Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Omuleti. verzi sau gri.

Creat de dacian_a, 12 Mai 2006, 13:28:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Skywalker

Unii contactati (mai putini) afirma ca exista si rase de reptilieni benefici.

Datele le-am luat de pe un link propus de Jacke.
http://www.aliens.monstrous.com/reptilians.htm
Asa zice acolo, ca informatiile sunt primite de la martori.

Si mai este un site:
http://www.civilizatii.extraterestre.go.ro/rase/rase_de_extraterestri_r.htm



DepthOfField

Aha..deci o concentrare si selectie a SPUSELOR unora si altora dintre "contactati".
In schimb detaliile, sunt pe alocuri, demne de atlasul cercetotorului zoolog:
CitatBiologie: Au sange rece. Respiratia este imperfecta in conditiile noastre, doar ca sa asigure respiratia tesuturilor si sa proceseze alimentele.  Se inmultesc prin oua care sunt clocite in oviduct.
Ochii sunt permanent deschisi cat timp sunt treji. Ochii lor sunt compusi din mii de fatete microscopice
Cum au putut contactatii sa vada cum se inmultesc ET, de exemplu?
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Skywalker

Aceeasi intrebare am pus-o lui Jackie mai demult. Atunci era vorba de alti extraterestrii, insa intrebarile erau aceleasi. Dovada:
  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,215.0.html

Din anumite surse, insa nesigure, am aflat ca  ei colaboreaza cu serviciile secrete. Poate de acolo provin aceste informatii.

jackie28t

Skywalker,vad ca ai nevoie de putin ajutor. :wink:

Ciuciulete,toate informatiile despre unele rase extraterestre,informatii far evidente binenteles,adica informatii provenite de la martori oculari.Adica cei care i-au intalnit si au spus cate putin...toate datele sa-u adunat si selectate intr-o anumita masura in care cu timpul,repet cu timpul  s-a transformat intr-un catalog.
Dáca vrei sa cunosti intr-adevar te pot ajuta cu un link unde sunt sute de intamplari cu cazuri de CONTACTEE in fiecare an.

Ca la inceput...citesti tot ce gasesti pe acest link adica acele cazuri de Abductions:
http://www.ufocasebook.com/alienabductions.html

Dupa care poti sa citesti si toate cazurile de contacte cu extraterestrii provenite de la oameni normali asa ca tine si ca mine (care pot fi surorile sau chiar fratii nostrii,deoarece i se poate intampla oricui de acea trebuie sa fim civilizati si politicosi cand discutam cu ei deoarece aceste subiecte sunt sensibile) care din nefericire au avut intamplari ingrozitoare ce au ramas in minte pe viata.
te rog sa dai sroll pe pagina  de pe legatura de mai jos ca sa gasesti Humanoid / Alien
http://www.ufocasebook.com/contactindex.html
Poti incepe cu Humanoid / Alien Contact Index din anul  1980 : http://www.ufocasebook.com/contact1980.html
sunt doar 166 de cazuri si astea sunt doar cele care au fost inregistrate si scrise ca daca ne gandim ca mai sunt si cei cu frica care nu vor sa redeie intamplaile lor ciudate din cauza fricii sau mai stiu eu ce motive.De obiecei cazurile UFO sunt RAPORTATE doar 10%

Deci te rog sa citesti toate acele date existente in acele linkuri dupa care ai sa intelegi defapt ce Skywalker a vrut sa spuna.
De geaba il itrebi asa de mult daca nu citesti si nalizezi si tu cat de cat nu vei putea intele niciodata.
Ca daca ai luam la intrebari pe altii doar pentru ca ni se pare nostim unele lucruri ar insemna pierdere de vreme si invartire in cerc fara a avea ceva constructiv.

jackie28t

Daca vrei sa stii de la cine provin aceste informatii....cat de cat...urmareste te rog to acest film si fii atent la sfarsit cand se spune cate rase de extraterestrii au fost catalogate si cam cum sunt ei.Vei vedea ca vin de la oameni seriosi cu barba alba in ufologie care se ocupa de subiecte serioase de anii de zile si care-si poate risca chiar si cariera pentru a reda acele informatii.
Watch the May 9, 2001 National Press Club Press Conference Video!



apasa pe acest link dupa care poti extrage filmul in calitate buna. 8-)
http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm

Vizionare placuta si te rog sa nu consideri afirmatia mea rautacioasa pentru ca a fost ca un mic ajutor...ca defapt noi suntem aici pe forum ca sa ne ajutam unii pe altii nu doar sa ne batem joc de ideiile altora.Dicutam si invatam....bonusul este doar ceva personal care nu este atat de inportant.
Toti suntem aici pe aceasi barca.De a cunoaste adevarul despre fenomenul OZN si misterul fiintelor extra-terestre care ne viziteaza asa cum se stiie de de sute de ani.
Ei sunt aici....restul ne intereseaza!

DepthOfField

ei asa mai merge, jackie..referinte ceream referitor la cele spuse.

CitatDe geaba il itrebi asa de mult daca nu citesti si nalizezi si tu cat de cat nu vei putea intele niciodata. Ca daca ai luam la intrebari pe altii doar pentru ca ni se pare nostim unele lucruri ar insemna pierdere de vreme si invartire in cerc fara a avea ceva constructiv.

Si de intrebat, am dreptul sa intreb orice, si prefer sa primesc si raspuns de la unul care stie si e documentat, nu doar "citeste si convinge-te singur". Si daca faptul ca intreb e pierdere de vreme, probabil ca nu ar trebui sa-mi raspunzi.

No offense  :wink:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

da dar,vad ca tu intrebi doar de luare la misto.Incearca sa-ti faci temele de-acasa si vei intelege.Iar de raspuns,apropo nimeni nu este obligat sa-ti raspunda la intrebari la care nu este obligat sa raspunda.
Deci,daca nu esti baiat istetz si nu intrebi frumos poate ca unii nici n-o sa bage in seama sa-ti raspunda la intrebarile la crezi ca ai dreptul.
Eu doar te ajut....in viitor imi vei da dreptate.

dacian_a

Nu are rost sa discutam/discutati in contradictoriu, tocmai pentru ca este vorba despre un domeniu aflat momentan "pe hartie" si nu e cunoscut "in practica", cel putin nu de noi. Intr-adevar, exista clasificari care trebuie sa provina de undeva...sau o fi totul un imensa complot si toata existenta noastra e doar o "scena de teatru" foarte bine organizata? Poate chiar de extraterestrii, asa cum ii numim noi :).

Si-apoi, fiecare are posibilitatea, daca vrea, sa isi exprime parerile liber, si, de ce nu, daca tot exista, sa cerceteze "documentatia".

toma

CitatSi ce garantie de credibilitate prezinta acei cercetatori?
Absolut nici una, fantezii luate de pe net sau carti SF! Apropo, cam asa ar fi aratat pamintenii daca dinosaurii nu ar fi pierit acu' 60 milioane de ani :lol:
CitatIncearca sa-ti faci temele de-acasa si vei intelege
Nu stiu zau cine trebuie sa-si faca temele.....
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Skywalker

Multumesc de sprijin, Jackie! Ma bucur ca mai este si cineva care nu considera extraterestrii doar o fictiune.

  Daca ar fi fost un singur caz de abductee, atunci am fi zis ca-i SF. Insa la milioane de cazuri din toate timpurile si de pe intreg mapamondul, implicand oameni din toate categoriile sociale nu va da  totusi de gandit, scepticilor! Aici daca e forum de OZN-uri, ar trebui sa fie oameni pasionati si care cred in ele si in ei. Insa constat cu amaraciune ca sunt mai multi sceptici aici.

  In curand voi scrie despre Omuletii gri.

DepthOfField

hai sa fac o precizare, ca vad ca e o mica confuzie: eu nu consider extraterestri o fictiune, si nici nu neg ca ei ne viziteaza.
Cred ca sunt mai multe tipuri, asa cum descriu unii contactee sau alti martori, de aici si o posibila clasificare. Dar sa stie cineva detalii cum fac ei oua si ca mananca fosfor sau are sange verde, adica ca la zoologie, e cale lunga care mi se pare ca se datoreaza in special fanteziei umane.
Bun, parerea mea posibil gresita, dar , hei, asta-i un forum democratic, nu?
Si, oricum n-am zis sa nu mai descrii rasele, ci doar am spus ca o observatie, ca par a se strecura si unele exagerari pe-acolo, nu din partea ta, evident, ci pur si simplu asa se transforma povestile in circuitul lor complicat, .
Deci, scrie despre Omuletii gri.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

pri3st3ss

poate parea aiurea...dar la biblioteci am vazut atlase care specificau fiecare rasa din univ si ce face....bine...acum nush de unde luase nenea  informatiile... :oops:


si eu te cred,Skywalker
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Skywalker

M-ai cam facut curios despre atlasele acelea. Poti sa-mi dai un titlu si sa scrii mai multe despre ce contine?

pri3st3ss

mda...uite,cand o sa am un pic de timp liber printre examene, am sa trag o fuga la biblioteca,am sa caut si ,daca o sa am bani,scanez cate ceva si va trimit...daca nu,am sa va dau doar numele autorului,editura si alte mici detalii
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

lory

salut oameni buni...sunt noua pe aici,dar ma bucur ca am nimerit in asa colectiv,am auzit multe despre voi si am citit destule articole...

salut, pri3st3ss, mi-era dor de tine... :lol:
mai lasa examenele si mai fugi si u pe orbita,ca nu te mai vede omul cu zilele... cat despre acel atlas...era dat la imprumut cand am fost eu miercuri:D sorry... nu e la mine....astept si eu...poate la univ il gasim?

te sarut dulce