Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calatorii non-locale

Creat de fiulploii, 11 Februarie 2016, 12:08:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mm

#15
CitatParanoia e si ea o lege de control a sistemului pt restrângerea circulației informației .
    Sunt vreo trei mii de postari prin care poți citi cu plictis sau lehamite  :evil:
Corect! Din fericire, cand se inchide o usa se deschide alta. Zicea cineva. Restrangerea circulatiei informatiei duce la "dilatarea" unei alte zone (nelocalizate de supraveghetori, de ex.), conf. unei legi a unui intreg /un total/, care trebuie sa ramana intreg /totalul ramane intreg :-D/ , chiar daca un domeniu al sau este inchis sau restrans, pentru ca intregul este un sistem viu care isi permite sa-si deschida un alt domeniu sau sa-si dezvolte un alt domeniu (insignifiant /sau nu/ pana atunci).
  Sau, mai general, la orice actiune exista si reactiune - lucru dovedit exact numai in mecanica (une actiunea e egala cu reactiunea) dar valabil peste tot.
  Ca sa fiu sincer, nici in mecanica newtoniana nu mai cred la ora asta deoarece exista cel putin o posibilitate ca reactiunea sa fie mai mare decat actiunea!!?? :roll:
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

Citat din: Tyanu din  21 Februarie 2016, 11:45:42
Tocami pentru ca fiecare a spus cate ceva din experiente poate ca ar trebui stranse sub acest topic...parerea mea.  Altfel ce rost mai are?
Paranoici suntem toti de pe acest forum, fie ca recunoastem sau nu, iarasi o parere personala posibil subiectiva, depinde din care parte privim. Altfel am fi ramas mulțumiți cu variantele oficiale

  De exemplu, eu zic ca nu sunt paranoic :) nu ma deranjează nici ca pe aici citesc sau scriu servicii sociale sau religioase sau administrative ori de alte opțiuni sau pur si simplu freelanceri . De idioții utili nu mai pomenesc fiindca toți jucam câteodată acest rol - evident doar părerea mea .
  Multe lucruri pot fi strânse sau sistematizate pe forum insa cine sa o facă? - fiecare are treburile lui iar munca aici e benevola si in timpul liber de aceea toata lumea e invitata la citit cu foaia de hârtie si creionul alături pt notițe  :lol: 

  Intrebi ce rost mai are?  :lol: Daca ai citi prin arhive ai descoperi o grămada de informatii utile insa disparate , pe subiecte răzlețe . Inclusiv eu am scris câteodată o idee pe trei subiecte diferite  :martiansmile:
   De ce așa ? Ei bine, te las sa descoperi singur ca si antrenament in menținerea nivelului optim de paranoia  :-D

  Enjoy !