Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?

Creat de Xanadron, 13 Februarie 2015, 12:56:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Deschid topicul asta nou nu doar fiindca numarul de 66 deja incropite nu-mi place; tema cred ca merita insa tratata separat, fiind mult mai importanta decit credem... pina si noi astia mai avizati poate.
Deocamdata bag doar un link care poate fi punct de plecare al discutiilor (si-n care o sa intervin oricum, eventual si mai in detaliu cind/daca o fi cazul.) Website-ul respectiv era in orice caz demn de-a fi recomandat si nu cred c-a mai aparut prin zona RUFOn.

http://www.neonnettle.com/features/417-why-are-ufo-s-alien-life-suddenly-being-discussed-in-the-mainstream-

P.S. Imaginea atasata-i doar un exemplu de CGI folosit in ultima vreme si de MSM (MainStreamMedia) in scop de amplificare... deloc subliminala a ideii ca doar se banuieste - inclusiv la nivel oficial - cine (si de ce) ne viziteaza, studiaza etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Schiff

Văd două posibile motive. Or mai fi și altele, cine știe.

1. Posibil fie și doar din considerente de atractivitate, rating. Dă lumea click în presa online. Trendy. Înscris în curentul general pro-ET. Carevasăzică, doar așa, pur și simplu.

2. Tendința de care aminteam mai sus să fie într-adevăr subsumată unor directive de aducere în atenția publică a posibilității să luăm contact în viitorul relativ apropiat cu nenea  :martiansmile: ET.

Înclin să cred că există totuși un scop, căci, ca să-l parafrazez pe F.D. Roosevelt, nimic interesant pe lumea asta nu e întâmplător. Iar dacă luăm în considerare că vorbim de mainstream media... :D Muahahahahah!!!  :evil:

Rayden

as spune ca e din ce in ce mai prezenta tema asta pentru simplul fapt ca acest contact e imminent!
vine evenimentul si nimeni din cei la putere nu vor putea face nimic sa impiedice acest lucru. in ultimele decenii cred ca au avut loc tot felul de schimbari cel putin la nivel de constiinta, si am devenit precum un far in noapte, atragem atentia..si "embargo-ul" nu va mai tine multa vreme..contactul official (ca ala ne-official e de mult realizat!) se va petrece!

as zice ca e timpul sa ne desprindem de terra...sa exploram Universul...sa ajungem acolo unde nu a mai ajuns nimeni vreodata..hmm..incepe sa sune a Star Trek, da' e ok, ca sunt fan si, de ce nu?!, este posibil orice, nu?

mariusvlad

Eu a-si mai intrezari un motiv si anume acela ca tot mai multi dintre noi isi doresc contactul iar media profita si nu face altceva decat sa ne hraneasca fanteziile. Si cum protocolul CE-5 are nevoie de aceasta constiinta colectiva pentru a realiza contactul s-ar putea ca fanteziile sa ni se indeplineasca.

fiulploii

  Daca ne imaginam ca traim in anul , nu stiu, hai sa zicem 45 al noii ere , si inlocuim tema ET cu tema JC adica Jesus Christ , ce parere rasare cand soarele apare ?  :lol: :lol: :evil:

Mai e nevoie de comentarii ?

P.S. asa, cam pentru vreo doi eoni mi-ar place sa fiu in ''Ghilda ascunsa'' din spatele papusarilor . Cred ca nu m-as plictisi.

Rayden

@fiulploii,

nu ar fi decat aceasi Marie cu alta palarie...
adicatelea, tot un Univers plin de viata ar fi si ..probabil "inginerii" ar fi in plin process al muncii interesante  :mrgreen:

P.S.: eu as vrea sa fiu in spatele spatelui papusarilor si sunt ferm convins ca nu m-as plictisi 10 eoni  8-)

fiulploii

Citat din: Rayden din  14 Februarie 2015, 22:05:02
@fiulploii,

nu ar fi decat aceasi Marie cu alta palarie...


Nu iti e clar ca asa e?  :lol:

Xanadron

Cred ca [aproape] :lol: toate presupunerile voastre sint adevarate, chiar daca doar pe cite-o felie logica fiecare.
La modul foarte general asadar, si eu presupun ca ceva se coace si nu la foc mic ca pina acum - altfel "fumul" n-ar aparea cu intentii vadite de scapare si-n MSM din spatele tuturor cortinelor/cepilor duplicitatii globale.

O forma schioapa-chioara de Disclosure banuiesc deci c-a fost deja pusa la punct de toti "actorii" sforarimii prime :-) si va fi curind pusa-n aplicare de sforarimea secunda. Altfel n-ar fi pedalat nici Papa, nici Dalai Lama treptat mai apasat pe tema ET. Si nici unii politruci ca D. Medvedev n-ar fi "glumit" cu schepsis pe acelasi subiect.
Inclin oricum sa cred si ca vom avea o confirmare a operatiunii inca din anul asta (una mai intortocheata decit un psy-op Blue-Beam :star: global, dar simplist banuit pina acum zic io.)

Pina oi avea timp sa dezvolt halucinatia proprie completa :-D la tema (da, e cam lunga), hai sa va mai dau niste indicii... simbolistice pentru inspiratie intru conspiratie, 8-) de asta data din afisul oficial cel putin straniu scos de NAZA pt misiunea ISS nr. 45:

http://mashable.com/2015/02/12/jedi-space-station/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

In traducere libera (si lejera...) : baietii buni de pe Pamant ne apara de baietii rai din spatiu, ce vin de pe inelele lui Saturn pe inelele invizibile de pe Pamant, avand reactivate "sabiile luminii" si fata (nevazuta) a Lunii, statia aia care cu jdemii de ani in urma a fost nefunctionala cand Pamantul a incasat un ditamai chetroi spatial, ce i-a modificat radical existenta. 
- Bine, bine, cu baietii rai din spatiu vad ca ne descurcam - avem si "sabiile luminii" reactivate, si satelitul "natural" Luna activ si pe pozitie - dar ce  :evil: facem cu baietii rai ramasi pe Pamant de jdemii de ani care ne indeamna sistematic la autodistrugere ?

Care or fi baietii buni si care aia rai, aici pe Pamant - ca daca ma uit bine la "pasareasca" de pe triunghi nu prea e loc de Rambo - un Ivan, un Jackie Chan... cat despre Kelly eram convins ca e din gama 90-60-90. Dar poate astia de la NASA se refera la ala cu chelie  :rocket:
Evident e o gluma, in asteptarea unor interpretari mai serioase.

Xanadron

Tare asta cu Kelly = Kelie.
Saturn :planet: n-apare totusi in posterul NASA, desi e sugerat cumva de orbita rosie a ISS desenata-n jurul Terrei.
Marte apare insa de doua ori. :martiansmile: Si "The Death Star" :moon: la fel parca.

In rest, unii ca de altfel f. seriosul J.P. Farrellhttp://gizadeathstar.com/2015/02/things-make-go-hmmm-nasas-new-space-station-poster/  ) pe care-l citii abia acum pe tema afisului NAZA, ajung sa faca paralele intre "etericul" Platon si "materialistul" Aristotel (v. Scoala Ateniana) ori sa disece contextul prezentzei cavalerilor Jedi echipati cu "the Force" a lu' George Lucas ca versiune straveziu deghizata a egipteanului Ma'at.

Eu n-am de gind sa va agasez :lol: atit de profund-filosofic, ci pe alte directii - doar aparent mai simple.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

...Si totusi, un kil-doua de filosofeala n-ar strica pentru intelegerea ipotezelor ce-or urma (inclusiv d-alea cu securisti galactici de care cam ride abyss, da' nu prea-i risu' lui. :lol:) Fiindca absolut tot ce ni se pregateste trebuie circumscris in continuare notiunilor de ipocrizie, duplicitate, iluzionare etc – fiecare, traduceri oarecum partiale ale termenului anglofonez "deception", asa c-o sa-i zic mai simplu  IDI.

Eu cel putin cred deci ca un gen de auto-IDI e caracteristic gastilor conducatoare ale civilizatiilor inteligente, care macar pina la un anume grad de evolutie se auto-timpesc si ele in procesul mintirii altora. Iluzionatii Turmei si Iluzionistii Elitei par sa fie deci captivi in aceeasi lupta de adaptare a reactiilor mintii constiente la impulsurile comportamentale subconstiente – si de obicei nasparlii (agresivitate, ura, tribalism, invidie, egoism, rapacitate – you name it.) Astea zic (si nu doar eu) ca-s mai "active" decit mintea asa-zis logica, cu rol indeosebi de observator/analizor post-factum.

Adevaru-adevarat devine deci un gen de subprodus eluziv, cunoscut si el doar fragmentar (compartimentalizat) de unii – putini - politicieni, dar mai ales de coordonatorii agenturilor din 3 litere, legati bineinteles indisolubili de corporatocratia militar-industrial-bancara, care la fel de clar se p.sha zilnic in capu' asa-ziselor "guverne democratic alese".
Nu mai revin la celebrul discurs al lui JFK pe tema secretocratiei incompatibile cu ideea de conducere transparenta-n interesul alegatorilor, ca-i clara sper simbioza dintre... detectie si deceptie. 8-)

Si pe felia unei f. improbabile Disclosure "pe bune" functioneaza deci binomul IDI / auto-IDI, amplificat de ignorantza noastra explicabila in fatza atitor ramificatii aiuritor de complexe ghidonate clar, desi fragmentar, de baietii cu ochi albastri-n primul rind. Care-s experti in implantarea de informatii false (de fapt semi-adevarate majoritatea) si aproape imposibil de "cernut" dintre itzele povestii – ba chiar pseudo-religiei E.T. :-) – servite Turmei si acceptate de noi treptat mai complet, desi pasiv-abulic cumva.

Si [auto]timpirea asta globala progreseaza-n timp ce tehnologiile "miraculoase" transmise cu parcimonie atent calculata de Sus in Jos sint continuu updatate  (vorbesc nu doar de gadgeturile i-phonice utile mai mult "detectivilor-veghetori" decit noua, ci mai ales de alea-n posesia Omenirii 2.0, cooptate zic eu de citeva decenii intr-un gen de NATO galactic.)

In ultima vreme am ajuns deci sa cred ca dezvaluirile lui Wernher von Braun catre asistenta lui Rosin pe cind lucrau la Fairchild Industries ori cele la fel de simpliste ale lui Serge Monaste despre Blue-Beam... pe cind traia inca, au fost mediatizate prea verde-n fatza ca sa fie valabile.
Despre asta si (cam multe) altele insa, intr-un episod viitor...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte
cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"
cu o mica completare:
Disclosure program este in plina derulare !
doar ca ritmul de derulare a etapelor e la naibii de lent comparativ cu dorinta noastra de a sti "The Truth about ETs"- si asta ca masele largi de bizoni furajati se modeleaza greu de tot
Oricum dupa cum arata evolutia in domeniu suntem tot mai aproape de momentul Zero
..si tare mi-e ca ce o sa aflam o sa fie oleaca greu de digerat chiar si pentru unii ca noi- cei din tagma forumistilor Rufon...
nu vi se pare?

Ganditorul

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27
Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte    :-D :-) :martiansmile: :-D
cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"


Eu cred ca acest contact a fost iminent ...cu mult timp in urma (de la ani, la mii de ani ... in functie de perceptia fiecaruia   :rainbow: ) dar e doar o parere personala generata de ceea ce a scris zen :

"Iluzionatii Turmei si Iluzionistii Elitei par sa fie deci captivi in aceeasi lupta de adaptare a reactiilor mintii constiente la impulsurile comportamentale subconstiente – si de obicei nasparlii (agresivitate, ura, tribalism, invidie, egoism, rapacitate – you name it.)"

Revenind din aceasta perspectiva la observatia colegului @rontzo, cea cu "raspunsurile scurte", s-ar putea ca marea lupta actuala (si trecuta...) sa fie tocmai aceasta dorinta a raspunsurilor scurte in fata unor ET care sunt dezvoltati telepatic (asa cum eram si noi odata... asta apropo la afisul NASA cu cavalerii telepatici Jedi  - "Se intampla ceva in Forta" ) . La un stimul banal - ROSHU, sa zicem - raspunsul scurt (specific rasei umane in proportie de 80% ) ar fi SANGE - urmat de un bogat flux de ganduri de frica, ura, teroare.

20% din omenire ti-ar servi un discurs lung si "atipic" despre valoarea rasaritului de soare, despre vraja luminii asfintitului si despre importanta Soarelui in viata viului Pamantean, de la firul de iarba la elefant - toate vorbele fara alt adaos de ganduri (spui doar ceea ce gandesti ...) sau cel mult insotite de un flux bogat in bucuria de viata, de cunoastere, de observare pasnica a realitatii.
- Ce ne facem insa daca acesti ET (care am convingereaca sunt de mult printre noi) nu vor sa fie PERCEPUTI de cele 80 de procente ale omenirii care socotesc imposibila obtinerea miscarii/energiei altfel decat Prometeu acum cateva mii de ani, prin oxidarea termica a diferitelor materiale combustibile, care socotesc ca fara scoaterea sangelui din vietuitoarele Terrei ar muri de foame sau socotesc ca "confruntarea" cat mai bestiala este "cheia succesului" ?
- Ce ne facem daca acesti ET ii doresc doar pe cei 20%, care conform cutumei sociale de azi sunt niste "bieti visatori care bat campii" fara sa faca nimic "practic" ? Cum ridicam acest procent de la 20% la 40-50% astfel incat o confortabila parte a omenirii sa-i PERCEAPA pe ET-ii (cu diferite nivele de cunoastere   :-) :martiansad:) ce sunt printre noi ?
Eu, daca as fi unul dintre "iluzionistii planetei", as cauta sa incurajez "visatorii" prin dezvaluiri succesive limitate, diminuind nr celor "practici" prin confruntari directe intre ei, prin crize generate de mine.
Mai sunt si alte aspecte legate de aceasta problema semantica a existentei noastre - dar mi-e teama ca ies din tipar printr-un raspuns prea lung la o problema atat de complicata  :rainbow:

Xanadron

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27
Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte
Pai exact ce asteapta "lumea" i se serveste - raspunsuri simple (si false, evident) la kestii hiper-complexe.

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27
cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"
cu o mica completare:
Disclosure program este in plina derulare !
...Program in plina derulare?! Pentru unii (mai ales RUFON-isti :lol:) e chiar demult incheiat.
Si, ca sa evit iar aceeasi capcana a simplismului pseudo-trezirii... intru o alta adormire, afirmatia "acest contact e iminent!"  e poate doar 5% adevarata - in sens de completa. Fiindca (iar e vb. doar de parerea mea "complicata" si inevitabil plicticoasa) The Contact o fi el iminent, dar o sa fie simultan strict controlat, partial si "iluzoriu" din 1001 pdv-uri - motiv pt care am si zis ca nu le pot epuiza in 2-3 postari... simple.
Doar nu crede cineva ca vreunul din aburitorii nostri pe felie ET-relationala o sa-si puna cenusa-n cap si-o sa se ceara singur la parnaie pentru minciunile si devalizarile-nspre Black Projects ET-related de toate culorile ale sudorii sau chiar a singelui nostru.

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27doar ca ritmul de derulare a etapelor e al naibii de lent comparativ cu dorinta noastra de a sti "The Truth about ETs"- si asta ca masele largi de bizoni furajati se modeleaza greu de tot
Nici nu mai conteaza ca-i lent, daca tot o sa fie apa de ploua. :-D Cu furajarea ideatica greoaie (daca nu chiar imposibila) a majoritatii "orbilor prin Gaza" sint perfect de acord - taman fiindca-i prea complexa pentru mintzi mentinute-n non-cizelare de milenii. Ba chiar conditionate-ntru idiotizare specializata mai abitir in ultima vreme.
Da' tot nu-i bai, fiindca ce zisei mai sus ar fi valabil doar in cazul (SF dupa Je) al unei Disclosure "pe bune".

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27Oricum dupa cum arata evolutia in domeniu suntem tot mai aproape de momentul Zero
..si tare mi-e ca ce o sa aflam o sa fie oleaca greu de digerat chiar si pentru unii ca noi- cei din tagma forumistilor Rufon...
nu vi se pare?
Da, sintem la un coltz de cotitura - da' tot degeaba. Si prea greu de digerat nu cred c-o sa fie tarasenia, fiindca scenariul pseudo-dezvaluirilor mincinoase e perfect calculat/calat pe tiparul unei medii ponderate... spre zero a gandirii omenirii bine pre-fragezite psy (ca d-aia dureaza atita pritocirea unei savori vagi de Disclosure).
Se vede oricum din avion ca nici Papa, nici Dalai-Lama sau Stephen Hawking (ca sa-i pomenim doar p-aia cu greutate-n MSM) n-au produs vreun shoc cuiva dind pe goarna chestii pregatitoare, dar nu tocmai "comode".
Iar Holywoodul nici atit, desi urmeaza o traiectorie treptat mai abrupta in aclimatizarea bizonautilor - pentru noile viziuni ale... vechilor campuri ale vanatorii vesnice, :-( clar. 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Un P.S. scurt pina revin la sirul carcotelilor... complicate :lol: promise:
http://rt.com/usa/232463-obama-aide-ufo-failure/
...o stire care-a facut pe destui ufologi, new-ageri ori simpli guvizi simplist-entuziasti sa juiseze pe motiv de "V-am zis noi?! THE Disclosure e pe vine si-i sprijinita de multi decidenti la nivel inalt!"

Carcotasu' de JE vede insa lucrurile diametral opus, ba chiar venind in sprijinul ipotezelor mele (deprimant de enervante, stiu) - mai clar si pe puncte, ca sa pot fi "demolat" eventual mai sistematic: :-D

1. Daca avocatul-consilier obamez John Podesta zice ca "cel mai mare regret al perioadei lui de la Casa Alba a fost nereusita-n pornirea unei Disclosure" , inseamna logic ca:
a) Datele despre ET-OZN-etc exista, stie si el despre ele, dar "cineva" i-ar fi dat peste degete si-a tacut milc.
b) (subvarianta si mai credibila): Nici n-a trebuit de fapt sa taca, fiindca n-a avut vreodata intentia sa vorbeasca.
c) Si chiar daca ar fi avut vreun gind, el-Podesta a fost suficient de idiot sa nu gaseasca o cale de-a sifona macar unele chestii, dar e destul de vanitos ca sa posteze pe Twitter ce important si dashtept e el.
d) (Concluzie strict a mea): nici in c.r nu-l doare nici pe el, nici pe altii din haita lui de hiene de vreo Disclosure - poate doar cind o fi vorba de-o simulare demult programata.

2. Omu-i acu' consilierul campaniei electorale a lui Hilary Clinton (aka Hitlary, dupa unii :evil:) si promite la fel de parshiv ca "In viitorea configuratie politica va continua lupta pentru dezvaluirea adevarului din spatele misterului ocultat ET-OZN".

Sanchi + ete scartz-bis zic io din nou- fiindca si asta-i doar o alta promisiune perversa facuta doar in scopul cistigarii de votanti pentru coana Hitlary, inclusiv din rindurile mai-sus pomenitilor ozenauto-guvizi simplist-entuziasti.

Hai ca iar m-am lungit prea mult, dar o sa revin cu alte chestii -  tot enervant de complicate. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/