Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O realitate paralela

Creat de fiulploii, 07 Decembrie 2015, 18:13:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

    Omul cat trăiește ...citește si ajunge in final la concluzia "WMC" sau " what my chickens "  :lol: ori mai academic " stiu ca nu stiu nimic"  :-D

   Propun ca la acest subiect sa prezentam posibile teorii despre o alt fel de știința , pe cat posibil susținute de un minim de dovezi care sa ne facă sa ne punem întrebarea " si daca a fost așa?"

  Zic unii cum ca Bombele atomice detonate peste japi erau made in Alemania si fuseseră confiscate de 'merloci. Proprietarii inițiali nu le-au folosit fiindca nu aveau putere de distrugere a clădirilor din oțel si cărămida ci răspândeau numai radiații . Acele bombe se pretau numai pt casele de lemn ale japilor , cu pereți interiori din hârtie . Asta tehnic vorbind . Alemanii au făcut si teste Preliminarii dupa cum ar dovedi niste fapte atașate .

  In alta ordine de idei, poate cineva sa decodeze schema electrică atașata? Pe întelesul unui novice in electronica si electricitate .

fiulploii

#1
Schema electrică respectiva

tractorbeam

#2
Citat din: fiulploii din  07 Decembrie 2015, 18:13:53
... me264...
...  Zic unii cum ca Bombele atomice detonate peste japi erau made in Alemania si fuseseră confiscate de 'merloci.
... Alemanii au făcut si teste Preliminarii dupa cum ar dovedi niste fapte atașate .   

Me 264 - au fost construite numai 3 exemplare si alea de test, de ce ? fiindca amerlocii ii bombardau pe alemani de le sareau capacele la cei din urma, prin contrast amerlocii au construit si folosit cca. 3.970 buc. de B-29 Superfortress intre 1943-1946. Alemanii nu au construit nimic asemanator si produs in proportie de masa, nu aveau timp si nici spatiu erau inghesuiti atat de americani cat si de sovietici.

Amelocii au confiscat 2-3 nazi-bell care produceau material fisionabil nu proiectile gata de detonare. Adica nu warheads sau bombs sau altceva.

Alemanii au facut intradevar teste preliminare in Thuringia dar  a fost prea tarziu, din fericire, pentru un produs finit.

Alemanii erau bombardati in vest ziua de USAAF si noaptea de RAF iar in est rusnacii le-o trageau si ziua si noaptea.

fiulploii

#3
In 1943 Oberkommando der Luftwaffe a efectuat un studiu a cărui rezultat a fost o harta a Insulei Manhattan ce conținea zone circulare concentrice cu efectele distrugerilor unei bombe atomice detonate in acel punct, bomba de o putere asemănătoare lui Little Boy detonat la Hiroshima.
   Alte Ținte ar fi fost Boston , Philadelphia , Washington DC sau Norfolk.
   Ca vector de livrare Germania poseda pe lângă amintitul Me-264 si Ju-290 precum si doua bucăți de Ju-390 acesta din urma având 6 motoare . In 1944 Ju-390 a decolat din Bordeaux si a zburat pana la New-York city fiind in misiune de recunoaștere efectuând fotografii deasupra Manhattan-ului si întorcându-se-se la baza intr-un zbor NON-stop de 32 de ore.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Junkers_Ju_390
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/reichblacksun/chapter05.htm

sunnyboy

#4
@fiulploii: schemele electrice sunt ale asa-numitului "Coler converter", un dispozitiv de tip perpetuum-mobile de care e plin goagalu' . Nu e de mirare - cred - ca i s-a refuzat patentul de inventie de acum 90 de ani.
Mai multe informatii gasesti aici:
http://peswiki.com/index.php/Directory:Hans_Coler_Magnetic_Power_Apparatus#In_the_News
Primele doua diagrame din poza postata de tine sunt de realizare, ultimele doua sunt scheme electrice ale unui soi de dispozitiv cu sase bobine semanand cu o punte RLC si a unui (parerea mea!!!) soi de oscilator electric avand comanda la intrerupatorul "X", cu redresare monoalternanta si cu separare galvanica prin transformator. Fiind o schema atat de veche nu vad circuitul de alimentare a tubului electronic (lampii, pe romaneste) dioda din secundar. FII, tuburile electronice aveau randament pe la 50% si solicitau tensiuni de filament (de incalzire continua) de ordinul zecilor-sutelor de volti. In acea epoca, vorbesc.

mm

#5
  "Alemanii" erau bombardati, intr-adevar, zi si noapte (in timpul WWII). Totusi, acest lucru nu-i impiedica sa-si realizeze planul la numarul de avioane (de ex.). Catre sfarsitul razboiului alemanii nu duceau lipsa de avioane ci de benzina pentru ele. Ca parere personala, daca alemanii nu ar fi inceput razbelul facand cadou Ardealul vecinilor nostri/ si pretini/, atunci romanii nu ar fi cedat asa de usor in fata rusilor /pretini si ei/ iar benzina de Ploiesti ar fi curs in rezervoarele alemane pana la sfarsit (nu stim care sfarsit).
  Fabricile si alte sectoare industriale importante fiintau in subsolul aleman.
  Desigur, am simplificat constient ca mai erau niste "factori" decizionali, (par exemple) precum aceeea (CR) care a hotarat sa fie predata Basarabia (pretinilor rusi) fara ca sa se traga nici un foc de arma.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

tractorbeam

Citat din: mm din  09 Decembrie 2015, 02:01:54
...Catre sfarsitul razboiului alemanii nu duceau lipsa de avioane ci de benzina pentru ele. ...

Ca parere personala, la sfarsitul razboiului nemtii duceau lipsa de foarte multe printre care, aluminiu sau metale rare care le-ar fi permis sa construiasca palete turbinelor pentru Me262, benzina de la Ploiesti sau de aiurea, minereul de fier de calitate superioara din tarile nordice, etc.
Razboiul asa cum il stim noi, cel conventional din perioada 1940-1970, s-a castigat prin efortul industrial  si avansul tehnologic, daca la capitolul avans tehnologic nemtii stateau ceva mai bine in 1945, la efortul industrial lucrurile stateau nasol deoarece nu reuseau sa acopere pierderile in capital uman si nici sa-si creasca capacitatile de productie in conditiile bombardamentelor, ce folos ca produceau cei mai performanti rulmenti din lume daca fabrica din Schweinfurt a fost nimicita de bombele aliate, americanii aveau in schimb capacitatile de productie NEATINSE, rusii mai putin deoarece pierdusera toata partea industriala din zona europeana.
Decizia politica a lui Hitler din 1941-1942 de a nu creste capacitatile de productie pe motiv ca razboiul cu sovietele era deja castigat, i-a costat scump pe nemti. In timp ce fabricile americane si ruse foloseau mana de lucru FEMININA germanii au refuzat , din considerente propagandistice, sa faca la fel.

mm

  Ai dreptate, tractorbeam, in ultimul tau mesaj. Eu nu am intentionat sa intru in prea multe detalii/fapte de razboi ci doar am intentionat sa subliniez ca ipoteza inaintata de fiulploii este interesanta. Daca erau intrunite niste conditii minime, ipoteza aceasta s-ar putea dovedi si fiabila. In ceea ce priveste transportul aero la tinta, a bombei A, exista un minim necesar (chiar si in conditiile respective). Nu stiu care a fost nivelul de realizare a bombei la alemani dar in "underground" aveau liniste. Resurse materiale, de metale in speta, aveau si de la aliati, si din afara Germaniei vreau sa zic.

  La o examinare a evenimentelor (WWII) trecute de mult, ai mereu senzatia ca ceea ce nu s-a spus public a fost mult mai important si ca atare varianta istorica oficiala nu este decat partiala (dintr-un tot). Si nu numai partiala ci si secundara, principalul fiind lasat de-o parte. In plus, am usoara senzatie ca in timpul derularii vietii noastre, niste entitati /pot si/ fac niste prestidigitatii care noua ne scapa. Pentru ei e simplu caci pot "circula" in timpul nostru si cred, suplimentar, ca au capacitatea de a "sterge bucati de realitate" (din aceea ce o percepem noi ca atare) sau chiar de a "inlocui bucati" din realitatea noastra [fara ca noi sa ne prindem cum si cand]. Ma bazez in cele spuse pe date reale (niste persoane - aparute la TV - ce fac in public astfel de minuni) dar si pe unele citate de la subiectul eter unde se spune clar: daca este oprit fluxul de eter dintr-o bucatica de materie, ea ... dispare. Mai sunt experiente facute de fizicieni in care subiecti "paranormali" faceau sa dispara o statie de emisie-receptie (o cutie cu electronice, nu-mi mai amintesc amanuntele) de cate ori doreau, in conditii de ecranare diverse, in fata unui "prezidiu" de oameni de stiinta de prima mana. Si mai sunt si altele dar divaghez prea mult.

  Oricum, se pune intrebarea: cum au reusit americanii in timp asa de scurt sa finalizeze o chestie asa de complicata precum bomba A? [Nu cred ca varianta pentru public, precum ca s-a luat hotararea la nivelul presedintelui usa, a fost pus unul sa se ocupe si el a organizat un colectiv si a creat bomba. In "doi timpi si trei miscari".] Nu pot eluda realitatea ca 40 de milioane de alemani fundasera usa si ca nu s-au lepadat de tara mama. Nici ca von Braun se plimba prin usa in timpul wwII. Vreau sa zic ca e posibila si varianta ca yankeii "au primit de-a gata" si bomba de la pretinii alemani, cel putin ca ipoteza de studiu. Sau ca "inamicii" faceau schimb de experienta (pe sest), permanent, in culisele lui wwii.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

tractorbeam

Citat din: mm din  10 Decembrie 2015, 04:16:55
.... Oricum, se pune intrebarea: cum au reusit americanii in timp asa de scurt sa finalizeze o chestie asa de complicata precum bomba A?...

My friend, este chestie de buget in primul rand, apoi este chestie de capital uman si apoi de tehnologie.
USA aveau deja capital uman deoarece toti fizicienii evrei europeni goniti de nazisti aterizasera ori in UK ori in USA.
Buget au avut cca. 1 miliard USD - arhisuficient.
Tehnologia au dezvoltat-o intre 1939 si 1942.
Foarte important este spatiul necesar productiei. In Tennesee au avut spatiu destul pentru haldele de separare minereu.
Prin contrast Germania nu avea spatiu suficient si dupa 1941-1942 au trebuit sa produca dupa cum ai zis, underground. Probabil ca daca ar fi produs uraniu la vedere cum faceau americanii ar fi fost bombardati de catre USAAF in secunda 2 dupa ce terminau lucrarea, de aceea au mers pe tehnologia nazi-bell + underground.
Teoretic, folosind un bombardier cvadrimotor - mai degraba He274 decat Me264 alemanii ar fi putut lansa asupra NY o bomba care ar fi produs mai mult radiatii decat explozia si bula de foc devastatoare. De ce zic He274? Deoarece cele 2 prototipuri au fost finalizate de francezi si folosite incepand cu 1947 in zboruri de mare altitudine, avionul avand cabina presurizata. Cele 3 exemplare de Me264 nu au avut viata lunga si au fost distruse pana la sf. razboiului in diferite bombardamente, avand si multe probleme tehnice nerezolvate - in concluzie un avion periculos dvdv al pilotilor.

kandaon

Din ce imi amintesc din ce am cetit acu ceva ani (pe Scribd, pe cand era gratuit si Farrell avea ceva carti la liber pe acolo  :-D) era vorba ca un submarin german care mergea spre Japonia si avea la bord pe langa un Me-262 demontat si niste uraniu si un sistem de actionare in infrarosu, s-ar fi predat americanilor la momentul la care au auzit ca Germania a capitulat.

Japonezii de la bord s-au sinucis regulamentar cand au aflat ce vor sa faca nemtii si nemtii au ajuns in SUA cu tot cu submarinul si incarcatura lui.

Uraniul (imbogatit, cred) de la bord ar fi fost folosit apoi de americani la productia bombei atomice (oricum au avut doar trei in 1945, daca imi amintesc bine, nu aveau prea multe, abia apoi a crescut productia).

MAi important a fost insa sistemul ala de detonare bazat pe impulsuri in IR. Nemtii erau lideri in domeniul tehnologiei in infrarosu la data aia, si americanii se chinuiau sa faca un sistem de detonare suficient de performant pentru bomba cu plutoniu.
Aia cu uraniu era un concept simplu si nu necesita o tehnolgoie foarte sofisticata odata ce aveai materialele necesare puse in ordine.
Aia cu plutoniu (mai puternica) avea alt concept si necesita detonarea simultana a mai multe incarcaturi dispuse in forma de sfera, care sa initieze reactia nucleara in centru sferei.
Daca incarcaturile de initiere nu detonau in acelasi timp si exista o intarziere cat de mica reactia nu avea loc cum trebuie si cel mai probabil iesea mai mult o fasaiala. Sistemul nemtesc i-ar fi ajutat cu asta, imediat dupa ce au pus mana pe el au avansat cu pregatirile si au facut apoi si testul ala in desertul Nevada, unde au testat incarcatura cu plutoniu.

Iar faptul ca americanii nu au testat si bomba cu uraniu inainte de a o lansa la Hiroshima duce iarasi la speculatia cum ca s-ar fi bazat pe niste teste precedente facute de nemti, si ca erau siguri ca va functiona.
Desigur, se poate zice si ca aia cu uraniu era un concept simplu si oricum erau siguri ca va functiona dar eu cred ca cel putin pe vremea aia (cand nu existau computere sa faca tot felu de teste virtuale) si mai ales fiind un concept nou ar fi fost mai normal sa vada cum merge inainte sa o lanseze asupra inamicului.

Chiar si daca nemtii ar fi facut cu adevarat acele teste (ceea ce e discutabil) ar fi avut doar o cantitate limitata de uraniu si posibil sa nu fi ajuns la performantele explozive ale bombelor americane.
Nemtii au intrat tarziu in cursa bombardierelor strategice, ar fi avut cateva cu care sa atinga zona New York poate, se vorbea si de amplasarea unor rachete V-2 pe un fel de barja submarina atasata la un submarin de tip nou, care sa o tracteze pana intr-o zona de lansare favorabila si sa traga de acolo asupra SUA. Nu stiu insa daca puteau pune o bomba atomica intr-un V-2.

Daca ar mai fi avut timp vreo 2-3 ani, si resursele de la inceputul razboiului, nemtii ar fi putut scoate niste arme deosebite, ma gandesc in special la proiectele fratilor Horten.

Se vorbeste mult si de realizarea unor aparate neconventionale, acele farfurii zburatoare, facute ba de Coanda, ba de Schaurberger (probabil i-am pocit numele hehe, au si nemtii astia o limba, valeu) ba dupa informatii primite de la ET prin intermediul fetelor alea de la Vrill, si care aveau puteri d-astea telepatice cica si vorbeau cu aia din nus ce constelatie hehe.