Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazul lui Billy Meier

Creat de baaron, 11 Mai 2006, 02:02:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Interesent

Halo.
Cu toate ca sint pe cealalta parte al globului, se poate prin internet sa se citeasca ce se intimpla acasa. Observ ca dezbaterea la tema Billy Meier se discuta mai departe controvers. Vreau scurt sa comentez ultimele posturi.
Exista 3 tipuri de oameni referitor la tema noastra.
1) acela care crede cam tot, si nu cerceteaza cum ar trebui,
2) acela care negeaza totul din principiu, si nu nu are interes sa ceceteze, pentru ca si-ar da seama de concluzia gresita trasa prea repede, si ar trebui sa-si corecteze principiile proprii
3) acela care este rezervat si interesat, ceceteza linistit si asteapta ce iese la analiza ca rezultat afara

Pentru un Super-Fake este nevoie de o armata de scriitori, care l-ar ajuta pe Billy. O asemenea armata de voluntari nu se gaseste nicaieri, nici intr-o grupa ca FIGU. Ca sa se scrie cartile cu asemenenea teme, diferite articole, brosuri etc, este nevoie de timp si de cunoasterea materiei. Cine a avut ocazia sa citeasca cartile lui Billy gaseste un stil si un fel de exprimatie care este unic si nu se poate copia.  Singurul lucru unde Billy este ajutat, este la redactia cartilor si la corecturile greselilor in text. Billy scrie numai cu o mina. El a pierdut un brat intr-un accident de autobus in Turcia cu ani in urma. Incercati sa scrieti cu o mina la masina de scris sau computer o carte, si masurati timpul necesar. Nu folositi metoda moderna de dictat electronic, ci numai tipareste la tastatura de computer cu o mina. Cit timp ai nevoie sa scri pentru o carte de 300 de pagini? Mai ales cind tema si continutul cartii numai tu ca scriitor o cunosti?
Skywalker a redat linkul la carti. Numerati cartile, si mai adaugati diferite articole, raspunsuri al intrebari de la cititori si alte scripturi scrise. Cam la citi ani fara pauza socotiti timpul necesar pentru aceste actiuni?   

Ciuciulete, eu pot raspunde la tema de suprapopulatie detaliat. Am vrut numai la topicul referitor la UFO sa nu incep ceva care nu apartine la aceasta tema.
Sigur ca pot da informatii la tema cum doriti, mai ales ca aceasta tema actuala si in anii urmatori din ce in ce mai mult ne va preocupa. Dar pentru aceasta tema propun sa deschidem un topic nou, care se poate numi: Combaterea Suprapopulatiei Mondiale.
Ma amuza idea ca Plejarii sa se mute si sa stea aici. Nu-ti face grije, ei au o planeta asemanatoare cu pamintul nostru, dar intr-un stadiu mult mai curat! Eu sint sigur ca daca ei ar avea interes la planeta noastra, s-ar schimba aici multe lucruri.

Apropos. Teza suprapopulatiei nu este o teza noua si sustinuta numai de FIGU. Poate sti, ca anii trecuti acest lucru a fost prelucrat in mai multe conferinte internationale, ca exemplu la Cairo in Egipt. Problema este mult mai serioasa si eficace decit se recunoaste de la inceput. Conflictul intre doctrinele religioase si cea ce ar trebuie luat ca masuri de precautie impotriva inmultirii omenirii exagerate si efectele globale este imens.
Si exact aici au atras Plejarii cu Billy si indirect FIGU atentia noastra si cauta sa ne trezeasca din amorteala asta de a sta intepenit si de a nu putea reactiona si actiona logic. Din aceasta cauza o sa se caute sa se gaseasca alte planete potrivite, unde pamintenii sa le poata popula. O sa vedem ce se intimpla cu planeta Marte.


Aici termin rindurile mele putine si revin saptamina viitoare, cind ajung acasa.
Poate puteti spune unde se poate posta topicul Suprapopulatiei ca sa pot da informatiile dorite de voi. Sau il creati voi, si depuneti citeva informatii pentru inceput.
Sayonara  - Interesent

Skywalker

Bravo, Interesent! Ai pus punctul pe i. Deci, ganditi-va ce rost ar fi avut sa se scrie o groaza de carti despre un fals? Imaginati-va cat timp si bani s-ar fi investit. Si pentru ce? Pentru un fals?
Deci nu-i vad logica.

  Iar treaba cu suprapopulatia e cam relativa. Oare ce densitate este in Monte Carlo? Sau in Tokyo? Sau in Olanda in general? Si a auzit careva dintre voi vreodata sa fie conflicte in aceste locuri amintite? Sau sa fie foamete, boli, etc? Bine, nu sunt nici eu adeptul suprapopulatiei, insa vreau sa atrag atentia ca nu suprapopulatia este singura sau cea mai mare cauza a conflictelor.
Nu stiu cati vor recunoaste asta, dar cred ca religia este o cauza importanta a conflictelor. As fi offtopic daca as continua aici de scris, insa daca vor mai multi sa se creeze un topic nou despre suprapopulatie, voi scrie cateva cauze si posibile rezolvari ale acestora.

  Va salut.

DepthOfField

CitatDeci, ganditi-va ce rost ar fi avut sa se scrie o groaza de carti despre un fals? Imaginati-va cat timp si bani s-ar fi investit. Si pentru ce? Pentru un fals?
Deci nu-i vad logica.

Pentru ca un lucru, o idee, o conceptie, sa devina cunoscute publicului larg, si pentru a se imprima in constiinta publica, trebuie PROMOVATA PUTERNIC. Iar promovarea, pentru a avea succes, nu se face aiurea, sa ramana doar ca tentativa minora, ci se face cu elemente convingatoare si constant. Deci timpul, banii si energia investita, ca si invitatia de a deveni membru, sunt logice si necesare.
V-aduceti aminte de FNI-ul romanesc? "Dormi, linistit, FNI vegheaza". Pe toate planurile. reclame, brosuri etc etc. Aici scopul a fost doar escrocheria de bani, dar, pentru o idee, pentru a face o revolutie, pentru a impune o altfel de "religie" (desi termenul este inadecvat), trebuie depus si mai mult efort, constant. Ca altfel, se rasufla, si, deja sunt multe lucruri de pierdut, prestigiul multor oameni are de suferit, deci "the show MUST go on".

Deci, asta este rostul si logica.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Voi deschide acest topic pentru a se discuta despre cazul lui Billy Meier.
Dupa cate s-a vazut in ultima perioada aici pe forum in mai multe topicuri...PRO si CONTRA, cazul lui Billy Meier este itr-adevar unul de elaborat :wink:

Eu intotdeauna am apreciat fotografiile lui Billy Meier.Ia uitati cata claritate  :wink:
Voi lasa cateva linkuri informative ca pe o idee pentru cei noi care nu stiu de acest caz si cateva imagini.

http://www.andyettheyfly.com/
http://www.billymeier.com/
http://www.tjresearch.info/ufology.htm



Nu spun ca fotografiile lui Billy sunt reale sau doar o frauda dar as spune ca daca pozele lui sunt reale sau false (amintitiva ca totul a fost in anii 70' inainte de manipularea digitala circula prin jur) inseamna ca Billy il depaseste mult pe Speilberg 
In fact chiar Steven Speilberg l-a telefonat pe Billy si la intrebat:
-"how on earth did you create those marvelous photos and filmed objects?"
Billy ia raspuns:
-"Well when they approach, I grab a camera and start clicking away at them".
Si apropo,asta este o poveste adevarata.

Nu voi deschide acest topic pentru a arata ''Billy meyer's Fake'' si nici auteticitatea fotografiilor lui Billy :roll: Acest topic este deschis pentru a se discuta si dezbate povestea si fotografiile cu OZN'uri ale lui Billy Meyer.Fiecare are dreptul la o opinie si un cuvant de spus atat timp cat ne incadram in subiect si nu ne folosim de acest topic pentru a face apropouri la alte teme si subiecte pentru a atinge un anumit scop personal.

___________________
In filmul de mai jos este inclus despre povestea lui Billy,despre fotografiile lui si multe alte lucruri interesante.
Video despre farfurii zburatoare si Billy Meyer!
Filmul este cam 1 ora si 40 de minute si atentie ca cere un fisier de aproape 390 de MB
http://video.google.com/videoplay?docid=-58090947832434855
_____________________________
In secventa de mai jos veti vedea cum unii experti au ajuns la concluzi ca fotografiile lui Billy sunt intradevar autentice.Deci nimic FAKE in OZN'uri lui :-D
Authenticity of Billy Meier UFO photographs



http://video.google.com/videoplay?docid=8947615071148168061&q=Authenticity+of+Billy+Meyer+UFO+photographs

____________________________________________________

Mai jos voi lasa cateva fotografii apartinand lui Billy Meier.Unele printre cele mai reusite pe care le-am putut gasi.


















jackie28t

Intrebare:
Unde sunt bubele din fotografiile lui adica evidentele clare si solide care arata ca fotografiile lui Billy Meier sunt trucate?


De povestea cu Pleiades nici nu mai vorbsc ca doar Billy nu este singurul care a fost contactat de Pleiades..sunt mai multi pana si A.H. a fost contact de ei pentru o scurta perioada.

DepthOfField

Jackie29t, nu cred ca era de deschis un nou topic pt cazul Billy Meier, decat daca vrei sa-ti dea bine la statistici  :wink: . Asta ma va obliga sa fac referire la lucruri pe care le-am spus in caz ca voi posta si pe acest topic. De exemplu:
Citatdar as spune ca daca pozele lui sunt reale sau false (amintitiva ca totul a fost in anii 70' inainte de manipularea digitala circula prin jur) inseamna ca Billy il depaseste mult pe Speilberg 
Eu zic ca te cam inseli ca Billy l-a depasit pe Spielberg. Cum am aratat si altundeva, mare parte din trucuri, tehnic vorbind, nu-s mare chestie de facut, RABDAREA si coordonarea sunt totul.

CitatIntrebare:
Unde sunt bubele din fotografiile lui adica evidentele clare si solide care arata ca fotografiile lui Billy Meier sunt trucate?

Pai pe topicul  "Controverse, cazuri discutabile, confuzii, falsuri, trucuri, mistificari..de ce? " adica incepand de pe aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,257.msg3493.html#msg3493
am tot scris pagini intregi si multe posturi detaliate despre fotografiile si tehnicile pe care eu le-as face de exemplu daca ar fi sa fac astfe de imagini si trucuri. Si nu am primit nici un raspuns argumentat ca ma insel, si am prezentat destule elemente de suspiciune, si o sa mai prezint in masura timpului.
:roll:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Bine spus Ciuciulete si mersi pentru cele relatate.Uitasem sa pun si acele linkuri unde ai dezbatut cazul cu unele referiri.
Nu ma deranjeaza daca cineva este PRO sau CONTRA despre cazul Lui Billy Meier ci discutia despre caz...pentru ca asa cum am mai spus undeva,toti invatam din aceste cazuri fie ele pamantene sau extraterestre.
Oricine este liber sa discute despre cazul lui Billy Meier sau despre alt subiect pentru ca oricie are dreptul la un cuvant de spus.

Sa nu uitati marsul civilizat,respectul unul pentru celalt si bunul simt si chiar fac apel sa nu cumva sa se faca apropouri arogante la alte teme doar pentru a atinge un scop ce duce la un atac personal.

Asa ca discutati,dezbateti si elaborati  8-)

ryn

Am incercat sa privesc fotografiile din postura unui om de rand si am ramas placut impresionat. Aceste imagini sunt grandioase, maretze chiar. Imi lasa impresia ca sunt asa de puternici si de siguri pe ei presupusii ocupanti incat mai mai sa ma convertesc. Pozitionarea obiectelor (incadramentul) forma lor, claritatea luciului metalic, dantelele galbene super cochete m-au infiorat... Amestec de mister si frumos... Uitati-va la imaginea cu pomul de mai sus: cat de frumos este peisajul, cat de bine aleasa incadrarea , crengile lasand sa intrevada obiectul albastru argintiu... sau roshul puternic al obiectului in apusul de soare... sau sclipirea (ce sigur denota inteligenta) din poza cu copacul (cred ca de fapt acest copac e personajul principal) a obiectului care, usor inclinat ne lasa sa privim umbrele misterioase ale domului central. Ce contrast intre fortza (in urmatoarea imagine) exprimata de obiect, duritatea  metalului argintiu si poezia diafana a volanaselor infantile pudrate cu auriu....

... mai scriu?

jackie28t

Foarte dragut spus ryn.....LOL...te rog lasane instiintati la tot cea ce vezi in imaginile lui Billy.Suntem toti aici pentru a cunoaste cat mai mult despre fenomenul OZN si talentul fotografiei. :wink:

jackie28t

Ceva ce mia atras atentia :roll:

Meier's supporters state that these claims run counter to the results of scientific examination of Meier's evidence by experts from JPL, IBM, USGS and Nippon TV, as well as special effects expert Wally Gentleman, known for his work on Stanley Kubrick's "2001", among many films. They also claim that all of Meier's physical evidence remains irreproducible even with today's technology.

mai mult puteti citi aici: http://ufocasebook.com/meiervindicated.html


DepthOfField

CitatThey also claim that all of Meier's physical evidence remains irreproducible even with today's technology.
Asta e tare. Se construieste o macheta, se agata cu ate, si se face poze la ea. Si, evident, draga popor, chestia asta nu poate fi facuta nici chiar cu tehnologia de astazi. Este aproape o jignire la adresa oricarui regizor de imagine. Ceea ce conteaza aici, este ca nu-sh ce specialisti de la JPL si mai stiu unde, isi dau girul. Pai nu asta trebuie sa va convinga, dragi cititori aflati cumva in dubii? Ce trebuie facut pentru atingerea scopului propus, se va face. Cum am spus si mai sus, "the show must go on".

Dar despre astea scrise la acest link:
"http://members.tripod.com/~A_U_R_A/Meiercult.html "
de exemplu ce credeti? dezinformare?  :roll:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  28 Mai 2006, 22:52:36
CitatThey also claim that all of Meier's physical evidence remains irreproducible even with today's technology.
Asta e tare. Se construieste o macheta, se agata cu ate, si se face poze la ea. Si, evident, draga popor, chestia asta nu poate fi facuta nici chiar cu tehnologia de astazi. Este aproape o jignire la adresa oricarui regizor de imagine.
Pai pana se dovedeste ca Billy a folosit machete si le-a agatat cu ate mai este cale lunga.... :-D
Specialistii stiu ei ce stiu.Dupa cum se vede aici fiecare-si da cu parerea dar nimic clar unde sa se arate pe intelesul tuturor cu evidente solide ca el a falsificat acele fotografii prin ajutorul unor machete.
Mai da profesionist e acest Billy Meier 8-)

Avem nevoie de FACTS not just SPECULATIONS  :-D

Da ciuciulete am vazut linkul postat de tine mai sus cu imaginea acea culta si nimic in acele vorbe care sa arate falsificarea fotografiilor lui Billy...doar critici la persoana lui,nimic serios!

DepthOfField

CitatPai pana se dovedeste ca Billy a folosit machete si le-a agatat cu ate mai este cale lunga....
S-a dovedit, Jackie28t, de nenumarate ori, ca se pot folosi machete iar ca rezultat sa ai niste poze cu OZN-uri cat se poate de reale.

Si apoi, intervine problema numarul 2:
Vine ciuciulete si face poze cu machete, care dau bine la ochi, si reprezinta niste farfurii zburatoare, si spune ca tot asa se poate sa fi facut si Meier.
Sau sa-l lasam pe ciuciulete cu speculatiile lui fara sens, ci sa ne referim la persoane mult mai importante, de exemplu vine Korff, care a scris si o carte in acest sens, precum si multi altii, si demonstreaza la fel, cu lux de amanunte, ca SE POT FACE FOTOGRAFII EXCEPTIONALE UZITAND DE MACHETE.
Ei si ce?!? Vine Jackie28t, sau, de fapt toti cei care cred in cazul Meier, si spun: faptul ca voi ati facut niste poze cu machete, nu demonstreaza ca la fel a facut si Meier. Bun contraargument.
Si atunci, what's the point?

Te intreb ceva, Jackie28t: te rog sa-mi demonstrezi pe imagini, deci luand imaginea la studiu, nu contextul, deci, repet, doar imaginile, ca si cum nu stii de existenta filmului, te rog sa-mi demonstrezi ca navele acelea imense din filmul Independence Day NU SUNT REALE. Deci luand un cadru sau o secventa la analiza detaliata. dar nu orice cadru, ci unul care-mi convine mie. Te rog. Poti demonstra? ma gandeam sa si pun un cadru din film, dar nu merita efortul, cred ca ai inteles ce vreau sa punctez.
Poti demonstra, de asemenea, Jackie28t, ca imaginea aceea a mea de la fantana, acel Lens flare, este un lens flare si nu un OZN luminos? ce te face sa crezi ca nu este OZN luminos? IMAGINEA in sine, sau afirmatia mea? dar daca eu te mint?

crezi tu, sincer, Jackie28t, ca ORICE poza facuta unei machete cu OZN-uri, SE VA VEDEA CLAR CA ESTE MACHETA, CU EVIDENTE SOLIDE SI PE INTELESUL TUTUROR, ASA INCAT, PRACTIC, NICI CHIAR STIINTA ACTUALA NU POATE FACE IMAGINI CARE SA PARA REALE DOAR UTILIZAND MACHETE, ???

ESTE CLAR CA SE POT FOLOSI MACHETE PENTRU A FACE POZE CE PAR REALE SI FARA CUSUR (desi, de fapt, multe imagini si filme a lui Meier SUFERA DE CUSURURI !!!), repet, este munca de regizor si nimic mai mult. Ati auzit de termenul "efecte speciale"? Credeti ca TOATE efectele speciale se fac cu foarte multi bani, si superspecialisti gen Spielberg si se fac in studiouri special amenajate?

vrei sa-ti demonstrez? Poate orice Spielberg mai mare sau mai mic sa ne ajute, sau de ce nu, vre-un urmas al lui Houdini, artistii iluzionismului, pentru alte aspecte ale "intalnirilor lui Meier cu ET pe carari de munte, cu martori uimiti  (vezi aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,257.msg3882.html#msg3882 ). Numai ca Spielberg si Houdini, despre fiecare se cam stie ce fac, nu e un secret, ei recunosc si e de la sine inteles ce fac. Si la urma urmei ce-o sa demonstrez? Ca Meier putea sa ne minta, nu e mare lucru, tehnic si material vorbind, doar problema de rabdare si talent. Dar el "se jura ca nu fura". Remiza. "The show must go on".

CitatSpecialistii stiu ei ce stiu
Specialistii sunt niste oameni, care se pot insela, dar mai rau, pot manipula eficient, avand prezumtia de "cinste stiintifica" asupra lor. Dar sunt oameni cu interese si ei. Unii specialistii ne asigura ca "E"-urile din mancare nu sunt daunatoare. Asa este oare? Unii specialistii ne spun ca telefoanele mobile nu dauneaza. Asa este oare? Dar specialistii stiu ei ce stiu. Numai ca ce credem noi ca stiu ei, nu e la fel cu ceea ce stiu ei in realitate.

CitatDa ciuciulete am vazut linkul postat de tine mai sus cu imaginea acea culta si nimic in acele vorbe care sa arate falsificarea fotografiilor lui Billy...doar critici la persoana lui,nimic serios!
Nu era pentru demonstrarea fotografiilor, ci intrebam daca semnele de recunoastere ale unui cult, descrise la acel link, sunt reale sau imaginare. Si nu intrebam, ci, mai degraba, lasam un semn de intrebare.
Dar daca tu zici ca nu-i nimic serios acolo, asa o fi. (?)  :-P

Chiar asa: ce ar trebui, ca sa dovedeasca o imagine ca e fals cu machete in opinia ta? Da un exemplu.
Si dupa ce dai un exemplu, vine intrebarea: daca o imagine care se vede de la o posta ca e falsa, deci inclusiv de creatorul ei, pai atunci, s-o mai publice sau nu? Adica sa-si taie singur craca de sub picioare, sau nu?  :roll:
Si inca ceva: daca se vede cat de cat ca e fals, atunci fii sigur ca asa au vrut Plejarii sa ne lase confuzi.  :-D

Deci "what's the point"?
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

LOL ciuciulete :-D
Am vazut mai sus mai mult ''Jackie28t'' decat Billy Meier.LOL iao usor ca doar nu sunt varul lui. :-D Si nici nu sunt membru in organizatia FIGU si mai ales ca opinia mea despre Billy meier este de 50-50% asa cum am mai precizat de mai multe ori.Adica doar ma fascineaza imaginile lui misto realizate fie ele facaturi sau imagini reale ale unor OZN'uri.
Tu ai spus:
CitatVine Jackie28t, sau, de fapt toti cei care cred in cazul Meier
Bea un ceai si calmeazate prietene. :wink:
Pai eu nu cred in cazul lui Billy Meier....te inseli.Eu il studiez.Asta este cu totul altceva.
Si dupa cate cunosc pana in ziua de astazi mai mult de 30 de ani nu s-a putut pune pe masa bubele clare si solide care sa-l exprime pe Billy Meier o frauda.Deci?
Hotul neprins este negustorul cinstit nu?
Si la o adica cine poate face asa fotografii frumoase ca Billy Meier?Asa cum a precizat si ''ryn''...totul intr-o poezie cu dantelute si fondite pozitionat intr-un peisaj slpendid? :roll: :-D

Tu ai spus:
CitatDeci "what's the point"?
Ai dreptate ciuciulete....Whats the point?
Deci e REAL sau nu e REAL povestea si fotografiile lui Billy Meier?
A fi sau a nu fi!Thats the point!  8-)

DepthOfField

da,e confuzabil, ce am zis..
Cand am zis ca vine ciuciulete cu nu-sh ce poze..si de fapt, sa-l lasam la o parte pe ciuciulete, si sa dam exemple cu Korff si altii, cu adevarat cunoscuti....
La fel, "Vine Jackie28t, sau, de fapt toti cei care cred in cazul Meier", ma refeream ca nu Jackie este reprezentativ, ca si ciuciulete dealtfel, ci de fapt fanii lui Meier. Stiu ca ai zis si alta-data 50% ca "da" si 50 % ca "ba", ceea ce, in paranteza fie spus, iti permite sa fii de partea oricui, dupa plac, nu? LOL
Deci, m-am calmat, si fara sa beau ceai.  :-D

CitatHotul neprins este negustor cinstit nu?
ca bine zici, cu varianta ca si daca este aratat cu degetul, tot cinstit e, pana ajunge dupa gratii...

Iar legat de ce a spus Ryn, e o forma subtila, poetico-diplomatica, in care spune ca pozele alea sunt doar frumoase... eu asa inteleg.  :roll:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm