Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calatorii non-locale

Creat de fiulploii, 11 Februarie 2016, 12:08:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Calatorii non-locale in sensul fizicii clasice adica calatorii de tip energetic sau impresii cum ca ai calatorit intr-un asemenea mod. Fiindca Iluzia poate lua diferite forme si chiar sa-ti faca un copil in varf de munte pentru a te ancora mai puternic de glie  :evil: - v. atacul zanelor .

Citat din: abyss din  09 Ianuarie 2013, 21:43:38
Pot sa aduc niste "prieteni"? :)

Citat din: Urban din  09 Ianuarie 2013, 21:46:17
Nu "toti" inteleg ce vrei sa spui, mai bine transmiti prin e-mail la fiecare.
Eu subscriu... oricum vor fi acolo  :-D


O dovada clara ca nimic nu misca fara supravegherea ...Supraveghetorilor  :wink:
Se zice ca atunci cand initiezi prima calatorie de tip energetic - asa numita calatorie astrala fiind cea mai la indemana si mai simpla- se infiinteaza in fatza ta unul sau doi ,,ghizi,, .

   In acest subiect as dori daca se poate sa strangem povesti personale sau din auzite despre astfel de calatorii si despre astfel de intalniri ghidate . Interesant ar fi si descrierea peisajului vazut la prima calatorie in care au venit si ,,ghizii,, .

  Motivul acestui post ? Punerea in comun a unor experiente de acest gen, personale sau auzite cu comentariile de rigoare pt desprinderea unei linii de actiune potentiale fara a-ti fi urmarita traiectoria non-locala.

  Multumesc anticipat .

kandaon

E un topic foarte interesant, FiulPloii, si cred ca imi amintesc ca a mai fost odata o discutie asemanatoare undeva pe site pe aici. 

Cel putin din pct meu de vedere e greu de spus ce ar putea fi un simplu vis si ce ar fi o "calatorie" astrala sau energetica, cum ii zici tu.

Pana la ce punct pot merge eu cu relativa certitudine e senzatia de extracorporalitate, asta am simtit-o sigur de cateva ori. Aici incluzand desprindere de corp, vederea camerei de sus si chiar un zbor scurt "prin cartier". In unele din cazurile alea s-a ajuns si (mult) mai departe (ca distante si ca mod de manifestare), de asta spun ca e posibil sa fi fost vorba si de vise la mijloc, dar nu pot spune cu certitudine.
Plus ca totul e destul de ciudat (unele experiente au fost chiar destul de urate) si astfel de subiecte sunt foarte controversate (sa nu zic considerate aiureli de-a dreptu) iar majoritatea celor cu "picioarele pe pamant" resping asa ceva ca fiind prostii sau simple vise  :-D

Nu am intalnit ghizi, poate doar la al doilea sau al treilea "zbor" (sigur nu la primul pe care mi=l amintesc), desi nu stiu daca i-as putea numi ghizi sau care a fost scopul lor atunci.
E vorba de celebrii deja "mici gri" (pe care eu ii consider mai degraba sau mai posibil niste roboti biologici). Practic am inceput sa levitez inafara corpului, vedeam de sus patu unde dormea trupul fizic, lustra din tavan era mai apropiata, apoi m-am indreptat spre geam (era semi intuneric si cerul era partial acoperit de nori) amintindu-mi de prima astfel de experienta si care a fost si cea mai placuta.

Atunci dintr-un nor din acela pe care le vedeam in fata ferestrei au iesit doua OZN-uri (tipul de aerodina lenticulara, dar ceva mai bombate in centru, de asta zic sa nu fi fost vreun vis si sa-mi fi amintit eu ceva poze sau asa), mici la inceput si care au inceput sa creasca in dimensiuni (nu doar pentru ca se apropiau, senzatia a fost ca isi cresteau si volumul cumva, cum ai umfla niste baloane cu aer si s-ar face mai mari), apropiindu=se de fereastra unde eram.

Atunci am fost cuprins de o senzatie de neliniste destul de puternica si cumva am fost proiectat (nu stiu daca de ei sau prin forte proprii, probabil de ei) in unua din navele (navete mai degraba) alea, ca si cum s-ar fi deschis o fereastra in fuselaj. Nava s-a oprit oricum la momentul ala, si inauntru am vazut doar doi ET d-aia, pe doua scaunele in fata unui fel de panou de bord pe care insa nu vedeam din pozitia mea ce ar fi sau daca era ceva (cum sunt la ale noastre, ecrane, butoane, manete). Scaunele erau unul langa altul dar despartite de o anumita distanta, si cei doi se uitau direct la mine.

Dat fiind ca eram tot mai nelinistit le-am spus (nu mai stiu daca prin voce sau telepatic, oricum ei nu mi-au transmis nimic din ce imi amintesc, in niciun fel) ca daca nu isi vad de drum si au de gand sa-mi faca nu stiu ce, o sa ma fac strigoi si o sa le bantui nava aia apoi (plus ceva chestii sangeroase ce mi-au trecut prin cap la adresa lor).
Ceva ceva or fi inteles ei pentru ca am vazut ca imediat dupa aia s-au uitat unu la altu, o privire de genu "ce spune asta ma? se poate macar asa ceva?"

Dupa asta au evitat sa se mai uite la mine si am fost impins iarasi in camera, la geam (trecand prin el pentru ca era inchis), si am vazut cum navele alea doua au inceput sa se micsoreze iara si sa dispara inapoi intr-unul din norii aia, iar eu (mai mult speriat) am reintrat destul de repede in corp si la foarte scurt timp m-am trezit, destul de buimac.

Mai mult de jumate din experientele astea (cateva cate au fost ele in total), inclusiv asta de am spus-o mai sus, s-au petrecut inainte sa dau de Rufon, de fapt alea m-au indemnat sa caut mai multe despre astfel de lucruri si eventual sa nimeresc aici  :-D

Nu am avut controlul asupra inceperii calatoriilor (adica nu m-am pus in pat si am zis "gata, acu vreau sa zbor sau blablabla", nici n-am folosit nus ce tehnici speciale din nus ce doctrina spirituala etc, mai ales ca nu prea am astfel de cunostinte), totul a pornit din motive necunoscute mie. 

Am putut insa controla in buna parte ce s-a intamplat dupa ce "am pornit la drum", si in si mai mare parte revenirea "in trup", asta se intampla cel mai repede, era practic un fel de fuga inapoi intr-un loc pe care il consideram sigur, si trezirea inapoi in lumea "asta" care imi oferea un sentiment de mai multa siguranta asa.




fiulploii

  Nu mai putin interesanta postarea ta @kandaon
  Mi-a placut faza cu chestiile sangeroase  :lol: :lol: chiar nu ma gandisem la asa ceva.
  Daca ai putea aduce niste lamuriri suplimentare : de ce au fost neaparat aia mici si gri, in sensul ca te asteptai la ei sau citiseshi inainte despre ei, etc.
  \Daca ai fi dispus sa povestesti si chestiile urate si mai ales sa descrii senzatiile sau emotiile traite.

Ce incerc eu sa aflu ?
   1. Daca nu cumva calatoriile astea non-locale reprezinta o etapa noua in cresterea hranei iar etapa asta o fi implantata sau in afara controlului supraveghetorilor, fie ei pe modul automat sau nu.
   2. Daca lumina vazuta in anumite situatii nu este cumva o capcana de prins fluturii - cum se vehiculeaza de ceva vreme.
   3. Descrierea cat mai amanuntita a peisajului vazut sau a sentimentelor ori senzatiilor fiindca as vrea sa discern punctele slabe ale tesaturii - impreuna cu voi toti, fireste, mai multe creiere= mai multe sanse de descifrare.
   4. Descrierea cat mai amanuntita a gardienilor, ghizilor, spiritelor, ingerilor, neamurilor sau ce alte forme mai ia programul de control matricial.
   5. Daca a fost cineva care nu a fost supravegheat in sensul ca a fost nebagat in seama de programul de mai sus.

Mult, putin?  :roll:

Xanadron

#3
Pe f. scurt deocamdata: principiul trismegisto-fractalic "ce-i jos e si sus" zic eu ca se aplica si prezentzei "ghizilor astrali", fiindca si astia-s in definitiv niste securisti de serviciu :lol: (cu sau fara grade, cum erau si destui ghizi ONT pe vremuri.)

Clar ca adagiul "informatie egal putere" e valabil pe toate nivelurile, dar diversitatea strategiilor de sondare / spionare / influentzare / dezinformare si tot asa e ametitoare. Fiindca, la fel ca si "jos" - aici prin saivanu' nostru -, nici ghizii DE SUS nu-s vizibili tot timpul, ci (tot parerea mea) doar atunci cind trebuie musai sa ne si comunice cite ceva  - ca sa nu zic ceva mai risca[n]t sa ne mai abureasca o tzira, pe linia ipotezei tale de "sporire a hranei".
Si de fapt cred ca-s "geana pe noi" tot timpul si nu doar in Astral :star: - dar si asta-i o tema la care merita revenit.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

  Sa zicem ca o ipoteza ca noi nu suntem in varful piramidei trofice ci pe undeva pe la mijloc  :evil: Asta inseamna ca suntem hrana pentru altii. La momentul asta aproape toata lumea se gandeste ca vine unii si ne frige la rotisor ori ne face umpluti la cuptor  :lol: :lol: S-ar parea ca nu suntem interesanti sub aspect fizic ci sub forma de efluvii sau seve de sentimente ori emotii .
   Pentru ca orice facem implica emotii , treaba zic ca e clara, cat traim suntem surse si resurse . Cum faci sa sporesti productia de seva aka emotii?  :wink:
   Pare logic ca prin stimulare , nu? Cum stimulezi adica cresti cantitatea de emotii? prin ceea ce se intampla sau se petrece sau este zvon ca s-ar putea petrece , nu?
   Ce inseamna asta ? Ca logic, ai puterea si vrerea sa intervii in vietile hranei creand intamplari, coincidente sau sincronicitati astfel incat dupa o perioada de crestere a profunzimii emotiei, cand da in parg - cum s-ar spune- bagi o intamplare ''nefericita'' astfel incat sursa devine superprofitabila. Dupa perioada de golire ce poate sa dureze chiar si ani, sursa trebuie sa treaca printr-un stadiu de refacere , etc etc.
   Asta la modul individual, adica exploatarea surselor fir cu fir , cum ar veni ...
   La mod general, cand se pare ca e chef sau se iveste o nevoie mai mare de hrana atunci se pot aranja catastrofe ce implica o mare cantitate de emotii revarsata atat pe termen scurt cat si mediu ori lung, depinde de planul de productie .

  Am fi in aceasta ipoteza, asa cum am mai zis, exploatati comercial in interese superioare, atat de superioare incat nu le intelegem.

  Am uitat sa zic ca oricarei culturi ii trebuie si un sol care sa o hraneasca in vederea producerii fructelor . Dat fiind ca fructul nu este fizic , nici solul nu poate fi fizic , nu?
  Intrebare: ce ne tine in viata de mii de ani, ce ne da speranta si puterea de a merge mai departe, ce ne hraneste mental, sufleteste si/sau spiritual?  :wink:

  Ce am zis mai sus ar fi valabil pentru oamenii... organici - zic unii .In afara de plantele roditoare ar mai exista catalizatorii, stimulentii si paznicii cu rol de a mentine status-qvo-ul in sensul mentinerii nivelului de constiinta a recoltei la cote rezonabile si benefice recoltatorilor. Mai pe scurt, scopul ar fi anihilarea celor care isi ridica capul sa priveasca in zare . Cum se face acest lucru? Tot prin intamplari, coincidente si sincronicitati .

  Aceste categorii nu sunt clar delimitate ci fiecare este intr-un anumit raport atat organic cat si anorganic - vorbind din punctul de vedere al ipotezei de mai sus.
  Cu alte cuvinte, esti si paznic si sursa de hrana , functie de necesitatile sistemului ..matricial .

  Cu toate acestea sistemul nu e perfect, mai au loc scapari insa per asamblu, ferma merge pe profit si nu se vad alte variante .  :lol:
  Ca o adaugire, asa cum am mai zis , sistemul are zone aparent libere unde se aduna elementele si traiesc cu speranta si iluzia evadarii insa totul este in acelasi loc  :lol:, nu-i asa ca e magnific?

  Au sens cele de mai sus?

P.S. Nu mai sunt asa de sigur ca principiul tris(t)megisto-fractalic este valabil peste tot , oriunde si oricand.

P.S.2. se zice si ca astia de deasupra au posibilitatea calatoriei in timp pentru a corecta anumite anomalii ale prezentului sau viitorului nostru si cu asta calea de iesire devine de marimea lungimii lui Planck  8-)

  Evident ca sefeuri , nu?  :lol: :lol: :lol:

hanzo

avand in vedere atasamentul pentru fiecare adevaratul e tru! :)

foarte apropiate vorbe de ce mentiona si castaneda, ca si noi suntem humaneros, asa cum noi avem galineros.
daca noi/viata noastra am/ar fi focul, dintr-o seara (ca si timp) la care se incalzesc alte fiinte anorganice? cam asa ar fi raportul dintre nio si alte fiinte dpdv al timpului. viata noastra este pentru ei cat tien un foc de lemne seara la munte cand stai la cort. :)

cand tu iti vorbesti in gand.. imi poti spune cine e cel care asculta?  :mrgreen:

on topic, sunt scrieri care zic ca viata de acum e doar un vis, asadar o calatorie hastrala din timpul visului ce ar fi?


fiulploii

Nu numai monsieur Castaneda le zice ci si altii insa aici as vrea sa vorbim despre experiențe personale sau despre ale celor de lângă noi .

Si sa încercam sa desprindem niste concluzii ...

Cand tu îți vorbești in gând este ca si cum windowsul vorbește cu placa de baza  :evil:
Corpul fizic are propriul său programel de funcționare si asta se vede in starea de comă - părerea mea .

Vis din spatele altui vis - ce visează oile electrice?  :wink:

Părerea mea.

kandaon

Citat din: fiulploii din  12 Februarie 2016, 11:23:23
  Nu mai putin interesanta postarea ta @kandaon
  Mi-a placut faza cu chestiile sangeroase  :lol: :lol: chiar nu ma gandisem la asa ceva.

Daca ai putea aduce niste lamuriri suplimentare : de ce au fost neaparat aia mici si gri, in sensul ca te asteptai la ei sau citiseshi inainte despre ei, etc. 

:-D cand esti pus sub presiune sau ajungi brusc in situatii neasteptate mintea poate sa-ti mearga neobisnuit de repede si pe rute alternative astfel ca ajungi sa te gandesti la solutii la care nu te-ai gandi in mod normal. Desi e posibil ca faza aia sa nu fi venit totusi din neant ci sa fi existat ceva acolo in adanc. Poate de aia s-a si terminat asa pana la urma si cumva viitoarele experiente ar putea intari cumva ipoteza aia (depinde de interpretari).

Si nu, nu ma asteptam sa intalnesc pe nimeni (cu atat mai putin ET), prima data cand s-a intamplat nu am intalnit pe nimeni, a fost o experienta extraordinara (desi s-a petrecut pentru scurt timp si la mica distanta de casa) si ma asteptam ca si asta sa fie tot ceva de genu ala.

Citat din: fiulploii din  12 Februarie 2016, 11:23:23
  \Daca ai fi dispus sa povestesti si chestiile urate si mai ales sa descrii senzatiile sau emotiile traite

In primul rand ca, dupa cum am spus, nu pot fi 100% sigur de cele intamplate, in sensul ca au fost simple vise sau chiar calatorii astrale in sensul "clasic".

Stiu si ca pot parea fanteziste si fara mare legatura cu "lumea reala", si nici nu vreau sa par cazut de pe Luna (in sensul ca bat campii sau aiurez si am luat-o razna) asa ca nici nu am prea vorbit/vorbesc cu mult lume despre astfel de lucruri.

Am sa mai povestesc pe scurt doar cateva (cu alea precedente ar fi cam 2/3 din totalul experientelor astea). Astea au fost pasul urmator si in ciudatenie si in modul cu totul intamplator (cel putin dupa mine) in care s-au petrecut si pe unde am ajuns.
In primul rand ca "decolarea" s-a petrecut cu mult mai mare viteza si am ajuns la distante mult mai mari, care au crescut progresiv (alta tara, alt continent si apoi alta planeta din cate mi-am dat seama).
Dar ciudatenia a constat in faptul ca am intrat practic in corpul altcuiva. Nu la genul ca eram alta persoana, sau faceam schimb de suflete sau mai stiu eu ce. Pur si simplu eram ca un intrus, ajungeam in locurile acelea, vedeam omul respectiv si intram in el fara ca el sa para sa-si dea seama ori sa apara schimbari in personalitatea lui. Eram ca un musafir neinvitat si nestiut si care uneori putea prelua controlul a ceea ce facea respectivul.

Prima data am ajuns undeva in Irlanda (dupa cum am spus intotdeauna am fost mirat de felul cu totul intamplator in care parea ca se petrec lucrurile). Am trecut pe o strada (era seara, lume putina, copaci de-a lungul strazii, stalpi de iluminat niste masini parcate ici colo, cladiri de locuinte de o parte si de alta) si am vazut un cuplu de tineri care trecea pe acolo, si fara sa stiu de ce am intrat in corpul baiatului (poate fara sa vreau m-am gandit la ceva ce va urma cand vor ajunge acasa  :evil: , stiu, nu a fost foarte frumos din partea mea).

Insa din cate am vazut apoi ei mergeau acasa la fata, ca ea sa-l prezinte parintilor. Baietu era chiar stresat, simteam asta, si cand au ajuns acolo am inteles si de ce. Tatal fetei era un fost membru IRA, destul de "suparat" (tatuaje pe brate, paru tuns perie, o figura mai dura).

Pana la urma lucrurile au decurs destul de OK, au discutat tot felu de chestii din care nu prea mai tin minte mare lucru (ceva despre lupta IRA a fost sigur pe acolo), iar la un moment dat viitoru socru l-a trimis pe baiat sa mai cumpere ceva de baut, moment in care am plecat si eu spre casa.

A doua experienta a fost mai urata. De data asta am ajuns undeva in America Latina, la periferia  unui oras de acolo, o zona ceva mai pustie si in camp cum se zice. Era un fel de capat de linie la autobuze, cu niste acoperisuri si gherete, iarasi seara, se intuneca afara. Am vazut un alt tanar, cam stingher, si iarasi fara sa stiu sigur de ce am intrat in el. Era mai inalt dar slab, uscativ, tin minte si acum, imbracat in blugi si cu un tricou. La scurt timp au aparut in zona doi indivizi, metisi (jumate indieni jumate albi, asta era alb/european), care s-au apropiat de el. Omu parea tot mai stingher si mai stresat iar cei doi s-au desfasurat sa-l flancheze si au scos fiecare cate un cutit, spunandu-i ceva ce nu am inteles sau nu-mi mai amintesc acum.

Atunci am preluat cumva controlul lui si am realizat ca si baiatu ala avea un cutit la el, tinut in fata la centura, sub tricou. Nu are rost sa intru in detalii despre ce a urmat, cert e ca baiatu ala a scapat relativ nevatamat si a plecat (cu ceva viteza) pe picioarele lui de acolo. L-am lasat cand a ajuns mai in oras, se vedeau niste blocuri cu luminile aprinse la ferestre, era un bulevard mai larg. L-am vazut cum era inca pierdut, se uita cumva buimac in jur, apoi a apucat-o pe o strada laturalnica si eu m-am intors spre casa. Nici acum nu stiu daca i-am facut un bine sau un rau pana la urma.

Ultima calatorie de genu asta a avut loc mult mai departe, pe o alta planeta. A fost aproape ca o teleportare, dupa ce am iesit totul s-a petrecut cu mare viteza, si de deasupra blocului m-am trezit aproape instantaneu deasupra unui peisaj arid, stancos. Am dat o tura si am vazut un drum destul de larg. iar la capatul lui se gasea un fel de constructie, niste coloane cu un acoperis deasupra, singurul loc umbros. Am intrat pana la urma in acel om, si la scurt timp au aparut doua personaje care l-au flancat si impreuna s-au indreptat spre acel coridor de coloane. LA capatul lui se afla o constructie pe jumate ingropata in stanca, cu o usa masiva la intrare.

Simteam ca omu e nelinistit si nesigur, si ca era cumva fortat sa mearga acolo. Nu am reusit sa-i citesc cu mare claritate gandurile sau asa, in acel rastimp destul de scurt. Au intrat pe usa aceea, intr-o sala mare, si cei doi l-au lasat iarasi sa astepte acolo, dupa care au revenit la scurt timp si l-au dus pe un culoar pe care se gaseau mai multe usi. Locul acela imi lasa impresia de arhaic, antic, dar combinat cu ceva supertehnologic ascuns acolo, nu la vedere.

Au ajuns la usa cu o ferestruica in ea si l-au bagat inauntru. Am vazut ca totul era acoperit cu lemn, podeaua, peretii, era o masa de lemn cu ceva mancare pe ea, inclusiv un cutit sa taie mancarea, o butelcuta tot de lemn, un pat de lemn. Am inteles ca era o incapere traditionala culturii sau obiceiurilor din zona de unde provenea omu, si care trebuie sa fi fost la ceva distanta pentru ca acea cladire unde ne gaseam era inconjurata de o zona arida si stancoasa pe o distanta chiar mare din cate am vazut. Incaperea era aranjata asa pentru a-l face sa se simta mai comfortabil, sa-l mai linisteasca si sa-l faca sa se simta mai familiar acolo, mai ca acasa.

La un moment dat cand omu (si asta era tanar) s-a intors am vazut o alta faptura in camera, nu stiu de unde sau cum a aparut, si omu a parut un pic surprins, oricum mai putin decat mine. Era umana sau umanoida mai degraba, cu cateva exceptii. Avea pielea inchisa la culoare si comparatia cea mai apropiata pe care am putut-o face a fost cu pielea de la o haina de piele de la noi, cam asa arata.
Era goala din cap pana in picioare, si de sex feminin. Insa figura (si capu) era ceva mai urata decat Muma Padurii cum se zice, avea un fel de cornite cum are Statuia Libertatii din SUA, doar ca mult mai mici si rotunjite la varfuri si erau trei, ca o coronita in juru capului. Iar fata putea da cosmaruri unora. A si zambit spre omu ala, cumva sa-l linisteasca, oricum pe mine cel putin nu m-a linistit deloc, din contra (parea mai degraba un ranjet, si nu, nu avea colti sau asa, parea o dantura umana, cu dintii albi contrastand cu pielea neagra).

L-a cuprins de umeri pe omu acela si l-a asezat pe pat, iar ea s-a asezat si ea, dar mai spre capatul celalalt nu lipita de el. Omul parea tot asa un pic pierdut, nu parea sa fie capabil sa gandeasca clar. Cele doua persoane care l-au adus i-au transmis (din afara usii, care a ramas inchisa) ca fiinta aceea e un fel de regina a unei populatii pe cale de disparitie, si ca are nevoie de reimprospatarea rasei, iar el trebuie sa faca ce e de facut (sex cu ea adica).

Impresia mea e ca omul acela era un om simplu, dintr-o cultura destul de arhaica, si ajunsese acolo probabil pentru ca a tras batu cel scurt cand s-a tras la sorti, ori ceva de genu, ca el sa mearga acolo. Iar ceilalti doi erau din alt grup sau alta civilizatie, mult mai avansata.
Mai tarziu cand am citit ceva mai mult din Eliade am facut cumva legatura cu ce spunea el despre anumite temple din Orientul antic, unde se practica un fel de prostitutie sacra, si unde uneori se spunea ca insasi zeul X sau Y mai coboara cateodata acolo pentru a se impreuna cu respectivele preotese.

Aici parea ceva similar, doar ca impresia lasata mie era ca dupa ce omul rezolva problema ar fi fost ucis probabil. El doar banuia ca e posibil sa se intample ceva rau, din cate mi-am dat seama, sau poate pur si simplu era nelinistit si stresat de aspectul fiintei aceea desi nu parea nici pe departe atat de surprins ca mine (cat de kinky sunt nu pot spune ca m-am simtit comfortabil langa ea dar poate si faptul ca sunt obisnuit cu standarde mai umane sau de pe Terra a contat cu siguranta).
Nu pot sti sigur insa ce stia omul acela despre ce si cum era vorba pana la urma si care ar fi putut fi soarta lui

Nu parea insa ca lucrurile sa decurga la modul brutal (desi "regina" parea perfect capabila sa-l domine fizic) ci toata lumea parea ca se astepta ca omu sa aiba relatii de buna voie cu ea.

La momentul ala probabil ca am preluat controlul corpului lui, omu inca statea fara sa zica nimic, pe marginea patului, si ochii mi-au cazut pe cutitu de pe masa. Probabil ca am privit un pic mai lung la el, prea lung pentru gustul atat al "reginei" cat si al celor doi care priveau inca prin gemuletul din usa (singura care era metalica acolo, si care a ramas inchisa tot timpul, chiar sigiliata mi-a lasat impresia).

Fiinta acea a privit cumva intrebator la ei, iar cei doi s-au uitat unul la altul si au inceput sa susoteasca ceva intre ei. Mi-am dat seama imediat ca ei realizau ca ceva e in neregula cu omul acela si ca probabil se gandeau sa vada ce si cum. Asa ca am iesit tiptil din el, fara ca "regina" sau cei doi sa para sa ma vada, si am plecat usurel de acolo inainte sa faca aia nu stiu ce si poate, ma gandeam eu, sa ma prinda cumva in ofside.

Oricum, repet, astea pot fi la fel de bine niste simple vise, iar eu nu-mi ghidez viata dupa ele sau asa ceva, si nici nu vreau sa para ca fabulez acum cu cine stie ce scop  :-D


hanzo

Citat din: kandaon din  13 Februarie 2016, 19:23:16

Dar ciudatenia a constat in faptul ca am intrat practic in corpul altcuiva. Nu la genul ca eram alta persoana, sau faceam schimb de suflete sau mai stiu eu ce. Pur si simplu eram ca un intrus, ajungeam in locurile acelea, vedeam omul respectiv si intram in el fara ca el sa para sa-si dea seama ori sa apara schimbari in personalitatea lui. Eram ca un musafir neinvitat si nestiut si care uneori putea prelua controlul a ceea ce facea respectivul.


povestea hotului de trupuri de anne rice o carte interesanta.. la fel si cea cu diavolul memnoch. :rainbow:

si ontopic, e posibil ca tu sa fi accesat memoriile acelor persoane? stocate ca pe dvd/akasha.. vrei sa vezi filmul x, pui/intrii dvdul.. doar ca aici accesarea sa fie full hd, full simturi/trairi..
desigur un test cu un prieten banuiesc ca ai facut, iar daca nu.. poate se ofera cineva :D


dupa cate ai spus, poate pleci si tu cu salar' prin te miri ce oferta scoprporatista.  :mrgreen:




kandaon

Citat din: hanzo din  13 Februarie 2016, 19:52:38
povestea hotului de trupuri de anne rice o carte interesanta.. la fel si cea cu diavolul memnoch. :rainbow:

si ontopic, e posibil ca tu sa fi accesat memoriile acelor persoane? stocate ca pe dvd/akasha.. vrei sa vezi filmul x, pui/intrii dvdul.. doar ca aici accesarea sa fie full hd, full simturi/trairi..
desigur un test cu un prieten banuiesc ca ai facut, iar daca nu.. poate se ofera cineva :D

Sincer, nu stiu ce m-a facut sa povestesc toate astea, stiu ca suna foarte aiurea si multi isi vad de drum cand aud astfel de chestii, cel mult te privesc mai condescendent asa, ori mai ciudat. Am mai vorbit cu o singura persoana despre asta, mai demult.
Mai totdeauna pare ca apare un fel de respingere automata, nici chiar eu, dupa entuziasmul de atunci, nu am reusit sa mai am astfel de experiente. Si acum ma simt un pic aiurea ca le-am povestit. Poate m-am gandit ca mai sunt si altii care au avut astfel de experiente si au inteles mai bine niste cauze, dar foarte probabil ca n-ar fi fost nici asa de mare ajutor

De aia spun ca e posibil sa fi fost niste simple vise la urma urmei, la fel (sau chiar mai posibil) ca ipoteza cum ca ar fi fost niste experiente reale. Ori cum zici tu, un fel de accesari intamplatoare si la un nivel mai sofisticat al unei baze de date universale. Poate o "rejucare" a unor scenarii de acolo cel putin intr-un moment dat. Nu pot sti nici eu

Citat din: hanzo din  13 Februarie 2016, 19:52:38dupa cate ai spus, poate pleci si tu cu salar' prin te miri ce oferta scoprporatista.  :mrgreen:

Ah, daca sunt reale si as fi putut controla cand si unde sa se intample (pentru ca nu am putut sa-mi dau seama ce declansa "decolarea" si apoi nici directia, si nici nu am mai avut astfel de experiente dupa ultima, care s-a intamplat acum cativa ani, nu multi) as fi avut probabil deja corporatia mea, sau ma rog, as fi avut o corporatie, neoficial, fara ca aia de acolo sa-si dea seama.

Din pacate nu e asa de usor (si nici nu ar fi fost ala scopul principal pentru care as fi folosit astfel de abilitati).
Si cu asta eu inchei aici, sper ca nu i-am "omorat" topicul FiuluiPloii si altii isi vor putea povesti relaxati experientele.


fiulploii

@kandaon,

Mulțumesc pt ca ai "șeruit" din experiențele tale interesante din punctul meu de vedere . Si altii au mai povestit câte ceva insa tre' sa cauți prin arhiva pe diverse subiecte .
De ce crezi ca S-au terminat experiențele de acest gen ? De ce crezi ca le-ai avut , nu te mai intreb  :lol:
   Din câte ai spus eu trag concluzia ca acele trăiri au fost dirijate cumva insa nu te lua dupa mine, sunt mari șanse sa ma înșel . Bănuiesc ca nu te-ai simțit supravegheat sau "îndrumat" in sensul ca îți rămâne doar o singura opțiune la un moment dat si Volens-nolens trebuie sa treci pe acolo ...
   
  Posibil sa mai îndrăznească si alți colegi acum ca ai spart gheața :)

@hanzo, uite aici o generalizare la ce ai întrebat :

"Când tu vorbești in scris ...îmi poti spune cine citește ?"  :lol:

hanzo

Citat din: fiulploii din  14 Februarie 2016, 13:16:40
   
  Posibil sa mai îndrăznească si alți colegi acum ca ai spart gheața :)

@hanzo, uite aici o generalizare la ce ai întrebat :

"Când tu vorbești in scris ...îmi poti spune cine citește ?"  :lol:

buna asta! si daca spun, cine o sa citeasca rasnpunsul?  :lol: :lol:

on topic, o iau asa pe la ploiesti si imbin asa credinta cat un bob de mustar,  punctul fix de asamblare al acestei lumi si o posibilitate care suna cam asa, un caracter dintr-un joc pe calculator trebuie sa ajunga sa stapaneasca anumite comenzi din programare ca sa poata avea superputeri in joc, altele decat cele cu care a fost daruit. :)

deocamdata am cartea projectology, cand ajung la rezultate va spun mai multe..


Tyanu

Citat din: fiulploii din  11 Februarie 2016, 12:08:18

   In acest subiect as dori daca se poate sa strangem povesti personale sau din auzite despre astfel de calatorii si despre astfel de intalniri ghidate . Interesant ar fi si descrierea peisajului vazut la prima calatorie in care au venit si ,,ghizii,, .

  Motivul acestui post ? Punerea in comun a unor experiente de acest gen, personale sau auzite cu comentariile de rigoare pt desprinderea unei linii de actiune potentiale fara a-ti fi urmarita traiectoria non-locala.

  Multumesc anticipat .

Cred ca normal ar fi fost sa incepi cu tine si sa impartasesti cu noi daca ai avut sau nu astfel de experiente.
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

fiulploii

#13
Citat din: Tyanu din  21 Februarie 2016, 08:28:29
Cred ca normal ar fi fost sa incepi cu tine si sa impartasesti cu noi daca ai avut sau nu astfel de experiente.

Nemulțumit ?  :lol: In decursul timpului am povestit ca fiecare de pe aici câteva din propriile experiențe . Daca aveam de spus ceva pe subiectul prezent , mai spuneam .
    Evident ca sunt destui pe aici care pot considera Și acest subiect ca fiind o nadă  :lol: si cred ca nu e nimeni obligat sa posteze daca nu dorește .
    Paranoia e si ea o lege de control a sistemului pt restrângerea circulației informației .
    Sunt vreo trei mii de postari prin care poți citi cu plictis sau lehamite  :evil:

Postari mai interesante ca ale mele au mulți din colegii de forum din valurile precedente . Spor la citit!

Tyanu

Tocami pentru ca fiecare a spus cate ceva din experiente poate ca ar trebui stranse sub acest topic...parerea mea.  Altfel ce rost mai are?
Paranoici suntem toti de pe acest forum, fie ca recunoastem sau nu, iarasi o parere personala posibil subiectiva, depinde din care parte privim. Altfel am fi ramas mulțumiți cu variantele oficiale.

Trimis de pe al meu GT-I8190N folosind Tapatalk

Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/