Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Aparitia unei forme geometrice luminoase

Creat de MedeeaEsther, 02 Ianuarie 2017, 14:44:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

MedeeaEsther

Buna ziua! Sunt noua in acest forum si ma bucur ca am v-am gasit ! Am speranta ca cineva ma va putea ajuta cu un raspuns pe care il caut de 5 ani.
Mi s-a intamat de doua ori, la distanta de cateva luni, sa imi apara o forma luminoasa dreptunghiulara taiata in doua pe pat, in acelasi loc. Doar marginile si dunga din mijloc erau luminate. Era noapte si ma chinuiam sa dorm, cu luminile stinse, cand am simtit nevoia sa ma ridic in sezut si am vazut forma. Prima data m.-am speriat tare si m-am intins la loc, m-am ridicat din nou dupa cateva secunde si nu mai era acolo. A doua oara , aceeasi situatie. Dar de data asta a trebuit sa vad ce este. M-am apropiat de forma, si nu mi-am mai luat ochii de pe ea. Luminile stinse si draperia trasa. Nicio sursa de lumina. M-am uitat sa vad daca nu cumva vine lumina de pe sub perdea. Dar nu avea de unde, si oricum nu o forma luminoasa asa de bine definita. Am pus mana pe pat, unde era forma dar nu se reflecta nimic pe mana mea, forma ramanand sub mana. Am tras plapuma peste, iar forma inca lumina sub ea. Cand am vazut ca ramane acolo, m-am intins la loc iar cand m-am ridicat forma nu mai era acolo. De atunci nu a mai aparut niciodata.
Tin sa specizez faptul ca eram treaza si ca nu consum ce stiu eu ce substante deloc.
De atunci am aceasta dilema a carei raspuns nu-l gasesc.
Ce era acea forma si de ce a apaeut acolo si cum. Mulțumesc pentru orice raspuns!

Grifon

Bine ai venit pe forum, @MedeeaEsther !
Stranie experiența ta, și țin să spun că n-am mai auzit ceva similar. Ca urmare, nu dețin un răspuns care să te satisfacă - insă am putea incerca (eventual cu ajutorul colegilor) să facem câteva deducții.
Poate nu vom reuși să stabilim ce e respectiva formă, dar măcar am putea incerca stabili ce nu e (ca minimum câștig).
Pentru asta, insă, ar fi nevoie să ne mai dai unele detalii. Cum ar fi:
1) "doar marginile și linia din mijloc erau luminate" - adică, mai precis, cum ? Marginile laterale, formând cu mijlocul litera H, sau cele paralele, modelul devenind | | | ? Iar dacă doar astea erau luminate, cum ai dedus că e o formă "dreptunghică"? Ai reconstituit conturul intuitiv ?
2) cum era lumina in cauză ? Intensă ? Difuză ? Tip "neon", "bec", sau părea naturală, precum raze de Soare / Lună ?
3) Ce conexiuni ai putut repera intre cele două apariții (chiar de a trecut mult timp intre ele) ? S-au petrecut la ore similare ? In exact aceeași porțiune a patului, sau diferit ? In zilele/orele ce au precedat aparițiile, ai făcut cumva aceleași activități (ceva ce ar fi putut genera aparițiile?).

Și intrebãri ar mai fi multe...Când nu știm mai nimic despre o bizarerie, trebuie să adunăm toate crâmpeiele ce ne-ar putea fi de folos, in vederea identificării unor raporturi de condiționalitate, cauzalitate, sincronicitate, etc.
Altminteri, dăm din umeri - și ar fi păcat să rămânem fără răspunsuri.

MedeeaEsther

Buna! Mulțumesc pentru raspuns!
Marginile laterale cu mijlocul formau litera H. Era un dreptunghi in tata regula. Mi-am dat seama pentru ca forma era bine definita, lumina fiind foarte bine definita, tip laser sau neon, in niciun caz naturala.
Cred ca era ceasul undeva pe la 12-1 noaptea. Ora obisnuita de somn la acea vreme. Si da, a aparut pe aceeasi portiune de pat. Cred ca formele au aprut undeva la 5-8 luni, cam asa.
In acea perioada mi s-au intamplat destul de mute lucruri stranii. De la auzindu-mi numele in soapta, usi deschizandu-se singure la lumini zburatoare si puncte de lumina. Eram la liceu in acea perioada.
Nu cred in lucruri paranormale si nici nu ma uit la filme de groaza. Dar toate acele lucruri mi-au dat de gandit putin.
Nu aveam lampi sau alte obiecte ce puteau genera lumina in afara becului de pe tavan.
Imi cer scuze daca nu am fost destul de explicita, dar sunt foarte obosita si imi gasesc greu cuvintele la aceasta ora.
Mulțumesc

Grifon

Stimatã @MedeeaEsther, luând in considerare și aspectele complementare furnizate, aș avea următoarele păreri (destul de șubrede, recunosc):
1) Se pare că o anume entitate a poftit, in acea perioadă, să comunice cu tine. Semnul, șoaptele, zgomotele - erau menite a-ți atrage atenția (ceea ce s-a și reușit)
2) Comunicarea nu era orientată intâmplător spre tine - altfel nu ți-ai fi auzit numele. Din motive ce-mi scapă, entitatea voia ca tu să iei act de prezența sa - folosind chiar o gamă variată de stimuli pentru a nu fi ignorată.
3) Ce entitate era ? Habar nu am. La o primă impresie, pare a fi un fenomen subiacent poltergeist - deși e mai complex decât șablonul clasic.

Poate fi vb. de o persoană decedată in acea perioadă (rudă/amic/cunoștință, etc). Poate semnul H nu e degeaba - avea nume/prenume cu acea initială, poate. Sau tu ai un H inițială - nu știu.

Oricum, dat fiind că fenomenul a incetat, putem opina că relevanța lui era doar acolo/atunci. Ulterior, entitatea n-a mai considerat necesar (sau nu a mai putut) să ia legătura cu tine.

Nu pune, totusi, prea multă bază pe aceste păreri. Eu insumi le creditez cu marjă de adevăr până la un max. 30-40%.

MedeeaEsther

Mulțumesc frumos pentru raspuns!
E bine si macar atat. Macar acum am un punct de plecare, sau ceva cu ce ma pot impaca, decat niciun raspuns!

jean

Exista o poza cu un desen asemanator ,,raportul Ummo".
Adevarul este dincolo de noi

MedeeaEsther

Forma pe care am vazut.o eu era mai mult ca doua patrate uite de acelasi perete

prodcomb

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit