Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Urme in plan fizic

Creat de Guest, 07 Septembrie 2016, 23:47:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Guest

Uneori se intampla fenomene stranii in jurul nostru. Eu am trait si am citit despre intamplari pe care as fi tentat sa le pun in spinarea nebuniei sau a inselatoriei. Cu toate acestea fenomene bizare se intampla uneori in jurul nostru. As vrea sa va povestesc despre o intamplare de acest fel ce am trait-o in aceasta seara.

Stateam linistit in fata masutei pe care se afla monitorul calculatorului meu. In ultima vreme am inceput sa fumez tigari de tutun rulate manual, ziua fumez putin dar seara fumez mult. Imi pregatisem foita de hartie pe masuta si in acelasi timp ascultam o oarecare emisiune. Dintr-o data am observat o picatura care a cazut pe foita pregatita... moment in care m-am blocat; mainile mele nu erau deasupra foitei, eu stand in sezut cu picioarele sub mine in patul de langa masuta iar capul si corpul meu se aflau de asemenea in afara ariei de deasupra foitei. Am ramas naucit uitandu-ma si cautand motive/posibilitati care sa explice cauza acelui strop de "apa". Urma acelui strop s-a evaporat cu repeziciune lasand in urma doar foita putin contorsionata. Nu am reusit sa gasesc o cauza naturala/explicabila a acelui strop. In acelasi timp am simtit ca a fost vorba de un semn divin care imi graia ca nu este bine sa mai fumez. Eu am perceput aceasta ca o lacrima, suferinta, ca un fel de atentionare asupra mea.

Am deschis topic nou gandindu-ma la faptul ca nu sunt singurul care a trait momente bizare cu urme in plan fizic si ca mai sunt si altii care pot impartasi experiente.

Seara buna,

prodcomb

Dar la verticala foiței de hârtie ce se afla?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

prodcomb

Sticla cu bere, deschisă. Bulele (bula) care se formează în interiorul gâtului sticlei sau al sticlei (dar deasupra lichidului) prin spargere pot proiecta picături de bere.
Deci picătura era de bere, nu de apă. ;)
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

fiulploii

In primul rând cred ca ar trebui sa nu mai fumezi - așa ar dispărea stranietatea din viata ta  :lol:  glumesc si eu , stai linistit dar ar fi o rezolvare, nu?

In al doilea rând, nu am înțeles bine, ai văzut picătura căzând sau ai văzut doar pata de umezeala si ai presupus ca a căzut o picătura de lichid ?

fiulploii

In condițiile astea nu stiu ce ar mai fi de spus . Doar sa urmărești daca nu se repeta evenimentul daca recreezi condițiile .