Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tehnologii de reproducere a diverse fenomene para_lele .

Creat de fiulploii, 29 Octombrie 2016, 10:56:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Propun o tema noua : explicarea fenomenelor zise paranormale si reproducerea lor .
Pentru inceput , despre fantome .

Vreți sa vedeți fantome ? Sa simțiți prezențe străine ? Urmăriți videoul următor , construiți-va un generator de sunete si Dați-i drumul . Astept descrieri de fenomene video sau senzații .
https://www.facebook.com/techinsider/videos/605221746342852/


Si uite cum se întâmpla marile iluzii: simțurile ne Înșeală la greu . Deci , ce e real si ce e fals?
Si mai am o idee-întrebare.
    Descriere. Toți visam . Cum știm ca visam ? Pentru ca sunt situații diferite, legile fizicii "noastre" sunt încălcate si mai ales , fie visul bun sau rău, dimineața cand ne trezim vedem acelasi peisaj familiar pe care il cunoaștem, aceeași lume pe care am părăsit-o la culcare . Corect?
    Întrebare . Continuitatea lumii noastre este singurul motiv pt care consideram ca aceasta lume e reala si nu un coșmar sau vis ? Schimbând reperele in mod continuu - iată totuși si o alta continuitate - e posibil ca creierul uman sa-si ia măsuri de apărare si sa mențină aceasta lume "reala" , matricială unde totul e cunoscut in limite acceptabile, unde schimbările sunt cum știm ca sunt, gradat , mai de voie mai de nevoie ?
    In contextul acesta , ce e moartea decât terminarea resurselor creierului individual de a contribui la menținerea matricii generale si deci sfarsitul visului ?
    Daca e așa atunci dc exista limitările acestea ? Cunoaște cineva ?


In atașament capturi din film .

PS. Evident ca nu explica tot deocamdată dar e un inceput, nu?