Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sfârșitul ...variației ?

Creat de fiulploii, 06 Martie 2016, 23:18:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Se profilează niste jocuri si totul e atat de încâlcit încât fie lucrurile au scăpat de sub control fie sunt conduse de o inteligenta supraumană ( posibil artificiala adica NON organica? sau doar non ). Părerea mea, evident .

Pe scurt, consider ca istoria se repară (??????) sau se repetă? Vremurile de azi le asemuiesc cu căderea Imperiului roman insa e posibil sa se petreacă mai repede decât atunci.
Deși unii susțin ca ciclul a fost scurtat artificial - vezi finanțările exodului si dotările tehnice ale refugiaților - sunt altii care susțin ca trăim niste vremuri in care artificial sau natural liniile temporale se amesteca aici si acum si din cauza asta avem acțiuni contradictorii, fapte iresponsabile din punct de vedere al simțului de autoconservare si instinctului de supraviețuire .
   Pe de alta parte mai exista si varianta - tot teoretica, evident - in care sunt amestecate mai multe linii spatiale in a est timp ca un fel de intersecție in care toți au sosit in acelasi timp si intra sincron in nod. Care pe unde va ieși si câți vor mai ieși rămâne de văzut .
   Ar trebui , zic io, sa existe niste observații individuale mai ciudate ale celor aflați in zone de intersecție . Sunt o mulțime de aspecte care pot fi generate cum ar fi deja-vu in procente mărite , coincidente sau sincronicități mai frecvente, schimbarea realității imediate si personale mai rapida sau mai ușoară ori mai greu , etc . Ați observat așa ceva in jurul vostru?
   In afara faptului ca concepte ca onoare si demnitate sunt arhaice si toata lumea - politica, economică, minte cu nerușinare si toți stiu asta insa toți se prefac ca nu așa , alte fenomene ciudate adica nelalocul lor acum câțiva ani , daca ați observat v-as ruga sa le trecem in revista aici.
  Poate reușim sa formulam in comun o concluzie .
  Pana atunci Soarele continua sa răsară de la est - încă  :-( - atomica colegului SLEAH ne va rade pe toți daca va cădea deși chiar nu sunt sigur de nu se reia jocul de la ultimul check point  :star:



http://thefederalist.com/2016/03/05/does-immigration-mean-the-end-of-western-civilization/