Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Channeling

Creat de fiulploii, 11 Octombrie 2015, 14:27:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce părere aveți despre fenomenul de channeling ?

Mistificare
0 (0%)
Iluzie generată de propriul creier
1 (7.1%)
Realitate ce nu poate fi dovedita științific
9 (64.3%)
Alta opțiune . Care anume?
4 (28.6%)

Numărul total de membrii care au votat: 14

fiulploii

  Channeling , fenomen controversat aflat dincolo de limita acceptata a normalului științific si cochetând cu patologicul daca situația devine obsedanta .
   Multe cazuri demonstrate ca fiind falsuri si regie pentru atingerea diverselor scopuri pur materiale , câteva cazuri fără explicații totuși insa undeva pe parcursul derulării fenomenului se pierde misterul sau legătura si devine o impostura atent regizata - mai mult sau mai putin .
   Unii cercetători ai fenomenului includ in channeling si viziunile complexe de imagine, sunet si senzații iar aici intra si cele consemnate in scrierile mitologice mult mai vechi decât Biblia si inclusiv viziunile biblice.
  Cercetările științifice moderne au arătat mecanismul viziunilor apărute pe baza administrării anumitor substanțe sau pe baza stimulării anumitor zone din creierul uman si se pare ca oficial S-a tras concluzia ca este o stare alterata - cu sensul de funcționare in afara parametrilor normali a creierului . Daca aceasta stare alterata se menține iar creierul nu mai poate sa se "calibreze" pe realitatea curenta unde ne doare degetul daca il prindem la sertarul biroului atunci creierul respectiv este declarat bolnav.
   Dupa cunoașterea mea exista doua cazuri ce nu pot fi încadrate la iluzii deși dovezile științifice nu prea mai exista : unul ar fi cazul societății sorelului negru - binecunoscuta si discutata aici pe forum - iar al doilea ar fi cazul Hașdeu si castelul respectiv.

   Deși tot la capitolul acesta pot fi trecute si viziunile diverșilor oameni de știința cu ajutorul cărora au făcut descoperiri - cazul clasic ar fi cel al lui Mendeleev care a visat tabelul periodic el nefăcând altceva decât sa copieze ce vedea - totuși știința explica aceste viziuni prin efortul prelungit al creierului de a găsi o soluție rațională la o problema si transmiterea acestei soluții sub forma de imagine in conștient atunci cand creierul este intr-o stare alterata de constiinta.

  Dupa o alta teorie care zice ca aici in iluzia asta matricială corpul fizic este animat doar intr-un procent de maxim 70% din energia totala a entității individuale care suntem , viziunile ar reprezenta un fel de mesagerie electronica între receptorul de aici si "spațiul gamerilor"

fiulploii

Realitate ce nu poate fi dovedita științific ....

Cam ambiguu formulat . Ce e realitatea știm sau intuim cu toții insa ce este o realitate ?
Realitatea mea e diferită de realitatea ta chiar si atunci cand merg pe strada si ne întâlnim in același decor al Realității . Exista anumite elemente comune insa semnificațiile pe care le atribui eu fiecărui obiect pot fi total opuse semnificațiilor atribuite de tine aceluiași obiect . Dar sa zicem ca nu conteaza asta fiindca de exemplu , o bancnota de 100 lei face aceeași treaba indiferent de semnificațiile lipite pe ea. Si atunci , daca nu o vezi, auzi, pipăi, mirosi sau guști , realitatea celuilalt nu exista pt tine . Interesant e ca aceste Realități individuale si oarecum virtuale pot ajunge sa aibă efecte palpabile pt oricine in Realitatea comuna .

   Mi S-a părut interesant si faptul ca deși câteva persoane susțineau ca sunt contactate sau "sheruite" cu aceeași entitate - sa-i zicem Phi - , fiecare susținea ca ceilalți mint ⚡️
   
   Revelațiile cu răpiri sub hipnoza cum e si 'nea Corado - parca ii zice - eu zic ca nu exprima un fapt real sau întâmplat ci unul "plantat" .
  Zic si eu ...din realitatea mea

Ganditorul

Cred ca aceste 2 subiecte deschise de tine au multe puncte comune, perceptia unor zei din "zona albastra" fiind de fapt calitatea de a intra intr-o alta realitate, unde putini au acces :

http://www.rufon.org/forum/ireale-pe-bune!/omenirea-neagra/msg94486/#msg94486

fiulploii

#3
  Exista in programarea neurolingvistică - tehnica inventata prin '76 de un matematician - o tehnica numita Tehnica celor șase pălării pentru rezolvarea unei probleme . Pe scurt îți imaginezi un consiliu format din șase oameni , fiecare jucând un rol cum ar fi : cowboy-ul , clovnul, optimistul, pesimistul, naivul si înțeleptul fiecare având o pălărie anume care il reprezintă . Scrii problema pe un bilet pe care il așezi pe masa in centru alături de cele șase pălării . Îți pui pe rând câte o pălărie si tratezi problema din punctul de vedere al respectivului .
   Nivelul următor al tehnicii este sa vizualizezi - imaginezi - ca ai invitat la o dezbatere șase personaje care te pot ajuta, reale - care trăiesc încă sau care au trăit cândva - sau imaginare cum ar fi : Einstein, Sherlock Holmes, Isus, Apollo, Iovan-Iorgovan care sa-si expună ideile vizavi de problema . Stabilesti de la inceput daca tu intervii in discuții sau doar Asculți .
   Mai multe găsiți pe gogu sau in librarii .
   
   Ce vreau sa zic? Putem considera channelingul ca fiind nivelul superior al acestei tehnici? Este in natura umană ca fiecare sa dorească si sa se simtă important , sa facă ceva memorabil . Pe aceasta așteptare daca eu brodez o realitate de genul tehnicii de mai sus , ce e real de fapt?
   Bineînțeles ca toți putem face aceste lucruri si chiar mult mai multe insa ceea ce ne diferențiază este voința, motivarea si mai ales lenea - părerea mea, clar .

abyss

    Atata timp cat nu intelegem parghiile existentei putem broda teorii la infinit, asa cum bine ai punctat @fiulploii, aspect oarecum constructiv. Nevoia de a intelege si de a fi inteles poate genera importanta de sine. Dar, aici e o mica nuanță as indrazni sa afirm. Perceptia de a fi unic, singur si deosebit poate insemna doua lucruri. Care dintre acestea este varianta buna? Pot fi ambele sau nici una? Adica ori detii un inceput de a vedea mai clar lucrurile si prin comparatie cu, sa zicem, unii neatenti din jurul tau te simti diferit, ori devii treaz si atent si intelegi natura adormirii celorlalti...si prin urmare nu esti diferit cu nimic ci doar te-ai trezit mai devreme.
   Daca brodezi ce realitate vrei...e ca si cum tu, semi treaz fiind ori in ce conditie doresti, te apuci sa le soptesti celorlalti care dorm inca ceva de genul fă măi... 3,14-3,14 ca vine trenul. Asta ce ar demonstra? Fie un spirit tanar si pus pe glume fie o trasatura de caracter urata, semn al neseriozitatii si al unui tip de sadism - chestii clare ce tin de lumea neatentiei si al oniricului, sa zic asa.

SLEAH19

Dacă tot ai dat liber la comentarii ....

  La o minimă frunzăreală a netului, observi că  channeling-ul  primeşte tot felul de definiţii, ....legături cu spirite superioare... legături cu alte planuri ale existenţei ..etc   şi prin extensie spun iniţiaţii,  poţi să-ţi ,,creezi ziua,,  adică propria realitate ... dar, a mon avis,  dacă 100.000 de oameni se trezesc de dimineaţă în acelaşi oraş,  trăiesc realităţi diferite raportate la aceleaşi elemente  sau îşi creează realităţi diferite  ... şi pe la ora 11,01 ( a la Hiroshima) în oraş explodează o bombă atomică ... brusc relitatea devine comună pentru toţi .... s-au trezit toţi la realitate ...morţi şi indiferent de cum au dorit ei să-şi creeze ziua ....se poate spune că în realitatea comună sau nu, au avut o zi proastă !

   În ce mă priveşte ... nu ştiu dacă există channeling (opţiunea a patra din lista de vot)

   Cred însă pe cel care a spus ,, EU sunt calea!,,  - nu a spus ,,EU sunt una dintre căi,, .

  Aşa cum fiecare în realitatea lui poate crede orice -  sunt destui care cred că de exemplu există ,,Găuri negre,,  , deşi existenţa lor este doar  în stadiul de axiomă, ca rezultat al unor calcule făcute de fizicieni , nimeni  nu le-a demonstrat existenţa, nimeni nu le-a văzut , nici direct nici cu ajutorul vreunui instrument sau sondă spaţială !

  Într-un alt plan al realităţii fiulploii , am observat că toţi cunoscătorii şi iniţiaţii channelingu-lui de pe site-urile  de profil,  atrag la unison atenţia că el nu poate fi practicat aşa , aiurea-n tramvai  ,  poţi încurca vibraţiile înalte cu cele joase şi poţi fi atacat de entităţi malefice negative,  ... ori mai la deal în forum, aide-memoire , cineva spunea hotărât că .....,,Forţe malefice nu există!,, 
 
Dacă în opinia ta fenomenul (channeling-ul)  există , el poate avea efecte doar pozitive sau şi negative ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

@abyss, nu pot sa răspund altfel decât enigmatic si parțial  : nu este nici bine si nici rău ci doar "este"

@ SLEAH19, am tot un răspuns parțial deocamdată :
      Se zice ca intr-o zi , Dumnezeu i-a spus lui Moise ca nu este el cel mai înțelept om de pe Pământ iar Moise a fost intrigat de acest fapt . Atunci Dumnezeu i-a spus ca il poate găsi pe acel înțelept la confluența a doua mări. Moise a pornit cu slujitorul său să il caute pe omul înțelept si a găsit in final stand pe o stâncă un bătrân cu aspect sălbatic, bărbos si îmbrăcat tot in verde. Părea amenintator, furios si poate un pic nebun.
    -Pot sa merg cu tine, a întrebat Moise, sa ma înveți din înțelepciunea ta superioară ?
    - Nu vei reuși sa te ții dupa mine, a răspuns bătrânul. Si nici nu vei înțelege nimic din ce fac sau spun- nimic !
    - îl voi ruga pe Dumnezeu sa ma ajute sa înțeleg, a spus Moise . Si îți voi da ascultare in toate cele.
    - Trebuie sa ma urmezi pe aici, a spus omul , dar am o condiție : nu trebuie sa pui întrebări orice as face .
    Moise L-a urmat pe bătrân care a pornit de-a lungul țărmului cu o viteza surprinzătoare . Dupa o vreme au ajuns la un port. Străinul a găsit o barca in apa, priponita acolo. A sărit in ea si a dat furios cu picioarele in fundul bărcii pana a intrat apa înăuntru . Cand S-a dat înapoi sa-si admire opera, barca S-a scufundat si a fost acoperită de ape.
     - Ce ai făcut? a întrebat Moise . Vrei sa se înece stăpânii ei?
     - Ti-ai si uitat jurământul? L-a repezit bătrânul.
Moise si-a cerut iertare.
Au pornit din nou la drum amândoi si in scurt timp Moise a văzut un tânăr venind spre ei din cealaltă direcție. A fost uimit cand L-a văzut pe bătrân scoțând pe neașteptate de sub mantie o sabie si înfingand- o in bărbatul acela pe care L-a omorât .
    Pe cand stăteau amândoi lângă trupul plin de sânge lui Moise i S-a tăiat răsuflarea .
     - Esti nebun? a întrebat el. Ai ucis un om nevinovat.
    Bătrânul l-a amenințat cu degetul.
      - Ce ti-am spus? Nu poți suporta înțelepciunea lui Dumnezeu , nu? Nu poți sa-i faci față.
   Moise a zis ca daca avea sa-i mai pună vreo întrebare bătrânului va accepta ca drumurile lor sa se despartă .
   Bătrânul a pornit din nou la drum. Seara au ajuns intr-un sat mic si izolat care părea foarte sărac . Nimeni nu le-a ieșit in întâmpinare . Plin de energie bătrânul S-a repezit la un zid ruinat si a inceput sa-L reclădească . Moise nu a îndrăznit sa-i pună nici o întrebare. Cand zidul a fost terminat doar acomentat ca bătrânul ar fi putut cere sa fie plătit pt munca lui. Bătrânul i-a spus:
        - De aici drumurile noastre se despart dar înainte sa ne spunem la revedere o sa-ti explic e am făcut azi. Barca e a unei familii nevoiașe iar bogătașii de aici rechiziționează toate bărcile din zona pt război . Nu S-ar osteni sa ia o barca care are nevoie de reparații . Băiatul pe are L-am ucis avea o mulțime de intenții rele. Plănuia sa-si convertească familia la cultul demonilor. Acum parinților lui li se va naște curând alt fiu, iubitor, care va fi bucuria lor toată viata. Zidul e al unor orfani. Tatăl lor a ascuns o comoara sub el dar n-a apucat sa le spună băieților înainte sa moara. Daca zidul n-ar fi fost reparat comoara ar fi ieșit la iveală in timp ce băieții erau prea fragezi ca sa se apere singuri. Acum o vor găsi la timpul potrivit .
      Moise își ținea capul plecat cat asculta vrând sa se concentreze si sa fie sigur ca a înțeles tot. Cand si L-a ridicat , bătrânul dispăruse .


    Evident ca susțin in continuare ca forte malefice nu exista 

Ganditorul

#7
Citat din: SLEAH19 din  14 Octombrie 2015, 21:48:42

... poţi încurca vibraţiile înalte cu cele joase ...Forţe malefice nu există!,, 
 
Dacă în opinia ta fenomenul (channeling-ul)  există , el poate avea efecte doar pozitive sau şi negative ?

Dupa parerea mea existenta noastra e definita de vibratii. Ne aflam la un moment dat intr-un camp vibrational datorita mostenirii genetice, educatiei, experientei si cunoasterii. Binele si raul, beneficul si maleficul sunt relative in raport cu pozitia noastra in campul vibrational.
Cum le deosebim e alta poveste, si o intrebare fundamentala a omului - pt ca ce e rau pt tine poate fi benefic pt unii cu vibratie mai joasa ca a ta si ce e bine pentru tine poate fi malefic pt altii cu o vibratie mult, mult mai inalta.

Channelingul ar fi capacitatea fiecaruia de a intra in rezonanta, in legatura de comunicare cu cei aflati pe acelasi paliaer de vibratie cu el. Acum, cand stim cam cum lucreaza modernele sisteme de transmisie a undelor, e usor sa ne inchipuim cum doua/3/100 creiere, avand aceiasi frecventa de rezonanta (a gandurilor si proceselor de gandire ), se pot interconecta intr-o formula de comunicare. Probabil ca procesul e usor sau chiar banal pentru cei care s-au nascut cu aceasta putere de a se rupe de realitatea materiala imediata si a a cobora intr-o meditatie profunda.
- Ce se intampla acolo insa merita un pic analizat - pentru ca dupa parerea mea, legatura cu cei de aceiasi frecventa vibrationala cu tine te poate duce si spre armonice, la distante mari fata de vibratia proprie, spre o cunoastere a realitatii din frecventele mai inalte, sau spre o cunoastere din frecventele mai joase * prin salturile cuantice ale rezonantei cu armonica frecventei ce-ti apartine.

Revenind la teoria cunoscuta a vibratiei  avem cele doua extreme vizibile - lumina rosie, vibratie joasa (~ 480-405 THz )cu o lungime de unda ~ 610-780 nm si lumina violet, vibratie inalta (~ 790-680 THz )cu o lungime de unda de ~ 380-424 nm.
Lumina albastra (si aici ne legam de problema zeilor albastrii ) este o vibratie inalta (~ 680-620 THz) cu o lungime de unda de ~ 452-470 nm.
De aici probabil ca rezulta si redarea in gama de culori albastre a zeilor cei mai importanti, benefici - Amon, sau Ammon este zeul suprem al preoților tebani în mitologia egipteană. Amon este zeu al soarelui, cel mai important dintre zei și venerat în orașul Teba, - https://ro.wikipedia.org/wiki/Amon , si redarea in gama rosie a celor malefici, razboinici violenti - Horus fiind doar un exemplu nascut din crima/sange si foc.

Cannelingul practicat in vremuri in care aveai timp pentru meditatie a dat perceptia mai multora spre o realitate vibrationala mai inalta, benefica, caracterizata de albastru (in picturi, realizari artistice, povestiri ) iar altora le-a deschis drumul spre o perceptie a realitatii vibrationale mai joase, caracterizate de rosu - sange, crime, razboaie, dezastre, apocalipse.

  Probabil ca echilibrul omului si apoi al societatii umane, ca suma de echilibre individuale, este dat de vibratia cu care ne intoarcem din "Canneling", vibratia de intoarcere fiind mai mare sau mai mica decat cu cea care o aveam la inceputul procesului de "Channeling" - fie ca este facut voluntar, de cei care stiu sa faca asta, fie ca este involuntar, facut in somn si stari de relaxare de fiecare dintre noi. Iar aceasta vibratie cu care ne intoarcem ne caracterizeaza realitatea imediata.
  Stiu ca exista la un moment dat un studiu care spunea/deducea care este tendinta de dezvoltare a umanitatii - spre pace si dezvoltare sau spre distrugere si razboi - in functie de tendinta curentelor din arta - pictura, muzica,sculptura, teatru, film etc. etc.

Cum cei care fac "Channeling" constient a crescut - sistemele yoga sau de meditatie/relaxare au crescut exponential in ultimul deceniu - exista o tendinta vizibila de a-i acapara/dirija/influenta pe cei ce fac "Channeling" involuntar  - si de aceea suntem bombardati, cu tematica dedicata de la sugar la mos batran,  cu stiri morbide, filme de groaza si violenta, apocalipse si alte ingrediente ale adeptilor vibratiilor joase, care isi pierd vizibil influenta in planul realitatii imediate. (Imi aduc aminte doar de cate ori au mediatizate la nivel mondial apocalipsele si distrugerile totale ale Pamantului...).
E de remarcat ca vibratia proprie omenirii creste - chiar si in zonele tinute sub vibratie joasa de diferite dogme religioase. Deocamdata.
Pentru moment ma opresc aici.


Ganditorul

Ca sa dau apa la moara dogmaticilor iata cum sunt perceputi (cum au perceput nivelul vibratiei ...) cativa dintre cei care stiu sa faca meditatie si evident "Channeling" :

Patriarhul Miron Costin

 

Patriarhul Teoctist in ultima parte a vietii



Patriarhul Daniel ( e tanar... mai are timp sa vireze in albastru )


Xanadron

Tema-i interesanta, chiar daca 99% din ideile expuse zic eu c-au fost deja postate-n ultimii ani – ce-i drept pe topicuri disparate si-n forme usor diferite. Desi probabil n-am sa aduc nici eu noutati absolute peste tot ce-am aiurat p-aici, merita totusi o revenire macar ca sinopsis. Unul la fel de strict personal-subiectiv si cu unele nuantzari dincolo de simplisme gen "Esti de acord sau nu cu metoda asta?" - care-i tot una intru cunoastere in deifintiv - si cu acelasi risc asumat de-a fi etichetat in toate felurile, asa ca n-are rost sa mai repet ca NU-s discipolul vreunui anume "model" de gandire. Iar al unuia de credintza nici atit, desi nu-s nici pe departe ateu.

Multumesc insa pe aceasta cale (nu, n-am luat vreun Oscar, da' sint convins ca ne citesc 8-)) lui Origen, I.P. Culianu, Milarepa, Philip K. Dick, Di Bernardo, J.P. Farrell, C. Malanga, N. Chomsky + etc. x 1001, dar si altora mai scolastici ca Sf. Augustin, Daniil, Enoh & Co. pentru  multele ponturi/verigi valabile selectate (gresit poate – ei si?) din tsunami-ul lor de ganduri-marturii-ipoteze.
Nu insa si lu' Cinamar, Aryana Havah, P. Corutz si altor diversi Bashari, Melchizedeci, Ashtari, Ashayani sau Toleci "teleghidati" de Servicii ori doar avizi de futile glorii si mai ales de non-futilul banet greblat consecutiv halucinarilor despre ascensiuni miraculos-pasive, in timp ce omenirea vaz ca evolueaza alandala - la fel de pasiv si doar tehnologic, involuind de fapt omogenizata tot mai in jos (Web-Jokes someone?... :wink:)
Nici Maretzului Toth :star: n-am insa de gind sa-i multumesc, desi sintem oarecum amici - mi-a transmis de ex. din nou cam agasat... ca sa-i retransmit iarasi prietenului abyss (tot channelizat, clar) ca n-are habar sa fi scris [pe] vreo Tableta Smaragdina, el folosind o tableta Samsung. :-D

Serios acu', conexiunile channeling-ului imi par in continuare mega-tentaculare - cu toate religiile in primul rind, pe verticala timpului si orizontala sectelor, de la negura giga-DVD-urilor implantate la fel de channelizat in memeaca profetilor budisto-mozaico-crestino-islamici, continuind cu Inchizitia punitiva a vraji-channelizatelor si terminind cu noua pseudo-religie New-Age, situata pe pozitii diametral opuse - pro-psy-canalizare adica.
Nu trebuie uitate insa nici variile teritorii oculto-militaroase – v. Remote-Viewing-ul inca iluzoriu aparent (fiindca milionul ala de coco promis demult demonstratorilor credibili e inca neatins de vreun Rudan), nici ideea telepatului omnipotent al 'meriganilor, amoral la modul suprem cumva etc. etc.

Na ca mi s-a terminat timpul pe time-line-ul asta de kko, dar o sa revin mintenas. Ca sa nu uit unde am ramas, punctez totusi urmatoarea idee, poate singura noua – a channeling-ului ca "Taina" nu neaparat impenetrabila si/sau inaccesibila, ci preferabil interzisa noua-containerizatilor aparent dispensabili, dar de fapt extrem de importanti pentru Ceva-Cineva. Cu conditia sa raminem insa sclavii cutumelor iluzorii induse insidios de milenii - si nu doar de catre "sutanele negre", fiualploii...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

 Se pare ca in mod normal nivelul sau nivelele pana la care putem construi sau modifica o realitate este individual in plan NON fizic. Aceste modificări minuscule pot avea efecte in planul fizic in mod cert pt noi dar si pt altii care vor fi afectați de acele schimbări . Din ce am observat fiecare pune câte o pietricica si astfel ia naștere realitatea comuna in care sa zicem din exemplul tău , colega SLEAH19 , explodează una bucata atomica in mijlocul orașului . Aceasta poate fi pietricica altuia la fondul comun - intr-un anume fel suntem legati toți in aceeași rețea insa ne putem câștiga sau pierde grade de libertate si aici as da ca exemplu iarăși jocul GO.

   Ca sa anulezi explozia respectiva ar trebui sa te afli pe un nivel superior ...de decizie si putere de intervenție , zic eu .

As avea o întrebare pt toți : in esența , cine sau ce considerați ca sunteți sau reprezentați?

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  16 Octombrie 2015, 17:53:04
As avea o întrebare pt toți : in esența , cine sau ce considerați ca sunteți sau reprezentați?

  Întrebare cu 7 miliarde de răspunsuri printre care şi ale lui Platon şi Aristotel... speculative, filozofice, culturale, ştiinţifice, religioase ... etc , care firesc vor naşte alte miliarde de întrebări !
 
  Zicese că Adam nu avea nevoie de studii, toate marile descoperiri savante din zilele noastre el le cunoştea by default, am fost creaţi cu o mare doză de divin,  ....ne-am îndepărtat de Creator şi  divinul din noi s-a împuţinat  ... aşa că nu ştim cât ne aparţine din ceia ce suntem !
Din cheia asta, întrebarea ta fiulploii , ar suna cam aşa - .....ai cui suntem şi cui slujim ? Asta în planul spiritual, ...în planul fizic, mulţi cred că sunt stăpânii pământului -  pământul nu e al nimănui, în final  toţi suntem ai pământului!

O să încerc un răspuns mixat Fiulploii/ Gânditorul, cu scuzele anticipate de off – topic aparent dogmatic pe alocuri :

  În teoria oficială - omul preistoric fricos şi neînţelegând fenomenele naturii, a ridicat ochii către cer şi şi-a creat o religie. Astăzi, dacă un om modern eşuiează singur pe o insulă pustie înfiinţează repede două religii – una al cărei adept este şi una pe care o combate!

Singura legătură dintre Moise ( cel din pustie, nu cel din povestioară) şi patriarhii roşalbaştrii postaţi de Ganditorul, este toiagul, pus în mâinile lor de Creator  dar nici unul dintre ei nu l-a folosit conform instrucţiunilor. Moise care păstorea poporul evreu prin pustie a avut un singur moment când mândria şi trufia i-au întunecat mintea ,  atunci când a lovit a doua oară stânca şi a curs izvorul de apă spunând poporului că a făcut acel lucru cu de la sine putere  ....atunci i s-a spus - ,, vei vedea din depărtare ţara promisă dar nu vei intra în ea !,,
 
   Aşa li se va spune şi patriarhilor noştrii - ,, ..veţi vedea din depărtare Împăraţia Cerurilor dar nu veţi intra în ea,, -  şi nu vor putea da vina pe channeling, indiferent de nuanţa straielor ei nu au păstorit cu toiagul din dotare turma dată lor către divin şi  mântuire, au păstorit orice, s-au păstorit pe ei înşişi cu bună ştiinţă şi înzecit faţă de aparent banala rătăcire a lui Moise.  Ei au dus cu bună ştiinţă poporul ăsta în rătăciri cumplite, l-au făcut  să-L caute pe Cel viu între cei morţi şi au năpădit actul de închinare cu elemente păgâne, masonice ..etc .  Majoritatea dintre noi românii ne declarăm creştini,  suntem de secole pavăza creştinătăţii  , media nu mai conteneşte cu creştinătetea noastră .... NU ne naştem creştini, creştinismul nu se moşteneşte genetic, devii creştin în timpul vieţii prin propria alegere şi trăire dacă ai disponibilitatea să te goleşti de tine însuţi şi să faci din nou loc divinului. Patriarhul Daniel este în acest moment una dintre cele mai sclipitoare minţi pe care le are ţara asta şi totuşi a ancorat şi poticnit biserica pe care o păstoreşte  într-un marasm material care slujeşte oricui,  mai puţin Creatorului.

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !  - a spus Iisus – oamenii caută citesc cercetează şi ajung destul de des la nivelul confortabil în care Dumnezeu nu există.  În final unii după o viaţă plină de idei şi teorii deşarte speră că el există, alţii spre final regretă că nu au avut timp pentru El şi aici vreau să dau exemplul lui Eugen Ionescu, intelectual care prin toată opera şi ideile sale, fiulploii ,părea că ştie răspunsul la întrebarea ta şi care totuşi  la sfârşitul vieţii a vrut să se golească de sine însuşi, a  dorit   să se spovedească cuiva pentru o viaţă întreagă şi nu a mai avut cui, aşa că a scris  într- un ,,testament,,  despre răbdarea pe care a avut-o Creatorul în cel priveşte şi  care a  apărut în publicaţia pariziană "Le Figaro Litteraire" a doua zi după moartea lui, în 1994.

     ...El n-a abolit, pentru mine, moartea, ceea ce mi se pare inadmisibil. În  ciuda eforturilor mele, în ciuda preoţilor, n-am reuşit niciodată să mă las în voie, în braţele Domnului. N-am reuşit să cred destul. Eu sunt, din păcate, ca omul acela despre care se spune că făcea în fiecare dimineaţă această rugăciune: "Doamne, fă-mă să cred în Tine".
                                                                                                                                                                               Eugene Ionesco               


   În ce priveşte explozia unei bombe atomice în plenul realităţii comune sau pe secţiuni   ....când acţionează pozitiv nivelul superior , când opreşte o bomba atomică ( ca la Golful Porcilor)  sau când nu o opreşte ? (ca la Hiroshima).

  Iisus a venit coborât pe pământ în plan fizic, s-a supus conducătorilor vremii lui , s-a supus matrixului, sistemului şi judecăţii acelor vremuri, a suportat consecinţele şi a arătat singura cale prin care te reuneşti cu divinul.

La plecare,  a rostit cel mai frumos şi uşor canon lăsat omului vreodată, cea mai înaltă vibraţie dacă vreţi –

,, Vă las pacea Mea!  Să vă iubiţi unii pe alţii !,, 

Şi totuşi El este urât, Îi este negată existenţa cu dovezi repede acceptate, Dumnezeu este scos din şcoli din instituţii şi este îndepărtat de om,   media are divizii speciale prin care se vânează şi exacerbează orice rătăcire pentru a întării dovezile împotriva credinţei,   pământul răzvrătit este plin de războaie şi suferinţă şi când nenorociri cumplite se întâmplă , de vină este Dumnezeu  că nu intervine când îl chemăm noi pe sistemul ...,,dacă tu eşti Hristosul ,transformă pietrele astea în pâini !,,   
  Cine coboară vibraţia planetei ?  Religiile colega Gânditorul? Atunci a se vedea cine este în spatele religiilor pentru că, calea religiilor este una largă pe care se înghesuie multă lume, calea lui Iisus este una îngustă şi arar trece cineva pe ea...
Eu am credinţa că planurile lui Dumnezeu se schimbă şi se împlinesc condiţionat atunci când şi noi ne schimbăm, El este singurul nivel superior.
Contactările entităţilor, channeling-ul , yoga , remote ...alea alea...etc  ..nu depăşesc aria planetei, nici fizic nici astral nici în alt plan, legiunile răzvrătite au fost izgonite din ceruri pe pământ , nu-l pot părăsi în nici o formă şi doar aici au putere  ..  părerea mea.

 
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tyanu

Citat din: fiulploii din  16 Octombrie 2015, 17:53:04
As avea o întrebare pt toți : in esența , cine sau ce considerați ca sunteți sau reprezentați?

Gnosticii stiau ca oamenii sunt in esenta suflete divine inchise intr-o lume materiala. Si asta cu mult inainte sa vorbim noi despre evadarile din Matrix. Ei mai stiau si ca acel Demiurg, zeul imperfect asociat in mod eronat de catre mai toata lumea cu Dumnezeul evreilor si mai tarziu al crestinilor, ne tine captivi aici cu un scop - pentru a ne stoarce de energie. Faptul ca aceste sisteme de credinta au disparut, desi au precedat crestinismul, iar evreii (tot dusmani ai crestinilor) au prosperat, ar trebui sa ne puna semne de intrebare...parerea mea.

Pe langa asta nu pot sa nu remarc cum toate religiile ne aseaza pe noi in miezul problemei. Noi fiind nectarul cel dorit de toti - ingeri si demoni - nu facem nimic pentru a ne regasi si pentru a verifica daca sau care dintre EI au dreptate. Ba mai mult, afland anumite teorii de la persoane care ar fi putut strabate panza Matrixului, ne ingramadim in a da cu pietre si a denatura afirmatiile pentru ca ne scot din zona de confort in care ne-am instalat cu sau fara voia noastra.

Daca vreti sa vedeti cine sunteti, intrati intr-o camera a oglinzilor si petreceti acolo ceva timp. Veti observa nemarginirea Matrixului si veti stii ca nu e o iluzie tocmai pentru ca va aduceti aminte cand ati intrat. Dar daca nu va mai aduceti aminte?
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

Xanadron

#13
Valeu, iar o daduram vaz in matrixuieli bengoase :-D cu umbre de flames religioase, asa ca unicu-mi neuron si-a pierdut abrupt sirul ideilor (niciodata 100% proprii totusi) prin care as fi incercat sa-mi lamuresc mai ales mie-ma una-alta.

Serios acu' si mai ales ontopic, desi conexiuni cu alte zone existentiale are cu ghiotura, channelingu-i in principiu si-n primul rind o problema de entanglement dupa mine - celebra (pentru unii) multi-localizare deci, aia definibila-n 1001 moduri de la calatoriile initiatice "iutzi ca gindul" din basme si pina la savanta non-localizare a particulelor elementare ne-aflate-n curs de observare.
Sau multi/omni-localizarea lor simultana :star: in alte conditii.

Clar ca apucind pe cararile astea intram in zone la fel de alunecos/greu demonstrabile ca alea "eterice" si vrind-nevrind tre'sa pornim tot de la temelia informatiei/ipotezelor gen ANU-vortexul vibratoriu primar si nu de la generalitati... generoase si general-uman-valabile, dar nu tocmai relevante-n plan strict cognitiv. Cum e iubirea christica - niciodata suficient re-pomenita, dar citeodata cam off-topic.

Sezi blind oricum, frate SLEAH, ca n-am de gind s-o iau razna calare pe mirtzoaga debunkarelilor biblice. Ar fi prea facila si lipsita de smerenie asadar pretentia sa gasesc in Biblie si "chei" mai complet-complexe decit preceptele morale cam simpliste, vital necesare totusi nu doar pastorilor de pe atunci; o sa-ncerc sa nu cad insa nici acum sub vraja vreunui/ei "confirmation bias" -  https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias - inclusiv d-astea crestinesti, din simplul motiv ca [prea lunga-mi] viatza mi-a confirmat de prea multe ori utilitatea "pre-vidarii mentale" descrise-n Dao De Jing-ul lu' Lao Tzi:
http://www.thedrunkenboat.com/laozi.html

Revin deci mai pe larg abia cind oi simti ca-s 100% "nestiutor de nimic" - pe moment fiind bruiat-incarcat cu stiri de genul asteia, care-mi readuc in acelasi neuron stingher :lol: unele RV-uri mai vechi de sfere Dyson:
http://ufoholic.com/nasas-kepler-telescope-discovers-a-colossal-artificial-structure-orbiting-a-star-in-our-vicinity/
...si nu par sa confirme afirmatia ca "alea-alea ..nu depăşesc aria planetei, nici fizic nici astral nici în alt plan", dar nici verdictul biblic atit de ferm: ,, ..Veţi vedea din depărtare Împăraţia Cerurilor dar nu veţi intra în ea,,, :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

 :-) Fain raspuns, colega SLEAH19 . Poate 'om reusi vreodata sa stam la taclale pe malul Begai sporovaind vrute si nevrute fiindca m-ai ajuta sa-mi deschid noi orizonturi . Pana atunci incerc sa schimb impresii virtuale cu toti colegii deoarece fiecare merge pe calea lui si vede lucrurile intr-un fel nou pentru ceilalti.

  Zice-se deci ca Adam - unic sau serie genetica - nu avea corp material opac ci era intermediar intre spiritual - fara constiinta si mental - si material-fizic sau nah, organic. Caderea nu reprezinta altceva decat invelirea completa si profunda in materia opaca cu atasarea constientei si mentalului. Zice-se ca misiunea Omului este afundarea in materie pana dincolo de ultima chackra si initierea Transfigurarii adica spiritualizarea materiei.
  Zice-se ca pe masura opacizarii corpului material legatura cu divinul s-a estompat iar zeii ( Dumnezeu dupa credinta crestina ) nu mai puteau sa comunice direct cu oamenii . Asa au aparut stiintele exacte tocmai pt a se putea cerceta materia pana dincolo de ultima caramida . Moise , se vrea a se uita , era scolit si initiat in misterele egiptene iar toiagul, indiferent cine il poarta si ce credinta are este un simbol falic ce reprezinta viata si initierea ei. Evident ca pentru mentinerea puterii Moise a trebui sa para ca este pedepsit pentru neascultare si arogantza insa asta nu face decat sa demonstreze dupa mine o operatiune de tip steag-fals necesara a acoperi realitatea ca minunile merg si fara invocarea zeului - in anumite cazuri de dotari ''preinstalate'' genetic.

  Exemplul cu Eugen Ionescu este un caz tipic de manipulare analog pedepsirii lui Moise fiindca se bazeaza pe argumentul autoritatii pt a nu mai pune la indoiala anumite lucruri. Cineva zicea cu umor ca ''unde-i minte multa si prostia-i pe masura''  :lol: si cred ca nu fac exceptii nici marile personalitati darmite noi muritorii de rand.

  Exemplul cu atomica ma tem ca nu m-am facut inteles datorita exprimarii mele mai greoaie , probabil ; voiam sa spun ca si declansarea uneia poate fi un exemplu pozitiv, o necesitate pozitiva fiindca noi nu vedem mai departe decat lungul nasului si comoditatea personala. In aceeasi ordine de idei , zice-se ca Isus s-a supus matrixului, sistemului si judecatii vremelnicilor vremii suportand consecintele deoarece nu avea de ales, nu avea-nu era dotat- cu mijloacele necesare opunerii . Misiunea era una de tip kamikaze pt un scop mai general, dintr-un plan mai amplu.

  Chestia cu nedepasirea limitelor planetei o consider analoaga pesterii lui Platon si sa-ti spun de ce: Nu a zis Isus ceva de genul '' toate cate le fac eu si voi le puteti face, inca mai bine decat mine'' ? Ai posibilitatea - la modul general vorbind- sa iesi afara din pestera insa optezi pentru confortul si blandetea protectoare a pesterii incalzite si luminate de un foc complacandu-ne cu situatia ca altcineva are grija sa puna lemne pe foc, si altii lasa umbrele pe pereti .
  Sa nu ramanem la stadiul de contemplatori de umbre - zic eu - si sa ne indeplinim misiunea de a cerceta stiintific Materia  :wink:

  Divinul , unii privesc cu evlavie tematoare semnificatia neclara a acestui concept iar aaltii il numesc altfel si il cerceteaza stiintific . O sa continui pe subiectul cu eterul despre structura materiei fiindca nu putem cerceta altfel mai in amanunt. Ca fapt divers, de exemplu , 99,9% din corpul nostru este alcatuit din quarcuri Up si Down care se aranjeaza in atomii ce fac parte din celule iar restul de 0,1% reprezinta masa electronilor din aceeasi atomi . Faptul ca fermionii pot avea doar doua pozitii ale spinului ii face atractivi pt a-i folosi in sistem binar , 0 si 1 ca valori conceptuale.

  Parerile mele...

@Tyanu ,

  Eu nu consider ca noi umanii suntem nectarul dorit de toti , nici sexual, nici ca hrana - fizica sau energetica , ci suntem doar un experiment printre altele . Religiile nu fac decat sa teasa continuu panza de paianjen ca sa nu existe pierderi  :lol: si asta face parte tot din zona de comfort sau de obisnuinta asa cum bine ai spus.

@Xanadron,

   ca sa mananci un ou trebuie sa-l spargi - truism clar si ma mir ca _____  nu l-a pus inca pe fb  :lol: :lol: Uite , de mult ma bate gandul sa aduc in discutie forta sexuala si folosirea ei in diverse scopuri fiindca unii nu au experimentat numai cu energiile muribunzilor - asa cum ai amintit de cateva ori - ci si cu astfel de energii. Este ca e un subiect tabu ? Si care evident ca poate fi dus in derizoriu si juridic foarte usor - cu ocazia asta oare se vor introduce ore suplimentare la monitorizare?  :lol:

  Sper ca nu te dezamagesc insa nu prea e clar ca acolo e vorba de vreo sfera Dyson sau o structura orbitala artificiala - la fel de bine poate fi ceva natural - vezi de exemplu descoperirea planetelor ratacitoare prin univers, ca un fel de electroni liberi. Reducerea aia de 80% a luminozitatii este haotica - cel putin pana acum si apoi sa fim seriosi, adeca avem pixeli albastri la o aruncatura de batz pe Marte iar cand aruncam o geana intergalactica avem o rezolutie de 8k ?

  Einstein a zis: ''Dumnezeu nu joaca zaruri'' dar nu stim cu ce ocazie  :roll: