Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?

Creat de Xanadron, 13 Februarie 2015, 12:56:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Ca sa derapez si eu la fel de offtopic, ziceam cindva: "Nici cu elitismul masonic "discret" nu eram totusi de acord - dar de atunci m-am vindecat pe latura asta (citind recent de ex. o carte "grea" scrisa de sefu' illuminat Giuliano Di Bernardo - "Cunoasterea Umana - de la fizica la sociologie si religie" -, m-am auto-convins si mai abitir ca putinele minti luminate la figurat nu trebuie automat incluse in categoria "diabolicilor" si ca secretomania lor - relativa totusi - nu-i chiar nemotivata)."

Nea' Di Bernardo nu-i deci vreun Tata-Omidoi prezicind chestii abracadabrante, ci pur si simplu reflecta-n cartea lui realitati prezente si chiar banale - desi nu-s recunoscute oficial (mai precis, ca traim demult intr-o demonocratie oligarhica :evil: - si nu doar rusii cu Putin al  lor...)

Dar ca sa-l fac fericit pe colegu' anti-patriarhalist socrate, mai bag stirea asta: http://www.shieldspirit.com/2015/02/after-being-dead-for-almost-hour-priest.html
("Dupa ce-a fost in moarte clinica 48 de minute, un preot catolic sustine acum ca Dumnezeu e femeie") :-o :-D

...Dupa mine doar o alta tampenie senzatonalista, secsu' Divinitatii Creatoare :star: fiind evident o... caracteristica irelevanta fiindca din pdv logic sublima, dar inexistenta. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

CitatRufon(postarile) a redevenit interesant si ca atare dupa cum spusesem mai "deunazi"...am revenit la "cetirea" opiniilor interesante....si daca tot am revenit am zis, e decent o intrebare...decenta,vreau sa spun,daca in contextul celor spuse de tine Ganditorule, referitor la "baietii" astia ar avea vre'o legatura cu Iluminatul Tiran a maestrului Giuliano...si FLOZOFIA Profesorului/Mason, implicita, despre ce si cum se asteapta de la acest PERSONAJ MASONIC ?

Nu cunosc foarte bine pilda si asteptarile de la "iluminatul tiran" dar ca sa raspund tot in sharade la aceasta implicare cu insistenta in discutie  a unui punct de vedere ce reprezinta doar o latura a adevarului as aminti ca piramida are 4 sau mai multe fetze - dar un singur varf, un singur punct catre care toate perspectivele converg. Si cu cat ajungi mai sus pe fetele piramidei cu atat ti se deschide (ochiului ...) un orizont mai larg, iar perspectivele vazute de pe fetele piramidei nu mai sunt atat de antagonice - insa cea mai completa perspectiva asupra realitatii o ai doar din varf...

socrate

Citatas aminti ca piramida are 4 sau mai multe fetze - dar un singur varf, un singur punct catre care toate perspectivele converg. Si cu cat ajungi mai sus pe fetele piramidei cu atat ti se deschide (ochiului ...) un orizont mai larg, iar perspectivele vazute de pe fetele piramidei nu mai sunt atat de antagonice - insa cea mai completa perspectiva asupra realitatii o ai doar din varf...

Deci,in aceasta ordine de idei propusa de Ganditorul... trebuie acceptata si "varietatea de idei" legata de topic in functie de orizontul fiecaruia...si asta  depinzand de "orizontul/scara spirituala" folosita si cate trepte spirituale a urcat fiecare.
Trebuie acceptat si faptul ca, umanitatea din varii motive foloseste ma multe tipuri de "scari/orizonturi/ spirituale"......si fiecare  persoana/comunitate  are posibilitatea sa "creada" ca "scara lui/lor de valori spirituale" e cea buna.....
Desigur,intrebarea formulata de colegul Xanadron este cam la oridea zilei in cercurile de persoane interesate la care are acces si turma numai ca nu e prea interesata, dat find orizontul lor limitat.

Citat
Dar ca sa-l fac fericit pe colegu' anti-patriarhalist socrate, mai bag stirea asta: http://www.shieldspirit.com/2015/02/after-being-dead-for-almost-hour-priest.html
("Dupa ce-a fost in moarte clinica 48 de minute, un preot catolic sustine acum ca Dumnezeu e femeie") :-o :-D

Colega,Xanadron...posibil sa nu fi reesit destul de explicit in opinile mele anterioare vis-a-vis de formularea anti-patriarhalist,in ce sens sunt ANTI - SISTEM PATRIARHAL......de acea se cuvine sa mentionez ca, sunt IMPOTRIVA/ANTI ideologie/metalitati mascule si nu impotriva gen. masculin in general....de ce?...nu mai are rost,socotesc ca "orizontul" fiecaruia e destul de "sus" ca sa priceapa ce e aia oranduire patriarhala/drept pozitivist si implicatiile,rezultatele/efectele acestei "ere paterne" asupra Umanitatii.....
In acest context e interesant a discuta daca din OZN-uri vor descinde Amazoane 'au baieti destepti in Numele si prin Puterea Amazoanelor,care au inteles prevederile DREPTULUI NATURAL/MATERN si a dreptului pozitivist/patern si ......de aici, mi-a placut formularea colegului Ganditorul...intre baieti si baieti......sigur "preotul catolic" nu are dubii in aceasta privinta...el se mira cum de atata "turma" e fara orizont realist....si nu doar el,ci si cei care cunosc putina ISTORIE.....si alti care au vizitat pe viu Ultima Comunitate Materna,triburile Mosuo...

In alta ordine de idei, Masonu Giuliano si MESAJUL SAU nu poate fi luat in deradere deca de neavizati sau rau intentionati,sigur,acesta nu a exprimat doar opinia sa personala.....zic eu,a unei parti/categorii masonice in functie de clasa/orizontul/scara spirituala si conceptuala.....cate  ceva din spusele Masonului Giuliano....si o posibila legatura rationbal/logica cu tema propusa... De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?...in idea ca, e imposibil Umanitatii de a sarii/iesi din ograda "matrixul patriarhal" fara o interventie ET-ozenistica, vorba colegului Xanadron....zic eu......   

Cartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul. De ce credeţi asta?

Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Se poate vedea asta peste tot. Democraţia este prost aplicată în multe ţări, în Italia, în România, dar, mai ales, în ţările din Europa occidentală.

Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?

Este una singură. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat. Nu vorbim aici despre dictatorii pe care i-am avut în trecut. Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze cu înţelepciune. Avem nevoie de ceva mai puternic decât ce a fost până acum, de un om care să conducă nu numai prin raţiune, aşa cum s-a făcut în trecut, ci şi prin înţelepciune.

Ce personalitate mondială are toate datele să devină, aşa cum spuneţi, viitorul tiran iluminat?

Niciuna din prezent. Acum suntem în plină democraţie, care a degenerat în anarhie. Iar anarhia va determina condiţiile pentru sosirea tiranului iluminat. Este un proces care se va finaliza în viitor.

Şi cum va fi ales acest tiran iluminat?

Cu înţelepciune, de o comunitate de oameni. Ei pot fi din Ordinul Illuminati sau din alte cercuri ezoterice. Expresia aceasta, de tiran iluminat, este lansată de comunitatea Illuminati, care a existat în trecut, există în prezent şi va exista şi în viitor. Şi ei vor propune cine va fi acest tiran iluminat.

De obicei, puterea corupe. Cum poate fi controlată această energie malefică pe care puterea o exercită asupra omului?

Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările.

"Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă."

"Umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze."


Xanadron

Hai ca m-ai convins, colega socrate - dupa ce ti-am citit postarea i-am si scris in fine un mail lu' Di Bernardo, cu mesajul pe care-l astepta de-atita vreme: ACCEPT :-D
(L-am mai prevenit si c-au rupto-n fericire toti Iluminatii lui cu bateriile pe duca, :star: plus altele, da' schema mea de conducere a unei Lumi si mai Iluminate - pina la bronzare - e inca secret asa ca nu v-o spun; o s-o simtiti oricum pe pielea voastra. :lol:)

Redevenind (cu greu) serios, inchipuie-ti ca ti-am inteles oarecum ideea (zic "oarecum" fiind offtopic) si sa n-ai vreo indoiala c-as mai avea dubii privind dezechilibrul global actual Yin/Yang dupa atita racire a gurii pe teme gnostico-sophianice + portaluri exclusiv feminine de transfer "supraluminic" de CS-uri de colo-dincolo prin Uni- si poate Multiversuri etc. etc.

Pe de alta parte, tu fiind calator cam rar cu trenu' RUFOn, n-ai avut cum sa observi nici ca nu-s vreun fan al aburelilor New-Agerilor care pariaza de multe decenii (si fara vreun argument masurabil) pe o "trezire vibrationala" abrupta si in corpore a omenirii asteia ramasa din pacate in majoritatea ei la stadiul de viermuiala materialist-comoda, pasiva si abulica dincolo de orice fixuri patriarhaliste.

Asa c-as fi tentat sa subscriu la presupunerile (sau planurile? :wink:) azvirlite cu schepsis de GDB, daca n-ar fi si-un mare DACA la mijloc de codru des. Pe care zic io ca nu-l vedem din cauza copacilor, da' n-am acu' timp sa-l strabat.
Revin insa in alt episod - dac-oi mai apuca. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

@ Socrate, la inceputul textului ai facut o observatie care mi se pare corecta - fiecare dintre noi vede o anumita parte a adevarului, a realitatii - in functie de latura obiectiva sau subiectiva a piramidei pe care evoluam. Nici unul din noi nu poate vedea imaginea de ansamblu, nu suntem atat de sus. Asta am vrut sa spun, ca putem discuta realitatea pe diferite nivele, acceptand ca nici unul din noi nu are o imagine de ansamblu, respectand pana la un anumit punct optica celuilalt...

Acum ni se pare caomenirea a ajuns la un apogeu, ca trebuie sa reinceapa ceva dupa ce aceasta forma de dezvoltare umana va disparea.
Nu e o idee originala, nici macar noua - se discuta de asta pe la sfarsitul anilor40 dar sii intre anii 50-60 - tot cu astfel de conotatii apocaliptice acceptate ca pe o "mana cereasca" in dezvoltarea omenirii (si am sa revin la subiect cu texte din acea vreme)
Ciudat insa este ca sub aceasta masca a binelui trecerii la omenirea 2.0 se afla o dorinta a unora spre nemurire - azi sunt mai estompate aceste dorinte, atunci erau mai vizibile in gandirea elitelor. Cam pe aici ne aflam cu discutia...

abyss

  Cine așteaptă tiranul iluminat e ca și cum ar dori o mașină pe o roată, un scaun cu un picior sau ...tot așa.      O lume minunata și iluminată ar fi mai de dorit, zic eu. Starea de comuniune ar fi mult mai d3 dorit, dar printr-un act real, explicabil și aplicabil ...nu doar vorbe ci un act științific și metafizic. O conexiune de fluxuri cu reale șanse de potențare a capacităților mentale de înțelegere și realizare a interferentelor umane pe termen lung în lumea liniară cât și pe termen nedefinit în lumea non-liniara,atemporala adică a frecventelor înalte.
  Tema ET e prezenta la modul de SF, adică ficțiune sau ca un fel de perdea a unor operațiuni militare secrete , cel puțin așa ni se servește realitatea.
  Nemurirea cred că a fost atinsa deja prin prelungirea vieții corpului uman ori prin transfer direct în alt corp inginerit după scop... la iluminațiI mititei însă li se servește în continuare textul cu reancarnarea și scopul nobil al templului spiritual ....un fel de catedrala a neamului....însă BANII...s3 duc pe dumnezeu/departamentul/divizia știe unde....

E buna tema ET fiindcă împinge un orizont al dezvăluirilor până la Sf. Așteaptă. Cu cât mai prezenta cu atat mai eficient pentru morisca de făcut bani și luxat minți.
  Prin urmare trăim un blocaj. Invenții la saltea, vieți irosite, hoți și paraziți peste tot....ce bine e pe lumea ăsta.  De fapt ce se construiește? Ceva durabil? Ce? Azi mi-a picat curentul electric și. ... am stat ca un ciudat ore în șir. Cândva o sa pice tot așa dar nu va mai veni. Ne curățăm toți în câțiva ani  . ..fără războaie sau atacuri ET. Suntem intr-un lagăr de munca. Și ce producem?

Ganditorul

Acum 40 de ani Mircea Eliade scria despre aceast sindrom al "sfarsitului si inceputului omenirii " si dorinta unora de a trece la omenirea 2.0 prin distrugerea omenirii 1.0 :

,,Confirmă informaţiile doctorului Monroe: distru¬gerea sistematică a documentelor din anii 1938-39. Singu¬rele indicaţii în legătură cu procesul de refacere fiziologică şi de anamneză. Singurele probe ştiinţifice ale regenerării şi întineririi printr-o masivă descărcare electrică. Asta înseam¬nă că originea fenomenului de mutaţie nu mai interesează. De ce...
....
Documentele Stănciulescu-Bernard nu con¬ţineau informaţii în legătură cu aceste experienţe, dar, în¬tr-o anumită măsură, le asigurau credibilitatea. Nu pot trage decât o singură concluzie: mărturisirile mele nu se adresează unui eventual cititor dintr-un viitor apropiat, să spunem din anul 2000. Dar atunci, cui?
Un răspuns provizoriu ar putea fi acesta: în urma răz¬boaielor nucleare care vor avea loc, multe civilizaţii, începând cu cea occidentală, vor fi distruse. Fără îndoială, ca¬tastrofele vor dezlănţui un val de pesimism necunoscut până atunci în istoria omenirii, o descurajare generală. Chiar dacă nu toţi supravieţuitorii vor ceda ispitei de a se sinucide, foar¬te puţini vor mai avea destulă vitalitate ca să poată spera în om şi în posibilitatea unei umanităţi superioare speciei homo sapiens. Descoperite şi descifrate atunci, mărturisirile acestea ar putea contrabalansa deznădejdea şi voinţa uni¬versală de extincţie. Prin simplul fapt că exemplifică posi¬bilităţile mentale ale unei umanităţi care va lua naştere în¬tr-un viitor îndepărtat, asemenea documente demonstrează, pentru că o anticipează, realitatea omului postistoric.

- Atunci, la fel ca si acum, obsesia apocaliptica "prezisa de semne" era vie in dezbaterea elitelor :

...Dar semnificaţia descoperirilor este clară: manuscrisele de la Qumran revelează doctrinele esenienilor, comunitate se¬cretă despre care nu se ştie aproape nimic precis. De aseme¬nea, manuscrisele gnostice descoperite de curând în Egipt, şi încă nestudiate, vor revela anumite doctrine esoterice, ig¬norate timp de aproape optsprezece secole. Curând vor urma alte asemenea descoperiri dând la iveală alte tradiţii răma¬se secrete până în zilele noastre. Sindromul la care făceam alu-zia aceasta este: revelarea în serie a doctrinelor secrete. Ceea ce înseamnă apropierea Apocalipsului. Ciclul se încheie. Asta se ştia mai demult, dar după Hiroshima ştim felul în care se va încheia...


- Si totusi se pare ca o data/generatie suntem supusi acelorasi probleme ale dorintei unora de a deveni nemuritori, dorintei unora de a creea experimente care sa prelungeasca viata lor prin ...distrugerea celorlalti :

Dacă oamenii, mai precis, anumiţi oameni, ar fi siguri că elec¬trocutarea poate rezolva problema regenerării şi a reînti¬neririi, ne putem aştepta la orice... Cred că e preferabil să-i lăsăm pe biochimişti şi pe gerontologi să-şi continue cer-cetările, într-o zi, mai mult sau mai puţin apropiată, vor ajunge la acelaşi rezultat...

Tinerete fara tinerete - Mircea Eliade

Dar deja deviem de la subiect pe urmele "Tiranului Iluminat"

fiulploii

Citat din: abyss din  24 Februarie 2015, 00:04:47
  .... Suntem intr-un lagăr de munca. Și ce producem?

Ganduri care construiesc realitati, zic unii. Iar restul este refolosit si reciclat functie de necesitatile comerciale ale altora de mai sus , asa cum posibil sa fie aproape de adevar TVM si altii.
Asta fiind nivelul unu-doi. De restul nu am cunostiinta ...inca  :lol:

On-topic , constat la fel ca altii existenta a doua curente majore in acest domeniu: primul considera subiectul ca fiind o manipulare pur terestra iar al doilea curent de opinie zice ca ar fi pe bune Contact-ul . Personal cred ca este o impletire a celor doua in sensul ca oficialii nostri pamanteni sunt obligati sa faca o dezvaluire - intre anumite limite probabil , nu cred ca vom sti vreodata asta - insa ei fac dezvaluirea astfel incat sa obtina cat mai multe avantaje de natura nu neaparat economica in totalitatea lor.

  Daca e asa, intrebarea ar fi : ce este asa de puternic si de urgent ca sa ii oblige pe oficialii pamanteni la o dezvaluire dupa atatia ani de persiflare a subiectului?

Rayden

Citat din: fiulploii din  24 Februarie 2015, 14:15:12
...  Daca e asa, intrebarea ar fi : ce este asa de puternic si de urgent ca sa ii oblige pe oficialii pamanteni la o dezvaluire dupa atatia ani de persiflare a subiectului?

pai as veni cu cateva raspunsuri la aceasta intrebare a domniei tale, fiulploii :

-cresterea prezentei in sistemul solar dar mai ales in jurul pamantului si in atmosfera acestuia a inteligentelor extraterestre, prezenta ce nu poate fi mascata sau ferita de ochii (prin telescoape sau nu) a mass-mediei, si deci a populatiei...
-trezirea constiintei oamenilor - acceptarea cu usurinta a ideii de existenta in univers a vietii extraterestre - mai ales cu multimea si diversitatea de filme, documentare, desene animate pentru copii (dar si pentru adulti), articole, etc. cu care suntem bombardati la TV si in presa, completata cu "parerile personalitatilor marcante" ale culturii, stiintei, religiei, si cu sifonarile celor care au lucrat in diverse agentii sau servicii din 3 - 4 litere..etc..
-posibilitatea unor razboaie interstelare..intergalactice ..interdimensionale..care se apropie de noi, de terra, purtate de diverse rase / civilizatii extraterestre si care ne pot angrena si pe noi..si prin urmare, poate va fi nevoie de voluntari intr-un razboi partial sau integral extraterestru..sau de aparare a Terrei..cu un mic ajutor de la baietii ET buni..
-sau poate - si asta ca sa inchei postul intro nota mai pozitiv-optimista - civilizatiile extraterestre benefice si avansate care se afla in contact de cateva decenii bune cu guvernele marilor puteri, spun ca e timpul ca restul civilizatiei umane sa stie ca Universul e plin de viata si ca avem dreptul sa il cunoastem, sa il exploram, etc...etc...

abyss

Prea multa propaganda pe tema extratereștrilor răi. Mult prea multă. Dar explorarea cosmosului poate fi la dispoziția oricui. Cu o condiție. ...fără de trup ddeocamdată . Nu mai intru în detalii. Așazisele protocoale CE--5 ale lui S. Greer sunt cel mai important aspect legat de contactul dintre specii diferite și care trăiesc în momente de timp diferite. Vocile care îl denigrează tocmai asta musamalizeaza.  Dar greer nu a fost primul.

fiulploii

Citat din: abyss din  25 Februarie 2015, 00:33:27
...Dar explorarea cosmosului poate fi la dispoziția oricui. Cu o condiție. ...fără de trup ddeocamdată ...
Farmecul calatoriei este cu vehiculul trupului , cel putin deocamdata, pana se va pune bazele unei fizici ..eterice ?!?!

  Si explicatia pentru propaganda ''railor'' poate sa aiba o logica, nu? in buna traditie politica sau de exo-politica de a rasturna scara valorilor ...sau poate ca nu e asa, cine sa mai stie?

  Se cam inmultesc cazurile de ''fosti'' sau de actuali care ''sifoneaza'' chestii cu ET si nu ii mai discrediteaza nimeni si nici nu ii mai sinucide cineva. Oricum, tot ciudat este ...inca.
  parerea mea..

abyss

  Ca sa iti mărturisesc un răspuns mai cuprinzător. ... întrebările erau:
1. De ce de la Atlantida încoace s-a instaurat un fel de carantină pe pământ și sunt controlate aparițiile anumitor tehnologii?
2. De ce călătoriile fără trup sunt mai importante decât poate orice altceva?
3. De ce e atât de important ca o ființă umană sa fie în echilibru?
Neața!  :-)

fiulploii

Citat din: Rayden din  24 Februarie 2015, 17:34:09
pai as veni cu cateva raspunsuri la aceasta intrebare a domniei tale, fiulploii :

-cresterea prezentei in sistemul solar dar mai ales in jurul pamantului si in atmosfera acestuia a inteligentelor extraterestre, prezenta ce nu poate fi mascata sau ferita de ochii (prin telescoape sau nu) a mass-mediei, si deci a populatiei...

Cati se uita dupa asemenea stiri? foarte putini ...
Citat
-trezirea constiintei oamenilor - acceptarea cu usurinta a ideii de existenta in univers a vietii extraterestre - mai ales cu multimea si diversitatea de filme, documentare, desene animate pentru copii (dar si pentru adulti), articole, etc. cu care suntem bombardati la TV si in presa, completata cu "parerile personalitatilor marcante" ale culturii, stiintei, religiei, si cu sifonarile celor care au lucrat in diverse agentii sau servicii din 3 - 4 litere..etc..
Iti respect opiniile chiar daca nu sunt de acord cu ele , mai ales cu asta numita ''trezirea constiintei'' lucru de care ma indoiesc cel mai tare . Filmele documentare amintite nu prea au subiect ci multe supozitii, desenele animate sunt aceleeasi din totdeauna numai ca s-a inlocuit zmeul , cavalerul, domnitza sau motanul incaltat cu sinonimele lor extra-terestre ce poate fi echivalat cu Taramul Celalalt din alte vremuri, nu?
     Perssonalitati marcante ale culturii, stiintei, religiei??  Te referi la Papa?  :lol: Cine mai e pe lista, fara suparare .
Citat
-posibilitatea unor razboaie interstelare..intergalactice ..interdimensionale..care se apropie de noi, de terra, purtate de diverse rase / civilizatii extraterestre si care ne pot angrena si pe noi..si prin urmare, poate va fi nevoie de voluntari intr-un razboi partial sau integral extraterestru..sau de aparare a Terrei..cu un mic ajutor de la baietii ET buni..
Poate ca vom fi ''alesi'' voluntari  :lol: desi cel mai probabil rol mi se pare cel de oarece materie prima pt altceva , dar e doar o parere contrara cu a ta si atat, fara dovezi mai multe decat are domnia ta  :-D
Citat
-sau poate - si asta ca sa inchei postul intro nota mai pozitiv-optimista - civilizatiile extraterestre benefice si avansate care se afla in contact de cateva decenii bune cu guvernele marilor puteri, spun ca e timpul ca restul civilizatiei umane sa stie ca Universul e plin de viata si ca avem dreptul sa il cunoastem, sa il exploram, etc...etc...
Ai ceva semne in privinta asta sau doar e orgoliul uman de a avea un rost important in alcatuirea si mersul unui univers holografic sau nu?

Citat din: abyss din  26 Februarie 2015, 08:50:13
  Ca sa iti mărturisesc un răspuns mai cuprinzător. ... întrebările erau:
1. De ce de la Atlantida încoace s-a instaurat un fel de carantină pe pământ și sunt controlate aparițiile anumitor tehnologii?
2. De ce călătoriile fără trup sunt mai importante decât poate orice altceva?
3. De ce e atât de important ca o ființă umană sa fie în echilibru?
Neața!  :-)

   1. cred ca aia din Atlantida au fost ultimii exponenti ai altei rase , alte omeniri, posibil un experiment ce coexista cu altele mai nereusite .
      Desi , e posibil dar nu am dovezi pt asta  :lol: sa se fi produs schimbarea liniei temporale asa cum am sustinut si prin alte topicuri.
   2. Poate pentru ca poti ''inchiria'' o alta ''masina-container-trup'' la destinatie...Deocamdata, problema se pune cu conservarea masinii inchiriate sau proprietate personala atunci cand esti plecat in alta ..parte. Iar asta este un alt aspect care traverseaza Istoria ca un fir rosu: pastrarea trupului acesta de aici pentru o revenire in ..vacanta (?) sau ''biznis'' (?) fapt care da o valoare de adevar a punctului doi exprimat de tine.
       Ca un corolar sau ca o legenda firava , cica ar exista si posibilitatea plecarii in excursie cu masina personala numai ca nu stim daca asta de aici de pe Terra e masina personala  :lol:

    3. Banuiesc ca te referi la echilibrul dinamic . Poate pentru ca nu poti calatori stresat si ''firoscos''  :lol: :lol:

Zic si eu ca sa pun creierii pe moatze celor ce iau notite cu sarg...azi sau ieri ori maine.

socrate

Citat din: Xanadron din  23 Februarie 2015, 20:56:29
Hai ca m-ai convins, colega socrate - dupa ce ti-am citit postarea i-am si scris in fine un mail lu' Di Bernardo, cu mesajul pe care-l astepta de-atita vreme: ACCEPT :-D
(L-am mai prevenit si c-au rupto-n fericire toti Iluminatii lui cu bateriile pe duca, :star: plus altele, da' schema mea de conducere a unei Lumi si mai Iluminate - pina la bronzare - e inca secret asa ca nu v-o spun; o s-o simtiti oricum pe pielea voastra. :lol:)

Redevenind (cu greu) serios, inchipuie-ti ca ti-am inteles oarecum ideea (zic "oarecum" fiind offtopic) si sa n-ai vreo indoiala c-as mai avea dubii privind dezechilibrul global actual Yin/Yang dupa atita racire a gurii pe teme gnostico-sophianice + portaluri exclusiv feminine de transfer "supraluminic" de CS-uri de colo-dincolo prin Uni- si poate Multiversuri etc. etc
Pe de alta parte, tu fiind calator cam rar cu trenu' RUFOn, n-ai avut cum sa observi nici ca nu-s vreun fan al aburelilor New-Agerilor care pariaza de multe decenii (si fara vreun argument masurabil) pe o "trezire vibrationala" abrupta si in corpore a omenirii asteia ramasa din pacate in majoritatea ei la stadiul de viermuiala materialist-comoda, pasiva si abulica dincolo de orice fixuri patriarhaliste.

Asa c-as fi tentat sa subscriu la presupunerile (sau planurile? :wink:) azvirlite cu schepsis de GDB, daca n-ar fi si-un mare DACA la mijloc de codru des. Pe care zic io ca nu-l vedem din cauza copacilor, da' n-am acu' timp sa-l strabat.
Revin insa in alt episod - dac-oi mai apuca. :lol:

Preocupat cu "lumea reala", nu am mai avut timp.... o vreme,pt. lumea virtuala,a ipotezelor SF. a caror maestru esti, colega Xanadron,acum ca am ceva vreme de SF-euri as vrea sa'ti aduc la cunostiinta  faptul ca, te inteleg in proportie de 90%,vreau sa spun...dorinta ta de a raspunde la intrebarea ta doar prin enunturi SF din lumea virtuala fara vre'o legatura cu starea reala a starilor de lucruri.
Am constatat,sunt multi indivizi in lumea reala, care NU se incadreaza nicaeri prin enunturile actului lor de gandire,vreau sa spun...Nu sunt laici, dar nici religiosi...Nu sunt Atei, dar nici impotriva Ateilor...Sunt indivizi religiosi, dar enunturile lor sunt RATIONALISTE.......Sunt indivizi care se vor, RATIONALISTI, dar folosesc "sloganuri" religioase in etichetarea personalitatii lor....si antagonismele flagrante ar putea continua.
Ca un raspuns Rational/Logic la nuantarea intrebarii formulate de tine pe o discutie care sa satisfaca si realismul nu doar "realitatea virtuala" ......ar trebuii avut in vedere....
MASONERIA si MASONI nu e SF si nici "virtuali",...din cate se stie, activitatea lor in cursul vremurilor ...s-a demonstrat...Nu a fost una "virtuala"....ci una,pragmatica/realista.....deci,daca in opinia ta si a altora.... sunteti de parerea, "virtuala"....omenirea,NU a fost condusa prin lideri (pana la ora actuala si deci nu e posibil un lider) fie religiosi 'au laici asta e de inteles...... :wink: si ca atare, faptul ca, Di Bernardo vorbeste "virtual" si Nu realist, despre posibilitatea aparitiei unui LIDER MONDIAL care impreuna cu o parte a MASONERIE LAICE, evident,sa produca o schimbare majora a mentalitatii si implicit a legislatiei pe Terra....este imposibil,pt. unii idivizi,dar.... a fost posibila aparitia unui LIDER MONDIAL, ca reprezentant a MASONERIE RELIGIOASE care a produs,parese pt. unii, "efecte" omenirii, doar in "lumea virtuala"....
Cu alte cuvinte...colega Xanadron,se vede treaba, ne intelegem reciproc pragmatismul/realismul dar si "virtualitatea" si aplicatiile ei...doar in lumea virtuala....dar vorbid despre virtual,sa inteleg ca DREPTUL NATURAL si DREPTUL POZITIVIST prin prisma opiniilor tale sunt tot "virtuale" de aceea nu ai comentat nimic despre aceste "virtuale-virtutii" din ori ce p.d.v.d ai vrea sa iei acesti termeni,zic asta...ca sa ai si sa avem o persectiva "larga" de discutii, a opiniilor tale realiste ...intr-o anumita, lume...virtuala...

Citat@ Socrate, la inceputul textului ai facut o observatie care mi se pare corecta - fiecare dintre noi vede o anumita parte a adevarului, a realitatii - in functie de latura obiectiva sau subiectiva a piramidei pe care evoluam. Nici unul din noi nu poate vedea imaginea de ansamblu, nu suntem atat de sus. Asta am vrut sa spun, ca putem discuta realitatea pe diferite nivele, acceptand ca nici unul din noi nu are o imagine de ansamblu, respectand pana la un anumit punct optica celuilal

Da,desigur propunerea ta "cu piramida" a indeplinit si indeplineste toate criteriile realiste a Ratiunii si din aceasta perspectiva a evolutie fiecaruia dintre noi putem discuta realitatea pe diferite nivele....."De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai contorsionata [si] pe RUFOn?".....dar trebuie sa acceptam si "virtualitatea" unora si ia buna ca o constatare, ca exsista...si posibil..... cu mare impact in lumea virtuala, a virtualilor posibili RATIONALISTI si astia tot dupa "scara" propusa de tine.

CitatCiudat insa este ca sub aceasta masca a binelui trecerii la omenirea 2.0 se afla o dorinta a unora spre nemurire - azi sunt mai estompate aceste dorinte, atunci erau mai vizibile in gandirea elitelor. Cam pe aici ne aflam cu discutia...

"Dorinta unora spre nemurire", cred ca se refereau la nemurirea lor ca indivizi si implicit a SISTEMULUI lor de "valori" si relatiile sociale implicite ...fara de care,se vede treaba...ei nu au putut si nu pot concepe viata,estomparea dorintelor lor,posibil sa fie constientizarea realista mai putin "virtuala" ca asa, NU se mai poate,  Nu se mai tolereaza ...si "nemurirea" sa nu'i mai intereseze, daca SISTEMUL lor nu mai poate fi aplicat nici macar in "lumea virtuala"... :wink:
Eu zic,opinia mea este ca, fiintele energetice nu mor si sunt de parere ca, Nu fiintele biologice au condus umanitatea....si ca atare, ar vrea ele actualele fiinte energetice sa renunte la nemurire....si stiu ele, de ce ....dar oricum.... de ILUMINATUL TIRAN, reprezentantul MASONERIEI ILUMINATE LAICE, oricum nu scapa.... :-D......
Eu nu am zis pe acest forum... Tiranul  Iluminat e asteptat de rufon-isti....am zis, o parte a MASONERIEI asteapta aparitia TIRANULUI si nici nu am spus ca, TIRANUL apare 'au ba,la dorinta cuiva...expresa,a mea, de ex. (posibil sa fie si propria lui dorinta..cine poate sa'i stea in cale!!?)... sau a colegului Xanadron care am inteles ar avea foarte multe de discutat cu EL despre multe si multe....intrebariii si eu as fi incantat sa le tin companie.... :|  :-D


Xanadron

Subscriu 100% la punctarile fiuluiploii (n.b. - n-am fost de acord intotdeauna cu el), inclusiv cele privitoare la lipsa dovezilor ambelor "tabere" - ba chiar si la +51% :wink: din opiniile colegului socrate subscriu, desi [iar] ma acuza in necunostintza de cauza de "virtualism steril". Pai arata-mi unu' mai anti-teocrato-patriarhalist ca JE, colega, si-l maninc! (in afara de Urban, recunosc... :-D)

Am promis ca n-o sa [mai] alunec insa pe panta disputelor cu tenta religioasa - dar nu fiindca iar ar veni fratele SLEAH19 cu maxime gen "Gnosticii or sa sape la limita Cunoasterii pina aproape de Creator, dar nu-l vor intelege vreodata" - la care evident c-ar trebui sa-i raspund (iar) cu citate "pro" din Petre Tzutzea si cu altele "contra" din protocrestinismul esenian, Qumram-ism, Nag-Hammadism, zoroastrism ahura-mazdoid, mithraism sau alte... tot povesti in definitiv, cu sau fara amazoane-n scenariu.
La Di Bernardo o sa revin totusi - desi masoneria (iluminata au ba) nu-i tocmai tema topicului asta.

Asa ca reveniti ontopic va rog! (na ca ma cred si moderator...) :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/