Sectiune pentru limba româna > OZN - generalități

Fenomenul OZN in contextul Agendei Globale - a LOR, ca doar nu a noastra...

<< < (2/3) > >>

abyss:

--- Quote from: uforever on  24 July 2018, 14:30:16 ---2000 de ani poate?!?! Esti sigur ca toti "privilegiatii" astia fac chiar tot ce doresc, taie si spanzura, stabilesc parametrii, traseaza ei destine, pacalesc pe cine vor la nesfarsit? Nu fac si ei parte la randul lor dintr-un "sistem", nu urmeaza si ei niste aranjamente celeste? O fi pamantul asta "groapa de gunoi" a Universului, dar orice lucru trece prin formare, stagnare, degenerare si distrugere.

--- End quote ---
Asa cred eu, ca ei au impresia ca fac cum doresc.
Altfel nu ar mai fi paranoici, speriați și crispati. Nu ar mai dori sa amestece rasele în Eurabia, nu ar mai fi dat cu nucleare atatia ani, s-ar fi concentrat pe lucruri frumoase nu pe o viață falsă. La ce bun ca s-a ajuns la un control obsesiv care se manifesta malign în toate statele?
  Stăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.
Daca erau cu adevărat depozitarii unor adevăruri înalte atunci erau darnici, milostivi nu răi și nesatui,.cruzi și neiertători, depravati și cinici. Ar fi ajutat nu ar fi născut durere.
  Bineinteles ca voi aveti dreptate si zeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura? Mai stii...

uforever:

--- Quote ---zeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura?
--- End quote ---

Chiar crezi ca e nevoie de atata osteneala sa creezi niste zei falsi? E suficient ca niste oameni sa ceara bani, confort unei statui si iata ca o entitate a prins viata materiala si seamana al naibii de bine cu originalul. Un Zeu adevarat nu se va arata niciodata la intamplare, in schimb cei falsi au putut fi vazuti si chiar onoreaza "rugaciunile" unora, pana la urma stie ca trebuie sa se conformeze unor principii. "Mici d-zei" cum bine spune neica Xana, pot fi in slujba unor spirite mult mai mici, dar feroce, interesele lor fiind mult mai superficiale dupa parerea mea, cred ca se rezuma la energia vitala umana, dar pot distruge si-un spirit uman fie vorba intre noi. E in functie de cat de docil este "micul d-zeu" si de actiunile sale, rezultatul fiind acelasi totusi. Cam cati s-au trezit "mici d-zei" peste noapte? Foarte multi!!! Problema e ca nu-si fac griji vis-a-vis de "puterile d-zeiesti" activate peste noapte si abuzeaza de asta intr-o societate, ce implica totusi iluzia. E plin de "iluminati" ce nu pot profita de averile imense, dupa ce si-au exercitat capacitatile de "mici d-zei" o perioada. De exemplu, la ce folos sa faci pe marele vindecator, daca la un moment dat zaci ca o leguma pe canapeaua burdusita cu bani? Asta-i doar un mic exemplu, nu discutam de "marii barosani" sau "cine e pe locu' intai....".


--- Quote ---Stăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.
--- End quote ---

Pai doar forma a mai ramas de ei, cred ca in interior e o petrecere gang-bang cu "sex orbital" :lol:, la cat de poluat e totul, iti intra maleficul prin ochi, urechi doar privind un monitor. Problema nu e ca intra, problema e ca nu mai iese.

Vorbind de e.t. rai sau buni, daca e sa ne bazam pe spusele suveranului ipocrit Papa, "si ei sunt fiii lui d-zeu". Problema e care dintre ei? Care dintre d-zei vreau sa spun. Una peste alta, probabil ca se aplica acelasi principiu al matricei, ca doar e.t. n-or face parte dintr-un taram mai inalt, tot p'aici se-nvart, deci de dualitate nu scapi prin dimensiunile astea coborate. Unde-i bine e si rau, unde-i inger e si drac, asa ca au si ei problemele lor, paria ai lor si raii lor, e firesc sa fie asa, desi pare o afirmatie naiva.
Oricum ar fi, pentru raul facut umanitatii, promit sa va razbun, asta dupa ce-mi intru in drepturi, dac-o mierlesc mai devreme evident.  :lol: :lol: Pana atunci, daca exista probleme o sa strig "sariti ma omoara", sa vedem sare cineva.  :lol:


Grifon:
Un link demn de atenție, care bâjbâie (chiar dacă nesigur) pe realitatea "UFO=psychological warfare"

https://mysteriousuniverse.org/2012/07/the-aztec-ufo-and-psy-ops/

Şi nu cred că această...hm..."întrebuințare" a apărut doar după (sau din cauza) recomandărilor militare din urma proiectului "Grudge" (predecesor Blue Book). Potențialul de "prostit lumea" a fost evident sesizat cu ani înainte, la faimoasa farsă radiofonică a lui Orson Wells (ştiți, când mii de americani au ieşit panicați pe străzi că "vin marțienii").
Până atunci nici nu exista definit un "fenomen OZN"- şi nici literatura SF nu prea exploata tema. După WW2 însă...si mai ales în anii schimbărilor majore de paradigmă ('50-'60), fenomenul a luat o amploare uriaşă (alimentat  şi de o credulitate la fel de ...uriaşă).
Unii ca generalul CIA Lonsdale şi-au frecat mâinile de bucuria unui asemenea potențial.
Iar ăla e de mult istorie - alții sunt "psyops masters" astăzi.

Xanadron:
Da, britanicul Nick Redfern care a scris mini-articolul (în 2012 parcă) e o figură originală-n ufologie - un gen de mini-Jacques Vallee cu idei *crețe*, :mrgreen: de ex. că Bigfoot ar fi o *tulpa* (ori *tulku*) materializată din subconștientul colectiv. Că eu sau alții nu rezonăm cu unele din ideile lui e altă treabă - fiindcă rămîne un tip în mare parte credibil pe teme mai puțin speculative, spre deosebire de alți infiltrați în UFO-circul actual. Unele din cărțile lui (muuulte) merită deci citite - la fel și blogărelile mai recente, mai puțin superficiale ca asta.

Mai ales alea tangente - presupusei, repet - organizații oficioase *The Collins Elite*, dedicată cică studierii aspectelor ezotero-demonice  :evil: ale fenomenologiei OZN (n.b.: celebrul Jacques Vallee n-a putut fi cooptat nici aici, fidel în continuare non-ralierii la ocultizme triliterate, care - cum mărturisea prin 1972 în jurnalele lui sugestiv numite *Forbidden Science* :wink: - l-ar obliga la compromisuri incomode.)

Dac-aș trăi din scrisul pe RUFOn (sau măcar din scris - chestie SF la noi) ar merita să-ncerc o retrospectivă a evoluției ufologiei post-WW-II - sau, mai precis, a șerpăriei în care a evoluat de la bun început domeniul, cu contribuția deloc dezinteresată a factorilor decizionali *umbroși* 8-) pomeniți succint și de d-ta, stimabile @Grifon.
Care includ nu doar generalissimi ca A. Stubblebine, ci și *tycoons* gen Robert Bigellow  (finanțator NICD.) Motivațiile lor nu-s deloc simple însă, acoperind o arie vastă legată de targeturile securizmului global, și d-aia ar fi nevoie de mai multe volume - informații care există oricum disparate pentru cine are timpul/răbdarea să le conecteze.

Ontopic însă, infiltrarea ȘI a lui Hal Puthoff în psy-op-ul (după mine, evident) TTSA nu-i deloc întîmplătoare, chiar dacă RV-istul aproape la fel de cunoscut ca celebrul Ingo Swann n-are renumele negativ al altor *shills* gen Rick Doty, Bill Moore, Kit Green, Ron Pandolfi, Licurics, Rudanics, Strainics, PavelCoruțics - oh, noo mioritics here :-D - ori chiar Nick Pope.
Despre asta însă (tot rezumativ, clar), poate-ntr-un episod viitor - altfel încep fără să vreau cărți p-acilea.

P.S. Mulțumit, colega @Jean?! - fiindcă uite cum discutăm și despre ozeniciuri... :ufo: cumva. :lol:

Xanadron:
L.E. să fiu mai clar: TTSA pare doar una din multiplele operațiuni destinate schimbării percepției fenomenului OZN, de la fostele teorii ale:

- ET-vizitatorilor savanți cercetași prin zoo-ul terran (dar și simpli turiști curioși) veniți în toate soiurile de vehicule - inclusiv *nuts & bolts* (ale căror apariții sînt într-adevăr mai rare-n ultima vreme, fiualploii, dar nu-s absente - doar camuflarea lor e mai avansată, adaptată se pare smartfonomaniei actuale.) 
- hibridizatorilor annunakieni într-un du-te/vino continuu, fiindcă Umanitățile Succesive ar trebui actualizate tot continuu ca să ne fie altoite-n some de îngeri CS-urile (v. TVM & Co.)
- demonilor (arhontici) IT/intra-tereștri intra/subterani care ne-ar suge energia vitală (v. puie monta :-D), induc producerea de loosh recoltat apoi din noi-bateriile lor etc. - și ăștia însă la concurență cu oarece rase ET avînd aceleași năravuri.
-...dar și altor AI-entități nano-tubo-siliconice lipsiți de suflet *pe bune* ca al nostru, parazitîndu-ne ca să-i ducem cică-n cârcă după moarte spre Sursa :star: atît de dorită-n universul nostru iluzoriu, dar de care noi-orbii/blocații nu (mai) avem habar
- a Micilor/Marilor Gri reveniți în capsule temporale ca să-și influențeze viitorul, intervenind asupra prezentului nostru... care ar fi trecutul lor   
- ori ipoteza ID (inter-dimensionalilor) care... dar mă opresc aici, că sforăiți cred deja. :lol:

Toate teoriile astea (fiecare credibilă într-o anume măsură) ar trebui deci (părerea mea) înlocuite treptat de o nouă paradigmă, ba chiar... religie - a ET-ilor-zei binevoitori :martiansmile: care ne pot aduce warp-drives, free-energy și alte cadouri - cu condiția să fim idioți utili cuminți, încolonați, metisați, globalizați și cipuiți.  Printre multe altele...

Biografia nu chiar publică ȘI a lui Hal Puthoff mă face să cred asta - pornind din anii 70 (are 82 acu) pe cînd conducea experimentul SRI (nu-i ce credeți, ci Stanford Research Institute) cu Ingo Swann și alți RV-iști realmente capabili, deși nu toți scientologi ca el - celebrul *stage magician* Uri Geller fiind cel mai necontrolabil membru al găștii încropite-n grabă de *umbroșii* alarmați de progresele remarcabile ale sovieticilor în domeniul psihotronic.

...Dar și acțiunile lui recente conduc spre aceeași deducție - v. recentul lui comunicat circumscris TTSA - iunie a.c. - despre metamateriale *miraculoase* găsite post-UFO-crashes și abia acu (sanchi) studiate serios - comentat și de Richard Dolan ca fiind important... dar nu și de mine. :-D
Nu mai bag linkuri că le găsiți și voi. Însă, pe f. scurt, aceleași informații le lansa... non-savanta ziaristă Linda Moulton-Howe prin 1999 !!!  :-o (ref. la materialul multi-stratificat micronic bismut-magneziu/zinc cu intercalări de aluminiu pur... dat pt. studiu p-atunci ghiciți cui? - ați ghicit, stimabilului savant Hal P.... și returnat, evident, fără verdicte concludente, hehe.)

Hal(al) lui - și celorlalți *academicieni* de fapt, care turuie banalități cît casa despre AAV-uri (Advanced Aerial Vehicles) da nik-nik despre ETs. :-)
Și-ncearcă văd să ne dea iluzia cunoașterii *noii fizici* cu bla-bla-uri vagi despre unde posibil antigravifice de ordinul terraherților conduse/produse miraculos prin metamangleli confuze și tot așa.
...Dar despre asta, altcîndva.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version