Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sondaj intr-un miraj: Va credeti "treziti"? Si-a avut RUFOn vreo contributie?

Creat de Xanadron, 08 Decembrie 2015, 11:35:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca RUFOn v-a ajutat sa va "treziti" la o noua viziune a lumii/vietii?

Da
Nu
Nu prea
Eram deja "trezit" demult
E un alt forum aiurit care atrage idealisti visatori in plasa Serviciilor
Intru aici doar ca sa ma distrez, ca-s bancuri bune si clipuri misto cu ET / OZN

Xanadron

Asa deci, copiii mosului – cum v-am promis, mai bag un ultim topic-sondaj. Nu si ultima postare insa, fiindca ar fi aiurea dac-as tacea cind (poate) oi afla din surse  sigure c-o sa ne cada ceru-n freza. Ori daca, doamne-feri, ar fi semne ca s-ar deschide Cerurile si ne surprind angrenajele din gravura lu' musiu Flammarion adormiti – sau si mai rau, cu nadragii-n vine. Ori dac-o accepta, in fine, ET-ul meu de legatura sa-l trag in poza-n ozeniciu' lui full-option.

Serios acu', n-am de facut nimanui vreun repros si-o sa raspund ca de obicei oricaror replici, incercind sa nu [mai?] fiu superior-moralizator. Imi par oricum penibile "postarile de adio" citite de prea multe ori pe alte forumuri (inclusiv pe unu' unde fusei cindva moderator si le ziceam "Get a life, dudes ", ca nimeni nu-i obligat sa va aprobe teoriile si nici sa va suporte hachitzele – cu exceptia alor mele, clar, ca am always dreptate - hihihi.)

Hai sa-nchid insa deschizind simultan subtema asta, desi banuiesc ca [aproape] nimeni nu-i interesat:
a)   Am realizat in fine ca maxima "Vorba trece, scrisul ramine" NU e valabila-n vitual, chiar daca unii ca fratele SLEAH19 sustin ca RUFOn ramine o resursa utila oricui e dispus s-o "rasfoiasca".
b)   Cum insa prea putini (cred eu) mai sint dispusi la retro-documentari conspiro-digitale in invazia pseudo-noutatilor MSM – plus ca thread-urile vechi demonstreaza clar perisabilitatea linkurilor si-a netului implicit - aleg varianta pierderii timpului liber cu aiurari mai organizate, pretabile hirtzoagelor tiparite.
c)   (ontopic asta) – Ma... semi-retrag deci convins ca nu doar JE n-am fost, nu-s si n-o sa fiu vreodata capabil sa catalizez/amorsez cuiva vreo "trezire" reala, ci nici altii mai talentosi ca mine nu-s - fiindca parghiile necesare-s prea multe, complexe si disponibile exclusiv in mainile (ghearele?) unor decidenti nu doar greu, ci imposibil de contracarat (mai sint insa multe alte motive.)
d)   Oricum, am spus/scris deja cam tot ce era de zis, in astia 7 ani si-o carutza de postari – evident ca-n general doar ceea ce putea fi spus p-un forum public. Zic "in general" fiindca am mai sarit uneori calu'... care din fericire nu m-a muscat decisiv – inca -, semn ca si inorogii triliterati au alte trebi prioritare, desi mai baga cornu' si p-aici. Sau, mai stii, le-o conveni poate sa-i ajute moca cite-un fraier in pregatirea terenului pentru parodia lor de Disclosure.
e)   Pomenitul cal poate fi sarit insa-n continuare pe canale private, fiindca destui colegi deveniti in timp prieteni merita asta (observati ce sigur mi-s ca si eu as merita-o... ca sa nu mai zic ce optimist cred ca n-as fi citit [si] in privat "de cine trebuie".)

Revenind la subiectul "treziri" (nu din visu' 'merigan ca n-am adormit inca, vorba regretatului George Carlin), observ ca m-am lungit prea mult cu introduceri sterile, asa c-o s-o re-ard mai la obiect in curind.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

sunnyboy


hmmm:

a) vorba trece, dar link-urile nu raman :)
b) vezi punctul a)
c) ideile domniei tale - chiar daca uneori par "sefe" si daca nu par decat produse ale unei imaginatii scriitoricesti - deschid mintea! Eu nu pot decat sa iti multumesc pentru ele! Poate nu produc chiar trezirea, dar sunt catalizatoare...
d) nu ai spus nici pe departe tot ce aveai de zis, chiar daca la unele te-au mai trezit (poate) unii si altii din reverie... (dar nu trebuie sa te superi!)
e) largeste dom'le canalele alea private, sa ajunga si la mine!

mr

Prietene Xanadron, cred ca ai deja cateva raspunsuri primite, cred ca stii si cam cine a suferit o astfel de "mutatie", cred ca stii si nivelul la care a facut-o, fie doar luand in calcul faptul ca timp de 7 ani ai fost unul din motoarele principale ale acestui forum, pe de o parte, pe de alta tinand cont de puterea ta de intelegere si experienta de viata pe care o ai.

A fi un om "trezit", cred ca are valente unice pentru fiecare in parte, ele manifestandu-se totusi sub forma unor markere vizibile fata de lumea in care traim. Un prim nivel ar fi razvratirea fata de sistemul (din ce in ce mai) orwellian in care traim. Inconstienta si agresiva, fara vigoare, conspirativa pe alocuri. Urmatoarele faze ale acestui nivel ar fi caracterizate de o distilare (spre constientizare) a acestei actiuni de razvratire, dublata de o argumentare din ce in ce mai coerenta. Urmatorul nivel aduce valente metafizice, de la brut la perceptii fine, caracterizate de ganduri si trairi care depasesc sfera simturilor fizice. Aici apar procese de psihanaliza, autocunoastere, repozitionare fata de gandirea reactiva a lumii, facand aceasta faza a "trezirii" sa devina mai criptica si sa stranga cercul celor care inteleg real ceva, cu "riscurile" de rigoare.

Sunt mai aproape de parerea prietenului SLEAH19, tinand cont ca unii oameni, aflati pe un astfel de drum spre "trezire" (sunt majoritari cei care nu sunt pe acest curs), pot intelege instant anumite lucruri ce tin de puzzle-ul propriu, doar citind o simpla fraza scrisa (intr-un anumit "fel") de unul dintre membrii forumului. Pentru ca "meandrele concretului" au mecanisme de functionare inca nestiute  pentru 99.9999999% dintre noi.

Eu am votat varianta in care eram deja "trezit", pornind doar de la ideea ca atunci cand am devenit mai constient de lumea in care sunt (pe la vreo 13 ani), deja ma pozitionam incet si sigur impotriva ordinii si disciplinei cu care ma tot injectau autoritatile...
Parerea mea "trezita"... :)

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Arhanghelul

Vorba multa ... este cateodata ... d'igeaba ...

Treaz ... de zeci de ani ... posibil si de eoni ...

O  concluzie imperativa ... am digerat in viata ... munca excesiva ... dauneaza libertatii de gandire ...
"Noi muncim ... nu gandim" ...
A'poi ... ""asta deviza"" ... este aruncata la harneala ... de stapani ... inca din vremuri stravechi ...atat de vechi ... ca trecura multe ere ... dinainte de ICE AGE ... de cand extrageam aoleu ...

Semnat: Mamutul


P.S. A nu se confuda ... cu Mutul ... de bate basica cu ... canepa ... si cateodata calca fomeia ... bineinteles tot cu picioarele ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Tot respectul pentru munca enorma depusa!
Sunt "treaz" de ceva vreme,ceea ce am citit pe aici,mi-a intarit foarte multe din cele stiute,ba mai mult,am aflat noi "ramuri" sau directii!
Fiind un noncomformist si adeptul din copilarie al intrebarii copilaresti:DE CE?,am apucat-o intr-o directie care m-a adus in stadiul de a avea mult timp liber si implicit,a gandi mai mult in toate directiile.
Legat de RUFon,am preferat sa citesc si sa ma documentez mai mult,decat sa postez.Cu exceptia glumelor...
Oricum,MULTUMESC pentru intreaga ta contributie aici!

Cu stima,Cristian Istrate.


fiulploii

Grand Master Xanadron ,
   Fiecare e liber sa iasă de pe scena cand dorește , asta e farmecul  :roll: Subiectul asta seamănă cu un necrolog , nu ai impresia?  :lol: Sa râdem deci, tare si cu forța fiindca suntem nemuritori pe fluviul vieții.
   Nu pot participa la sondaj fiindca nu ma consider "trezit " . Că acest forum are o contribuție la pastrarea unei minți deschise recunosc fără nici o tresărire . Si nu stiu cum se face dar aveam de gând sa abordez si eu problema "Trezirii" . A devenit un laitmotiv sa încerci sa devii trezit încât aduce a Operațiune globală sau zonala PeSeI - cu accent circumflex pe literele mici  :-P
   Chestia e ca si creștinii de acum doua milenii se considerau treziți, si templierii mai apoi, ori alte ordine sau frății care au urmat . Si nu arfi nimic rau in asta daca nu ar exista si o doza de , cum sa spun, impuls "samaritean" de a-L trezi si pe cel de lângă tine chiar si cu forța .
  A fi sau a te considera trezit implica dupa părerea mea o alegere adica o anulare a altor opțiuni sau adevăruri ceea ce duce la o îngustare a percepției.
  Eu personal mai am multe de învățat si am așa o intuiție ca Trezirile astea sunt doar alte zone ale aceleeasi mari si grandioase iluzii . Am de ales intre explorarea infinita a acestei iluzii sau ieșirea din ea către ...altceva . Deocamdată sunt insa înglodat până-n gât in realitatea asta deturnata de la linia principala - iarăși doar o iluzie de părere personală.

  Până una-alta eu te-as ruga sa încerci sa duci mai departe , măcar spre conturarea unor concluzii subiectele interesante deschise si fără informatii suficiente si necesare . Lista am mai scris-o pe undeva mai demult  :lol:

  In final, oricât încerci sa fugi tot de tine dai, intr-o forma sau alta , nu?
 
P.S. Un adevăr dur : toată lumea doarme insa avem vise diferite . Faptul ca mai multe entități visează același vis le da iluzia unei stări de veghe treaza fiindca se pot atinge in cadrul aceluiași vis si pot descrie aceleeasi lucruri deci se conving reciproc ca ceea ce văd este real insa nu exista un punct fix de referința in afara sistemului .
     Cine a zis : " dați-mi un punct de sprijin fix si răstorn Pamântul " ?

Părerea mea ...iluzorie si netezita  :lol:

kandaon

Pot sa spun ca eram deja "trezit" dar inca destul de "mahmur" cand am dat de Rufon. Nici acum probabil ca nu sunt "treaz" complet  :-D, dar in mod cert am invatat cate ceva (poate chiar destule) de pe Rufon, lucruri pe care foarte probabil nu le-as fi gasit in alta parte.
Si la un moment dat chiar am mai bantuit si pe alte forumuri (straine), ca cititor si observator

SLEAH19

Ce este a mai fost, şi ce va fi a mai fost; şi Dumnezeu aduce iaraşi înapoi ce a trecut.
                                                                                                                                                   Biblia.


Pentru că dintodeauna au existat căderi şi treziri ..urmate de căderi ..şi iar treziri... şi omul nu a inventat nimic, el doar descoperă!

Din perspectiva mea pot spune că am luat act de nişte posibilităţi ale Adevărului. Există însă pericolul să te declari treaz şi peste o unitate de timp să constaţi că de fapt ai ajuns într-o altă ,,colivie,, şi adevărul e altul.

     Totul ţine de alegere :   Dacă aleg să cred (că sunt treaz)... încep să devin !  
                                                                                                                   (SLEAH)
                                           
      Aşa că m-am votat ..treaz neicusorule , deşi am accesat o sticlă de Fetească.
                                                                                                                             


Pe când se scria cu pana, dura o generaţie sau două până când ideile ajungeau ,,în stradă,,  ..astăzi ea, ideia poate ajunge instantaneu dar poate fi şi deformată şi vulgarizată şi în noua formă ...luată nemestecată.
  Frumoase sunt cărţile dar toţi posedăm biblioteci necitite foarte interesante!

O să încerc să nu ies prea tare în decor teologic, dragă frate Xanadron, dar şi treziţi la nivel  individual  suntem supuşi sistemului colectiv al lumii acesteia, lucru la care face atingere şi colegul mr, individual ne dorim ..adevăr, dreptatea , iubire! Lucrurile astea sunt foarte greu de pus unul lânga altul în orice societate, nici un sistem de pe pamânt nu poate să o facă.
Personal mi-ar place un sistem unde iubirea între oameni să prisosească şi prin ea adevărul  spre trezire să fie accesibil tuturor, să ne ferească însă Dumnezeu de o societate care-şi doreşte doar dreptate, vor plânge amarnic,  .... cum ar funcţiona ea ?  ..... use your illusion ! 
Pe de altă parte există mulţi oameni care până să-şi dorească trezirea, îşi doresc lucruri mai simple cum ar fi  libertatea  ....însă vorba filozofului ..,, Libertatea este un dar periculos!(dovadă ISIS)

Cine este în măsură să ofere omului Adevăr alături de Iubire , Libertate şi Dreptate ?   .......................   (completaţi pe linia punctată!)

Pe de altă parte comunităţile netului (printre care s-ar încadra şi Rufon) sunt atacate mai nou cu studii ştiinţifice despre aiurelile profunde :

Inteligenţa scăzută, asociată cu credinţa în teorii ale conspiraţiei şi paranormal
Gordon Pennycook, doctorand la Universitatea Waterloo din provincia canadiană Ontario, şi mai mulţi colegi ai lui au testat câteva sute de voluntari într-un studiu care a evidenţiat această legătură. Studiul lor a fost intitulat "On the reception and detection of pseudo-profound bullshit" ("Despre receptarea şi detectarea aiurelilor aşa-zis profunde") şi include cuvântul "aiureli" de exact 200 de ori, precizează independent.co.uk.
Definirea "aiurelilor" reprezintă o sarcină destul de dificilă, însă Gordon Pennycook şi colegii săi au reuşit să explice în studiul lor anumite tipologii.
De exemplu, ei au prezentat voluntarilor următoarea afirmaţie "aşa-zis profundă": "Înţelesul ascuns transformă frumuseţea incomparabilă a abstractului".
"Deşi această declaraţie ar putea să pară că transmite un posibil înţeles profund, ea este în întregime o colecţie de cuvinte răsunătoare, puse împreună la întâmplare într-o frază, care respectă structura sintactică", afirmă autorii studiului.


http://www.gandul.info/magazin/inteligenta-scazuta-asociata-cu-credinta-in-teorii-ale-conspiratiei-si-paranormal-14907473


Şi nu vreau să supăr dar doresc să conştientzăm cum vor acţiona sistemele trezite din care a fost exclus Dumnezeu.
Au nu este Norvegia ţara cu cea mai înaltă civilizaţie şi cel mai înalt nivel de trai?
Din Noiembrie 2015 cazul Familiei Bodnariu  din Norvegia este foarte mediatizat , mai puţin in România că ... nu face audienţă probabil.
Îl prezint pe scurt , la o simpla accesare a netului cu respectivul caz găsiţi mai multe informaţii:


16 noiembrie 2015:
Protectia copilului din Norvegia , in urma denuntului directoarei de la scoala a deschis un caz pentru copii si in acelasi timp (protectia copilului) a facut plangere la politie impotriva parintilor. Astfel s-au deschis doua cazuri cel al copiilor si cel al parintilor, in consecinta au mers la scoala de unde au luat pe cele doua fete Eliana si Naomi, apoi au venit acasa cu escorta politiei si au luat pe baietii Matei si Ioan iar pe mama au arestat-o si dus-o la politie impreuna cu Ezechiel bebelusul de 3 luni. Pe cei patru copii nu i-au mai vazut de atunci. Simultan politia l-a arestat pe Marius la serviciu si l-au dus la politie. Acolo au fost interogati toata ziua, fara posibilitate de comunicare cu familia, telefoanele le-au fost luate, ca si cum ar fi fost niste criminali.

Seara politia a ajuns la concluzia ca nu sunt violenti si ca nu prezinta pericol si le-au dat drumul acasa intr-un fel de arest la domiciliu pana la solutionarea cazului. Telefoanele le-au ramas la politie. Li s-a spus sa coopereze si pentru solutionarea cazului mai rapida sa nu ia legatura nici cu avocat si nici cu ambasada. A doua zi marti 17 nov- Protectia copilului a considerat ca mama este periculoasa si au venit insotiti de patru politisti cat usa sa le ia si bebelusul, pe Ezechiel sugar de 3 luni. Tot atunci li s-a spus de catre cei de la protectia copilului despre copii ca sunt in plasament la doua familii si ca s-au integrat si ca nu le este dor de parinti, numai ca sa-i termine psihic.

Ieri, 18 nov au reusit sa i-a legatura cu un avocat. Avocatul le-a spus ca au fost dezinformati, ca au dreptul sa vada toate actele si acuzatiile care le sunt aduse, ca este un drept fundamental al mamei care alapteaza sa nu fie despartita de copilul ei. Au cerut toate aceste lucruri la protectia copilului si li s-a spus ca bebelusul a fost dus in Bergen (la 3-4 ore distanta cu masina), ca nu au avut loc pentru el in comuna lor. Ruth a intrebat de ce nu au gasit loc si pentru ea la Bergen si i s-a spus ca "nu s-au gandit la acest aspect". Astazi Marius si Ruth se duc sa ia copii dupa actele de acuzare de la protectia copilului impreuna cu avocatul, se duc apoi la Bergen sa-si alapteze bebelusul, iar disera pleaca cu trenul la Oslo la ambasada Romaniei (8h).



Iată şi incredibilul act care i-a incriminat pe aceşti oameni , a despărţit copii de părinţi, până şi pe cel care sugea la sânul mamei :

Directoarea scolii a denunţat la Protecţia Copilului din Barnevern pe Eliana fata de 10 ani,care spune de Dumnezeu colegilor si canta cantece crestine, si ca e interzis sa faca asa ceva la scoala.
De aici si pana la a fi tratati ca niste criminali periculosi nu a fost decat un scurt drum.



Mai toate hoardele migratoare de arabi declarau deunăzi că au ca punct terminus Peninsula Scandinavă.
Stau ,,geană,, să văd primul caz în care vînjoşii poliţişti norvegieni înşfacă patru/cinci arabeţi de ăia mici din zone unde acţionează Legea Sharia, pe motiv de fundamentalism religios şi îi plasează prin .. comunele lor, fără ca ăi mici să facă ,,explozie,,.

Asta le-o doresc, pentru că o merită , tot Occidentul o merită,

Până la orice proximă adevărată trezire în masă, vidul spiritual creat de ateismul occidental ,....va fi umplut cu islam!
                                                                                                                                                                              ( tot SLEAH)     
Scuze respectabilului coleg Xanadron, pentru varza offtopică din postul acesta!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Enz

Cum adica:  Cine este în măsură să ofere omului Adevăr alături de Iubire , Libertate şi Dreptate ?   .......................   (completaţi pe linia punctată!)

Nu vreau sa te jignesc, ca nu te cunosc (si poate esti de calitate) dar sa pui intrebarea asta, in stilul asta ?! Pai cine este ?... Pai il ofera cineva ? ... !!!  Pai nici macar.

Pai cineva ala (care l-ai completa tu pe linia punctata) ce face ? Doarme ?! E smecher ?! Sau nu se poate pune in masura, cu muritorii de rand, ce isi baga in vena viata de zi cu zi.


On topic: Respect Xanadron !

SLEAH19

Citat din: Enz din  11 Decembrie 2015, 00:19:06
Cum adica:  Cine este în măsură să ofere omului Adevăr alături de Iubire , Libertate şi Dreptate ?   .......................   (completaţi pe linia punctată!)

Nu vreau sa te jignesc, ca nu te cunosc (si poate esti de calitate) dar sa pui intrebarea asta, in stilul asta ?! Pai cine este ?... Pai il ofera cineva ? ... !!!  Pai nici macar.

Pai cineva ala (care l-ai completa tu pe linia punctata) ce face ? Doarme ?! E smecher ?! Sau nu se poate pune in masura, cu muritorii de rand, ce isi baga in vena viata de zi cu zi.


On topic: Respect Xanadron !

După cum pui problema tu sigur nu eşti de calitate !

Şmecherul  de care spui te-a lăsat pe tine să alegi, pune deci pe linia punctată  Numele Tău şi din clipa asta reprimă-ţi pornirea de a jigni, nu mai fi static aşteptând să ţi se ofere  ci oferă tu în proximitatea ta .. adevăr, iubire, dreptate ,  libertate  ... tuturor şi nu te aştepta la nici o recunoştinţă pentru asta  ...ba din contră!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mr

Citat din: Enz din  11 Decembrie 2015, 00:19:06
Cum adica:  Cine este în măsură să ofere omului Adevăr alături de Iubire , Libertate şi Dreptate ?   .......................   (completaţi pe linia punctată!)

..................Pai cine este ?... Pai il ofera cineva ? ... !!!  Pai nici macar.

Pai cineva ala (care l-ai completa tu pe linia punctata) ce face ? Doarme ?! E smecher ?! Sau nu se poate pune in masura, cu muritorii de rand, ce isi baga in vena viata de zi cu zi.

Cum ar arata completat numele propriu pe linia punctata?
Diferenta de opinie o face acceptarea sau nu a realitatii (de mai jos)...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

...Surprinzator de multe postari-marturisiri vaz c-am "amorsat", dar pin-oi gasi timpul necesar unor raspunsuri separat-detaliate incerc totusi o (auto)clarificare a bifarii mele ("Da"), fiindca nu m-am declarat "demult trezit" – desi va dau un procent de dreptate avant-la-lettre, mr & fiulploii, apropo de viziunile diverse despre progresul iluminarii launtrice – pe scara istoriei, micro & macro, individual & de grup etc.

Notiunea asta cam vaga de "trezire" (la realitatile greu palpabile din spatele realitatii brute sa zicem, ca sa batem campii ceva mai organizat) pare asadar sa aiba mai multe faze si forme, cum bine puncteaza si SLEAH19 - chiar daca pedalind pe segmentul lui preferat. :wink: (L.E. Care sa nu se-nteleaga cumva ca m-ar irita, ba chiar dimpotriva – e un stimulent perfect intru nuantzarea propriilor cautari si inevitabil... angoase.)

Remarcile despre studiile alea care pun semnul egalitatii intre curiozitatea "conspirationista" si retardare sint oricum utile (mai sint si alte pseudo-studii similare – v. contestarea autoritatii... care ne minte / fura precum respira = "boala psihica" s.a.m.d.)
Le stiam oricum pe toate – modest mai sint, nu? -, da' n-am mai avut timp de analizat nici diversele experimente scandinave bizare – v. societatea cashless controlata orwellian, "anesteziata social" (finlandezii de ex. au aprobat se pare "mita docilitatii" for everybadea de 800 euroi/luna), dar si proiectul hiper-secularizat al unui mediu "religio-neutru" etc.
O sa revin insa cindva si la astea, desi-s tare complexe, subiectiv interpretabile si pericolozo-polarizante simultan – QED, v. schimbul de replici SLEAH-@Enz, cam frust dar util si el (n.b.: dau tuturor likes-uri p-aici nu ca sa pun gaz pe flames,  :lol: ci taman pentru sinceritatea opiniilor.)

"Nitzelus trezit" eram deci si eu acu' 7 ani, recunosc – desi intr-un stadiu incipient, cumva mahmur fiind, ca si haiosul kandaon, :-D dupa prea multe input-uri venite de-a valma (nu prin channeling totusi.) RUFOn-iada mi-a usurat insa o anume sedimentare stratificata a datelor, post-prelucrarea lor nu doar in izolarea neuronilor proprii, care vrind-nevrind deformeaza judecatile ori chiar elimina din start unele detalii esentziale.

...Uite ca iar fusei prolix, asa ca mai adaug doar niste alineate=convingeri structurate si cu ajutorul VOSTRU, dar asteptindu-si in continuare dezvoltarea (care include si varianta... contrazicerii lor):

-   Mai toate channellizarile - inclusiv, sau mai ales cele religiozo-conexe - au sursa A.I. (pe scurt, sint artificial implantate.)
-   Iluzia Realitatii la care parem a fi condamnati cit timp viermuim in ambalaj fizic nu-i deloc usor de spart, fiind [aproape] perfect conceputa / ghidonata.
-   D-aia nici nu-i posibila vreo schimbare majora-n Sistem fara un ALT consens majoritar, posibil insa si el numai "post-trezire" la fel de majoritara.
-   Realitatea noastra impusa de Ei-Cazutzii Cu Scop :martiansad: pare a fi intr-adevar circumscrisa unei operatiuni lucrative tip "ferma containerelor" - dar are si-un rol evolutiv pozitiv, chiar daca [prea] lent.
-   Toate restartarile radicale de Sistem (c-or fi fost 4, 5 sau 45 in ultimele 3-5-7 milioane de ani, mai putin conteaza) n-au fost deloc intimplatoare, ci executate controlat...
-   ...exact in momentul cind un procent consistent din Turma a inceput sa le bungheasca mecanismele.

Contrar aparentzelor, n-am scrantit-o-n oximoroane totusi (s-ar putea deduce concluzia deprimanta ca ne apropiem de un alt Recycle Bin implacabil.) Zic asta fiindca ramin la convingerea ca o Strategie de Evadare nu doar din Sistem, ci si din A Enshpea Reciclare INCA e posibila - in ciuda semnelor de aparenta crestere a gradului de complacere globala in rutina previzibila dintre nastere si moarte (subtila sugestia din imaginea postata de mr... :wink:)

P.S. Alineatele astea-s doar o reflectare partiala a "semi-trezirii" mele (si-a altora probabil, fie si dac-au trecut si ei de faza controverselor sterile tip "O fi fost sau nu OZN?").
Asa ca ramin dator cu... mai multe continuari, chiar daca nu pe RUFOn – desi mega-topicul "Evadarii din Matrix" nu-i nici pe departe complet.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

interesant topic...no doubt about it!  :mrgreen:

intr-o prima faza, as zice ca exista 2 stari de existenta:
- sa vezi precum un cal, ca mai toata majoritatea oamenilor, sa nu iti pese decat de acumulari de averi, masini bengoase, femei si beutura sau sa te lasi de buna voie prins in nebunia job-casa-somn-nebunii-job-si tot asa & etc.. - vorba maestrului (se stie!) pan' s-o-nsera...
ca o mentiune suplimentara, genul asta de oameni sunt cei care cred ca specificul forumului sunt ..mumbo jumbo and a lot of horse shit, or bull shit!

si

- sa te simti un pic diferit, sa simti ca..e ceva in neregula cu lumea in care traim, sa vezi lucruri ciudate si sa te intrebi ce si cum, si..de ce, si pe dincolo, si tot asa... - asta e principalul motiv pentru care suntem aici pe forumul asta... asta cautam, sa aflam..sa vedem ce e dincolo de iluzie, de aparente, de....Dzeu stie ce! iar procentajul asta de oameni, devine din ce in ce mai mare...

apoi, mai sunt mici subcategorii..dar, am dorit sa expun doar principalele..si, dap, eu sunt, la fel ca si voi, din categoria a2a; datorita unor evenimente ciudate prin care am trecut in viata..pot sa ma consider cumva trezit, iar forumul asta mi-a pus ordine in idei, mi-a scos in evidenta si alte posibilitati sau piese din marele PUZZLE al "vietii"..

colegule Xanadron, ti-am citit cu mare interes postarile, sper sa nu te lasi de postat mesaje si ...astept cu interes ce va urma! valabil si pentru restul colegilor: fiulploii, abiss, mm, mr, etc..etc...etc.. va rog nu va simtiti lezati sau suparati cei pe care nu i-am enumerat  :mrgreen:

incercati sa tineti o minte deschisa! orice e posibil!

inchei a mea postare, cu 3 motto-uri care imi plac la nebunie si care...ma fac pe mine sa tin o minte deschisa in lumea in care traim:

Orice tehnologie suficient de avansată nu poate fi deosebită de magie.
Sir Arthur Charles Clarke, scriitor SF, inventator și vizionar

Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul este invizibil pentru ochi.
Antoine de Saint-Exupery, romancier, eseist, reporter și aviator

Pentru că oricând e posibil să se întâmple lucrul acela. Poate chiar mâine. Poate peste o oră. Poate se întâmplă chiar acum.
Doru Davidovici, Locotenent-colonel aviator și scriitor

abyss

Citat din: Xanadron din  11 Decembrie 2015, 12:21:58
-   Toate restartarile radicale de Sistem (c-or fi fost 4, 5 sau 45 in ultimele 3-5-7 milioane de ani, mai putin conteaza) n-au fost deloc intimplatoare, ci executate controlat...
-   ...exact in momentul cind un procent consistent din Turma a inceput sa le bungheasca mecanismele.
Niște detalii nu ar strica, plus o opinie personala.

tractorbeam

Citat din: Rayden din  11 Decembrie 2015, 21:57:50
...incercati sa tineti o minte deschisa! orice e posibil!...
...Orice tehnologie suficient de avansată nu poate fi deosebită de magie.
Sir Arthur Charles Clarke, scriitor SF, inventator și vizionar...

Asta cu tehnologia si magia deschide o poarta deosebit de periculoasa in sensul ca daca nu putem descifra tehnologia o dam automat in magie si renuntam la a mai cauta raspunsuri.  Ma rog, unii dintre noi.
Peste wk-end am facut efortul sa-l citesc pe John Keel si daca m-a socat J.Valee la momentul cand am descoperit punctul lui de vedere, tipu' asta Keel, chiar ca mi-a dat peste cap sistemul de valori.

Asa ca daca dati cumva peste ceva magic sfatul me este sa:
- asteptati la o distanta respectabla ca "magicul" sa treaca de la culoarea violet spre rosu si spre lipsa culorii - astfel o sa evitati iradierea in spectru gamma si ultraviolet si o sa traiti mai mult
- cand "magicul" da semne de plecare de asemenea trebuie sa va indepartati , diferitele emisii de radiatii va pot dauna, mai ales cele din spectrul pe care ochiul uman nu le poate percepe
- obiectul in general se materializeaza in aer la o inaltime apreciabila si apoi coboara, pornind de la o frecventa inalta spre o frecventa mai joasa si apoi  spre spectrul vizibil
- nu va duceti sa puneti mana pe obiect cand prezinta o iridescenta "bluish" aveti sansa sa primiti o doza de gamma si vorba aia, Aliluia!
- nu trebuie sa luati de bun nimic din ceea ce un vizitator exotic/astral/eterian/reptilian/etc. va comunica sub titlu confidential, amagirea isi are si ea rostul ei.