Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?

(1/14) > >>

Xanadron:
Deschid topicul asta nou nu doar fiindca numarul de 66 deja incropite nu-mi place; tema cred ca merita insa tratata separat, fiind mult mai importanta decit credem... pina si noi astia mai avizati poate.
Deocamdata bag doar un link care poate fi punct de plecare al discutiilor (si-n care o sa intervin oricum, eventual si mai in detaliu cind/daca o fi cazul.) Website-ul respectiv era in orice caz demn de-a fi recomandat si nu cred c-a mai aparut prin zona RUFOn.

http://www.neonnettle.com/features/417-why-are-ufo-s-alien-life-suddenly-being-discussed-in-the-mainstream-

P.S. Imaginea atasata-i doar un exemplu de CGI folosit in ultima vreme si de MSM (MainStreamMedia) in scop de amplificare... deloc subliminala a ideii ca doar se banuieste - inclusiv la nivel oficial - cine (si de ce) ne viziteaza, studiaza etc.

Schiff:
Văd două posibile motive. Or mai fi și altele, cine știe.

1. Posibil fie și doar din considerente de atractivitate, rating. Dă lumea click în presa online. Trendy. Înscris în curentul general pro-ET. Carevasăzică, doar așa, pur și simplu.

2. Tendința de care aminteam mai sus să fie într-adevăr subsumată unor directive de aducere în atenția publică a posibilității să luăm contact în viitorul relativ apropiat cu nenea  :martiansmile: ET.

Înclin să cred că există totuși un scop, căci, ca să-l parafrazez pe F.D. Roosevelt, nimic interesant pe lumea asta nu e întâmplător. Iar dacă luăm în considerare că vorbim de mainstream media... :D Muahahahahah!!!  :evil:

Rayden:
as spune ca e din ce in ce mai prezenta tema asta pentru simplul fapt ca acest contact e imminent!
vine evenimentul si nimeni din cei la putere nu vor putea face nimic sa impiedice acest lucru. in ultimele decenii cred ca au avut loc tot felul de schimbari cel putin la nivel de constiinta, si am devenit precum un far in noapte, atragem atentia..si "embargo-ul" nu va mai tine multa vreme..contactul official (ca ala ne-official e de mult realizat!) se va petrece!

as zice ca e timpul sa ne desprindem de terra...sa exploram Universul...sa ajungem acolo unde nu a mai ajuns nimeni vreodata..hmm..incepe sa sune a Star Trek, da' e ok, ca sunt fan si, de ce nu?!, este posibil orice, nu?

mariusvlad:
Eu a-si mai intrezari un motiv si anume acela ca tot mai multi dintre noi isi doresc contactul iar media profita si nu face altceva decat sa ne hraneasca fanteziile. Si cum protocolul CE-5 are nevoie de aceasta constiinta colectiva pentru a realiza contactul s-ar putea ca fanteziile sa ni se indeplineasca.

fiulploii:
  Daca ne imaginam ca traim in anul , nu stiu, hai sa zicem 45 al noii ere , si inlocuim tema ET cu tema JC adica Jesus Christ , ce parere rasare cand soarele apare ?  :lol: :lol: :evil:

 Mai e nevoie de comentarii ?
 
P.S. asa, cam pentru vreo doi eoni mi-ar place sa fiu in ''Ghilda ascunsa'' din spatele papusarilor . Cred ca nu m-as plictisi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version