Subiecte...Ireale/Science Fiction! > Ireale...pe bune!

Stupa - condensator si transmitator de energie?

<< < (2/17) > >>

kandaon:

--- Quote from: abyss on  01 May 2015, 10:54:44 --- Dl. Toni Victor Moldovan a prezentat o teorie deja prezentă in materialele studiate de către domnia sa. Felul in care folosește termenul ''recolta / recoltare'' e deformat de profesiunea dansului...in speță domeniul medical. In mintea unui medicinist ''recoltare'' presupune culturi, un laborator, o cercetare ...si o lipsa de compasiune fata de subiecții studiului de laborator...fie ei microbi, bacterii, șoricei si iepurași...ori chiar fiinte umane. Acest unghi de perspectiva deformat profesional da o conotatie negativa termenului de recolta - recoltare. Ma gândesc usor amuzat dar nu lipsit de curtoazie fata de domnia sa pentru care port un mare respect, cum ar fi perceput intelectul dansului termenul de recolta - recoltare - seceriș - separarea grâului de neghina - dacă ar fi fost inginer agronom sau daca pur si simplu ar fi lucrat in domeniul panificației.
--- End quote ---

Foarte probabil ca ai dreptate si el vede lucrurile din perspectiva aia. Oricum nici un agronom nu cred ca vede recolta (de grau sau stiu eu ce) intr-un mod foarte diferit (mai ales ca vorbim de plante, ceva inferior regnului animal).
 E intr-adevar posibil ca "recolta" si alegerea "soiurilor bune" sa poata fi vazuta ca ceva pozitiv de catre unii (inclusiv dintre recoltati, mai ales ca eu nu cred intr-o dezmembrare si reansamblare totala ci cred ca sufletul cel putin ramane acelasi si e nemuritor). Poate fi ceva bun la urma urmelor, pentru cei alesi sau buni si care ajung undeva mai bine, nu e neaparat ceva rau sau de nedorit, e si asta o posibilitate si poate face parte dintr-un ciclu mai larg de evolutie.

Treaba e ca nu pare sa-i intrebe nimeni pe recoltati daca vor asta, nu se prezinta alternative (care foarte probabil ca exista) si oamenii sunt mentinuti in ignoranta si cu o durata limitata de viata (ca si corp fizic cel putin). Adica se nasc, cresc, se reproduc si mai traiesc un pic sa aiba grija ca si copiii sa creasca suficient pentru a ajunge la faza de reproductie si astfel sa continue ciclul.

Stiu si ca teoriile astea nu prea sunt inghitite pentru ca sunt cam sumbre dar eu consider logice aproape toate interpretarile date de TVM acelor texte


--- Quote from: abyss on  01 May 2015, 10:54:44 ---Cat despre incasi sa stii ca nu doar sacrificau popii lor subiecti in varful piramidei... Cauta sa te informezi cu privire la incaperile din varful acestor edificii numite ''camere ale transformarii''.
--- End quote ---

Chiar nu stiam de acele camere si nici nu am gasit nimic acum la repezeala. Am inteles ca mai inmormantau si ei regi pe acolo


--- Quote from: abyss on  01 May 2015, 10:54:44 ---La piramide...cred eu e o poveste mai ampla. Personal sunt de parere ca cele trei piramide de pe platoul Giza sunt mult mai vechi insa cu siguranta reconditionate cu mult timp inainte ca celelalte sa apara si sa fie folosite ca monumente funerare. Difera intre cele trei si restul atat modalitatea in care au fost construite cat si materialele folosite.
   Pe de alta parte, deocamdata ipoteza trimiterii sufletului/constientei in anumite locuri prin intermediul piramidei ramane de demonstrat. Adica, cum anume devine piramida un portal sau un transmitator reglabil. Ar putea fi asa ceva, fiindca are destule incaperi rezonante... Sunt materiale sumeriene destule interpretate de Sitchin care sa sprijine aceasta teorie. Adica, energii telurice si cosmice manipulate prin intermediul unor cristale, dispozitive metalice (bobine-condensatori-lentile de convetie- stabilizatoare de vortexuri pentru liniile de camp magnetic). Materialele antice sunt atat sub forma scrisa cat si sub forma imagistica (baso-reliefuri ori statui).
--- End quote ---

 Eu asa cred, ca astfel de constructii asigura un fel de ancora sau cap de pod la nivel energetic/eteric, aici pe Terra, de care se leaga un fel de flux energetic trimis de cineva de undeva din spatiu. Fluxul ala e calibrat intr-un anume fel si atrage corpurile astrale sau energetice ale anumitor oameni pe care le trimite pe traseul ala spre destinatia din spatiu unde se afla celalalt cap de pod.
Ceva in genul acelui Pom al Vietii ori Axis Mundi. Inspre in sus circula sufletele celor care ajung in cer si in jos a celor ce ajung in lumea subpamanteana (iad). Poate aia nu sunt suficient de buni si sunt trimisi la o remodelare undeva inainte de a intra in randul celor buni si care ajung sa fie transformati in "ingeri", "demoni", "zei" sau cum le mai zicea celor din hipercivilizatiile alea.

Sigur, astea sunt tot idei mai fantastice sa nu zic chiar fabulatii, si sunt inspirate si din (sau mai ales din) teoriile lui TVM. Cine stie ce se intampla de fapt in realitate, ori care e realitatea
 

fiulploii:

--- Quote from: abyss on  01 May 2015, 10:54:44 ---1) Ce lipseste din stupa si de ce crezi ca ar lipsi ceva din varful piramidei mari?
2) Care sunt aceia? cateva link-uri ar fi de folos.


--- End quote ---

Nu stiu ce lipseste din stupa , e doar o impresie ..mai mult sau mai putin ''bazata''  :-D Din varful piramidei mari lipseste tocmai varful  :lol: Citeam undeva , sper sa regasesc linkul zilele astea , ca in varf ar fi fost o sfera , a facut cineva un studiu in acest sens.

Aia s-ar parea ca sunt cei noua necunoscuti  :| ce au radacini in cele opt sfere  :-o Mai multe nu stiu nici eu , sorry  :x

Cu alte cuvinte, nimic palpabil la orizont , doar ''fulgerari samanice '' ca o Final fantasy .

Sigur sunt insa pe faptul ca stupa nu este intregul ci doar o parte din , hai sa-i zic ''dispozitiv'' fiindca nici un cult sau scoala a misterelor nu detine decat o parte din ''testament'' ca un fel de impartire pe specializari.

Parerea mea...

abyss:
E foarte posibil sa lipsească ceva din vârful piramidei ... fiindcă la urma urmei Stupa e așezată pe o piramida.

fiulploii:
http://m.disclose.tv/news/researchers_discover_what_was_located_on_top_of_the_great_pyramid_in_egypt/117147

E o posibilitate mai ales ca in urma unor măsurători cică S-a descoperit ca Fețele piramidei ar fi concave . E de studiat practic la scara redusă.

fiulploii:
  http://www.micropowereng.com/products/lightning_protection.html

http://www.researchgate.net/publication/268214059_Lightning_Current_and_Voltage_Distribution_of_Large_Axially_Symmetric_Buddhist_Stupa_in_Sri_Lanka
     

   Cele de mai sus sunt aplicații tehnice ale stupa .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version