Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine manevrează mersul lumii ?

Creat de fiulploii, 25 Ianuarie 2016, 02:33:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

CitatSe zice că constiința umana colectiva ar avea cel putin un miliard de ani si a "rulat" până acum câteva civilizații umane .
De ce reseteaza partea fizică nu se stie precis ...

De ce tai ramura unui copac, atunci cand ea avand liberul albitru, creste gresit ?
Noua ni se pare ca am descoperit "esenta realitatii" si uneori chiar am gasit cate ceva. Dar nu cred ca suntem in armonie cu energia universala a creatiei si de multe ori sub bagheta stiintei sau dogmei religioase devenim demiurgi, creaind o dezvoltare pe o directie anacronica, chiar atagonica cu ceea ce ne arata uneori energia/puterea universala. Consecinta : suntem corectati... uneori "de la radacina".

Intrebare :
Este dezvoltarea tehnologica ce anuleaza dezvoltarea viului prin poluare, defrisari, desertificari, schimbarea structurii Pamantului prin secatuirea de resurse pt a sustine averile din spatele "teoriei consumatoriste"  si inlocuirea spatiilor ecologice cu "tehnologia asfaltului" o directie buna, corecta, in armonie cu energia creatiei universale ?

uforever

CitatEste dezvoltarea tehnologica ce anuleaza dezvoltarea viului prin poluare, defrisari, desertificari, schimbarea structurii Pamantului prin secatuirea de resurse pt a sustine averile din spatele "teoriei consumatoriste"  si inlocuirea spatiilor ecologice cu "tehnologia asfaltului" o directie buna, corecta, in armonie cu energia creatiei universale ?

Nu "Alta intrebare"!!! :lol: Era retorica intrebarea, nu?  :roll:

Totusi, cum ar fi aratat lumea fara aceasta dezvoltare tehnologica? Dupa intelegerea mea, aceasta tehnologie nu apartine omului, iar omul  habar nu are cine e, altfel ar actiona altfel si ar pretui fiecare secunda. Toata lumea are acces la energia universala, dar omul are ale preocupari.

Ganditorul

Nu, nu m-am facut bine inteles. Dezvoltarea tehnologica cu pastrarea echilibrului natural, cu folosirea eficienta si de lunga durata a proghesului tehnic e una ( si inclin sa cred ca zona comunista a "cazut" pentru ca se inscrisese pe aceast model dezvoltare tehnologica - cu "scule" care tineau zeci de ani , cu protejarea resurselor (ca d'aia pe aici mai avem cate ceva in timp ce occidentul e secatuit de resurse) contrazicand teoria consumatorita occidentala).

Eu m-am referit la dezvoltarea tehnologica ce consuma anacronic resursele, care polueaza inutil si care - e o parere personala - in spatele motivatiilor tehnologice are un singur scop : poluarea si modificarea majora a planetei spre o planeta stearpa, plina de "civilizatia asfaltului" - de fapt a nisipului/silicatilor (propice civilizatiei nisipurilor... :evil: ) , in care populatia care se pliaza pe un sistem de viata "verde" va plati scump paharul de apa, umbra unui pom sau placerea umblatului prin iarba. (Daca luam ca ex. numai "procesul fracturarii gazelor de sist" - unde este evident ca pentru o lingura de gaz se distrug sisteme si echilibre ecologice majore, care afecteaza in primul rand APA POTABILA din subteran )

Iata aici un film care arata faza incipienta a acestei "dezvoltari tehnologice" : https://www.youtube.com/watch?v=TIG4TxR3xN8

Arhanghelul

Nu stiu cine ... manevreaza mersul lumii ... dar cine ... manevreaza datoria  :? ...

http://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05