Subiecte...Ireale/Science Fiction! > Ireale...pe bune!

♾ Axis Mundi

(1/1)

abyss:

--- Quote from: Xanadron on  04 November 2012, 13:26:00 ---Recitesc acum topicul asta doar aparent "minor" si ma minunez cumva de cit de multe directii deschise-n postarile precedente (nu doar ale mele deci) n-au mai fost continuate.
..............
Pina si prin Pendulul lui Foucault al hiper-initiatului Umberto Eco se pomeneste de obsesiva triere a actelor/hirtiilor gasite asupra prizonierilor evrei de prin lagare, cu scopul gasirii unor indicatii tangente atit de putin atinsei teme "AXIS MUNDI" (mdea, iar ai dreptate c-ar fi un topic necesar si asta, compadre abyss, dar numai intr-o eventuala carte cred c-ar fi posibila o tratare cit de cit exhaustiva a subiectului, pornind de la expeditiile SS Ahnenerbe din anii '30 si chiar mai demult - dar si continuind cu presupusa baza principala a "Veghetorilor" nostri, care s-ar afla inca, dupa "dementul" John Lear si-ale sale surse, la 9 km adincime sub niste munti - germani si astia :lol:).

--- End quote ---

 :-D

Topic nou.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Axis_mundi

fiulploii:
Axa Lumii sau Locul-unde-se-bat-muntii-in-capete . Acum ramane de stabilit care munti si de unde? De aici sau ... de dincolo?
Cu pretentii de axa a lumii sunt multi munti in lume, inclusiv pe teritoriul actual al Romaniei si atunci ce avem de fapt? O multime de axe sau numai una dar amintirea ei a fost adusa in noile locuri?
Sau poate ca a existat un fenomen unic vazut din diferite locuri de pe planeta iar pe directia observarii lui s-a "gasit" cate un munte.

Veghetorii de care amintea @Xanadron cred ca nu sunt veghetorii umanitatii sau ai vietii ci cu totul altceva ; impresie formata in urma unor lecturi si incercand sa pun lucrurile in ordine.

horia2008:
Cam subțire... :wink:
Așteptăm cu interes opinia avizată și comentariul pertinent al omniprezentului și omniscientului investigator erudit și multilateral dezvoltat, părerolog de clasă intergalactică și vânător neobosit de fii ai ploii :-P

horia2008:
UP
Pentru a nu pierde și dilua printre atâtea comentarii libere...

Urban:

--- Quote from: Guest on  10 November 2020, 22:39:41 ---In partea superioara a crucii (T) poti observa si niste ramificatii in sus. Crucea din atasament este din satul Odaia, Calarasi (nu din zona in care am identificat coloana). De asemenea poti observa acelasi T si la situl arheologic de la Gobekli Tepe de exemplu. Fotografiile nu imi apartin.

--- End quote ---

...lipseste atasamentul

Navigation

[0] Message Index

Go to full version