Sectiune pentru limba româna > Laborator

OZN din avion. Bucuresti 27 11 2010 20:00

(1/2) > >>

Guest:
Dragi colegi. Facand curatenie prin arhiva de filme personale, am gasit un detaliu pe un film (29 fps, 1920x1088) foarte interesant. Zburam spre Paris - Beauvais impreuna cu fosta mea prietena si mergeam in vizita la sora mea. La scurt timp dupa reaprinderea luminilor din cabina, eu am inceput sa filmez fiind fascinat, era primul meu zbor cu avionul.  Eram inca deasupra Bucurestiului cand filmam, sa fi fost la 4-5000 de metri (?). Filmul de mai jos reprezinta primele 3 secunde din film. De asemenea atasez cadrul (este singurul) in care apare acea lumina care trecea pe sub avion.Versiunea de 3 secunde, taiata:
https://d.transfer.ro/ozn_avion_cut-transfer_ro-22feb-c164c6.avi

Versiunea originala, nemodificata:
https://d.transfer.ro/transfer_ro-22feb-82c0d9a217a07c6.zip

Ce putea sa fie?
 

alx:
Mutat la Laborator.Am rugamintea sa deschizi un topic nou la Evenimente OZN in Romania doar cand e vorba de o observatie OZN,nu cand nu stii tu ce ai filmat...

prodcomb:
Obiectul, lumina nu era la sol, ci la o anumită înălţime (lumină de obstaculare?).
De aceea pare în mişcare relativă faţă de aeronavă (care nu putea fi la acea înălţime deasupra Bucureştiului dacă a decolat de pe Henri Coandă - Otopeni).

Scifficus:
Urca filmuletul pe yutube sau vimeo, ca multi se mai benocleaza si de pe tablete sau telefoane si poate nu au chef sa descarce tot felul de filmulete.

Multumesc anticipat.

Arhanghelul:
[/b]OZN ... PARTICOLar PRAFuitus ...

https://www.youtube.com/watch?v=cF09Mu9CoUA

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version