Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Shambhalla - destinații interzise?

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 18:46:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Mă refeream la undele cerebrale ce pot fi sub influența unor factori.  Dar asta e păcatul de a scrie cu. telefonul, obicei la care trebuie neapărat să renunț. Poti ignora postarea de mai.sus. Cand voi avea mijloacele potrivite am să reiau ideea.

Grifon

Citat din: abyss din  14 Mai 2017, 08:59:57
  Prin urmare,  la nivel herzian putem vorbi de un fenomen real. Dar care e corespondentul dintre planuri ? In ce tip de "mediu" infra se realizeaza fenomenul rezonant?

Eh, dle @abyss, dacă aș putea da un răspuns științific acceptabil la asta, aș lua probabil Premiul Nobel...hahaha ! (adică mi s-ar lua ideea și ar fi atribuită unui wej, hihihi !)
Dar ne putem da cu părerea, căci nu costă bani...
Ce fel de mediu mai poate fi măsurat in frecvențe hertziene ? Cel al gândurilor, desigur. Care e același cu al viselor...real si ireal simultan, nu ? Ba chiar "mediul - mamă" al actualei realități materiale, anterior si (tot simultan) superior ei - cel puțin în ordinea cauzalității.

Dar ăsta nu e un răspuns care să ne satisfacă ambițiile de...exploratori "shambalici" (sau nu doar acest răspuns). Poate mai trebuie lucrat la unele paralelisme, ca si "cârje" logice. De pildă, dacă tot am vorbit de funcționalitatea mineraleor, putem aminti si proprietățile cristalelor de cuarț - care, dincolo de intregul "folclor" new-age pe care l-au generat, au cu siguranță proprietăți interesante (si ele, izolate, dar și zonele in care se găsesc....).

Xanadron

Hai să vă luminez :star: io un pic - că tot aflai alaltăieri c-am luat premiul Nobel... p-o altă linie temporară, :-D deși eram mai mult bej decît wej, hehe.

În ciuda frecvenței lor diferite, undele cerebrale alfa-beta-theta-etc. scrijelite pe EKG-uri nu-s așadar decît un palid și f.f. sărac în informații efect secundar al activității neuronale - n-are rost să mai repet cum s-a stabilit recent și fără dubii că scânteierile de geniu sau nebunie din creierașele noastre nu-s decît artificiile unui gen de dispecerat întru accesarea prin entaglement a memoriei localizate cu totul altundeva decît în tărtăcuțe, fiindcă:
- memoria are prea mulți petabiți ca să-ncapă în max. 1,5 dmc
- ...dar și prea multe conexiuni extra-temporale (inclusiv din alte existențe zice-se), accesibile ce-i drept doar unora / uneori.

P.S. Și cristalografia... ocultă e un domeniu inepuizabil, dar și mai ocultate-s experimentele genomo-mutante reușite sub influența aparent pasivă a anumitor cristale.
Unele voci (mai credibile decît a lui Dan Burisch) susțin chiar neo-formarea de celule cu metabolism straniu în condiții similare, la utilizarea unor cristale meteoritice; confirmarea certă a unor asemenea zvonuri nu-i totuși facilă c-ar trebui să vină de la prea mare distanță, egal dacă subteran- sau orbital măsurată.
...Da-n orice caz eu nu cred deloc finalurile abrupte ale majorității ,,poveștilor,, astea, în care savanții cu părul tzoukalo-vâlvoi :mrgreen: opresc îngroziți experimentu-n momentu conturării unor himero-monstruleți din neo-celulele exo-... :-)

Hmm, da Șambala unde-o mai fi printre toate derapajele astea?!
- Acolo unde trebuie, zic io.
Adică delocalizată.
Și mai precis, peste tot și nicăieri - azi o vedem și nu e, mâine-o gîndim și este.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

 :lol: Ce derapaje.... adica? Ce faci Coane ...."tot tu bagi si carbuni?"
  Are legătură cu subiectul,  ai sa vezi. Așteaptă pana la final......se va întîmpla ceva minunat!

Soryn

Daca veni vorba despre cristale, ce parere aveti despre acestea:http://s.go.ro/3tvznre9  :?


Aseneth

Imediat dupa publicitate!  :lol:

fiulploii

Nedumerire: de ce trebuie găsită / accesată aceasta S-Ham-Baal- a ?

abyss

De ce crezi ca au iesit oamenii din grotă si au ajuns pe luna?
De ce oamenii au nevoie de sacru?
De ce sunt atrasi de legende cu orase ascunse?
Au pierdut ceva cândva sau aceasta stare de uitare si adormire e un fenomen ciclic?
Poate că Shamballa nu există, poate doar călătoria este una inițiatică...sau poate că există si ne dezvaluie conexiunea cu civilizațiile conștiente din univers.

Grifon

Citat din: fiulploii din  15 Mai 2017, 23:38:59
Nedumerire: de ce trebuie găsită / accesată aceasta S-Ham-Baal- a ?

Nu trebuie.
Nu-i o obligativitate, ci o ...provocare.
Și, oricât de fascinantă ar putea fi "destinația", cred că cel puțin la fel de fascinantă este căutarea.

Xanadron

Citat din: fiulploii din  15 Mai 2017, 23:38:59
Nedumerire: de ce trebuie găsită / accesată aceasta S-Ham-Baal- a ?
Pot fi 1001 motive (ori mai precis tot atîtea cîți - puțini - forumiști mai postează și nu hibernează), la fel ca-n demult pritocita noastră  Evadare din Matrics :rocket: - care, n.b., a cam prins păianjeni de cînd cu atîtea (semi) retrageri la depou, fiualploii...
...Dar care evadare poate fi de fapt și ea un motiv în sine - păi după ce sari țarcu lagărului galactic :planet: :moon: frumos îi să te trezești că nu știi unde-ai vrut s-ajungi? În plus Shame-Bă-Allah :-D asta pare o zonă drăguță, curată - inclusiv curățată de refugiați ori baragladine / balabuste.

Serios acu, și prezentul topic pare a fi la fel de vag definit și implicit ibidem-inutil ca pomenita Evadare sau Vrilologie (apud @Godak, Jean, Arhanghelul etc. - observați cum dau și nume ca să mai scot poate din letargie discuțiile, cu riscul asumat de-a fi înjurat :lol:), dar cred că-i util fie și doar ca exercițiu de amplificare a unei anumite acuități lăuntrice întru detectarea... nevăzutelor. :star:

Ca să nu mai zic de posibilitatea existenței real-fizice a numitei SHEM-Baal-Ah, ete că te-am prins unde-ți parchezi Shem-ul, Baal !
(traducerea pentru neofiți, după publicitate :lol:)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#175
Citat din: abyss din  16 Mai 2017, 07:31:38
De ce crezi ca au iesit oamenii din grotă si au ajuns pe luna?
De ce oamenii au nevoie de sacru?
De ce sunt atrasi de legende cu orase ascunse?
Au pierdut ceva cândva sau aceasta stare de uitare si adormire e un fenomen ciclic?
Poate că Shamballa nu există, poate doar călătoria este una inițiatică...sau poate că există si ne dezvaluie conexiunea cu civilizațiile conștiente din univers.

Răspuns posibil: ca sa aibă un scop in viață si astfel sa meargă producția de sentimente .
                         ca sa fie Ocupați cu probleme intangibile si sa nu "evadeze din matrice ".
                         ca sa se mențină activi in viață si sa le rămână întotdeauna o speranță.

Daca privim totul ca un imens joc pare foarte logic dupa gândirea mea sa existe niste zone speciale spre care sa tindă toți sau de care sa fugă toți : zone ale binelui, ale răului si zone ale cunoașterii .
Interesant cred ca este faptul ca omul a intrat in grotă Atribuindu-i caracteristici de protecție , fie personală fie de cutie poștala in relația cu ...alții, oricare ar fi ei, denisovani, neanderthalieni, sapienși, zei ori nonumani.

   Tot din aceleeasi cauze energia sexuală este la liber si nu are perioade precum la alte viețuitoare .Despre energia sexuală putem vorbi dupa miezul nopții cand dorm copiii si puritanii  :lol:
    Dorința de a fi "tutelat" de o divinitate, aprobat, condus, îndrumat , iertat sau pedepsit , adăpostit sau protejat de un tată sau de o mamă , de a năzui spre a fi totuna cu acel sacru este a doua mare energie la care se racordează marea majoritate .
   
   Așa cum amintea @Xanadron , pomenita evadare devine o singularitate matematica sau fizica in condițiile de azi .

  Da @abyss, stiu ce ai vrut sa spui cu omul a ieșit din grota insa nu e chiar exact . Patern-ul iesirii din grota este f vechi , Zamolxe a ieșit dupa trei ani apoi Isus a ieșit dupa trei zile ca sa dau doar doua exemple mai recente si mai cunoscute . Bineînțeles ca poate fi si un mesaj aici dar e intr-un fel nesemnificativ pt tema iesirii fiind doar o amăgire pt a continua rotirea in cerc. Părerea mea.

  In încheiere, nu toți iasă din grota, nu toți ajung pe luna, nu toți au nevoie de sacru. De obicei, cand cauți ceva ai deja o părere sau o imagine despre acel ceva , cu alte cuvinte vei găsi sau nu doar ceea ce cauți . Cand e vorba de o cheie franceza, de exemplu, lucrurile sunt clare, știi cum arata si la ce e buna insa cand e vb de o necunoscuta, a pleca in căutarea ei dupa descrieri subiective diverse cred ca va da cu eroare de genul " error 404, Object not found"
   Am pus un link cu mii de hărți vechi, pe unele se pot vedea zone descrise la vremea respectiva ca fiind țara șerpilor Uriași, ciclopilor sau tot felul de alte nâzbâtii, vorba unui vechi coleg de forum.
   
    Părerea mea, urmând descrierile vechi se poate ajunge oriunde numai in "șambelania" nu.
  Dar poate greșesc eu - zic asta ca sa ma înscriu in sistemul matricsului si sa las speranțe  :lol:

abyss

Și care sunt în opinia ta descrierile noi?

fiulploii

Cand am zis descrieri vechi am vrut sa ma refer la toate descrierile cunoscute, eu cel putin nu am cunoștiință de oarece descrieri noi explicite conceptului "șambalez".
  Subscriu la ideea lui Xanadron ca e nonlocalizata , peste tot si niciunde, fiica Chimaerei cea ucisă de Bellerophon, lucru posibil numai fiindca călărea legendarul cal Pegas.
   Ca o completare la cele ce am zis in postarea precedentă, unele chestii le găsești dacă nu le mai cauți - analog pregătirii din artele marțiale sau din alchimie.

   Jaloanele cunoașterii sunt transmise de-a lungul timpului , sunt mereu aceleeasi numai ca îmbrăcate in alte haine...sacre .
   Părerea mea...nu neaparat bună.

abyss

#178
Tocmai fiindca "jaloanele cunoasterii " sunt mereu aceleasi îmbrăcate functie de arealul genetic in alte haine asa zis sacre eu nu sunt multumit doar sa iau act de acest lucru fiindca ... spui si tu , si ai dreptate , se afla intr-un circuit închis. Acest circuit inchis al existentelor repetate are totusi o iesire. Tu impreuna cu alte păreri va referiti strict la Shambala ca si cum ar fi o poveste oarecare. Dar ignori se pare intentionat sau nu multe alte chestii mai importante aduse in discuție deja, care orbiteaza in jurul acestui mit. Evidențe clare care arata ca in aceasta poveste se vorbeste despre utilizarea unei forme de energie care iese la suprafață sub forma unor fântâni. Si nu o spun eu, o spun  oameni de știință. Shambala este asociată cu vehicule care se deplasează prin aer utilizând acea energie. Aceeasi energie e utilizata pentru a spori intelegerea, pentru evoluția ființei nemuritoare din noi prin intermediul unor edificii specializate sau care marchează macar la nivel de principiu prin inserarea unor scheme bidimensionale   in cadrul lor posibilitatea construirii unor structuri specializate tridimensionale care sa aibe un scop bine definit.  Sunt oameni de știință care s-au inspirat din aceste lucruri si au construit aparate remarcabile dar care au fost scoase din contextul lor inițial.
  Asa ca atunci cand cineva vine si spune ca mai bine abandonez, ca e un nonsens , ca sunt un impostor , arlechin , ca pe nustiu ce tiganca o chema sambala, ca unii m-ar face scrum la auschwitz sau ca una nu are legatura cu alta....desi nimic nu e întâmplător pe lumea asta si totul pare sa fie interconectat.... ei bine eu ma simt si mai motivat sa merg mai departe în căutările mele. Tu spui indirect ca e o pierdere de timp si Poate ca pentru unii asa o fi. Pentru mine nu este. Dar pot continua demersul si singur, nu i problema. 
   Poate că s-a ținut prea mult timp prima pagină a forumului doar cu acest subiect.
   Propun o pauză.

fiulploii

- cand am zis circuit închis nu ma refeream la reîncarnare fiindca dupa părerea mea destul de putini s-ar reîncarnare aici .
- chestia cu oamenii de știința, o poti detalia te rog? Care oameni, in ce context și despre ce mașinării sau "aparate remarcabile"  vorbești .
- eu nu am zis sa abandoneze cineva ci doar ca din unghiul meu nu e ceea ce caut . Si am zis asta pt ca am crezut ca la un subiect se doresc păreri personale si nu susțineri entuziasmate aleunor puncte de vedere . Daca e sa ne luam dupa scrieri vechi atunci nu vei găsi pe nimeni care sa vadă shambala așa cum o sa o vezi tu iar asta ar trebui sa fie un semn de întrebare .

Pt ca ma interesează tot ce tine de știința astept cu interes exemplele de oameni de știința care si-au bazat descoperirile pe conceptul de shambala , indiferent de forma scrierii.