Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

⚡⚡ Vril

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 12:28:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Godak

@abyss
BdP, o sursa de nota 10+. Cartile lui Jacolliot sunt pe BNF (bagi in Google si te duce acolo). Acum... eu am cautat in cartile omului, iar BdP mananca bors. N-ar strica o contraverificare, ca de, a gesi e omeneste.
Cat despre Saint Martin si Swedenborg, chiar e pe langa rau...
Merg pe interpretarea lui "Grifon, eronata, dar macar haioasa. Pai de ce ZANONI n-ar fi NO NAZI? Si uite asa, exista o societate initiatica antifascista inainte de aparitia fascismului. :)

Grifon

Citat din: Godak din  03 Octombrie 2016, 10:23:09
Merg pe interpretarea lui "Grifon, eronata, dar macar haioasa. Pai de ce ZANONI n-ar fi NO NAZI? Si uite asa, exista o societate initiatica antifascista inainte de aparitia fascismului. :)

Haioasă, recunosc - ne mai și veselim puțintel, că nu suntem la vreun doctorat, hahaha ! Ca urmare, să mai bãgăm un zâmbet...
Temurah asta e șmecherie curată. NA[ZI]ON. Și nemții au pus ideea pe tapet la acea vreme, dar și evreii și-au amintit noțiunea.
NAZI = teza. ZION= antiteza. Și, da, NO NAZI = ...sinteza. Greșit cu ceva ?
In aceeași construcție avem și conflictul, si finalitatea. NAZIonalismul german s-a prăbușit dramatic in 1945, si indată apoi a apărut o nouă NAZION - Israel.

Si ca să ne amuzăm si mai mult, putem găsi si ...N-AI OZN ! Adicătelea, in jocurile astea din păcătoșenia terrană nu se amestecară alte seminții...galactice.

Dharanis

#32
Vril este forta antigravitationala (plantele se folosesc de ea pentru a creste, sfidand gravitatia terestra dextrogira, animalele se pot deplasa cu ajutorul acestor tahioni/subquarks levogiri, iar omul beneficiaza de cel mai mare aport de biochiralitate antigravitationala in aura si molecule).

Vril este emanata de Soarele Negru, sub forma a subquarks levogiri.

Are legatura cu chakra #8, Kameswara Chakra care proceseaza acesti tahioni care se deplaseaza prin coarda de argint (asociata cu glanda talamus).

Soma Chakra se ocupa de tahionii dextrogiri (si este asociata glandei pituitare).

Kameswara Chakra are legatura cu sangele, efectul antigravitational al fortei vril care face ca sangele sa se deplaseze in pofida gravitatiei terestre, vitalitatea.

Soma Chakra este relationata cu lichidul seminal, forta generativa.

http://www.vrilology.org/ (se ocupa de energia vril exclusiv in contextul legendelor nordice)

Sistemul de chakre nazist (a se observa ca pentru ei Sahashara inseamna un ansamblu de trei chakre, Soma, Kameswara sau Shunya, si Raza Verde):

https://40.media.tumblr.com/d0df345eefb088268e49a32bc8e6658e/tumblr_mqo4ot3DYE1s1fgejo1_1280.jpg

https://web.archive.org/web/20041126171715/http://www.unglaublichkeiten.com/unglaublichkeiten/bilder/Avatar_Siddah.jpg

https://41.media.tumblr.com/tumblr_lat287jjEy1qcrew2o1_540.jpg





abyss

#33
Poate că Vril inseamna V.R.I.L. adică Visita Rectifica Invenies Lapidem,  adică Căutarea/vizita Rectifica Piatra Găsită....?

Adică nu mai e vorba despre interiorul pământului ci despre cosmos. Iar piatra găsită poate fi planeta ancestorilor...?

Grifon

N-aș putea exclude varianta asta, mai ales că abia acum bag și eu de seamă că V.R.I.L. poate fi inclus in paradigma alchimică V.I.T.R.I.O.L....

Dar, dacă ar fi așa, ar rezulta că VRIL e doar un principiu, o indicație sau metodă. Pe de altă parte, toți ce-au vorbit despre el l-au descris ca forță efectivă, ca energie manifestă (ba chiar ca element motrice deja utilizat și-n zboruri).

Să zicem, insă. Căci dacă există VITRIOL ( metoda) există și vitriol (acidul sulfuric), cel mai "arzător" derivat din Sulf (iarăși fundament alchimic, asociat cu...adâncul, tenebrele, chiar..."iadul").
Așa poate fi și un vril, derivat din VRIL.

Cam galopăm totuși pe șaua speculațiilor....

abyss

Sunt doar aparent speculații. Am sa va spun si de ce cred acest lucru, pe moment doar schițând ideea din lipsa de timp.
  Vitriol face de asemenea trimitere la un principiu o metoda sau o indicație avand strânsă legătură cu tabula smaragdina...care ea însăși este in mod simbolic o piatră din cheia de boltă, o sinteză a principiului care sta la baza lumii si care in fapt face trimitere la un fenomen compus din 2 forțe îngemănate prezente atat sus cat si jos , la nivel macro cat si micro.
  Acest principiu , ferment universal care crează cat si dizolva are 2 componente sau polaritati/direcții de curgere cat si un punct dispersie ca rezultat al unui nod centripet. Acest nod e interesant fiindca el se formeaza prin întoarcerea undei catre sine , formând la scara macro un "sine wave pattern " regasibil direct la scara micro.
  Nu ar fi chiar presupuneri din moment ce autorul cartii Vril era membru al unui grup initiatic. Si cam face trimitere la cultura egipteană prin cartea domniei sale. Acestea avute in vedere, povestea fortei care pune in miscare totul , de la barca lui Ra pana la Djed si Ankh(Vril) este spusa de cele 2 forțe gemene , Isis si Nephtys care apar in toate basoreliefurile însoțind principiile enumerate mai sus. Totodata, ele.insotesc si sufletul defunctului catre interiorul pământului pentru rectificarea necesară , ca mai apoi sa il poarte catre exterior inapoi.
  Vril este atat numele fenomenului intreg cat si o afirmatie. Prin urmare nu cred ca desemnează doar jumatate din fenomen , adica doar corzile levogire,  fiindca acestea  sunt capetele întoarse catre sine ale celor dextrogire, curgând înfășurat .
  Cum vi se pare aceasta ipoteză ?

Grifon

Aoleu, dle.@abyss, stai te rog până o diger ! E complexă, și nu m-aș hazarda prea iute s-o confirm sau infirm, mai ales că nu am background-ul (și strădaniile ) domniei tale, de ansamblu.

La primă lectură pot insă fi de acord cu conexiunile egiptene, precum și cu "tabula". Și curenții dextro/levo pot fi incluși (mai ales că avem certitudinea "șerpișorilor" impletiți Ida/Pingala).

Mă voi munci cu ipoteza aceasta (adică, nu mult, căci presimt o migrenă..hahahaha!). Mai rămâne să-l combinăm in discuție si pe onorabilul domn @protelisav, cu "dipolii vortex"...pentru ca apoi să-mi pocnească de tot "procesorul" !

abyss

Aș adauga sa nu ne grăbim catre dipolii vortex ca sa nu cădem sub blestemul ancestorilor si sa crape nu doar procesoarele noastre (bio).
   Ar merita pentru binele investigației sa cercetăm chiar si zvonurile aparent fictive despre fantanile de energie Vril ale Arienilor. Fântâni statice , nu zburătoare. Fiindca in graba lor cu toții atat ancestorii cat si germanii au ajuns ipotetic prea departe uitând problema nerezolvată ă diferentelor rasiale , legata de perceptie si conștientizare bazată pe un fel de handicap "vrilez". Solutia finala nu era crematoriul ci fântâna.
  Sper că nu am derapat disc_uția prea mult.

Godak

#38
salut aberatiile si le tratez ca atare.
@abyss esti sigur ca la baza nu era V.I.T.R.I.O.L.U.M., rectificat apoi la 7 majuscule doar ca sa se potriveasca paradigmei? Iar VRIL nu e mai usor de gandit ca VIRIL, modificat kabbalistic cu eliminatea dublurilor (de la dreapta la stanga).
Trecand peste astea... oare faceti voi diferenta dintre o societate secreta si o secta? Dar dintre o societate secreta initiatica si una politica (precum Carbonarii)?

E...
O intrebare pentru distinsii colegi. Unde in istoria omenirii ati intalnit o societate s. care sa aduca la conducere un dictator (programatic ca Hitler si fiind doar membru)? Revolutia Franceza, pe care va veti grabi a o cita, e cu totul alta mancare de peste.

O dictatura este unipolara in ceea ce priveste distributia puterii. Desigur, pe Rufon asta nu conteaza. Insa... Ce dictatura este multipolara si ce dictatura admite centre de putere paralele?

 


Dharanis

vril feminine force (google search)

runele vril: http://vrilology.org/runic_physics_behind_the_bir.htm

vril shakti

http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/hunt_zeropoint.pdf (tehnologia dublei torsiuni, si mai avansata decat tehnologia tesla)

ch3 21-35 T. Brown
103
109
169
182
ch20 191-198
208-213
221
231-234

Grifon

AHOY !! Un pic de ofensivitate, la vremea ei, face cât 10 femei (dar nu cat un FMI).
Dle @Godak, mie imi place ca d-ta nu te incurci in tatonări ! Ori la BAAL, ori la SPY-tal , eh ?
Acum, cà mai hi, că mai ha, retorica lu' matale intrebare aș fi poftit să fie un viitor subiect inițiat de mine, pe care chiar ticluiam a-l numi "Ce este, și cu ce se mănâncă, o societate secretă ?".

Voi "tânji" după intervențiile excelenței voastre, serrenisime !

Până atunci, bună sugestia cu "viril". Eram cât pe ce s-o evoc si eu azi (intru latinească amintire de plin de forță/putere, dar, vezi....ce bine că mă abținui !
Căci veni insolitul @Dharanis cu ideea că "vril" e un manifest ....feminin (adicătelea feminyin,deși eu aș fi zis că, na, sireacii strămoși latini nu aiurau cu "virilus/virilum", băiet de băiet !

Dar e bun, nu pleca lancea, interesantule @Godak !

Dharanis

Vril. Die Kosmische Urkraft

http://www.principality-of-sealand.ch/pdf/vril_urkraft.pdf



Scrisa in 1930, include cateva zeci de pagini, in limba germana, despre conceptul de vril.


"as the magnetic energy through the power of the Vril raises the electrical current of the bodies norm to higher levels of exaltation and wisdom, it opens the body to higher and higher levels of Vril power. In essence Vril is Shakti, the Kundalini, the essence of Mother Earth."

deci, vril asociat cu curentul electric subtil, shakti (kundalini).

vril-ya virya

abyss

Voi stiti de treaba asta?
Siteul e plin cu tot felul de chestii...


http://www.principality-of-sealand.ch/vril/vril_generator_e.html

Dharanis

Norbert Ratthofer, Das Vril Projekt

https://archive.org/stream/DasVrilProjekt/Das%20Vril%20Projekt#page/n15/mode/2up (numai despre vril, soarele negru, ufo, o lucrare formidabila)

Grifon

Fascinant pe unde le găsești, senhor @abyss !
Bineînțeles, n-am mai auzit niciodată de această entitate...corporatistă.  Se pare că onorabilii pretind, nici mai mult, nici mai puțin, că fabrică și vând...generatoare Vril (?!) de parcă ar fi pompe de grădină !

Acum, ce să zic ? O fi...n-o fi...mai interesantă e simbolistica și heraldica.
Imi sare iute in ochi același sincretism NAZI ZION: steaua lui David (hexagrama sionistă) alcătuită din zvastici stilizate. Apoi, culorile scutului sunt cele nazi : roșu/alb/negru.
"Sealand "- mă duce iute cu mintea la atlantiști, ca si deviza ("Mare Libertas"), ca și cei doi tritoni ingemănați.

Strașnică amestecătură ! Au și "fulgerele Vril" in vârf...de mai aveau o seceră și un ciocan,chiar că le aveau pe toate ! All in one !