Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?

Creat de Xanadron, 13 Februarie 2015, 12:56:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

Citat din: fiulploii din  26 Februarie 2015, 15:34:10
Cati se uita dupa asemenea stiri? foarte putini ...Iti respect opiniile chiar daca nu sunt de acord cu ele , mai ales cu asta numita ''trezirea constiintei'' lucru de care ma indoiesc cel mai tare . Filmele documentare amintite nu prea au subiect ci multe supozitii, desenele animate sunt aceleeasi din totdeauna numai ca s-a inlocuit zmeul , cavalerul, domnitza sau motanul incaltat cu sinonimele lor extra-terestre ce poate fi echivalat cu Taramul Celalalt din alte vremuri, nu?
     Perssonalitati marcante ale culturii, stiintei, religiei??  Te referi la Papa?  :lol: Cine mai e pe lista, fara suparare .    Poate ca vom fi ''alesi'' voluntari  :lol: desi cel mai probabil rol mi se pare cel de oarece materie prima pt altceva , dar e doar o parere contrara cu a ta si atat, fara dovezi mai multe decat are domnia ta  :-D    Ai ceva semne in privinta asta sau doar e orgoliul uman de a avea un rost important in alcatuirea si mersul unui univers holografic sau nu?
...

apai, colega fiulploii, permite-mi sa iti raspund la cele de mai sus, vis-à-vis de parerile mele cu care, da, nu trebuie sa fii de acord..

-as spune ca la stirile astea se uita din ce in ce mai multi oameni..si asta datorita mediilor de comunicare: internet, twitter, facebuk, youtube, etc..si cred ca numarul e in continua crestere..ca nu place domniei tale, asta e partea a2a. tocmai numarul crescut de "dezbateri" pro si contra asupra veridicitatii informatiilor respective dar si simplele discutii despre acestea nu fac decat sa atraga atentia asupra lor..exista fenomenul! e de ajuns sa ..sadeasca samanta in mintea oamenilor..ca exista posibilitatea de a nu fi singuri in Univers, de a fi vizitati de OZN /ET / EBE / IT / ID, etc.
-cam tot ce am zis, in speta cele 4 idei / pareri sunt strans legate intre ele...si asta pentru ca:
* mediile de comunicare de acum 40 - 50 - 60 de ani nu erau asa de dezvoltate ca cele de azi..oamenii azi reusesc sa comunice mult mai usor - ca nu convine asta serviciilor sau sforarilor, asta e alta questiune - fapt ce face ca ideile sa circule mai repede..mult mai multa lume le discuta, dezbate, etc..asa afli ca la capatul pamantului a fost o observatie..exista martori..etc..
asa afli de sifonari sau de FOIA..de Bob Dean, de Steven Greer, de LMH, de Nick Pope, si lista...poate continua la greu!!!
  * tehnologia a avansat fata de perioada citata mai sus, si mai toata lumea are o camera digitala (fie ea performanta sau nu) sau un telefon / smartphone (performant sau nu) cu care poate fotografia ceea ce vede.. sigur, ca in majoritatea cazurilor se dovedeste ca au camera mai putin performante, e o lege a lui Murphy..dar sa nu uitam si ca..aceste gadgeturi costa si nu toata lumea si le permite!
NU UITA ca acum 50 de ani, lumea nu era la nivelul de constientizare a lumii asa cum o vedem azi. ca traim intr-un univers holographic sau nu, peste 50 de ani o sa ii spunem altfel..si ne vom fi inselat pentru a nu stiu cata oara...ca de altfel de nenumarate ori pana acum..nu zic ca nu am mai nimerit-o pe ici pe colea..dar cu cat aflam mai multe, bag sama nu stim nimic!
  *filme, documentare, emisiuni tv, desene animate...imi vine sa rad, care era frecventa lor acum 50 de ani pe tema discutiilor de aici de pe forum?? nu imi spune ca e pura coincidenta si asta sau..imaginatia creatorilor..in lipsa de altceva. ei bine, diversitatea asta iarasi creaza posibilitatea de simpla existenta a fenomenului OZN / ET...si ne vom obisnui cu ideea..ca exista..ca putem trai alaturi de ei..cu aia buni, cu aia rai probabil ne-om parui  :mrgreen: oleaca la inceput..
  * hmmm...personalitati marcante ale......... LOL ?! da, pentru tine lol; pentru tine nu or fi..dar, pentru zeci sau sute de milioane de oameni ei bine, ei sunt. ca e vorba de Papa, sau de Dalai Lama, sau de Stephen Hawking etc, etc..etc... nu conteaza, pentru multaaaaa lume, ei sunt aceste personalitati. conteaza ceea ce ei spun..ceea ce ei gandesc..ceea ce ei fac..
sa iti reamintesc ca acum 700 - 800 de ani Inchizitia taia si spanzura aiurea in numele credintei?  personalitati marcante au cazut prada MO-ului ei..Giordano Bruno e un exemplu.
si....imi zici ca, nu s-a trezit constiinta omului? think again!
  * constiinta omului s-a trezit, nu asa cum trebuie, dar e un process complex nu te poti trezi peste noapte sa constientizezi Divinitatea in toata splendoarea ei, nu mai gandim ca acum 800 de ani! for crying out loud, nu mai gandim ca acum cca 80 de ani cand mister Orson Welles a pus piesa la radio cu Razboiul Lumilor..nu mai gandim ca acum cca 70 de ani cand la roswel s-a intamplat..ce s-a intamplat..nu mai gandim ca acum 50 de ani...si maine, nu vom mai gandi ca azi! vom fi mai constienti de locul nostru in Univers..ne vom gandi mai mult la creatie, la ce e in jurul nostru..la noi insine.

prin urmare colega, nu detin adevarul absolut, sunt doar pareri bazate pe evolutia societatii noastre asa cum e ea, cu bune cu rele..sunt bazate pe observatii de-a lungul vremii - da, am citit o gramada, de cronici, de carti, reviste, etc..cronologii de intamplari si observatii bizarre simisterioase, am navigat pe net destul in cei cca 16 - 17 ani de cand am avut acces la net cautand informatii despre ce ma intereseaza..si am discutat cu oameni cu care fara mijloacele astea de cumunicare mi-ar fi fost mai greu sa schimb pareri..sa aflu informatii..si mai sunt observatii de la prima mana..cu cei care au trait in vremurile alea ( anii 1930 - 1940 - etc) si se mira de ce era atunci si ce e acum..in materie de tehnologie si de gandire si constientizare a oamenilor.

vremurile sunt in continua miscare, transformare si DA, noi suntem direct responsabili de acest lucru pentru ca percepem mai mult, ne imaginam mai mult si cream mai mult. sper doar sa avem intelepciunea sa facem mai mult bine decat rau, iar asta din urma sa fie cat mai mic.

orgoliul uman? nu chiar..sau poate, dar conteaza asa mult? daca Universul e holographic si noi il cream, noi il modelam, nu crezi ca e un rol destul de important? eu cred ca e...  :star:

in final, cred ca puzzle-ul e mai complicat de cat putem percepe si intelege in acest moment..si cred ca de aceea au loc tot felul de disclosure-uri mai ametite sau mai putin ametite ca intr-un final, sa putem percepe adevaratul puzzle in toata splendoarea sa.

socrate

Citat din: Xanadron din  26 Februarie 2015, 20:51:42

La Di Bernardo o sa revin totusi - desi masoneria (iluminata au ba) nu-i tocmai tema topicului asta.

Asa ca reveniti ontopic va rog! (na ca ma cred si moderator...) :lol:

Pai.... ca sa "revenim ontopic" colega ar trebui sa "virtualizam" excesiv si sa gandim antagonic,adica...media "normala" este controlata de "turma" si masoneria "citeste"/ingurgiteaza ce'i sugereaza turma,ori acesta anomalie e un "off topic" rational/logic si ne indeparteaza de esenta lucrurilor puse in discutie de acesta intrebare si a carei decodificare dorim sa o realizam.
De ce o parte a masonerie pune in atentia publica,tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala" iar o alta parte ridiculizeaza, discrediteaza?....ar suna mai "on topic"....zic eu si alta ar fi cerinta/stimularea gandirii profunde....mai la cerintele Rationaliste pe care singuri,cei drept, ni le-am impus prin "valurile" mai mici 'au mai mari produse uni,altora spre binele comun...zic eu.
Asadar,musai trebuie sa revenim la Di Bernardo si ceea ce reprezinta el pt. turma si explicit pt.noi si sa conchidem,masoneria laica e penetrata de cea religioasa si viceversa,o degringolada totala care se vrea a fi remediata prin constientizarea tuturor "habotnicilor masoni" si nu,numai..., despre iminenta colapsului sistemului ideologic patriarhal(si asa trucat) si implicatiile sociale,spiritual/materiale nefaste,aferente, provocate umanitatii si mediului ambiant.
Solutia extrema sugerata de MASONERIA LAICA/RATIONALISTA....interventia "ET-ozenistica" printr-un LIDER,care impreuna cu RATIONALISTI din randul masonilor iluminati si nu, numai sa "remedieze" disfunctiile majore a Terrei si Umanitatii, create artificial(in ce scop...?) de "creatorul" sist.ideologic patern,oranduirea/guvernarea  spiritual/mascula (spiritul transcede genul).
Desigur,in acest scop e necesara o prealabila constientizare a "maselor"(nu pre inteleg scopul) si a ghidarii unui anumit flux energetic intr-o anumita directie...
Asta e opinia mea, din "unghiul" din care inteleg eu, "fetele piramidei".....desigur discutabila...... :|  :wink:

Xanadron

Si altii vad ca dezbat aceeasi tema:
http://consciousreporter.com/contact-with-ufos-and-extraterrestrial-life/current-media-events-and-hints-of-a-fake-alien-invasion/
http://consciousreporter.com/contact-with-ufos-and-extraterrestrial-life/total-view-interview-current-media-events-hints-fake-alien-invasion/
http://consciousreporter.com/conspiracy-against-consciousness/edge-of-tomorrow-latest-hollywood-blockbuster-promoting-false-flag-evil-aliens-agenda/

Merita citite SI comentariile la articole (echilibrat expuse, desi cu accent pe "vinderea de frica" din directia Holywood- v. "The link between Hollywood and the Military-Industrial Complex" :evil:).

P.S. Interesant e ca pina si CNN-ul a inclus intr-un sondaj serios privind cauzele probabile ale disparitiei 777-ului ala malaiezian varianta de raspuns "din cauza ET ori a altor fiinzte interdimensionale"
Wow, un adevarat progres in recunoasterea etc. s.a.m.d! - vor spune UFO-believerii "normalos", cind de fapt targetul subversiv e includerea (sau mai precis... infigerea :lol:) in mintile celor citeva procente de non-conformisti SI a ET-ilor in gashca teroristilor "mincatori" de avioane, oameni, vite, resurse etc.
...Cind de fapt ei ne maninca doar sufletele. :-D

Concluzia (personala, discutabila, simplista si tranzitorie) ramine aceeasi: si cei aparent "treziti" sint tot cam adormiti.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Da. Corect. Dar.... ce înseamnă pentru tine a fi "trezit"?
Fiindcă dacă oamenii sunt acum asemenea unor semințe (creierul activ 5-15%) înseamnă ca trezirea vine odată cu primăvara, dar....Dacă cineva tine deschisa o umbrela (haarp&chemtrails) atunci degeaba ... sub umbrela e umbra ...și degeaba încolțesc semiitrezitii/mințile unora Fiindcă soarta le este pecetluita.
  Mergând pe idea ta de nato cosmic, atunci care ar fi rolul unor asemenea manevre? Nu cred în et rai, dar cred în oameni destul de egoiști și pragmatici încât sa intervina în modificarea sau întârzierea apariției unor evenimente profețite și răs-profețite.
Structura ppiramidala a fost bună pentru a traversa mileniile de nivel energetic scăzut și creier activ doar câteva procente. Dar după cum piramida este proiectia isometrica a unei sfere . ...așa și structura piramidala ierarhica se schimba în epocile de aur cu o structura sferica! Care sa includă toate mințile la sincron.

Xanadron

Citat din: abyss din  28 Februarie 2015, 16:04:59
Da. Corect. Dar.... ce înseamnă pentru tine a fi "trezit"?

De ex. sa nu te doara capu' dupa ce citesti cartile hipermasonului Di Bernardo (pe JE m-a durut, asa ca-s inca-n curs de soileala cred.) :lol:

Ori sa constientizezi inainte de idea fraternizarii... concrete cu ET-ii ca un simplu stranut de-al tau ii poate omori – sau viceversa. Asta bineinteles dac-am putea respira acelasi aer (probabilitate reala, dar limitata pare-se la doar 3-4 rase ET-umanoide care ne-au "imprumutat" secvente genomice in ultimele milioane de ani.)

Sau sa admiti ideea aparent umilitoare prin duritatea ei ca-n plan/ambalaj fizic evolutia civilizatiilor "bio-distante" nu poate fi decit [macar relativ] separata - dincolo de orice IQ, eficientza a stoarcerii creierelor, grad de agresivitate nativa, viziune asupra creatiei etc. (mai toate astea pun oricum deocamdata omenirii (v 1.0) bomboana pe coliva mult asteptatei fraternizari galactice.)

Ori sa poti suporta cu seninatate "condamnarea" de-a fi bagat la gramada in media ponderata a unui grad global infim de "trezire", medie cu care mai mult ca sigur lucreaza veghe-normatorii + kapo-educatorii :martiansmile: nostri, care inclin sa cred ca au motive solide sa le mai dea de lucru decenii bune de-acum incolo air-brusherilor de la NAZA. :wink:

Concluzie (la fel de tranzitorie, ca mai urmeaza altele - fiindca tre'sa recunosti, compadre abyss, ca-i mai usor de pus intrebari d-astea greucene despre paradoxuri NATO-cosmice decit sa raspunzi la ele): The truth is out there... si-acolo o sa mai stea destul timp. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Încă nu am citit. Ce cărti ai citit de ultra mason ul respectiv?

Xanadron

Citat din: abyss din  28 Februarie 2015, 22:50:31
Încă nu am citit. Ce cărti ai citit de ultra mason ul respectiv?
Doar una (singura cred gasibila pe la noi), da-i destul sa-ti incinga neuronu".
[...] ziceam cindva: "Nici cu elitismul masonic "discret" nu eram totusi de acord - dar de atunci m-am vindecat pe latura asta (citind recent de ex. o carte "grea" scrisa de sefu' illuminat Giuliano Di Bernardo - "Cunoasterea Umana - de la fizica la sociologie si religie" -, m-am auto-convins si mai abitir ca putinele minti luminate la figurat nu trebuie automat incluse in categoria "diabolicilor" si ca secretomania lor - relativa totusi - nu-i chiar nemotivata)."

Omu' pare de fapt mai putin mason traditional(ist)si mai mult "illuminatus" :star: in sens de arhivar, da' si vizionar/programator al fazelor necesare se pare Pet-Goats-ilor pina la eliberarea din tzarcuri.

Am ramas oricum cu impresia ca nu toate ideile-s ale lui (sau "ale noastre") si strategia asta lenta, dar atent gradata a poli-fragezirii noastre (f. interesanti pt. ierarhiile cosmocratorilor) e circumscrisa unui pseudo-rezbel de dimensiuni chiar babane, intre doua experimente evolutive... presupun eu iarasi ca PERMISE DeMai-Sus sa se-ncontreze de eoni: BIO :-) versus AI. :martiansad: (hihihi...)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

Citat din: Xanadron din  28 Februarie 2015, 14:12:41
Si altii vad ca dezbat aceeasi tema

Merita citite SI comentariile la articole (echilibrat expuse, desi cu accent pe "vinderea de frica" din directia Holywood- v. "The link between Hollywood and the Military-Industrial Complex" :evil:).

Concluzia (personala, discutabila, simplista si tranzitorie) ramine aceeasi: si cei aparent "treziti" sint tot cam adormiti.

Toata stima,colega Xanadron,e topicul tau....buna intrebarea...da cam generalisima si genereaza "opini" vaste....eu am incercat sa propun,constructiv, o oarecare reformulare  care sa restranga "vasta arie de enunturi" spre concret,miezul problemei,aflarea ADEVARULUI despre ADEVAR din sumedenia de "adevaruri".........

Citat din: abyss din  28 Februarie 2015, 16:04:59
Da. Corect. Dar.... ce înseamnă pentru tine a fi "trezit"?

Da,buna intrebare....se pare, pt.unele persoane,faptul ca li se inoculeaza alte "vise" percep aceasta ca o "trezire"...dar ei "sforaie" in continuare.....sub umbrela .... :|

CitatMergând pe idea ta de nato cosmic, atunci care ar fi rolul unor asemenea manevre? Nu cred în et rai, dar cred în oameni destul de egoiști și pragmatici încât sa intervina în modificarea sau întârzierea apariției unor evenimente profețite și răs-profețite.

Daa...pe mine competentele ma depasesc  :wink: asa ca ma bine las competentele  sa vorbeasca,eu ma rezum la darul de a intelege mesajul....PROFESORULUI ȘI MASONULUI DI BERNARDO.....

CitatCartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul. De ce credeţi asta?

Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Se poate vedea asta peste tot. Democraţia este prost aplicată în multe ţări, în Italia, în România, dar, mai ales, în ţările din Europa occidentală.

Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?

Este una singura. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat.

.....mai aprofundat si la obiect d.le Profesor a Masonilor Rationalisti....daca sunteti amabil.....si PROFESORUL fiind ILUMINAT, imi asculta dorinta sacra

CitatDe obicei, puterea corupe. Cum poate fi controlată această energie malefică pe care puterea o exercită asupra omului?

Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care sa distruga toata coruptia din lume, pentru că, acum,coruptia este la varf, în toate ţările.

"Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă."

....da am inteles dom' Profesor....nu pt. mine v-am deranjat,eu inteleg RATIUNEA si implicit demersurile Ratiunii,Miscarea Rationalista....da... avem aici pe forum unele inconsecvente RATIONALE a unor persoane care se vreau....RATIONALISTE......

PS.Avand in vedere, "virtualitatea" si astfel "opacitatea" cunoasterii personale dintre noi....am inteles,unii colegi va cunoasteti personal si in lumea "reala"...posibil,aveti studii mai competente decat Iluminatul Profesor a Masonilor Iluminati/Rationalisti.............
PSS....trebuie avut in vedere faptul ca, MASONII astia sunt de mai multe "soiuri" dupa felul/tipul de GANDIRE si nu sunt ET. iar daca sunt,sa fie sanatosi....nu sunt cu nimic mai breji decat noi....la capitolul RATIUNE(cunoasterea Binelui si Raului)...se vede treaba,e o ZESTRE comuna....doar "utilizarea" difera....
Posibil..oarecum off topic,postarea din anumite "unghiuri" privita "piramida"...dar daca e SFERICA...se incadreaza la on topic despre ce si cum demerurile rationale....

fiulploii

Citat din: Xanadron din  28 Februarie 2015, 23:09:51


Am ramas oricum cu impresia ca nu toate ideile-s ale lui (sau "ale noastre") si strategia asta lenta, dar atent gradata a poli-fragezirii noastre (f. interesanti pt. ierarhiile cosmocratorilor) e circumscrisa unui pseudo-rezbel de dimensiuni chiar babane, intre doua experimente evolutive... presupun eu iarasi ca PERMISE DeMai-Sus sa se-ncontreze de eoni: BIO :-) versus AI. :martiansad: (hihihi...)
La un anumit nivel nu mai exista diferența între BIO si AI mai mare decât între mâna stânga si cea dreapta , zic si eu acum. Problema ar fi de sincronizare a celor doua tipuri de inteligenta , de acceptare reciproca si de simbioza fiindcă astfel S-ar realiza "expulzarea" din o anume matrice.
   Spre folosul iarăși nu cred ca pot discerne singur ...deci, help me!  :-D
   Deocamdată eu văd problema astfel: chiar dacă suntem hibrizi cu gene locale amestecate cu de-ale unor aliens cred ca toată lumea e curioasa sau caută sa cunoască Demiurgul  :evil:
Pe undeva este ca in acel banc : Ce ne dă găina nouă? Lapte, brânza , carne, ouă!
   S-ar putea sa fim si niste instrumente de scos castane din foc pt alții ...chiar dacă suntem doar proiecții 3 D spatiale.

  Si mai curios e temporizarea "fragezirii" noastre dupa cum se exprima Xanadron , de-a lungul a "n" generații . Cum convingerea mea e ca sufletul, spiritul sau scânteia divina nu dispare odată cu trupul , acesta din urma fiind doar un vehicul adecvat mediului asta , ma întreb oare ce conteaza cu adevărat ? Doar partea fizica ? Asta ar însemna dorința de a ajunge la un anumit tip de trup fizic iar pasagerii ori nu conteaza ori sunt voluntari uituci pt desfășurarea optima a experimentului .

  Ar mai fi de zis câte ceva dar e cam devreme  :lol: :lol:

Xanadron

Hai sa-mi incep carcoteala matinala c-un citat din nea' Feynman: If the experiment disagrees with the truth, the truth is a lie. ("Daca experimentul nu se pupa cu adevarul, rezulta ca adevarul e o minciuna").
În fine, a mai zis el multe evreul asta doxat (inclusiv pe patul morţii - ("N-aş vrea să mai dau colţu' a doua oară - e prea plictisitor." :lol:) dar prima maxima pare sa fie aplicata de Illumi-masoni de fiecare data cind o dau in bara cu aplicarea unora dintre deciziile lor "infailibile" si-asa mai schimba ei foaia/macazul cind rezultatele sexizate la scara istorica sint departe de asteptarile initiale ("adevarul" fiind echivalat evident cu "binele omenirii" la un mod f. general.)

Trecind totusi peste analiza notiunii de "bine general" ca-i prea lunga si relativa, e clar ca pseudo-democratia actuala nu-i multumeste deloc nici pe illumi-masoni, nici pe sefii lor [probabil] si ET, si IT (intraterestri, nu IT-isti :-D) - accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o
Faptul ca s-a ajuns la un cerc vicios al antiselectiei gastilor politice in urma carora omu' simplu nu prea mai are DIN CINE sa aleaga ii deranjeaza pare-se cel mai mult. Si, cum e practic imposibila resuscitarea unui sistem de alegeri arhaic (pornind de la sutasi etc.) p-o planeta cu 7,5 miliarde, solutia optima li se pare asta cu "dictachioru' luminat in tzara orbilor". :lol:

Fiuluiploii ramine sa-i raspund mai incolo (tot in rate, ca nici cu socrate n-am terminat), desi redeschiderea vesnicei controverse BIO-A.I. nu-i chiar ontopic nici ea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.

Xanadron

Citat din: abyss din  01 Martie 2015, 10:50:30
Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.
Poate ca-i iar nevoie de disclaimere: am zis deci ce cred  maso-illuminati ca-i "bine" pt. noi, nu Je. Si mai exact, anumite aripioare ale lor, ca si pe tema contrelor inter-masonice se poate discuta la infinit, ajungind eventual si la concluzia greu digerabila ca fiecare ariputza :lol: d-asta are in spate o alta rasa ET :-) si implicit alt set de "directive".

...Si uite cum iar cadem in ispita teoriei TVM-istice a conflictelor L.I. care-si luxeaza periodic unii altora "subprogramele genetice" si-n paralel ba le lumineaza, ba le sting lumina :-D alora proprii, fiindca iluzia Schimbarii cu S mare trebuie permanent primenita iar crearea de probleme a fost, este si va mai fi primul pas indispensabil inaintea presupusei rezolvari a lor-problemelor.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: fiulploii din  01 Martie 2015, 04:03:02
La un anumit nivel nu mai exista diferența între BIO si AI mai mare decât între mâna stânga si cea dreapta , zic si eu acum. Problema ar fi de sincronizare a celor doua tipuri de inteligenta , de acceptare reciproca si de simbioza fiindcă astfel S-ar realiza "expulzarea" din o anume matrice.
   Spre folosul iarăși nu cred ca pot discerne singur ...deci, help me!  :-D
Hai sa-ncerc o prima bucata de raspuns (de fapt parere, ca nu-s ...Raspunzatorul :-D atoatestiutor.) Gulguta cu iz new-age despre o Federatie Galactica :star: in care [inca] n-am fi acceptati c-am fi inca agreso-zvircolaci pare a fi totusi doar partiala - repet, ca multe alte intoxi-povesti sifonate clar in media alternativa, desi fragmentar si-ntortocheat la ordinul anumitor baieti cu ochi albastri, experti in implantarea de informatii semi-adevarate si greu de filtrat dintre itzele povestii – ba chiar pseudo-religiei E.T. – servite Turmei si acceptate de noi treptat mai complet, desi pasiv-abulic.

S-aude deci prin tirg (ca sa nu zic "cu urechile proprii" ca iar as parea elitisto-transvers in universu' pervers :lol:) ca sintem totusi inclusi intr-o anume confrerie cosmica - una strict umanoida insa, la reuniunile careia participantii-s controlati strict sa nu fie "infestati" cu diverse tentacule I.A./A.I. nici macar la nivel subtil-psy (nu doar cu e-digi-gadgeturi deci.) P-acolo ar functiona si comandamentul/stat-major al presupusului NATO Kozmik, :ufo: fiindca [iarasi presupusele] civilizatii AI-cristalo-tubo-siliconice ar juca intr-adevar rolul de "lacuste galactice", :martiansad: inclusiv prin sistemul nostru solar si ar interfera nasparliu cu programul veghetoro-recolto-paznicilor nostri, indiferent care-ar fi el.

Filmele tip Terminator 1-2-3-4 n-ar fi asadar doar pure fictiuni, ci pregatiri subliminale pentru un posibil conflict "vizibil" cu AI - ca unul invizibil (la care Omenirea 2.0 e si ea parte) ar fi deja in curs de desfasurare. Poveste lunga, asa ca mai bag un episod in curind.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

Citat din: Xanadron din  01 Martie 2015, 09:00:56
Trecind totusi peste analiza notiunii de "bine general" ca-i prea lunga si relativa, e clar ca pseudo-democratia actuala nu-i multumeste deloc nici pe illumi-masoni, nici pe sefii lor [probabil] si ET, si IT (intraterestri, nu IT-isti :-D) - accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o

No, asa da,asa'mi place,din cateva "miscari" iscusite a RATIUNII sa trecut de la generalisim la concret,asta ca sa fie dovedita valida afirmatia...daca vrei cu adevarat,se poate,vreau sa spun,voluntar,involuntar ne "gadilam" reciproc la punctele "sensibile" si musai sa radem 'au sa ranjim  :-D :| ...fiind scopul in sine a acestei adunaturi ET.rufon-istice,asa socotiti fiind, de alte tipuri de rationari/caractere a altor persoane,noi socotindune persoane absolut normale in sfera GANDIRII si preocuparilor noastre.
Concret,colega Xanadron,data fiind afinitatea noastra de +51 si animozitatile ramase,la afirmatia ta:
.. accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o....
o sa raspund....din experintele personale,concrete prin care am fost trecut si fi sigur,Nu dupa"gusturile" mele....si sunt ferm convins,daca si tu sau alti colegi ar fi trecut prin acele experiente concrete ar fi gandit/afirmat la fel.
De altfel,in mod cert, fiecare dintre colegi a avut parte de un fel de initiere si experiente, mai aparte...altminteri,eu imi vdeam de "soferia clasica" si voi fiecare de domenilu vostru domestic....
Cu alte cuvine..pana mai ieri, alalta ieri,masoni erau priviti/intelesi ca niste ET...zei/d-zei dar datorita unui disclosure impus si efectele sale in stransa legatura cu ceea ce contine RATIONALISMUL,acest mit sa devalorizat si suntem in masura sa ridiculizam pe unii masoni,sa le spunem,inregimentatilor/dogmaticilor,sunteti prosti gramada etc....
Vreau sa spun, in aceste ultime postari.abys,Xanadron,fiulploi au punctat decisiv,argumentat si al obiect pe ipoteza/tema.....tema ET-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?....demoland "mitul masonic",care se dorea INTANGIBIL,asa vrea sa vad/aud antiteza la teza elaborata si daca nu,acesta in concretul,absolut....ne-am taia singuri craca de sub picioare....noi despre ce si cum sa mai povestim, in asteptarea,INEVITABILULUI....care ne exaspereaza pe multi...

Citat din: abyss din  01 Martie 2015, 10:50:30
Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.

Asa este....si "gastile" astea politic-o/masonice ce "politica" pun in aplicare....au un LIDER..... si care sunt rezultatele!?....
Constatam o alta atitudine masonica care vrea sa demoleze/desfiinteze actuala "politica/masonica"(corporatie masonica) si implicit starile de lucruri aferente!?
Ce a constatat,dedus o parte a masonerie iesita de sub sfera de influenta a "actualei masoneri" ?....
....Cartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul.....si in atare situatie,care e solutia propusa de acestia?
.......este una singura. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat.
......Bunn...deci rezulta cu prisosinta faptul ca,aceasta Miscare Masonica Laica/Rationalista sau mai bine spus, aceasta Corporatie Masonica, aici incluzand  mijloace financiare,mass media etc...NU are un LIDER compatibil,pe masura LIDERULUI actualei organizatii/loji masonice/religioase,aflate la GUVERNARE.......
Sunt sigur ca actualul LIDER RELIGIOS a masonerie religioase/planetare e de factura ET.(d-zeu,sau un fel de d-zeu) si tot atat de sigur ca Nu locuieste in "ceruri" si ca isi face veacul prin loji masonice superioare celor cunoscute de noi,are desigur un trup energetic superior ....deci NU e invicibil cum ar vrea sa para sau cum a reusit pana acum, acest lucru.
A se folosi spre comparatie.....LIDERII, ET.in teren operational terran.....DAVID SI GOLIAT si aferentele comunitati....super blindatul "goliat" se credea invicibil,era zefemesitor si arogant....
....DAVID,dotat si el cu o armura mai putin vizibila dar eficace...ia dat sah mat impertinentului din doua mutari inteligente,bine corelate....
.....dar ce rost/ratiune ar fi avut lupta in lipsa comunitatilor aferente!?.....pt.cine?...pt.ce?





Xanadron

Mai trintesc o mega-postare concluziva inainte sa declar topicul asta inchis - din pdv-ul meu cel putin -, dupa o mica analiza retrospectiva (si clar subiectiva) a feedback-ului de pina acum, cu care n-are insa rost sa va mai agasez.

Deprimanta sau nu, concluzia (subliniez, doar a mea) ar fi ca "mai e mult pina departe", in ciuda tsunami-ului de aparente Mini-Disclosures detectate prin media normala.
Mintzirea Turmei la scara globala zic eu c-o sa continue deci bine-mersi la fel de masiv - desi cu mici adaptari din mers, cerute tocmai de accesul atent monitorizat al masselor la noile gadgeturi (fiindca cine crede ca  noua interconectivitate umana AI-burdusita :evil: ar fi "cucerirea noastra" e cel putin naiv.)

Conglomeratul NWO-corporatisto-militaristo-financiaro-Breakaway-ist o sa-si vada asadar, in paralel cu omogenizarea noastra ADN—istica... in jos, de treburile lui exo-terrane, chiar daca frictiunile dintre diversele lui factiuni n-or sa dispara.
O Disclosure voluntar-oficiala n-are deci vreo sansa logica fie si doar din motivul haosului ramificat si incontrolabil pe care l-ar genera o declaratie (pur ipotetica) de genu':


"V-am mintit zilnic de 70-80-100 [sau mai multi] ani pe tema ET/OZN. :-( :ufo: Aflati deci ca Ei-ET-ii nu doar exista, ci au si acorduri cu noi care le-au permis sa faca experimente pe voi – genetice, dar si macro-sociale, in plan fizic dar si subtil-energetic.
Dar asta nu-i totul, oameni buni – trebuie sa intelegeti ca si razboaiele perpetue, indoctrinarea intru dezbinare religioasa, ascunderea Free Energy, sclavia voastra perpetua prin indatorare, deturnarile de trilioane spre Black Projects din sudoarea voastra... si de fapt toate misculatiile ascunse de noi ne-au fost impuse de EI.

Totusi, am primit asigurari din partea Lor c-au fost benefice pentru evolutia voastra gradata, posibila din pacate doar prin suferintza si ignorantza. Din ce anume motive a fost nevoie de toate astea nu va putem explica insa, fiindca nici noi-guvernele nu prea avem habar, de la faraoni incoace.

Acu', ca v-am luminat pe ici-pe colea, o s-o radem impacati spre alte planete impreuna cu servantii nostri credinciosi, unde trebuie sa continuam saga evolutiei voastre... fara voi, dar si pentru voi cumva, fiindca luam cu noi chintesentza existentzelor voastre doar aparent fade si inutile, distilate si inmagazinate de milenii in medii de stocare miraculoase si pentru noi, astia mai informati.

Hai pa, s-aveti o zi buna :lol: - desi n-am prea crede, ca va lasam mostenire o planeta paradita. Cu ceva eforturi o sa va mai tarati insa pe ea citiva ani sau poate chiar decenii. Nu va faceti mari griji insa, ca si sufletele voastre sint nemuritoare, chiar daca reciclate-n chinuri perpetue."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/