Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

The Money Channel si OZN-urile

Creat de alx, 05 Martie 2015, 20:16:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#15
Uite cum imi stimulezi iar carcotelile, colega Arhanghel... Motivate totusi zic eu, in primul rind fiindca SI episodul asta ozenistic al emisiunii (politice-n principiu) de pe themoneychannel porneste de la aceeasi premisa falsa a presupuselor anunturi "oficiale" facute cicatelea de rusi versus 'merigani etc.

A doua la mana, subiectul din titlul emisiunii (RAPIRILE  :-) ET) n-a fost abordat aproape deloc, cu exceptia citorva minute din ultima treime - si-atunci debil, diluat printre dimensiuni farfuridice, :lol: radare, JFK, NORAD, piloti redusi la tacere etc. Un etc. oricum mult prea extins, incluzind opinii amatoristic-superficiale (parerea mea doar si asta, clar) pe tema vaticanezo-ET, :evil: unde iarasi ambii "experti" invitati ar fi avut multe (si deloc marunte) de aflat din discutiile noastre d-aici.

Aceeasi usuratate simplista a limitarii la scrijelirea aparentzelor am remarcat-o de fapt si pe felia conditionarii psy a astronautilor post-aselenizare, :moon: fie si lasind deoparte faptul ca n-avea nici asta vreo tangentza cu tema "ET abductions".
Sau, mai exact, ar fi avut... dar numai in conexiune cu alte ipoteze - pe axa saturno-selenara. :planet: Ori in legatura cu rapirile-mutilarile (presupus) ET - si nu doar alea de vite. In plus, nici o vorbulitza n-am auzit pe tema OZI (aparate de zbor "stranii" retroengineered) - daca tot s-a derapat din zona abductions.
Alte teme mult mai imbirligate nu m-asteptam oricum sa fie limpezite de invitati (cum ar fi un raspuns la mai vechea mea intrebare: "De ce vorbesc limba franceza majoritatea operatorilor "rapirilor" militarizate simulate c-ar fi facute de ET?" - am un raspuns, ce-i drept, dar tot ma amagesc cu venirea vreunei confirmari din anumite directii.)

In fine, ca sa n-o lungesc mai mult (decit deja am facut-o :lol:), eu cel putin incep sa fiu convins in mintea-mi slaba ca toata miscarea asta aparent "pro-Disclosure" impulsionata si pe TV-MSM in ultima vreme... de cine trebuie, isi face perfect treaba taman in scopuri anti-Disclosure, cu aportul (involuntar, evident) al unor cercetatori onesti in principiu, dar care-s prinsi si ei fara sa simta in nadele destinate nu doar "guvizilor". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Citat din: Xanadron din  13 Martie 2015, 12:10:23
...themoneychannel porneste de la aceeasi premisa falsa a presupuselor anunturi "oficiale" facute cicatelea de rusi versus 'merigani etc.
...

Subscriu, e si parerea mea. Rusii blufeaza si singurul lor scop e ca si prin aceasta asa zisa "transparenta" sa mai atraga ceva simpatizanti, servind de fapt niste povesti frumoase ca si "disclosure".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16