Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Detectivi din spatele tastaturii

Creat de fiulploii, 08 Septembrie 2015, 16:13:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

"Dosarul lui Culianu e un dosar mincinos, pentru că arată dezolant, este cu pagini lipsă, renumerotat. Cineva l-a aranjat. În al doilea rând, el se oprește la 1971, când el a plecat. A fost condamnat la închisoare în lipsă în țară. Noi știm sigur că a fost monitorizat și după aceea. În primul rând, când s-a angajat la Universitatea din Olanda ca lector de limbă și literatură română, ambasadorul României la Haga a protestat pe lângă Ministerul Educației din Olanda că angajează un dușman al poporului român."

Afirmațiile îi aparțin lui Andrei Oișteanu, un emul al lui Culianu și un ahotnic cercetător al contextului crimei (dar sublinierile sunt ale mele) L-am extras dintr-un interviu de anul trecut, unde Oișteanu lansa tot ipoteza cu Securitatea, motivând însă cu un scop indirect - Culianu n-ar fi fost ucis pentru valoarea sa individuală. ci ca un exemplu pentru alți dizidenți.
De reținut ideea cu titlu de inventar, iar totodată atașez și link-ul interviului, pentru cei preocupați.

https://spotmedia.ro/stiri/politica/un-glont-tras-in-cap-in-toaleta-universitatii-din-chicago-a-fost-asasinarea-lui-culianu-crima-perfecta-a-fostei-securitati-video

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Foarte interesant articolul, mersi. Totusi, zic eu, manipulator. Nu e vorba nici de permutari si nici de aranjamente asa cum zice articolul ci de combinatii de 22 luate cate 2 in cazul alfabetului ebraic. Alfabetul arab are 28 de caractere- litere. Alfabetul arab provine dintr-o varianta a alfabetului aramaic si e creatia crestinilor din Hirah de prin secolul 4-5 e.n. Alfabetul ebraic provine din cel fenician. Ca sa lamurim niste speculatii teoretice privind divinitatea alfabetului. Pe care nu o contest insa . De ce? Fiindca se potriveste al naibii de bine cu teoria lui TVM. Recomand lecturarea Programul Terra in Egiptul antic. Nu s-ar intelege nimic daca as rezuma teoria lui TVM care zice in esenta ca fiecare popor antic a avut niste geneticieni care l-au modelat iar rolul modelarii este ca dupa moartea fizica, sufletul-spiritul este modelat, curatat si aranjat in "computerul genetic al zeilor" pt a deveni ceea ce pamantenii numesc un inger, adica o fiinta din rasa "zeului" respectiv.

  Revenind la Culianu si la masina lui - teoretica - se bazeaza , parerea mea si asta , nu neaparat adevarata , pe ideea ca la inceput a fost cuvantul care este energie sonora care poate transporta informatie. La care adaugam cercurile ce dau cele 231 de combinatii , ce avem? Ceva analog masinii Enigma, nu? consider ca povestea e prea mecanicista si nu se potriveste decat pentru trimiterea pe cai inchise , cu adevaruri partiale.

  Unde o fi profesorul Culianu acum? In amintiri si in carti ... pana ce actuala civilizatie va disparea.