Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

⚡⚡ Vril

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 12:28:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Iconostasul

Enz

Citat din: abyss din  22 Februarie 2017, 16:24:53
VRIL / TEORETIC / Orizontal (intern / extern)
Ce este acea sferă din mâna dragonului? Nu am putut gasi informatii complete decat ca prin intermediul ei dragonul isi extrage puterea . Seamana cu un "Apple of Eden ",  de unde si asemănarea dragonului cu sarpele din grădina raiului.

Dragonii (doi)sunt prezenti spre surprinderea mea si pe iconostasul din bisericile ortodoxe , deasupra iconostasului sau/Si deasupra ușilor împărătești.  Dar si pe ranga/toiagul de aur al patriarhilor. Acest fapt nu mi l-a putut explica nici un teolog.

Una din ele reprezinta... floarea vietii.... ca in Osirian (Abidos) numai 3D. 




Cealalta este mai complicata. E plina de hexagoane si duce inspre geometrii hiperdimensionale.
O chestie cumva asemanatoare (pentru ca sfera avea cercuri in loc de hexagoane) am vazut in Event Horizon (sf horror spoiler).

Cunoasterea/Strapungerea barierelor interdimensionale. ?






Sau creatia ! Paternul. Patentul ?

https://www.google.ro/search?q=hEXAGONS+ON+THE+MOON&client=firefox-b&biw=1024&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwinpe70iKXSAhVDnRQKHQPiCa4Q_AUIBigB#tbm=isch&q=Hexagons+in+nature

https://www.google.ro/search?q=hEXAGONS+ON+THE+MOON&client=firefox-b&biw=1024&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwinpe70iKXSAhVDnRQKHQPiCa4Q_AUIBigB#tbm=isch&q=Hexagons+on+the+moon.





Enz

#287
Umbra "perfecta" a unui cub e un hexagon. You got hexed (bewitched). Cu Hexagonul de pe Saturn. Si urmeaza un tesseract.

Undeva pe acolo.  :crescentmoon:


PS. Defapt amandoua sferele reprezinta acelasi lucru...
Avea Nassim Haramein un doc. de vreo 8 ore  :fullmoon: pe tema hipergeometriei. Interesant.

Xanadron

#288
Citat din: abyss din  23 Februarie 2017, 00:54:05
Iconostasul

Interesant de remarcat totusi ca dragonii "ortodocsi" AU aripi. :wink:

p.s. Colegul @Enz a rezumat bine-n citeva vorbe esentza [hiper]geometrica a circuitului saturno-selenar. :planet: :moon:
Tema atinsa deja p-aici ceva mai in extenso cu referiri la conexiunile clare simbolistico-religioase intre cub (Mecca?) - cruce - hexagon iudeo-mozaic - tesseract etc., dar clar ca fara sa putem nici noi ajunge la intelesurile ultime ale daravelei (ca si David Icke de fapt, care le amusineaza ghinisor pe aceeasi linie, dar cu aceleasi limitari.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Si uite cum ne întâlnim iar cu notiunea de univers electric (magnetic).
www.thunderbolts.info/webnews/120707electriccraters.htm

Prin urmare înțelegerea in ceea ce priveste  captarea si manipularea acestui fluid cu proprietati formidabile cat si natura lui ofera multe explicatii .

Xanadron

Lord Marduk / Enki fie cu tine, compadre, ca rautaciosu-i frate Enlil s-ar putea sa te faulteze si pe tine cu prima ocazie daca mai dai pe goarna d-astea :-D (nefericitul de Je reusind sa-l enerveze-n ultima vreme si pe primu'.)

Lasind glumitzele criptice deoparte, tre'sa marturisesc - desi c-o aparent desharta marire, motiv pentru care o sa mai bat 101 matanii - ca am vaga impresie de-a fi mirosit, dupa lupte seculare cu prejudecatile, intricarea energiilor vazute/nevazute si/sau numite/nenumite implicate-n organizarea miraculos de perfecta a iluziei "noastre" materiale.
De la ANU in sus, dar si-n jos.

Asa-zisul Vril face evident parte din ele, desi nu-i o energie "mega-structuralista" la scara planetar-galactica de tipul aetherului ci, simplist vorbind, una "animist-ghidonatoare" la nivel ceva mai micro si preponderent BIO-. De unde si maxima atractivitate a descuscutarii notiunii de catre fostii (WW-II), actualii (WW-III) si viitorii (WW-cit-o-mai-fi) nemtzalai eugenisti.
...Fiindca altfel  n-ar mai avea vreun farmec video-tactilo-game-ul in care sintem pioni (majoritatea), jucatori (mai putini) dar si creatori (si mai putini in actualul mediu de viermuiala... evolutiva totusi.)

Ca si aetherul, Vrilozeala asta pare omniprezenta, desi se activeaza numai in anumite conditii - nu tocmai limitative totusi, din moment ce pina si-n reactoarele nucleare reuseste sa initieze dezvoltarea unor micro-forme [stranii] de viatza. Sau si pe oricare din planetele sistemului solar. Ori si-n Soare, :star: clar - e doar parerea mea si asta, bineinteles (stiu, aberanta). :lol:

Poate oi mai avea timp (= energie si nea' Kronos asta) sa aprofundez un pic subiectul - eventual chiar pe topicurile @dharanis-iene, taman fiindca ating strimb si tema asta, desi unele premise selectate/emise de el si alti flat-earth-isti sint valabile, insa nefericit asamblate intr-un psy-op pe care n-am habar cit de voluntar sau nu il serveste si el.

Ma batea de fapt gindul sa scriu si-o cartulie [non-SF] pe aceeasi tema, da' nu-s sanse c-ar fi prea groasa. :lol: Si oricum s-ar pierde in tsunami-ul de maculatura pseudo-scienta si preponderent new-age-istica actuala, incurajata si ea c-un mare schepsis.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#291
Înainte să mă faulteze il invit sa ia un "suc-hexagon?-uci". Tot criptic si eu.... 888

PS - ca tot vorbeau chinezii despre dragoni ca isi au sălașul la poli.

"It is obvious, looking at the diagram, that there is a concentrated current flow at the planet's poles. Plasma cosmologists explain that electric current is transferred over vast distances in space by cosmic current filaments. And the filaments tend to organize into "twisted pairs" according to the Biot-Savart force law. It is known as the principle of "doubleness" in current-conducting plasmas. It is intuitively pleasing to see that Nature uses this (well-known to electrical engineers) twisted pair arrangement of conductors to minimize losses. Such filament pairs are called "Birkeland currents." "  http://www.holoscience.com/wp/saturns-strange-hot-spot-explained/?article=1xz2g6tn

Grifon

Total de acord cu opiniile d-lui @Enz privind implicațiile inter / hiperdimensionale ale acelei sfere ce pare "comoara" dragonului.
Am insă câteva amendamente:
1) Da, planurile dimensionale aruncă umbre, sesizabile la paliere inferioare. Formele umbrelor sunt insă diversificate, in funcție de perspectivă. Privind dintr-un anume unghi, intr-adevar, "umbra" 2D a cubului e hexagonul, dar privind perfect perpendicular, aceeași umbră devine pătrat.
Tot așa, umbra tesseract-ului poate fi, perpendicular, un cub, sau, din alt unghi, un poliedru cu 8 fațete, neregulat (iar mai departe, in 2d, ar putea fi un octogon).
2) Din cele de mai sus ajung la a doua opinie - nu avem in "comoara" dragonului nicio proiecție dinspre 4D - sau, dacă o avem, e vb.poate de multiplul dimensional al sferei (nu a cubului).

Totuși, modelul acelei "bile" e deosebit de interesant. Conține, bazal, submultiplul dimensional al sferei, cercul. Multiplicarea in 2D se face pe criteriul treimii, urcând in complexitate la 6, 9, 12, etc.
Pe măsură ce ansamblul devine mai complex, se nasc liante (circuite) inrudite cu simbolurile stilizate ale Vrilului : S-uri, 8-uri, helix-uri, sau chiar spirale crescătoare. Totodată, "plasa" crează ochiuri (si la propriu, si la figurat, căci intrepătrunderile au clar formă de ochi)

Mă hazardez, in concluzie, să cred că sfera dragonilor semnifică, pur si simplu, Lumea=Matrix-ul (cel puțin 3D), având calitatea de a fi atât estetic stilizată, cât și matematic relevantă.
Intotdeauna când frumosul se impletește cu exactul, putem fi siguri că ne aflăm in prezența unei profunde ințelepciuni....

Grifon

VRIL / TEORETIC / Profund (extern)

Și, ca să nu uităm nici aspectele dezbătute in prima parte a topicului, să revenim puțin și la Societatea Vrilului, atât de mult uzată (chiar abuzată) in folclorul conspiraționist.
Inainte de a se numi Vril Gesselschat, gruparea (căci e vb.doar de o grupare restrânsă, nu de o societate secretă) se numea "Alldeutsche Gesellschaft fur Metaphysik" - Societatea de Metafizică Pan-Germană. Nu era vreo structură prea dezvoltată, fiind pur și simplu o asociație de tip teosofic (ca multe altele in epocă). Poate fi asemuită, cumva, cu "Meditația Transcendentală" ce a ființat si in România anilor '80, dând bătăi de cap autorităților comuniste. Nu avea paliere ascunse, nici "celule"/loji compartimentate, grupând, de altfel, și puțini membri.
Probabil s-ar fi pierdut in anonimat, de n-ar fi fost femeile cu abilități de medium - M.Orsitch, Sigrun, s.a. Calitățile lor psi fiind reperate de Thule (abia aceea o entitate mai serioasă), au fost chemate in câteva ocazii, ptr. a le fi utilizate capacitățile. Li s-a cerut să sondeze viitorul (lucru ce nu prea le-a ieșit), să invoce spirite ale decedaților (printre care Dietrich Ekardt, fost fruntaș Thule), si alte asemenea - principalul amator fiind Rudolf Hess.

Cât despre poveștile cu Aldebaran (care au ajuns sà mă amuze la culme !) reiterez că era vorba de cu totul altceva decât ET blonzi (cu/fără pantofi roșii, hahaha). Era o abordare metafizică a respectivei stele / constelații - după cum indică si vechiul nume al grupării: Alldeutsche Gesellschaft fur Metaphysik. Precum am arătat in precedente postări, Aldebaran e, in astrologia profundă, chiar personificarea Arhanghelului Mihail.

Și....că veni vorba....ce face acest onorat Arhanghel ?
Ucide dragonul....bien sur !

Iată cum se leagă, unul câte unul, micile indicii...

Grifon

Și, rămânând tot in spațiul și timpul celui de-al treilea Reich, nu putem trece cu vederea "Cântecul Nibelungilor". Toate reperele acestei mitologii au fost exploatate de nemți, iar transpunerea lor pe muzica lui Wagner pur și simplu il galvaniza pe Hitler (si pe o parte din ciraci).

Siegfrid...uciderea dragonului Fafnir...si mai ales detaliul că eroul obține puteri magice "scàldându-se" in "sângele" dragonului (cu excepția unei părți a corpului, rămasă - tradițional, aș putea spune - vulnerabilă).

Ce putea fi acest "sânge"? Clar că o "sevă" remanentă, exploatabilă, ce supraviețuia "stingerii" dragonului. Și nu era "comoara", cãci aceea e menționată separat, ca beneficiu distinct.
Sà fie oare o metaforă ptr. asimilarea de care vorbeai d-ta, dle.@abyss ?

E posibil....așa cum e si mai posibil ca cei din Ahnenerbe să se fi dat peste cap ptr. a găsi repere spațiale ale acestei mitice isprăvi...

abyss

Arhanghelul Mihail (Aldebaran), purtătorul de lumină este ochiul constelației Taurul.

Grifon

Dacă tot am vorbit atât despre ocultiștii germani din Vril /Thule, poate n-ar strica o scurtă privire și asupra oponenților - "magii" și esoteriștii Marii Britanii.
(de remarcat faptul că unicii care au efectuat "manevre" similare au fost englezii; nu americanii, nu rușii, nu francezii...etc;   adicà, hm, mai existară unii care se băgară adânc in așa ceva, dar la vremea aceea nu aveau incă stat...)

Desigur, nu putea lipsi din "echipa" britanică faimosul (si mult prea mult "demonizatul") Aleister Crowley. Dar, pe lângă nume mai puțin cunoscute, ca Dion Fortune, Louis de Woh sau Dennis Wheatley, ghiciți cine se "tovărășea" cu Crowley, in dublă calitate de ofițer MI6 și membru in gruparea ocultă OTO (Ordo Templi Orientis)?
Nimeni altul decât Ian Flemming, ilustrul părinte (de pană) a personajului rocambolesc James Bond.
Tare, nu ? Englezoii ăștia....
De fapt n-ar trebui sã ne mire. OTO a fost o grupare desprinsă in mod dizident din faimoasa "Golden Down", de care vorbitărăm la inceputul topicului - așadar, indubitabil la curent cu studiile (si incercările) despre VRIL, incepute de pleiada lui Bulwer Lytton.

Atașez deocamdată un link util ptr.cei interesați - chiar dacă e mai puțin relevant, doar "periind" suprafața "magică". Ulterior - dacă vor mai fi interlocutori dornici de aprofundare, putem analiza mai in amănunt eforturile britanicilor.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread925082/pg1.  ("The Magical Battle for Britain")

abyss

Fara sa rup sirul discutiei despre eforturile britanicilor (am citit o parte din link-ul de mai sus) , subiect mai mult decat util ma simteam dator cu un raspuns ireal.

Citat din: Grifon din  27 Februarie 2017, 15:10:36
Ce putea fi acest "sânge"? Clar că o "sevă" remanentă, exploatabilă, ce supraviețuia "stingerii" dragonului. Și nu era "comoara", cãci aceea e menționată separat, ca beneficiu distinct.
Sà fie oare o metaforă ptr. asimilarea de care vorbeai d-ta, dle.@abyss ?

Acest "sânge" trebuie sa fie un "fluid" universal, un fel de Anima mundi. Dragonul poate fi o reprezentare a vartejului de Vril. Fluidul avand si proprietati "magnetice" precum si conștiență sub o anumita forma dar si calitati trans-dimensionale si non-locale , poate fi ''impregnat'' de catre o ''minte/sursă'' cu o ''viața/software'' proprie. Banuiesc ca o comoara metalica ingropata intr-un izvor de Vril nu face decat sa dea ''viata'' Dragonului prin formarea unui plasmoid de vril incolacit pe ea. 

Interesanta ar fi si teoretizarea cel putin (chiar daca SF) a modului in care se face aceasta ''impregnare/transfer'' fiindca mergand pe o viziune inversă poate explica ''asimilarea''. Intotdeauna in povesti, cand eroul intra in contact cu Dragonul exista un ''dialog'' , un fel de stare de inductie reciproca.

Grifon

VRIL / TEORETIC / Orizontal (extern)

Cam la ceva similar mă gândeam și eu - sau, mai sincer spus, doar îmi imaginam.
Dar dacă tot amânăm lansarea spre "magia WW2", mai pot adăuga un element- util, in perspectivă, și pentru investigații practice:
- in peste 80% din relatările mi(s)tice, "dragonul" își are sălaș (obligatoriu) in apropierea unei surse de apă. Fie izvor, fie râu, sau lac (mai rar) ciudățenia pare a fi legată inextricabil de apă.
De ce ? Habar nu am ! Dar prea abundă referirile pentru a ignora asemenea mențiune.Și e chiar util - ne poate ajuta să marcăm (sau să eliminăm) anumite zone, in cazul unor cercetări...pe teren.

Deci....de ce APA ? Aici e sigur o legătură - păcat că nu-s eu atât de isteț pentru a o ințelege. O simbioză ? O anume complementaritate ? Dacă asociem Vril cu "foc", atunci de ce depinde de apă ? O stingere ? O comuniune ? O dependență ?
Sincer, imi scapă. Dar e indubitabilă legătura (si in povestea Siegfried, si in basme, si in mitul Sf.Gheorghe (apropo, rușii nu degeaba l-au ales pe acest sfânt !)
Oricum, chiar si dacà nu pricep (incă), voi păstra reperul pentru investigații eliminatorii. Nu de alta, dar și mi(s)ticul Kogaion avea o "apă in preajmă", nu ?

abyss

Excelente observații domnule Grifon !
Legătura cu apa am sesizat o si eu , acviferul prezent sub piramide , sub altare si chiar sub turnul lui Tesla. Incerc să gasesc o lucrare interesanta pe care am lecturat-O mai demult insa nu imi amintesc pe moment titlul.
  In fine , in esenta parerea mea se referă  faptul ca vrilul captat la suprafata prin intermediul pietrei din altar poate fi folosit in anumite scopuri de catre preoți in cadrul ceremoniei religioase. Acelasi Vril captat insa de catre altii cu ajutorul unui metal înfipt în pământ poate servi altor scopuri, aici referindu-mă la stalpul Djed.  Pare a fi ceva in genul diferenței dintre electrodinamica si electrostatica ...daca imi pot permite comparatia, profilul meu de specialitate fiind axat pe alt domeniu.