Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Marea Caspica

Creat de draculasblood, 09 Mai 2006, 18:51:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

draculasblood

Un loc foarte foarte misterios despre care am citit si chiar am vazut multe.
Dar din pacate acest loc nu este destul de cunoscut. Sau cum spune un ziarist : Nu se vrea a fi cunoscut.
Aparitii ONZ-urilor in zona aceasta este atat de deasa incat oamenii din jurul Marii Caspice s-au obijnuit si nu ii mai surprinde cand vad sau aud despre un OZN.
Fenomene sub-acvatice ciudate, baza FZ sub apa si cladiri care au legatura cu misterioasele Pirmaide din Egipt se gasesc prin acesta zona.
Fiind singura mare fara iesire la ocean se spune totusi ca (,) candva a format un ocean impreuna cu Marea Neagra, Marea Azov si Marea Mediterana.
Apoi se mai spune despre un rau pe sub tarn si oceane numit Elninyo ( sau ceva de genul acesta ) ca trece prin Marea Caspica si inconjuoara tot Pamantul.
Multe chestii ciudate. O sa incerc sa revin cu mai multe.

IONUT

SALUTARE

S-a auzit un zvon că s-ar fi prăbuşit un OZN în Marea Caspică pentru care ar fi fost luat de ruşi. Pentru acesta s-ar fi purtat intense "negocieri" între Rusia, SUA şi încă una mai mică.  Mai mull nu s-a spus.
Probabil Marea Caspică reprezintă una din intrările în baza stelară a lui Ezechel, bază care se află sub munţii asiatici. Această bază ar avea 4 ieşiri cunoscute doar de "iniţiaţi". O altă ieşire ar fi situată la graniţa dintre India şi China unde , la fel, sunt observate ff multe OZN-uri şi tot felul de lumini ciudate.

LP

Am lucrat langa Marea Caspica aprox 7 luni... Nu mi s-a intamplat sa vad ceva extraordinar, poate nici nu am cautat. Este o zona interesanta, ar fi multe de zis despre zona aia, insa nu e locul aici.

Protector

Pentru a deschide  o tema pe Forum ar fii bine sa vii cu ceva concret si nu zvonuri..... :-D