Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN, balon sau jucarie?

Creat de libelulu, 02 Noiembrie 2015, 23:54:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

libelulu

Salutare, ieri fiind la munte (IT - Trento) am fotografiat si filmat un obiect ce nu l-am putut indentifica, poate va dati o parere.
Povestea pe scurt: coborand de pe munte am observat in departare un grup de turisti ce priveau insistent spre cer.
Uitandu-ma in sus am observat chiar deasupra mea cum trecea lin un obiect ce parea la prima vedere a fi un balon (meteo m-am gandit in acel moment)
Nimic extraordinar pana cand am realizat ca vantul batea destul de puternic insa deplasarea era lina si constanta nu cum ar fi o punga de exemplu luata de vant si aruncata in toate directiile.
Uitandu-ma prin aparatul foto (noroc ca aveam montat un obiectiv tele) am observat ca obiectul se invartea in jurul axei sale in sens invers acelor de ceas.
Observatia a durat in jur de 3-4 minute pana cand obiectul a disparut dupa munti, timp in care am reusit sa fac cateva poze si 2 filmulete.
Din fotografii pare a fi o "jucarie" si daca nu ar fi fost vantul puternic in contrast cu deplasarea lina si rotatia in jurul axei sale probabil ca nu as mai fi postat aici.
O seara placuta,

Filmele aici:
https://youtu.be/4unwZ7jw4KY
https://youtu.be/2nGaHzKCb9M