Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Anteroproiecție

(1/2) > >>

Guest:
@jean
De unde stim ca ele, entitatile, sunt din alt plan de frecvente? Au fost determinate frecventele lor? Cum anume daca noi nu putem determina frecvente decat din spectrul cunoscut? Poate este doar o supozitie, ma gandesc...

@tuturor
Ce parere aveti despre anteroproiectie?
Reamintire: http://universulspiritual.twilight-mania.com/t504-psihofotografia-si-anteroproiectia-oculara

abyss:
Unele entități sau chiar fenomene ozn au fost filmate folosind camere in spectrul uv.

kenjiro:
Aici se poate discuta si despre fenomene conexe

Tulpa+Ectoplasma

Tulpa poate lua forma unui obiect, animal, peisaj sau om. Preoții lamas consideră universul o simplă proiecție mentală. Filosofia lor se bazează pe puterea mentală care devine mai puternică prin exerciții de meditație.

Sursa:
https://www.efemeride.ro/tulpa-proiectia-materiala-creata-prin-spirit

Ectoplasmul  sau ectoplasma este realizarea materializată pe care o ia fluidul psihic. În general, iese din gura mediumului în stare de transă. Se oferă vederii observatorului sub diferite forme: vapori mai mult sau mai puţin denşi, fire fine sau „măşti” umane care par din hârtie boţită sau din cârpă.

Sursa:
https://blog.jorjette.ro/ce-este-ectoplasma/

kenjiro:
'An Act of God' :)

Daniel 5:5
Ospăţul lui Belşaţar şi luarea Babilonului

5 În clipa* aceea, s-au arătat degetele unei mâini de om şi au scris în faţa sfeşnicului, pe tencuiala zidului palatului împărătesc. Împăratul a văzut această bucată de mână care a scris.


Semnătura lui Napoleon

În Anglia, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de ectoplasme a fost mediumul Daniel-Douglas Home, prin gu­ra căruia ieşeau de obicei mâini de oameni care deplasau o­biec­­te. Aceste mâini erau cel mai ades vaporoase, reci şi iner­­te, dar şi calde şi vii. În tim­pul unei şedinţe de mate­ria­lizări, dată de Douglas Home la Tuileries, în faţa îm­păratului Napoleon al III-lea şi a îm­părătesei Eugenia, a apă­rut o mână de cu­loare al­băs­trie, bine constituită, chiar elegantă, foar­te asemănă­toare cu aceea a lui Napoleon I. Toţi cei de fa­ţă au văzut cum mâna aceea a luat un creion care se afla pe o masă şi a început să scrie pe o foaie de hârtie. Sunetul scrisului a fost au­zit de toţi. Când mâna plutitoare a dus hârtia împărătesei, aceasta s-a retras înfricoşată în scaun. Era semnătura lui Napoleon I.

Sursa:
http://www.formula-as.ro/2013/1056/enigme-16/manifestarile-ectoplasmatice-preocupa-omenirea-de-sute-de-ani-16071

kenjiro:
Off Topic

Psihokinesie
http://www.rufon.org/forum/fenomene-conexe-si-paranormale/psihokinesie/

An experiment of true Psychokinesis.PART-1/3
https://www.youtube.com/watch?v=9pdpygM5iK8&feature=related

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version