Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

elevi .. vs... extraterestri

Creat de dane, 05 Mai 2006, 20:02:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dane

 Trei elevi s-au intalnit cu extraterestri

cazul este paote cel mai neverosimil si stupefiant, inceput in cer si terminat pe pamant , larg mediatizat la vremea respectiva , atat de presa rusa cat si de cea occidentala , cercetat de UFOlogi rusi si americani la fata locului , dar care , din pacate, a ramas un caz neelucidat pana la capat din lipsa unor dovezi materiale ....


    Asadar, in seara zile  de 27 septembrie  1989 , trei elevi - Vasia Surin , Jenea Blinov si Iulia Solohova - jucau fotbal in parc > in imediata apropiere a parcului , in statia Masmet , destul de multzi oameni asteptau autobuzul.
Pe neasteptate, la orele 18:30 totzi au vazut ca o portiune a cerului s-a colorat in roz , dupa care pe cer a aparut un obiect sferic , cu un diametru de aproximativ zece metri , de culoare rosu bordo. Dupa ce a executat un zbor circular, a disparut , revenind dupa cateva minute si orpindu-se la mica inaltime desupra parcului. Intre timp acolo s-au adunat zeci de oameni care urmareau evenimentul. Cu totii au vazut foarte clar cum din partea inferioara a obiectului zburator s-a deschis o trapa si acolo a aparut un umanoid ! Avea circa 3 m inaltime , 3 ochi si era imbracat intr-un combinezon argintiu, asemanator celui purtat de astronauti cu cizme tot de culoarea bronzului iar pe piept avea un disc . Dupa ce a privit cu atentie locul umanoidul a disparut in interiorul navei , tarpa s-a inchis iar obiectul a inceput sa coboarea lin .Dupa aterizare trapa s-a deschiz din nou iar din obiectul sferic si-au facut aparitzia niste personaje , unul semana cu un robot, iar celalat cu un umanoid; acesta a parut ca rosteste cateva cuvinte. Imediat pe sol a fost proiectat un triunghi de lumina, cu laturile de 30 si 50 cm , care in cateva secunde a disparut.Extraterestrul a atins partea din fatza a robotuli iar acesta s-a pus in miscare. A fost momentul in care unul din baietzi a scos  un strigat . Umanoidul s-a uitat catre el si ochii i s-au luminat toti cei de fata au inceput sa tipe . Dupa  cateva minute obiectul sferici si pasagerii lui au disparut urmand ca apoi sa reapara peste 5 minute de data aceasta extraterestrul avea la brau un fel de pistol (un tub lung de vreao 50 cm ) pe care l-a directionat catre copilul care tipase acesta disparand pe loc !!! Personajul a intrat inapoi  in obiectul zburator , a decolat cu mare viteza dupa care .. copilul a reaparut !! Relatarea publicata are la baza depozitiile martorilor , iar acestia nu sunt deloc putini

wow .. interesant ..  !!

assiris

Cind voi avea si eu ocazia sa dau peste asa ceva. :roll:

dane


assiris

Pareri la ce? Este atit de SF relatarea incit, nu stiu ce sa spun. Un caz mediatizat, cu foarte multi martori si cu atit de putine informatii nici nu poate fi discutat.
Daca nu are nici un fel de dovezi palpabile, cu atit mai rau.