Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN din avion. Bucuresti 27 11 2010 20:00

Creat de Guest, 22 Februarie 2015, 17:03:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Guest

Dragi colegi. Facand curatenie prin arhiva de filme personale, am gasit un detaliu pe un film (29 fps, 1920x1088) foarte interesant. Zburam spre Paris - Beauvais impreuna cu fosta mea prietena si mergeam in vizita la sora mea. La scurt timp dupa reaprinderea luminilor din cabina, eu am inceput sa filmez fiind fascinat, era primul meu zbor cu avionul.  Eram inca deasupra Bucurestiului cand filmam, sa fi fost la 4-5000 de metri (?). Filmul de mai jos reprezinta primele 3 secunde din film. De asemenea atasez cadrul (este singurul) in care apare acea lumina care trecea pe sub avion.



Versiunea de 3 secunde, taiata:
https://d.transfer.ro/ozn_avion_cut-transfer_ro-22feb-c164c6.avi

Versiunea originala, nemodificata:
https://d.transfer.ro/transfer_ro-22feb-82c0d9a217a07c6.zip

Ce putea sa fie?

alx

Mutat la Laborator.Am rugamintea sa deschizi un topic nou la Evenimente OZN in Romania doar cand e vorba de o observatie OZN,nu cand nu stii tu ce ai filmat...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

prodcomb

Obiectul, lumina nu era la sol, ci la o anumită înălţime (lumină de obstaculare?).
De aceea pare în mişcare relativă faţă de aeronavă (care nu putea fi la acea înălţime deasupra Bucureştiului dacă a decolat de pe Henri Coandă - Otopeni).
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Scifficus

Urca filmuletul pe yutube sau vimeo, ca multi se mai benocleaza si de pe tablete sau telefoane si poate nu au chef sa descarce tot felul de filmulete.

Multumesc anticipat.

Arhanghelul

[/b]OZN ... PARTICOLar PRAFuitus ...

https://www.youtube.com/watch?v=cF09Mu9CoUA

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

StarDust

#5
Ceva asemanator se poate vedea in poza ce o atasez aici. Poza e un crop dintr-un cadru video pe care camera de supraveghere a cerului a surprins acest artefact video, cel mai probabil cauzat de o particula energetica pe senzor.
Surprind destul de des asemenea chestii, care apar intotdeauna intr-un singur cadru pe filmare, desi eu sunt convins ca in realitate acestea dureaza mult mai putin, dar senzorul CCD ramane impresionat suficient de energia particulei incat sa-i imortalizeze traiectoria intr-un singur cadru. Camera era in mod low-light A/N.

P.S.
Am adaudat si cadrul complet ca sa se vada marimea reala a artefactului in cadrul video.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

StarDust

Sursa poate fi soarele dar nu neaparat, aceste particule pot veni si din univers emise in urma unor fenomene fizice violente. Nu sunt afectate de gravitatie si cred ca pot penetra partile mai subtiri ale aparatelor foto, cum ar fi partea din spate protejata doar de o tabla subtire. In cazul meu camera CCD e destul de bine blindata, dar e orientata catre cer, deci particula putea sa intre lejer prin obiectiv.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16