Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Povesti cu zmei, zâne, OZN-uri si conspirații mioritice

Creat de fiulploii, 01 Septembrie 2016, 01:04:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

Citat din: Godak din  16 Noiembrie 2016, 02:26:09

Domnilor hahaiti, ni se rupe de gangureala dvs. Noi performam constant. (Si nu putini de pe Forumul asta stiu despre ce e vorba). Voi ce plm performati? Nimic? Si atunci de ce plm va comparati cu noi si va hahaiti tamp la pln?

Eeeeee ! Bag sama că te-ai cam enervat, monseniore @Godak ! Si, la pachet cu asta, văd că ai trecut iute și la limbajul....alchimic...al "elitei de asfalt/bulevard"....hahahah !
Uite, de vreme ce tot se pare că ai nevoie de re-vizarea certificatului de urbanism, iți dedic remixul unui binecunoscut hit, mult indrăgit de elitele asfaltice:

Supărat...

Supărat ești Doamne iaràși...
Supărat
In viața ta nu-s toate chiar la locul loooooor
Dar ceva să nu uiți - prea ușor
Printr-atâtea , rele-bune,
Hai nu fi incurcă -lume !

Supăraaaaat !

Ei, acum că, auzind acest hit ...elitist....te-ai mai calmat (poate), hai să ne impăcăm, baroane @Godak.
Da' știi cum ?
Mai oferindu-ne d-ta ceva funny ! Nu o performanță, că prin asta ne faci invidioși, și ne enervăm, si apoi intrăm cu matale in asfalt-tango !
Nu, ceva funny-funny ! Hai că, dacă te chinui, ai să mai găsești pe net vreun neghiob care să bâiguie vrute și nevrute !
Adică....hahahahaha ....vruțiu și nevruțiu !

Xanadron

Respectu-i reciproc pentru inteligentzele domniilor voastre (atit de diferit puse-n valoare totusi), dragi colegi ale caror afilieri (sau nu) la oarece Servicii m-ar lasa rece, fie si daca le-as cunoaste. La fel si cu sexu' - irelevant pe orice forum, unde taman [relativa] anonimitate 'dezleaga limbile' sau mai exact neuronii.
(Divagatie marcata obligatoriu *SF-comic: nu m-ar surprinde ca prin depozitele Smithsonian-ului sa fie ascunse si niste schelete de... grifoane - himere care-si strigau consortzii zburind pe shest printre piramide spre amante cu copane mai sexy: Hei, cauti cumva alta... pasarica, grifoaneee ??!!) :-D

Hai sa revin insa (desi chiar nu stiu DE CE fac asta... da' numa-n sensu' ca nu-i sarcina de servici remunerata 8-)) la conceptul S1 / S2 / S3 etc, repetind perceptia mea asupra "jocului de-a spionii" care include spionajul reciproc intre diverse Servicii din aceeasi tzara, culmea (raca SIE/SRI e binecunoscuta de ex.). Chestie stimulata de vreo 4 Umanitati incoace intr-un cerc vicios promovand frictiunile vesnice intre oameni si nu colaborarea/prietenia/empatia etc., creind dualitati (ale pierzaniei? - si da si nu - mai complicata daravela, c-ar avea si-un substrat ascuns-evolutiv).

Celebrul discurs al lui JFK anti-secretomanie (si de fapt anti-Sistem Babilonian) ramine elocvent nu doar fiindca i-a mai batut un cui in cosciugul... previzibil de-atunci. Ar trebui mers si mai profund cu analiza maladiei spionajului perpetuu (la 'merigani chiar s-a ajuns sa nu se mai stie cine pe cine "fileaza" - in interior vb.), dar o sa ma rezum la tangentzele strict ontopic ale problemei, fara sa intru in detaliile evolutiei vechiului control partial, devenit supracontrol orwellian high-tech-A.I. care detroneaza  treptat "simpla" turnatorie din pozitia de regina a metodelor.

Triliteratii supremi de pe toate meridianele (apartinind, evident, S2-ului) sint deci in ultima instantza buni prieteni (parerea mea - repet, gresita poate, ca orice alta ipoteza proprie emanata p-acilea inclusiv pe teme spy-related, stimulat uneori de promovari ciudate ale unor cartzulii slabe rau, de catre ex-colegi la fel de ciudatzei ca @ronin.)
Ba chiar sint convins ca si unii mai putin "gradosi" au zone-n care se bucura de perioade non-tensionate - ca Viena sau Geneva, "zone neutre" si pentru gastile de 007-isti (mai e si cite-un "000" printre ei ce-i drept, ca inginerul agramat amic al Tzapului, pus la misto sef SeRI  in '96 si botezat "Trei Nule".) :lol:

In fine, p-acolo amonizeaza agenturili fara ceaiuri cu Poloniu agendele locale cu aia globala - evident ca fara sa aiba habar de targeturile celei globale, pe cunoscutul principiu al compartimentalizarii stricte a informatiei.
Forma finala a agendei globale ar fi insa stabilita de pumnii trantiti in mese (de ce oare neaparat... verzi ?) de catre posesori S3 de manutze uneori solzoase si cu 3, 4 sau 6 degete. :-( Care nu pot accepta curtoazia in relatiile inter-containere de milenii, chiar daca... S-4atristii :martiansmile: le mai dau cu linia  :dare: peste manutze cind sar calu' (*SF - zic deci si io sa n-adorm.)

Scurtissim (ca deja m-am lungit neiertabil de mult), planeta asta a noastra ramne una ipocrita dincolo de orice limite.
Chestie care mai "transpira" (rar) pe ici-pe colea - ca-n "Suplinitorul" lui Petru Popescu (scenarist/scriitor romano-'merigan fost "combinat" cu raposata Zoe Ceausescu). Recitind-o de curind, am inteles de ce anume omu' n-a dezvoltat pasajul tentativei de recrutare de catre un securist de top (romanash doar cu numele), care-l ispitea cu accesul la "Puterea de dincolo de granitze". :evil: Pacat totusi - ne-ar fi putut lamuri ceva mai putin cetzos nu doar misterele Lovilutiei din '89. 

Clar insa ca nu ma astept la dezvaluirea identitatii personajelor plasate deasupra iluziilor de falii intre sisteme / tzari / regimuri (repet, experimente cu rol evolutiv se pare, desi prea rauvoitor-imbirligat pentru mintea-mi slaba) - pioni jucand mai mult decit dublu si servind inconstienti scopuri mult mai tenebroase decit "razboaie reci", altele reincalzite etc - scenarii global-dualist-polarizante care au pina si primul lor "strat" ocultat (vb. evident de stimularea cheltuielilor militare in ambele tabere incropite rapid - intr-una din ele pentru IMPORTURI de arme de la sefutii gashtii de care ne lipiram noi-mioriticii.)

Mecanismul asta-i valabil si la rusi (cu nimic mai breji ca vesticii, da-n orice caz NU mai rai - repet asta chiar daca n-o sa-i conving in veci pe unii colegi ca nu-s "ciolovektor"), insa n-are rost sa mai descuscutez  :lol: manevre abjecte de genul alora derulate-n familia Mnuland/Mnudelman - pe scurt, unde tanti agita apele din bazinul gradinitzei Nova-Kha[rmangeri]zaria iar nenea vinde jucarii bubuitoare puradeilor incitati. :-D

...Hai ca v-am (re)adormit probabil, si-abia am apucat sa scrijelesc firav doar suprafatza ierarhiei sistemice S2-3-4, fiindca fie si doar structura... nu doar banuita a S2 (spre deosebire de S3-4 :-( ) e terifiant de tentaculara - si daca nu i-am include-n S2 pe "telepatii autodeschisi" ai colegului @Daos.
...Ori in S3 pe arhontzei.
Sau in S4 pe Elohimi.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

CitatIn forma originala, materialul trebuie citit cu prudenta, deoarece contine si soparle. Insa in mare surprinde bine situatia. In mare si partial.

Eu am prezentat un citat. 100% on-topic, fara conotatii politice (ce treaba am eu cu politica?) Pare de bun simt sa ofer si sursa de unde s-a preluat acel citat, nu-i asa? Pare la fel de bun simt sa avertizez ca in textul original (complet) autorul cam bate campii. Politic si parapolitic. Am ajuns sa ma auto-citez:

CitatIn forma originala, materialul trebuie citit cu prudenta, deoarece contine si soparle.

Pare de neinteles cum niste lucruri elementare pot fi intelese atat de greu. Doar pare... Tipic diversionist, s-au adus comentarii pe langa citatul postat, nu vis-a-vis de acel citat. De ce? Asta este o alta intrebare care nu-si asteapta aici si acum raspunsul.

Ce spunea @Ganditorul?

CitatLa palierul 1 ii gasim conspirand pe toti aceia care vor profit maxim pentru afacerea lor

Aparent offtopic, cate tone de euroi au tocat/sifonat "grifonii" pentru dezastrul operativ din R. Moldova, "afacerea lor", transformata in "affaire"? Asta conspiratie adevarata, mioritica. Si asta monument de incompetenta si contra-performanta. Raman la parerea mea ca @fiulploii a turnat gaz pe foc punand in codita topicului acele "conspiratii mioritice". Se poate vorbi relaxat de multe si nimic, atata timp cat privirea este atintita mai departe, nu pe-acasa.

Personal, ma bucura ca din ani în Paște, mai fac act de prezenta pe Forum si distinșii colegi @Aseneth si @SLEAH19. Ce nu ma bucura este faptul ca par atrasi magnetic (hipnotic) doar de stari conflictuale. Ii asteptam si cu valoroasele lor contributii on-topic.




Grifon

Amice @Godak, vorbim, dar vãd că fără să ne ințelegem !
Am văzut prea bine disclaimer-ul dumitale inițial (probabil ai presimțit că restul maculaturii ăleia virtuale va stârni râs). Problema e....de la unul ce debitează asemenea stupidități, de ce aș lua in serios (numai) un paragraf ?

Si, ca fapt divers, acum chiar că mă amuză ieșirea-ți  "de cartier". Ce săriși așa ca ars ? Eu nu râdeam de dumneata, ci de aiuritu' ăla, de se-mpiedică in propriul pix ! Nu am insinuat că te-ai identifica cu el, si e la fel de hilar acel plural de-l folosești apoi ("noi facem, noi dregem"...).

Nici măcar nu te-ntreb "care voi". M-aș plictisi.

Te previn s-o lași mai moale cu insultele, căci altfel o să am niște reacții ce nu-ți vor fi pe plac. Unde ai fost de apreciat, te-am apreciat, dar unde nu faci altceva decât să semeni scandal, vei culege, neindoielnic, numai furtună.

Cât despre așa zisa "deducție" ce o faci in legătura cu presupusa mea apartenență la SIE, profitând de coincidența nick-ului meu cu logo-ul ălora (vezi atașamentul 1), ea are exact aceeasi valoare precum că dumneata ai fi....(vezi atașament 2).

Deci, mai piano cu pianul (pe scări). Îți recomand càlduros (că văd deja venirea frigului) sã nu-mi mai porți grija. Te-ai amestecat oricum aiurea, intr-un schimb de replici intre mine si @fiulploii (pe domnia ta, că veni vorba, te cam și uitasem).

Ajută-mă să te uit și de acum incolo.

Xanadron

#19
Ha mai "la vedere" conspiratie mioritica e de fapt asta: :x

http://adevarul.ro/news/eveniment/doar-siria-intrece-ajuns-romania-cea-mai-mare-rata-e-emigratiei-europa-1_57ea9b6d5ab6550cb80ff15e/index.html

...Mioritica doar cu numele de fapt, fiindca regizorii ei nu-s romani - cel mult executantii subalterni ai colonizatorilor nostri par a fi co-scenaristi inconstienti ai "salvatorilor" nostri vestici, dar nu numai. Care vin si iar vin (am mai presupus eu cindva de ce incredibil de multi si zburind peste Mediterana), in timp ce ai' mai capabili romani pleaca si tot pleaca - categorie in care-i includ si pe cei capabili "doar" de munca fizica sustinuta.

...Al cui sa fie deci enteresu' semi-golirii treptate a Romaniei?! (fiindca un numar "optimizat" de sclavi trebuie sa ramina si aici.) Ghici ciuperca-ntr-un... citat:
"România rezistă dacă noua clasă de corporatiști, neinteresată de politică, va face legătura dintre drumul spre job și alegeri" :-o

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/a-murit-calauza-extraterestrii-au-ramas-printre-noi-87256.html
...e un alt articol care nu noteaza doar moartea lui Boris Strugatski (fratele lui, Arkadi, parasindu-ne in 1994), ci si sfarsitul unei epoci - cu laturile ei crunte, ce-i drept, dar inlocuita de o poleiala si mai nasparlie, fie si doar fiindca o halca substantiala din plus-valoarea inca realizata p-aici revine slugoilor bastinasi ai "tranzitiei" asteia fara sfirsit.

P.S. Autorul cade si-n mici erori - cum ar fi aia ca abia dupa anii '90 am fi luat contact cu "Picnic la marginea drumului". :-) Fals - se vede ca n-a citit niste almanahe :lol: din anii '80 (Anticipatia mai precis.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

  Dacă ,,specialiştii,, autohtoni, care au mai rămas prin ţară, ar accesa linkul voxpublica, precis şi-ar înhăma zmeii la ozn-uri, şi-ar lua zânele înfustite şi s-ar teleporta la Roşia Montană ! Dacă pozele sunt recente mai înainte de tot auru' , zona respectivă e un zăcământ neexploatat de ...fer !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !