Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

⚡⚡ Vril

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 12:28:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

VRIL / TEORETIC / Profund (extern)

Eh, nici eu nu sunt prea solid in zona tehnică, așa că nu-mi permit nici să confirm, nici să infirm astfel  de ipoteze.
Totuși, e sigură valoarea de conductibilitate a apei (și dacă se aplică energiei electrice, sigur se aplică și altor tipuri de energii). De aceea și corpul uman e alcătuit majoritar din apă, ceea ce face ca Vril-ul să ajungă facil până la nivelul fiecărei celule.
(De remarcat că aceeași conductibilitate o intâlnim si la metale (fier / oțel), ceea ce ne explică si săbiile "eroilor", fără de care nu poate fi anihilat "dragonul").

Urmare a acestor premise, mă hazardez a opina că apa e necesară in preajma focarelor / nexus-urilor de Vril pentru a contribui la propagarea / difuzarea energiei pe anumite areale. Intr-un deșert, de pildă, un "nod" Vril ar "arde" in gol, fiind lipsit de orice utilitate sau implicație.

abyss

#301
Citat din: Grifon din  09 Martie 2017, 14:26:58
VRIL / TEORETIC / Profund (extern)
(De remarcat că aceeași conductibilitate o intâlnim si la metale (fier / oțel), ceea ce ne explică si săbiile "eroilor", fără de care nu poate fi anihilat "dragonul").

Am remarcat o asemanare intre sabiile eroilor si "Coloana lui Ashoka"(https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_pillar_of_Delhi , a carei rezistenta la oxidare o atribui vrilului si nu metalurgistilor antici indieni) , acele metalice folosite in acupunctura, menhire, etc.
   Coloanele indiene au fost transportate uneori pentru amplasare si sute de km distanta fata de locul de unde au fost extrase si prelucrate. Acest lucru e clar, amplasamentul nu era unul ales aiurea ci un loc cu incarcatura energetica. Coloana de multe ori prezinta in varf o roata Dharma (https://en.wikipedia.org/wiki/Dharmachakra) /vartejul Vril.

The moving wheels symbolizes the movement of cosmic order (ṛta).
Rotile miscatoare simbolizeaza miscarea ordonata a cosmosului sau miscarea ordinii cosmice.
Ṛta (https://en.wikipedia.org/wiki/%E1%B9%9Ata) deriva din radacina sanscrita a verbului radacina ṛ - "a merge, a se misca, a rasari, a tinde catre inaltimi".  Hermann Oldenberg  (1894) a presupus despre conceptul Ṛta ca ar fi aparut in perioada Indo-Aryana . Se considera ca ar fi avut o functie tripartita care s-ar fi manifestat in domeniul lumii fizice, ethice si cel al vietii ritualice...

Totodata  Ṛta ca si principiu etic este legat de notiunea de pedeapsa cosmica. Un concept central in Ṛgveda se refera la fiintele create ce isi indeplinesc desavarsirea naturii proprii urmand calea pregatita lor de catre ordonantele Rta (curgerea specifica a fluxului Rta pe planeta noastra, densitatea si viteza acestei curgeri, interferentele ei armonice cu astrul sursa si interconexiunile pe care le realizeaza intre toate formele de viata de pe pamant) si esecul in a urma acele coordonate specifice stabilite de catre acele ordonantze naturale, care esec s-a spus ca ar fi responsabil de aparitia unor forme variate de cataclisme si suferinte.
   Prin urmare asa cum curgerea fluxurilor din corp mentine organismul in stare optima de functionare, tot asa , blocajul e responsabil de imbolnavire. Iar acupunctura elibereaza acele blocaje prin "anihilarea dragonului" din zona respectiva si redistribuirea lui in campul energetic extern al persoanei sau in afara lui.

    La nivelul pamantului, aducerea la suprafata prin intermediul unei structuri cristaline a acestor curenti a dat nastere unui cadru propice reglementarilor religioase, morale si sociale. Acest cadru, devenit cu timpul vartej de idei si manifestari de tot felul a ocupat timpul si viata tuturora si eclipsat aparitia altor idei metafizice sau teologice.
  Cert este ca siturile pentru temple se alegeau in locurile unde UNDELE MAGNETICE ale pamantului se densificau intalnind calea apelor subterane, in paduri sau gradini, pe varfuri montane sau in anumite vai, precum si in mod special in pesteri.


PS- cartea pomenita mai in urma cu ocazia altei postari se intitula: Kingdom of Shiva


Grifon

#302
Completănd particularitățile apei, mai adaug că aceasta este elementul cel mai pretabil a fi impregnat / infuzat cu energie mentală (sau, dacă vreți, spirituală - fundament pe care se bazează, printre altele, si taina sfințirii aghiazmei.
Si in ritualurile zise "magice", apa are rol vital . "Curăță", preia energiii incompatibile, purtăndu-le conform aceluiaşi principiu al conductibilității (de unde si cealaltă practică religioasă, a abluțiunii).
Si, să nu uităm cele spuse mai demult in topic, legate de "efectul Coriolis" - apa e prima care ia forma Fibonacci (fie ca lichid, fie ca vapori in construcția norilor).
Bun. Dacă am mai punctat ceva util cu astea, putem reveni la lupta "magică" dintre Thule/Vril si Ordo Templi Orientes.

abyss

De acord domnule Grifon.

Grifon

#304
VRIL / TEORETIC / Orizontal (extern)

Încep prin a clarifica cum a ajuns "tatăl" lui James Bond să-i "combine" pe esoteriștii britanici in efortul de război.
MI6 - unde Fleming era ofițer activ - cunoștea adânca propensiune ptr. ocult a găștii lui Hitler (inclusiv preocupări tip Thule / Vril). Ca urmare, au "copt" o cacialma pentru a-i dezinforma - context in care le-a venit si ideea ademenirii lui Rudolf Hess in Anglia.
(ca fapt divers, "nadele" ptr. Hess se livrau prin ambasada României din Londra - speculându-se duplicitatea noastră tradițională si reminescențele "antantiste")
Ulterior reușitei cu Hess (care, apropo, sigur nu a fugit prin Antarctica, sau prin vreun Aldebaran, cum mai cred unii), Fleming a ajuns un veritabil intermediar intre MI6 si cercurile oculte - aspect care a fost valorificat și in momentul critic al Operațiunii "Leul de Mare" - bombardamentele germane asupra Regatului Unit).
Voi reveni cu detalii.

Grifon

Eforturile "magice" ale lui Aleister Crowley & Co (incluzând si alte grupàri / asociații in afara de Ordo Templi Orientis) nu au fost neapărat "comandate" de autorități - respectivii, dincolo că erau mai ciudăței, fiind altminteri foarte patrioți.  Fleming si MI6 le-au asigurat cel mult un suport logistic (si imi pot doar imagina scepticismul de pe mutrele ofițerilor, hahaha !).

Se cunosc doar câteva detalii concrete privitoare la "vrăjitoriile" in cauză - adunarea din zona forestieră New Forest si ritualul performat de Crowley la Cliffs of Dover (ambele zone fiind plasate pe litoralul dinspre Franța, pe unde treceau "liniile" de invazie.

Mai intâi, despre New Forest. Zona e specială, fiind in prezent rezervație (parc național). E legată de legende mitice tip Avalon, King Arthur, Merlin, etc - așadar, suspectă a fi un nexus de energii.
Ritualul a fost un soi de formație umană (inlânțuire de brațe, incantații). Nu știu exact ce alcătuire era, dar bănuiesc ceva similar "spiralelor" MISA (apropo, iar spirala).

La New Forest coordonator n-a fost Crowley, ci "vrăjitoarea" Dion Fortune - un personaj echivalent cu Maria Orsitch a nemților (tot medium, tot pretinzând că are contacte cu entități....dar nu la fel de frumoasă. Ceilalți participanți la ritual erau apropiați de-ai săi (nu neapărat grupați intr-o singură asociație). Crowley doar a participat aici, probabil cu precizări "tehnice".
Se zvonește că s-au practicat si invocări (Arthur, Merlin, Sf. Gheorghe - dar, din păcate, nu se pot verifica asemenea aserțiuni, ci doar pot fi prinse in speculații

Grifon

#306
VRIL / TEORETIC / Orizontal (extern)

Pe de altă parte, manevrele "magice" ale lui Crowley au rămas, chiar și până in ziua de azi, un mister (cel puțin in ceea ce privește esența lor profundă).
Se cunoaște doar că s-au desfășurat in zona stâncoasă de litoral numită Cliffs of Dover - loc special pentru Crowley, unde petrecea mult timp, făcând chiar escalade frecvente). Mai exact, pe un anumit promontoriu, unde se pare că se afla și o formațiune calcaroasă in forma unei arcade, scăldate de apele Canalului Mânecii. Formațiunea nu mai există in prezent, fiind erodată total de atacul mării, și purta un nume straniu, ceva tip "Devil's Gate" sau "Devil's Head" (am găsit mai demult o referire, insă, din păcate, n-am mai reușit să dau de ea).
Ce a făcut exact acolo, nu se știe - secretul se pare că a fost bine păzit. Putem doar bănui că respectivul loc, de natură carstică, ascundea un focar energetic - căci asta rezultă și din alte confesiuni ale lui Crowley, ce nota des in jurnal că acolo "se incărca". Dar care a fost ritualul, și cum a colectat / utilizat el energiile ciudate impotriva Luftwaffe....e greu de dedus.

abyss

VRIL / TEORETIC / Orizontal (extern)
Operatiunea se pare ca s-ar fi numit ''Operation Cone of Power''. 

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Forest_coven#Operation_Cone_of_Power

The Cone of Power had twice before been called upon to defeat the enemy: in 1588 the Armada was thwarted and in 1807 it had been invoked to stop the advance of Napoleon.
=>http://colmacro2013.blogspot.ro/2014/08/wicca-man-of-blundellsands.html

http://disinfo.com/2015/11/magical-battle-britain/

Sa fie vorba de - Devil's Chimney??


http://www.sussex.ac.uk/geography/researchprojects/coastview/Beachy_Head/beach_head.htm

Grifon

Exact, domnule @abyss ! Devil's Chimney (Hornul Diavolului). Memoria mea a bâjbâit pe aproape.
Formațiunea s-a prăbușit in 2001, datorită eroziunii, pe linia de fractură desenată in atașamentul domniei tale, si, după eveniment, au apărut iar vrăjitoarele (conduse de o anume Kevin Carlyon), pentru a face un așa-zis ritual de "purificare" a zonei.

Interesantă structură. Îmbina și "pilonul" (antenă, djed, menhir), și o structură cavitară (se remarcă gaura in atașament). Avem, așadar, ambele componente asociate cu "sexualitatea" Geei - altă paradigmă des uzitată in "magia" energiilor.

Chiar și fără implicarea lui A. Crowley, locația avea o reputație sinistră. Anual, zeci de persoane se sinucideau prin preajmă, iar incă din Evul Mediu stânca era o atracție pentru vrăjitoare, sau alți practicanți ai magiei negre.

Xanadron

#309
Incitante ipotezele voastre curpinzind Magick cit cuprinde, :-D da' io ramin la parerea (gresita poate) ca WW-II n-a fost pentru nazisti un scop in sine, ci mai mult un mijloc pentru targetul lor nr.1, minimalizat la... maximum de istoria oficiala: crearea unei noi rase umane - si NU doar in folosul lor.
Totul, circumscris strategiilor unui amplu rezbel intergalactic invizibil, in care doar Dumnezeu stie care anume civilizatii au fost [si mai sint inca] implicate - de prin Pleiade, Orion, Sirius ori Lyra dupa unii autori ceva mai SF_isti decit fanatasy-freaksii ghidonati de maleficul slugoi la arhontzei :evil: (dupa mine) si ex-filonazist Crowley (tac-su"simpaticei"  :lol: Barbara Bush / Scherff daca nu stiati... alta poveste long-play), alcoolicul Fleming si alte brittany-zgripturoaice non-vrilezoaice. :star:

Posibil deci ca SI nazistii (bolduirea SI-ului implica grangurii de top ai aliatilor rothschildezi deopotriva) sa fi fost "cureaua de transmisie" a anumitor baieti gri-verzui :-) care se presupune ca l-ar fi ghidonat...personal pina si pe monstruosul dr. Mengele, implicat pare-se in experimente mult mai terifiante decit stim din carti si Hollywood, incluzind utilizarea energiei cadavrelor unor nefericiti torturati si in prealabil "tratati" cu anumiti catalizatori care sa-i transforme intr-un gen de bio-kerosen [vriloid?} pentru la fel de presupuse ozeniciuri bio-simbiotice.
De-ar fi sa-l credem si pe Hermann Rauschning (fost guvernator al Danzig-ului) contactele directe si periodice ale lui Hitler cu o anume rasa "ariana" de ET-Uebermenschen au fost si ele absolut reale.

Chestii d-astea sint (c-un anume schepsis) dezgropate din nou recent - poate si fiindca s-apropie data fatidica a reintoarcerii nazistilor lunatici :fullmoon: din aparenta parodie SF Iron Sky? (2018):
https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2430&category=Science
"WWII  Was An E.T. Battle Fought Through Humans,
According to Retired U. S. Navy Engineer William Tompkins"


Mosu' WMT, fara a fi garantat "certificabil" ca agent de legatura intre Pentagon si centrele de retroengineering OZN :ufo: 'merigane din timpul WW-II, are totusi CV-ul in regula si mintea inca acasa. N-avem de unde sti cine anume i-a dat liber la sifonareli - desi el da numele unui amiral US Navy - si nici daca parerea lui exprima o realitate plauzibila (mai exact pt. non-anglofoni: ca WW-II ar fi fost un rezbel inter-ET purtat prin intermediul oamenilor.)

Totusi, si-n cartea scoasa de el pe care am apucat, in fine, s-o citesc - 'Selected by Extraterrestrials: My life in the top secret world of UFOs, think-tanks and Nordic secretaries"© Dec. 2015 -, da pe goarna unele trebi shocante, dar verificabile fie si doar prin ricoseu. Chiar daca stilul e dezlinat si fara vreun fir logic-integrativ - cronologic dar nu numai, editorul facind eforturi clare de a insaila cumva fragmente disparate de aminitiri ale unei minti stralucite cindva, insa acum pe cale sa paraseasca un "ambalaj" care bate suta de ani.
Dar care spera inca (am dedus printre rinduri) intr-o mai veche promisiune de asigurare a unei nemuriri macar relative - alta poveste prea lunga pentru o singura postare.

P.S. La fel de excesiv-stufoase ar fi si alte [infinit de multe] divagatii EXO- si vril-connected gen:
- presupusa folosire de PLF-zombies Made in Germany pe frontul sovietic...
- ori a unor mini-nukes pe acelasi front
- detonarea experimentala a cel putin1 A-bomb linga Marea Baltica-n '44
- scopul real al expeditiei amiralului Byrd

- noima opririi operatiunilor naziste zdrobitoare la Dunkirk
- ..ori a zborului lui Rudolf Hess in Scotia, dar si INCETAREA brusca exact pe 10 mai 1941 (data aterizarii lui Hess in Marea Britanie) a operatiunilor "Blitz" de bombardare masiva a Londrei ce-ar indica semnarea efectiva a unui pact secret de... semi-non-agresiune intre nazisti si babilonienii stapini din City of London.

...restul rezbeluluifiind probabil condus doar in scopul asigurarii unei anume "recolte" de CS (Corpuri Spirituale) Alor de Sus. :martiansad: In paralel poate cu profitarea de conditiile favorabile experimentelor genetice in massa pentru crearea unei noi rase - experimente continuate bine-merci si-n prezent, doar ca nu "la vedere".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Revin fiindca uitasem taman concluzia :-D (doar a mea poate, evident): povestile tip 007 / Dion Fortune / Crowley etc. au fost facute "virale" prin carti-filme-etc doar in scopul crearii iluziei ca si noi, astia normalos din turma de Jack-six-pack am putea avea acces la oaresce dedesubturi oculte ale WW-II - care nu zic ca n-ar fi plauzibile, ci doar neesentiale in "regia" unei conflagratii ale carei scopuri reale vor fi probabil clare abia urmasilor nostri indepartati

...Asta insemnind - de ce nu? - abia micutzilor grizulii-verzulii  :-) care ar fi zice-se [unii macar] progeniturile noastre evo- sau invo-luate calatorind back-in-time uneori, cu scopuri la fel de vagi si stufoase ca sa nu le mai reiau.

Si-un ultim P.S.: o eventuala (dar la fel de improbabila) de-secretizare a tonelor de documente / filme / probe luate de 'merigani si sovietici de la celebra (in sens malefic) Unitate 731 a japonezilor:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Unitatea_731
...ar clarifica cred eu, printre multe altele, si problematica VRIL. :star:

Slabe sperantze insa-n mocirla duplicitatii noastre globale, din moment ce, citez:
"Numeroşi foşti cercetători ai Unităţii 731 au devenit importanţi membrii ai comunităţii medicale nipone. Doctorul Masaji Kitano a condus cea mai mare comapanie farmaceutică niponă (株式会社ミドリ十字 – Crucea verde). Alţi medici au condus instituţii medicale importante sau au lucrat pentru ministerul nipon al sănătăţii. Iar comandantul general Shiro Ishii a emigrat în SUA, unde a participat la cercetările americane în domeniul armelor biologice" :cry: :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

#311
VRIL / TEORETIC / Orizontal (extern)

Citat din: Xanadron din  21 Martie 2017, 11:21:00
Revin fiindca uitasem taman concluzia :-D (doar a mea poate, evident): povestile tip 007 / Dion Fortune / Crowley etc. au fost facute "virale" prin carti-filme-etc doar in scopul crearii iluziei ca si noi, astia normalos din turma de Jack-six-pack am putea avea acces la oaresce dedesubturi oculte ale WW-II - care nu zic ca n-ar fi plauzibile, ci doar neesentiale in "regia" unei conflagratii ale carei scopuri reale vor fi probabil clare abia urmasilor nostri indepartati

Da, nu exclud ca poveștile astea să fie "servite" cu scop aiuritor - insă nu sunt chiar așa virale (referirile sunt greu de gàsit, disparate, incomplete, si ades contradictorii). Mă gândesc că, de ticluiau o "nadă ptr. curioși", ar fi putut s-o facă nițelus mai închegat....

De pildă, am găsit pe undeva că ritualul lui Crowley de la Devil's Chimney ar fi implicat sacrificii umane (ceea ce, hm, nu cred, mai ales că în cârca lu' nea Aleister s-au aruncat toate lăturile posibile...).

Totuși, ceva clar a fost acolo, iar doar scopul se bănuiește - perturbarea zburătorilor lui Goering. Atașez o hartă a Operațiunii "Leul de Mare", pentru a se vedea că zonele disecate se aflau chiar pe liniile de atac.

abyss

  Dedesubturile poveștii pot fi intuite foarte simplu. Au bâjbâit pana au inteles ce este "vrilul". Apoi l-au ascuns in povești cu CS, recolte, sf-uri si alte bazaconii mixate cu diferite cantități de adevăr.

Grifon

VRIL TEORETIC / Orizontal / extern

Pare ciudat că așa-numiții "magicieni" din Vril Gesselschaft sau O.T.O să fi putut avea vreo contribuție serioasă impotriva Luftwaffe.
Totuși...
Extensia Ordo Templi Orientis in S.U.A era loja "Agape" (Agape Lodge, in California). Șeful acestei asociații, învestit personal de Aleister Crowley, se numea Jack Parsons.
Sună familiar ?
Ar trebui.E nimeni altul decât unul din "părinții" fondatori ai NASA - și care, printre altele, a lucrat pentru "recuperarea" lui Werner von Braun, după război.
Tare, nu ? Dacă-l mai reamintim și pe rachetistul Wili Ley, ce a dat și detalii despre unele practici Vril, vedem că in culisele "vrăjitorești" se pitulau o mulțime de experți notabii aero/spațio (inclusiv Herman Oberth, prieten cu Dietrich Eckart, din "Thule").

Băieții erau chiar foarte calificați pentru a sprijini (sau încurca) o ofensivă aeriană !

Xanadron

Greu de rememorat [prea] multele postari in care am incercat - fara mare succes, clar - sa-mi argumentez scepticismul avansat... desi nu chiar dharanis-tic, :-D apropo de insailarile pervers-manipulatorii numite istorie.

Macar pentru nou-venitii pe "corabia diliilor"  :lol: revin totusi mai pe scurt, dar si ceva mai clar sper cu punctarea ideii ca pina si WW-II a fost o mega-gulguta, mult mai singeroasa ce-i drept decit asa-zisul Rezbel Rece la fel de mega-regizat - v. de ex. istoria... americana a lui Wernher von Braun din anii '35-'37:
http://www.rufon.org/forum/ozn-generalitai/constructie-'ozn'-personal/msg94087/?topicseen#msg94087

Nu diger asadar deloc ipotezele istoriei clasic-oficiale, ba nici macar alea tinand de istoria "pseudo-oculta" a WW-II, in care Churchill, Roosevelt, Stalin, Mussolini, japonezii si Hitler au dansat zic io p-aceeasi muzichie, fie si cu minore nesincronizari. Cine anume :-( le-a cintat-o ramine insa unicul mister veritabil.
In ultima vreme am ajuns deci sa cred ca SI dezvaluirile lui Wernher von Braun catre asistenta lui Rosin pe cind lucrau la Fairchild Industries ori cele la fel de simpliste ale raposatului Serge Monaste despre Blue-Beam au fost mediatizate prea... verde-n fatza ca sa fie valabile.

http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-(nomnwo)/cit-anume-stiu-stapinii-'la-vedere'-din-planurile-globale-nwo/msg93358/#msg93358
http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-(nomnwo)/cit-anume-stiu-stapinii-'la-vedere'-din-planurile-globale-nwo/msg93363/?topicseen#msg93363

...Si totul, circumscris problematicii OZN - cel mai bine rezumata zic eu (chiar daca schematic si fara referiri la VRIL) intr-un "banal" dialog din filmul nu doar hippie-cult Easy Rider (1969):

https://www.youtube.com/watch?v=ZOaDytJXIrE
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/