Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Shambhalla - destinații interzise?

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 18:46:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

#255
S-ar putea sa fie infra 3D. Sa scape sub sau supra simțurilor noastre dar sa ocupe acelasi spațiu in alt timp cumva, la o secunda ( eventual) distanță in plus sau in minus.... adica depinzand de unde privesti biciclistul...

Grifon

Citat din: abyss din  03 Martie 2019, 19:51:01
.... dar sa ocupe acelasi spațiu in alt timp cumva, la o secunda ( eventual) distanță in plus sau in minus...

Da, poate fi o variantà. Un plasament într-o decalare / defazare temporală, oferind astfel impenetrabilitate dinspre curgerea vers-ului nostru.
Varianta aceasta a și fost luată în calcul de pasionații Moebius / Klein. Iată un gif (atașament) de pe Wiki, folosit ca teorie pentru înțelegerea faptului că "sticla" Klein, în realitate, nu se întrepătrunde.
Întrucât o altă (următoare) dimensiune e aproape cu neputință de reprezentat, autorii animației au folosit variabilitatea dimensiunii "timp" pentru reprezentare (sau poate nici n-au crezut că mai poate fi un D...fizic).

Oricum, fie un D de timp ori spațiu, deocamdată conceptul / principiul e important - căci înclin a crede că doar prin asemenea plieri ale minții poate fi intuită calea spre...Shamballa.