Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Prepare the Nation for Space Weather Events

Creat de Soryn, 29 Octombrie 2016, 19:05:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Soryn

Daca pana acum puteam sa vad doar prin filme Sci-Fi, sau vorbindu-se pe la "colturi de strada" de catre autointitulati experti in domeniu, iata ca sa emis si un ordin executiv de catre cel mai mare sef de trib de pe planeta, intitulat : "Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events" https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/10/13/executive-order-coordinating-efforts-prepare-nation-space-weather-events.
Va las placerea de a citi printre randuri.
Personal, citirea acestuia m-a dus cu gandul la un articol, nu demult scris "Zvon de la un răspândaco-get mic şi verde" si sa incep sa-i dau dreptate autorului (nu stiu eu ce nu stiu, poate el stie) bine cunoscut prin randurile dumneavoastra.

Xanadron

1. Bun venit pe Rufon, colega @Soryn!
2. Daca tot mi-ai citat "aiurelile" de prin 2013, trebuie sa subliniez si eu importantza legii asteia 'merigane, cam trecute cu vederea-n MSM.

http://gizadeathstar.com/2016/10/space-weather-executive-order-speculations/
...e locu-n care gasiti o analiza pertinenta a implicatiilor straniului "ordin pe unitate" semnat de Obamache (doar nu va ginditi ca l-a... gindit el :-D), plus comentarii la fel de interesante.
Si totul, coroborat cu recente afirmatii/declaratii "spatiale" la fel de straniu interpretabile ale unui ghinarar rus si/sau ale ministrului iranian al transporturilor - cititi si-o sa aflati ce si cum.

Evident c-or sa apara (au si aparut de fapt pe-ntreaga tarla internautica) diversi debunkers de profesie care or sa si convinga pe unii [majoritari de fapt] de necesitatea legiferarii si-n domeniul asta, plus de inexistentza vreunui dedesubt parshiv. Doar si p-aici sint unii care privesc "THE Disclosure" ca p-o gluma, nu? - desi daravela disclojar (cu "d" mic ce-i drept deocamdata) e-n curs de derulare chiar acum si chiar aici... printre multe alte locatii virtuale, fara sa fie nevoie de aprobarea cuiva.

Clar insa ca pe civilizatiile tip I sau mai ales II (apud Kardashev) le doare-n cot de subterfugiile necesare trecatorului imperiu licurician :star: :lol: ca sa mascheze militarizarea accelerata a Spatiului,  :ufo: probabil - subliniez, probabil - sub supravegherea directa a sefilor cu antene :martiansad: ori aripi impielitzate ai unui NATO cosmic... regional.

Presupun totusi ca fiecare "exo-mentor" nu chiar ultimativ evoluat aflat in spatele fiecarui experiment social terran (in principiu 3 - lick-cur-ician, ursesc si galbejitoresc :-D), desi or avea targeturi usor diferite, sint si-n coniventza pregatiti pentru fazele-n care instinctele agresiv-rapace ale "turmelor" lor ar da prea mult in clocot, cu consecintze infinit mai nasoale + impredictibile (inclusiv in Astral) comparativ cu ultimele maceluri mondiale.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Soryn

Bine v-am găsit, @Xanadron!

Da, vom vedea in ce directie vor evolua lucrurile, avand in vedere termenele de executare.

Cu privire la cei bineintentionati constienti de gravitatea problemei, am remarcat ca previziunea celor de la SpaceWeatherNews.com sa dovedit a fi corecta, in cazul cutremurului recent de M6.6 din Italia.
Au pus aici un forecast actualizat: https://docs.google.com/document/d/1zRUPkFrofDO7HF41pqvg6SXTJugNGtsszqaweF43HP0/edit
sa aruncam un ochi peste el, din cand in cand, poate apare si Romania pe lista (ma intreb ce putem face noi, sa fim bine pregatiti pentru aceaste situatii)

Oamenii sunt pusi pe fapte mari, vezi: https://www.youtube.com/watch?v=22zO8tc2aCc
si website-urile lor.