ele, entitatile, sunt din alt plan de frecvente? Au fost determinate frecventele lor? Cum anume daca noi nu putem determina frecvente decat din spectrul cunoscut? Poate este doar o supozitie, ma gandesc...

@tuturor
Ce parere aveti despre anteroproiectie?
Reamintire: http://universulspiritual.twilight-mania.com/t504-psihofotografia-si-anteroproiectia-oculara

abyss

Unele entități sau chiar fenomene ozn au fost filmate folosind camere in spectrul uv.

kenjiro

Aici se poate discuta si despre fenomene conexe

Tulpa+Ectoplasma

Tulpa poate lua forma unui obiect, animal, peisaj sau om. Preoții lamas consideră universul o simplă proiecție mentală. Filosofia lor se bazează pe puterea mentală care devine mai puternică prin exerciții de meditație.

Sursa:
https://www.efemeride.ro/tulpa-proiectia-materiala-creata-prin-spirit

Ectoplasmul  sau ectoplasma este realizarea materializată pe care o ia fluidul psihic. În general, iese din gura mediumului în stare de transă. Se oferă vederii observatorului sub diferite forme: vapori mai mult sau mai puţin denşi, fire fine sau ,,măşti" umane care par din hârtie boţită sau din cârpă.

Sursa:
https://blog.jorjette.ro/ce-este-ectoplasma/


kenjiro

'An Act of God' :)

Daniel 5:5
Ospăţul lui Belşaţar şi luarea Babilonului

5 În clipa* aceea, s-au arătat degetele unei mâini de om şi au scris în faţa sfeşnicului, pe tencuiala zidului palatului împărătesc. Împăratul a văzut această bucată de mână care a scris.


Semnătura lui Napoleon

În Anglia, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de ectoplasme a fost mediumul Daniel-Douglas Home, prin gu­ra căruia ieşeau de obicei mâini de oameni care deplasau o­biec­­te. Aceste mâini erau cel mai ades vaporoase, reci şi iner­­te, dar şi calde şi vii. În tim­pul unei şedinţe de mate­ria­lizări, dată de Douglas Home la Tuileries, în faţa îm­păratului Napoleon al III-lea şi a îm­părătesei Eugenia, a apă­rut o mână de cu­loare al­băs­trie, bine constituită, chiar elegantă, foar­te asemănă­toare cu aceea a lui Napoleon I. Toţi cei de fa­ţă au văzut cum mâna aceea a luat un creion care se afla pe o masă şi a început să scrie pe o foaie de hârtie. Sunetul scrisului a fost au­zit de toţi. Când mâna plutitoare a dus hârtia împărătesei, aceasta s-a retras înfricoşată în scaun. Era semnătura lui Napoleon I.

Sursa:
http://www.formula-as.ro/2013/1056/enigme-16/manifestarile-ectoplasmatice-preocupa-omenirea-de-sute-de-ani-16071



kenjiro

CitatEste un subiect delicat totusi dar si indraznet pentru ca oarecum incercam sa definim o legatura intre nebunie, sensibilitate sau contact cu entitati vazute de toata lumea - OZN-uri cu multipli martori.

Poate te intereseaza: Bicameralism (psychology)
According to Jaynes, ancient people in the bicameral state of mind would have experienced the world in a manner that has some similarities to that of a schizophrenic. Rather than making conscious evaluations in novel or unexpected situations, the person would hallucinate a voice or "god" giving admonitory advice or commands and obey without question: one would not be at all conscious of one's own thought processes per se. Research into "command hallucinations" that often direct the behavior of those labeled schizophrenic, as well as other voice hearers, supports Jaynes's predictions.

Sursa:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bicameralism_(psychology)