Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Experimente genetice si hibridizari extraterestre

Creat de Toni, 13 Iunie 2015, 21:47:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Toni

   ..... Extraterestrii au facut experimente genetice in trecut si...cred ca se  intimpla si acum.Cu totii am auzit de rapirile facute de acestia...sarcinile dubioase...apoi mai sint aceste idei care se vehiculeaza cu...reducerea populatiei si....ce ati zice de o mixare a hibrizilor rezultati,cu.... populatia redusa,in urma careia ar rezulta omul nou...E posibil ca in viitor oamenii sa nu reziste ispitei de
a se juca putintel cu genele,inlaturindu-se anumite defecte,dar... obtinindu-se indivizi cu puritate genetica crescuta.

StarDust

#1
Toni, am modificat titlul subiectului "..." deschis de tine.

Referitor la subiect, tare mi-e ca lucrarile geneticienilor umani sunt foarte avansate si ultrasecrete. N-am nici un dubiu ca "omul nou" se poate crea deja pe undeva.
Iar referitor la manevrele genetice si hibridizari ET, e posibil sa fie mult mai avansati. Sau, poate asa zisele experimente efectuate in timpul rapirilor au alte conotatii, nu cele care ni le imaginam noi.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

kandaon

Mie rapirile si experimentele alea imi par mai degraba ca niste verificari. Precum tranchilizeaza astia ursul si verifica daca e sanatos, ii pun un cip si il mai verifica iar mai tarziu, ori sa vada pe unde umbla si cum se comporta in mediul lui natural.

Ori, varianta mai sumbra (inspirata din ipotezele lui Toni Victor Moldovan, al carui tiz il avem aici) ar fi ca rapirile si experimentele alea sunt facute in scop de verificare a "recoltei". Se iau niste exemplare si se verifica starea de sanatate, cum stau cu ADN-ul, daca e in standarde, ce efect ar putea avea un tip de viata sau altul etc etc.
Si in functie de asta se pot aduce modificari la nivelul societatii ("turmei" sau "recoltei") pentru a sta mai bine in "standarde" si a avea caracteristicile dorite.

Atunci cand "recolta" iese din standarde prea mult vor initia schimbari majore gen eliminarea "turmei" si inlocuirea ei cu alta mai buna creata prin tot felul de inginerii genetice.

Iar extraterestrii aia probabil pot actiona pana la un anumit punct si la nivelul corpului astral (electric/eteric sau cum s-o mai numi), astfel incat sa fie mai compatibil cu al lor la momentul "culegerii".
Pot lasa chiar unele cercetarii genetice de nivel mai putin important in seama unor subalterni locali (de pe Terra) care lucreaza la asta cu stiinta ori fara sa stie care e scopul final al cercetarilor lor.

Parerea mea e ca tot sistemul asta are si ceva probleme insa (probabil mai sunt si alte forte implicate) pentru ca in ultimele 100-150 de ani a avut loc o explozie a populatiei pe Terra si au fost incercari serioase de a o diminua (genociduri, razboaie mondiale, pandemii, catastrofe de tot felul), fara succes insa.

abyss

Nu cred ca e corect sa zicem  omul nou. Mai degrabă corpuri noi.
Pe de altă parte nu cred ca ar interesa pe cineva o mostra de adn sau de țesut din moment ce adn-ul energetic trebuie sa fie cel care predispune pe cel biologic.
Când au apărut rachetele toți își imaginau ca și alte fiinte tot cu rachete zboară ...și tot așa.

Adevărată știință în opinia mea o reprezintă inteînțelegerea a ceea ce separă grosierul de subtil și faptul ca nu exista curent electric ci curenți magnetici rotativi. Cine străbate lungi distante spatio-temporale în mod implicit înțelege și principiile  de funcționare ale vieții , materiei...energiei și informației. Așa ca ceea ce fac oamenii cu hibridizari e o chestiune de bâjbâiala fiindcă ăsta arata clar ca nu este înțeles principiul viului și nici nu stăpânesc călătoriile spatio-temporale. ..darămite sa creeze un organism nou care sa fie parte a biosferei. Oamenii iau mostre fiindcă ei sunt cei care nu înțeleg ce fac și cum schimba regulile vieții.
  Așa ca în viziunea mea, povestea ăsta penibilă cu recoltări și hibridizari aruncata în cârcă unora din abisul cosmic poate fi doar o impresie de moment, o stare de înțelegere primitiva limitata și care poate fi considerată foarte bine o manipulare ideologica menita a ascunde descrierea completa a realității.
  După cum a scris și StarDust. ....multe putem crede ca se știu neoficial însă pe fata se accepta doar o variantă. ...cu concete fără carnat și curenți electrici obținuți din apa fiarta și vânt în plete...

kandaon

#4
Citat din: abyss din  15 Iunie 2015, 11:43:06
 
Pe de altă parte nu cred ca ar interesa pe cineva o mostra de adn sau de țesut din moment ce adn-ul energetic trebuie sa fie cel care predispune pe cel biologic.

Cine străbate lungi distante spatio-temporale în mod implicit înțelege și principiile  de funcționare ale vieții , materiei...energiei și informației.

Sunt perfect de acord, si eu cred ca ADN-ul energetic il influenteaza in primul rand pe cel fizic ori material, si ca mintea (sa zicem creierul energetic ori astral) influenteaza creierul material. Dar ele sunt si interconectate si exista o legatura intre ele (unii zic ca acel junk ADN incodeaza niste lucruri inca necunoscute) si probabil nu degeaba ziceau vechii romani treaba aia cu "minte sanatoasa in corp sanatos".

Dar si eu cred ca mintea (si ADN-ul energetic) influenteaza mai mult pe cel material si il conduce de cele mai multe ori, si ca exista o corelatie intre materie, energie si informatie.
Posibil ca mintea sa poata debloca, modifica etc una alta prin corpul energetic, cu efecte si in cel fizic.

In acelasi timp trebuie tinut cont ca e nevoie de un corp fizic, un trup material pentru a intrupa sau aduce pe lumea asta un suflet si un corp astral (energetic) uman. Cel putin la ce stim noi acum (ori stiu sau cred eu, sa nu exagerez).

Toni

.....Neurofiziologia,demonstreaza ca memoria,personalitatea,eul nu-si au un sediul in creier,ci acest organ are  doar rolul de interfata...a computerului complex numit OM.

      În trecut intraterestrii,au operat nişte modificări asupra hominidelor,dar acestea au fost la nivelul creerului.Savanţii bazelor intraterestre,cunosc întreaga hartă a genelor şi cromozomilor de la specia de hominide şi...au operat modificări asupra acelor gene care aveau directă legătură cu forma şi volumul creerului.Urmăreau dezvoltarea creerului,la hominide,tocmai pentru ca că acesta constitue partea conştientă a fiinţei...creerul mare...şi intraterestrii,aveau nevoie de o rasă care să înţeleagă destul de bine,că...are nişte suverani.Din punctul LOR de vedere acest program este incheiat.

Bineinteles,...extraterestrii s-au hotărât sa intervina şi s-a creat o noua specie de fiinţe inteligente şi spirituale,(care cuprindea parametrii biologici,psihici şi spirituali)respective,homo sapiens.Deci intervenţia s-a realizat în paralel cu încercarea intraterestrilor. Conflictele între cele două părţi au afectat evoluţia rasei homo sapiens,deoarece periodic civilizaţia terestră a fost supusă când unei evoluţii înfloritoare,când unor perioade decadente...
...Au loc schimburi permanente de informaţii referitoare la evoluţia civilizaţiei terestre şi la contracararea influenţelor şi intervenţiilor impuse de către intraterestrii sistemelor sociale,economice şi politice ale naţiunilor planetei noastre.....Insă cea mai importantă problemă pentru cei din bazelor intraterestre,o reprezintă omenirea însăşi...este interesată de tot ceea ce oamenii isi doresc în sufletele lor...de ceea ce gândesc în minţile lor.Dacă vreo-unul dintre toţi aceştia ar depăşi o anumită limită,atunci vor interveni şi va proceda la înlăturarea sa definitivă.De-a lungul ultimelor secole,emisarii bazelor intraterestre,trimişi fiind chiar cu încuviinţarea conducătorului acestei lumi,numit Regele Lumii,au intervenit în evoluţia mai multor naţiuni ale Terrei...îndeosebi în zona Asiei centrale şi pe cele două  Americi...Prin influenţarea lor la nivel psihic şi conceptual,intraterestrii urmăresc să dezbine civilizaţia terestră...Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre,cei care ne ofera istoria oficiala,se afla in contact permanent cu aceasta lume ascunsa. Organizatiile secrete suprastatale,marea finanta evreiasca,ne ascund constient adevarul despre noi,in scopul functionarii acestui sistem financiar.Globalizare,mondializare...guvern mondial...sunt cuvinte care capata greutate.Posesia informatiei,finantelor,mass-media, confera putere.O cursa a inarmarii pe care guvernul mondial o poarta... singur,este menita sa controleze lumea si...se sprijina pe cea mai bogata natiune,S.U.A,asa cum este si normal...Este cea care produce armele necesare dominarii,subjugarii,distrugerii.
Există numeroase dovezi actuale,că aceşti intraterestri colaborează în secret cu guvernul american,pentru a pune la punct o mare conspiraţie mondială,a guvernelor lumii,în scopul de a-şi instaura supremaţia pe planeta noastră.Se spune..de către surse guvernamentale..că aceşti intraterestri vor binele omenirii.Dar ce bine este acela când organismele militare lucrează în secret la arme psihice,de control al psihicului uman,când ei mutilează animale domestice pentru a le goli de organe,în vederea efectuării de experimente cu o nouă rasă şi care ar fi considerată superioară fizic şi psihic actualei civilizaţii terestre,când opinia publică mondială este amăgită cu mici mistere despre anumite lucruri,când de fapt,dincolo de aceste...."răsuflări de secrete"există nişte lucruri şi nişte situaţii,care dacă ar fi cunoscute de către oamenii de rând,s-ar produce panica generală.

Practic,ultimii 2000 de ani ai istoriei noastre,s-au aflat sub controlul''zeilor''ce detin bazele intraterestre,numiti de mine - Lumea Intraterestra.Aceasta lume ascunsa,responsabila prioritar de fenomenul O.Z.N. detine cam aceeasi tehnica cu supercivilizatiile extraterestre si se afla la baza progresului tehnic uman,"impins" in stadiul actual,prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza.Tot ea,cu ajutorul tehnicii implantului de informatie si a supunerii vointei omului,a putut manipula istoria contemporana folosindu-se de cei mai buni primitori de implant de informatie – evreii.
In viitor,guvernul mondial va distruge baza tehnico-materiala a omenirii,infrastructura Terrei atat cat se va putea,fara ca pamanteanului sa i se para ca ar fi implicata vreo forta extraterestra.Distrugerile datorate fortelor pamantene vor fi mai blande,dar mai extinse temporal si continue...vor suferi distrugeri sistematice,cu diminuari importante ale populatiilor.Doar populatiile naturale ale acelor teritorii vor fi interesante pentru inginerii geneticieni extraterestri,nu descendentii mixati,vor fi baza,pe...care se vor cladi viitoarele programe de inginerie genetica...pentru ca ei vor fi generatori de hibrizi in acele spatii.Dar inaintea iceperii acestui "mare plan",se va face''trierea''celor care vor fi partcipantii,la urmatoarele programme....acestia vor fi supravetuitorii...

Lumea Intraterestra care asigura sprijin logistic si informatie stiintifica guvernului mondial marioneta,va trebui sa faca fata confruntarii teribile cu civilizatia dumnezeului biblic.Tehnologiile spatiale pentru asta sunt concepute... Biblia..ne spulbera insa,orice iluzie in privinta eficientei acestor tehnologii...

Studiile genetice pe material uman si animal supus radioactivitatii indelungate,cunoscute opiniei publice sub denumirea de "mutilari de animale",studii practicate de "zei",in colaborare cu serviciile...servesc punerii la adapost a materialului genetic uman,necesar demararii viitorului program de inginerie genetica,la fel cum Noe si altii au fost salvati de furiile potopului indus de"zei"...Totul este ciclic...
De fapt,fenomenul O.Z.N.,in vizibila expansiune astazi,este urmarea unei cercetari genetice in masa,practicata de 'ingerii'lumii intraterestre,fapt ce demonstreaza ca momentul apocaliptic este aproape.Se pare ca toti zeii "beneficiari"din Galaxie,sunt interesati in inlocuirea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra cu un altul,deoarece populatiile Terrei sunt in parte hibride si mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic.Dupa acest program,marca A.D.N. a viitoarelor populatii va fi schimbata cu o alta mai simpla, pentru ca evolutia genetica a zeilor este spre simplitate genetica...scopul lor e...perpetuarea raselor lor...cum noi plantam ridichi in curte pentru a le manca,la fel si aliens planteaza populatii pe planete gen Terra!..

Intraterestrii,o civilizaţie construită şi dezvoltată pe concepte de sclavie spiritual...au purtat multe lupte cu alte rase ale confederaţiei galactice,iar în cele din urmă au fost  împinşi în zona sistemului nostru solar şi forţaţi să adopte un"domiciliu obligatoriu".

O parte din rapoartele OZN din ultimele decenii,se referă la vizitatori din viitorul Terei,descendenţi ai actualei civilizaţii,care,au coborât în timp,pentru a vedea dacă este sau nu cazul să intervină.

Toni

     Uff..nustiu daca acest titlu este...cel mai bun....pentru ca aici ar trebui sa discutam despre...ce experimente genetice fac acestia....
dar cred ca mai important este..... ce urmaresc ...idea in mare....

      Dupa cum spuneam....au operat modificări asupra acelor gene care aveau directă legătură cu forma şi volumul creerului. Urmăreau dezvoltarea creerului,la hominide,tocmai pentru ca că acesta constitue partea conştientă a fiinţei...creerul mare...şi intraterestrii,aveau nevoie de o rasă care să înţeleagă destul de bine,că...are nişte suverani.Din punctul LOR de vedere acest program este incheiat.
                 
                  Dar sint mai multe etape...care ar fi urmatorul pas pe care deja l-au inceput si urmeaza a fi pus in aplicare....