Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

⚡⚡ Vril

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 12:28:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Grifon

Citat din: Dharanis din  09 Octombrie 2016, 11:21:05
Vril este un qi/ki/prana/pneuma mult mai subtil.

Vril este UDANA, particula antigravitationala (din clasificarea apana, samana, vyana, prana, udana).

Exista al treilea ochi spiritual (glanda pineala) dar si al treilea ochi astral (glanda talamus, sau Kameswara Chakra, chakra Soarelui Negru).

Ei, da, dle @Dharanis, cu astfel de răspunsuri (chiar dacă nu le putem lua integral ca certitudini), putem trage speranță să ajungem, totuși, undeva.
Câteva precizări (d.p. meu d.v.) despre echivalența "ochiul 3 = glandă (indiferent care).
E aceeași idee de corespondență intre planurile materiale/imateriale. Glanda pineală nu e un al 3-lea "ochi", este doar organul fizic ce corespunde unui organ suprasensibil - dar, intr-adevăr, calea spre acest "organ psi" trece prin echivalentul densificat material -pineala.

Cât despre ierarhizarea arătată de dumneata (pineala- ochi "spiritual", iar talamus-ul -ochi "astral") nu mă pronunț incă - mai stau să cujet, dacă reușesc...dacă nu, doar stau.  Primesc insă ipoteza, mergând pe canon logic (de există mai multe "corpuri" vibraționale, nu-i exclus ca fiecare să-și aibă "senzorii" săi - implicit echivalenți densificați material).

Cât despre "Soarele Negru"..aleg să nu folosesc (și nici să aprofundez) noțiunea.

Îți mulțumesc ptr.completări, exprimându-mi și speranța unor viitoare replici (la fel de) constructive - chiar dacă nu voi vota cu Flatlandia (decât in accepțiunea bidimensională a teologului Edwin Abbot Abbot - nu mă bâlbâi, așa-l chema, hahahaha ! ).
Asta așa, ca să epuizăm pe subiect toată pleiada "victoriană" a sec XIX.

Dharanis

Deja stim totul despre Vril.

Soarele Negru emite Vril.



Clasificarea facuta in Occult Chemistry nu ne lasa decat doua posibile alegeri pentru Vril: Anu levogir sau bosoni.

http://www.subtleenergies.com/ormus/oc/chaptr01.htm

Anu = tachyon = subquark = Udana/Apana (depinde de spin)

E chiar posibil ca cei din Thule sa se fi referit la radiatia care izvoraste din Anu levogir ca fiind Vril; in orice caz, este vorba de un subquark levogir care arata asa:



Tinta Projekt Kronos, cea mai secreta operatiune efectuata de nazisti, era chakra Kameswara:



Projekt Kronos:



Nici unul dintre generalii si oamenii de stiinta care au participat la Kronos nu a ajuns in mainile aliatilor, intreg laboratorul fiind mutat in Antarctica.

Tot asa cum cele doua componente ale planetei Tiamat, Soarele Negru si Luna Transparenta, cauzeaza eclipsele solare si lunare, in acelasi fel Vril eclipseaza meridianele Ida/Pingala/Saraswati/Lakshmi pe canalul central Vajrini/Citrini din corpul subtil uman.

Godak

#62
Ceea ce nu stiu colegii de Rufon este ca exista o carte care reconstituie genealogia ideii de Vril. Scrisa de Julian Strube, un membru al lumii academice (asta e nasol deja!).
La ce concluzii ajunge Strube va las sa aflati singuri (la mine functioneaza bariera de limba de care vorbeam intr-un post anterior, desi ceva, ceva am inteles in punctele importante).

Dar cine e Julian Strube? E..., a absolvit vreo 2 facultati (una in Germania si una in Olanda), e doctor in hermetism si expert in misticismul celui de-al III Reich. Sa insist pe un amanunt: la nivel a-ca-de-mic. Asa... sa nu uit. Si autor de carti elogiate atat de mediul a-ca-de-mic cat si de presa internationala. Ceea ce nu e nici pe departe cazul ...

Acum sper sa nu se supere iar colegii de forum ca Julien Strube asta nu prea le confirma entuziasmul și spusele, ba chiar ironizeaza unele derapaje gongorice cu mare finete. Si daca da, ii poftesc sa-i scada procente (asta daca vor pune mana pe el pe Rufon; ma indoiesc!)


Dharanis

Atunci Julian Strube trebuie sa explice efectul Allais: dovada directa a existentei Soarelui Negru.

Iar Dr. Maurice Allais este laureat al premiului Nobel, mai academic de atata nu se poate.

Pentru a nu fi acuzat ca iar dau linkuri spre theflatearthsociety, efectul Allais pe forum.tfes.org:

https://forum.tfes.org/index.php?topic=4836.msg94477#msg94477

Efectul Allais verificat si la noi in tara:

http://www.acad.ro/sectii2002/proceedings/doc3_2004/03_Mihaila.pdf

http://www.hessdalen.org/sse/program/Articol.pdf

http://stoner.phys.uaic.ro/jarp/index.php/jarp/article/viewFile/40/22




Grifon

Să nu facem pași prea iuți, herr @Dharanis.
Pricep eu că unii "știți" totul (?!?)  despre Vril (titanilor !), dar eu m-am inscris la o clasă paralelă (a ălora ce știu cam puține).
Acum, dacă domnia ta n-ai vrut a folosi pluralul majestății, o să-mi înghit curiozitatea asupra "asociaților intru cunoaștere" - și revin la pașii mei, mai mărunți.

Nu cunosc nimic despre așa-numitul Projekt Kronos - decât că alimentează folclorul conspiraționist. Nu cred că a existat - decât, poate, la nivel teoretic. De asemenea, cu tot respectul pentru alte păreri, nu cred poveștile cu "refugierea in Antarctica". Știu că au fost expediții naziste acolo, cred că au incercat să și facă ceva in zonă (anterior infrângerii definitive din 1945), dar de aici până la scenarii SF....să mai ședem și să ne tragem răsuflarea.

Vril-ul e una, poveștile "NAZI -survival", alta. Aș avea rugămintea să nu amestecăm borcanele realităților cu damingenele imaginației - fac alții filme, să-i lăsăm pe ei...

Am receptat interesat aserțiunea dumitale că vril = prana mai subtilă. Aș fi curios dacă ai binevoi a detalia mai aprofundat raportul dintre cele două noțiuni - evident, pe fundamentele comune.
Mulțumirile sunt, de prisos a sublinia, chiar anticipate.

abyss

Si eu subscriu la curiozitatea colegului @Grifon. Fiindca udana e o miscare de elevare nu o particula.
  Pe de alta parte BL ă spus că Vril =curent electric. Tesla ă spus că c.electric = curenți magnetici rotativi. Iar Leedskalnin explica foarte bine ce si cum sunt acesti curenți magnetici. Iar în acea perioadă cam se stiau toți între ei....

Dharanis

Projekt Kronos a fost descris in The Hunt For The Zero Point scrisa de Nick Cook, o lucrare binecunoscuta:


http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/hunt_zeropoint.pdf (tehnologia dublei torsiuni, si mai avansata decat tehnologia tesla)

ch3 21-35 T. Brown
103
109
169
182
ch20 191-198
208-213
221
231-234

Iar Kronos a fost utilizata numai pentru a capta Vril.


barioni = ether 5 samana

mezoni = ether 4 vyana

cuarci = ether 3 prana

subquarks = ether 2 udana/apana

aether = ether 1

bosoni = ether/atomi astrali


Numai udana indeplineste cerintele fortei vril: antigravitationala, legatura directa cu aether-ul (apana-pamant, vyana-apa, samana-foc, prana-aer, udana-aether/ether).

Energia gong din Falun Gong cel mai probabil este la nivelul corzilor de bosoni sau astral 1-7 descrise in Occult Chemistry.

Soarele Negru emite subquarks levogiri.

Udana = subquarks levogiri, miscare ascendenta, contribuie la formarea tornadelor in forma de dubla torsiune

Curent electric = propagarea bosonilor/antibosonilor prin corzile unui subquark/Vril

Ganditorul

Am dat-o in balarii si cu subiectul asta ... Totu-i plat, antigravitational si eter. Ca la gradinita.

Dharanis

#68
Efectul Allais dovedeste ca eclipsa solara nu poate fi cauzata de Luna.

Mai mult, ne arata ca pendulul de tip Foucault nu are nimic de a face cu vreo presupusa rotatie a Pamantului in jurul propriei axe, si ne indica clar ca miscarea de precesie a pendulului din laborator nu are legatura cu mecanica newtoniana.

Efectul Allais este absolut dovedit stiintific, si nu poate fi explicat nicidecum de stiinta oficiala.

Efectul antigravitational asupra pendulului, calculat de Dr. Maurice Allais a fi pana la 100.000.000 (o suta de milioane) de ori mai mare decat calculul prestabilit (influenta Soare + Luna) arunca in aer toata mecanica newtoniana: care este sursa acestei forte formidabile care inverseaza sensul de rotatie al unui pendul, precum si rata vibratiei? Cum se propaga ea de la planeta care se interpune intre Soare si Pamant pana la pendulul din laborator?

Deci, in concluzie:

Efectul Allais dovedeste ca exista un alt corp ceresc care cauzeaza eclipsa solara. Acest corp ceresc are acelasi diametru precum Soarele.

Forta Vril, antigravitationala, emisa de acest corp ceresc cauzeaza efectul Allais, inversarea sensului de rotatie precum si rata de vibratie a pendulului.

Efectul Allais masurat si inregistrat aproape in fiecare an, in conditii de laborator asigurate.

Cine nu crede in forta Vril, va trebui sa explice efectul Allais.


Dharanis

Scrisoarea adresata de generalul Paul Bergeron (fostul presedinte al comitetului de Activitati Stiintifice al Apararii Nationale) lui Werner von Braun, in mai 1959:

"Înainte de a va scrie, am considerat că este necesar să vizitez cele două laboratoare ale profesorului Allais (unul localizat la 60 metri in subteran), în compania unor specialiști eminenti - inclusiv doi profesori de la Ecole Polytechnique. Pe parcursul mai multor ore de discuții, noi nu am putut găsi nici o sursă de eroare semnificativă, și nici vreo încercare de a gasi explicații nu a supraviețuit analizei.

"Eu ar trebui, de asemenea, sa vă spun că pe parcursul ultimilor doi ani, mai multi de zece membri ai Academiei de Științe și mai multe de treizeci de personalități eminente, specialiști în diverse aspecte ale gravitatiei, au vizitat ambele sale laboratoare, la Saint-Germain, și laboratorul sau subteran, la Bougival.

"Profunde discuții au avut loc, nu numai cu aceste ocazii, dar de multe ori în diverse contexte științifice, în special la Academia de Științe și Centrul National de Cercetare Științifică. Nici una dintre aceste discuții nu a putut oferi vreo explicație în cadrul teoriilor acceptate în prezent ".


EFECTUL ALLAIS, o analiza completa, dosarul care include toate detaliile:

http://www.rufon.org/forum/general-ufo-discussions/allais-effect-vril-of-the-black-sun/


Cine are de comentat ceva pe tema Vril, va trebui sa explice efectul Allais...

Grifon

Citat din: Ganditorul din  10 Octombrie 2016, 08:02:05
Am dat-o in balarii si cu subiectul asta ... Totu-i plat, antigravitational si eter. Ca la gradinita.

Ei, domnule @Gânditorul, răbdare (și eventual tutun)! Am dezavuat atacul cam dur al colegului @Godak la adresa opiniei exprimate de dumneata, și mă dezamăgește să văd o intransigențâ similară din partea domniei tale.

Până una alta, ineditul coleg @Dharanis e singurul care a propus o delimitare conceptuală demnă de analizat (nu spun că obligatoriu si de acceptat). Chiar si parțial, postările sale sunt utile, aducând nu doar noi p.d.v, dar și unele explicații.
De nu votezi deloc cu ele, nu e rău - eu, unul, aștept si accept oricând și părerile dumitale.

Asta așa, ca să fim totuși corecți.

Godak

Sau poate ca @Gânditorul, onorandu-si trimiterea din nick, a stat, a cantarit posibilitatile, s-a uitat si dupa Julian Strube si ce a scris el pe tema Vrilului si a ajuns la propriile concluzii. Personal, cred ca e mai bine sa-i atragi cuiva agresiv atentia, daca asta ii va economisi timpul pe care nimeni nu i-l mai da ever inapoi (timp=viata). Cam asta uita mai mereu cei antrenati in discutologii fara finalitate: timp=viata.

La randul meu citisem mai demult toate acele trimiteri la care se referea @Ganditorul. Ce-i drept fascinante, insa lipseste ceva: minima dovada ca lucrurile stau cum sunt prezentate pe acolo. Despre parul lung si chiar podoabe ca antene/rezonatori cosmici a vorbit si R. Charroux in cu totul alt context. Insa din nou fara dovezi elementare.

Putem sa facem o delimitare conceptuala: putem specula chiar productiv la nivel teoretic. E OK si poate chiar fructuos. Insa a ancora speculatia teoretica intr-un concret istoric incert (fantomatica Soc. Vril) este gratuit in lipsa dovezilor. Pe care eu unul, in ciuda eforturilor, nu le-am gasit. Si pe care distinsii colegi de aici ocolesc cu dibacie a le etala, lasand totusi impresia ca ar exista, desi ele nu exista. 

Ganditorul

Nu e atac. E doar saturatie de jocul de-a cuvintele :

1. Levogir si dextrogir - in spatiu, fara alte puncte de reper ace4ste notiuni sunt zero. Roteste dumneata ceva "levogir" pe o masa de sticla si apoi, pastrand sensul de rotatie, uita-te pe sub masa si o sa vezi ca se invarte in sens dextrogir. In spatiu, notiunile astea fara puncte de reper, fara directie de deplasare a spiralei sunt egale cu zero. Cuvinte pompoase folosite aiurea.
2. Antigravitatia - noi nu stim cu exactitate ce e "gravitatia" dar dam in stanga si in dreapta cu "antigravitatia" de parca s-ar gasi la taraba, vanduta la kilogram. In majoritatea textelor americane, preluate de la germani, termenul "antigravitatie" e folosit mai mult, printr-o traducere cuvant cu cuvant, ca o forta capabila sa ridice de la sol ceva, o forta portanta. De aici pana la antigravitatie ca fenomen e distanta mare.
3 . Aproape toate documentele preluate - si disecate de americani precum "Dorel" care se minuneaza de curentul electric - folosesc "efectul Coanda" . Numai ca romanul nostru si teoria sub care functioneaza multe repere din aviatia veche si moderna nu e mentionat - nici ca efect, nici ca realizari, copiere de proiecte (aerodina Coanda) etc etc. Evident "gaura" din gogoasa sunt ei, cei care ne explica ... ceea ce au inteles ei din practica si teoria germana - adica vre-o 30%.
4. Planetele "cresc" cu Vril, se invart, expandeaza si alte fantezii ... numa' Pamantu-i plat. Se arunca in joc efecte ce definesc alte refere fizico-cosmice (apropo - efectul allais se manifesta numai inainte si diupa o eclipsa, de parca "cineva" ar stopa "vantul magnetic" ce vine dinsprea Soare spre Pamant (ghici ciuperca ce-i ?)).
5. Nemtii au creeat un imperiu, au avut sustinerea populatiei si au cucerit jumatate de lume concepand megastructuri de care ne miram si acum. Crede cineva ca se putea face asta pornind de la "Vril este UDANA, particula antigravitationala" ?
- Sa nu uitam la la infiintarea organizatiei Vril - in 1919 - Hitler era un simplu caporal, in timp ce organizatia numara o suma de savanti si "grade militare" de necontestat. Ce a inteles Hitler si clica lui din asta si cum au eliminat toti membrii marcanti care n-au vrut sa coopereze sau sa le spuna secretele (probabil ascunse sub mormane de maculatura, ca si acum) e alta poveste. Raman la parerea ca dupa ajungerea partidului nationalist la putere in Germania, Organizatia Vril si tot ceea ce a insemnat ea tehnologic si stiintific a pornit spre declin. Cele cateva proiecte care au continuat si ajuns pana la noi sunt experimente fortate, luate cu japca si duse la un final sub amenintarea cu forta. D'aia au si esuat.

Ca si experimentul Philadelphia - care a pornit de la un experiment de laborator de succes - dar a ajuns sa fie un dezastru cand a fost pus in practica la dimensiuni reale. Probabil vre-un savant capos a mutat o virgula, a taiat un zero ...
Cam atat deocamdata - astept si alte discutii colaterale care sa ne departeze de subiect

Ganditorul

Filmul asta arunca un pic de lumina asupra subiectului - ofera o alta perspectiva :

https://www.youtube.com/watch?v=2oa2I_vo7WU

Godak

@Gânditorul, pai ce facusi mai nene mai? Chiar credeai ca te invat de rau spunandu-ti ca domeniul este minat?

Am inteles ca Julian Strube e mai greu de citit. Limba necunoscuta, stilul academic scortos. Eeee... dar sa citim din Fortean times, iulie 2013, pg. 42-46. Vezi attach. Fortean Times asta e o revista care ar trebui sa fie cunoscuta de cei de pe Rufon. Sau ar trebui sa fie; fac lucrurile la nivelul pe care ei doar spera sa-l faca vreodata.

Desi @abyss a sters-o englezeste, putea sa se lamureasca SINGUR din Fortean Times ca ce-am zis cu Maria Ostric&Co. - "hoax de hoax" chiar asa e. Iar bibliografia (dupa cum se vede babana) e open sources...

@Grifon avea o nelamurire legata de timp, graba, s.a. ... Pai uite prietene cum sta treaba. Protocolul stiintific sau de aiurea mentioneaza un pas crucial in tratarea oricarui subiect: colationarea unui istoric al cercetarilor pe tema data. Stii de ce? Pentru a nu cerceta de la zero ceea ce s-a mai cercetat deja (cazul de fata) si pentru a-i feri pe unii de penibil (desigur NU cazul de fata).

Da-mi voie sa consider profund neserioasa orice abordare care ignora aceasta etapa. Si neserios pe oricine se preteaza la asa ceva.