Sectiune pentru limba româna > Coș de gunoi

Crizele Didei

(1/1)

Urban:
Aaaa, deocamdata pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformistice intru Jean Calvin.
Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar.
As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica o impartasanie pura, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar.
Eu am venit ca sa confirm, sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers si am luat aceasta impartasanie intr-un situs inversus, intr-un nonsalant subunivers intru Jean Calvin.
Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

@Admin
Legatura cu forumul este universul transvers.

@Dida
Sa fie intr-un Jean Calvin!
Si la mai multe!

@Prietena lesbiana a Didei
Tu sa nu citesti aici ca nu e frumos!

Xanadron:
 :-D Da, pe linga o clara schizofrenie (hebefrenica sau nu), tanti din clip poa'sa aiba si-o sinuzita parasinusinoidal-calvinica.

...Ce-o avea insa colega noastra? Poate ca n-are bani, chef sau curaj sa mearga la psihanalist si noi nu-i intindem o mana?! (pe care cred totusi ca nu ne-ar musca-o, in ciuda simptomelor extrem-crizate din PM-uri.)
Ori (ma-ntreb din nou la modul cel mai serios) poate pur si simplu incearca sa ne expuna o viziune fractalica a crizelor, de la amoebele care n-ar fi ajuns in final homosapiensi daca n-ar fi fost irascibil-crizate din cretacic incoace si pina la ET-ii eterici care ne baga la foc continuu crize spiralate-n ADN ca sa ne trezim 'reakului odata din letargia sclaviei?!

Viziune combinata parca un pic si c-un laudatio al rolului pozitiv-evolutiv al crizutzelor ori crizoaielor de toate culorile.

P.S. (da' ramine-ntre noi, colega trecatoare): observi ca te-am scos un pic, da' mai baga si tu carbuni (si poate cite-un ozenici :ufo: pe ici-pe colea), ca n-o scoti usor la capat cu Urban...
Iar cu alx nici atit. :lol:

Navigation

[0] Message Index

Go to full version