Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Soarele Locuit

Creat de Anduta, 23 Ianuarie 2015, 20:10:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Anduta

Am cerut in mod oficial banarea mea, vad ca o luati personal inca din start, de cand am venit.
Am solicitat motivarea acelor like-uri, ce le-am considerat impotriva mea, ironice, etc.
Nu mai are sens, nu merge, asta e.

Cu bine, sper sa fiu banata.
Poate continui sa aduci dovezi, mi-ar face placere sa ma convingi!

Anduta.

mariusvlad

Citat din: Anduta din  24 Ianuarie 2015, 17:09:56@Xanadron, vad umbre in imaginea mica, inverzite in poza marita in photoshop.
Cauzele pot fi multiple. Umbre, nimic mai mult. Fara misto, fara rautate.
Umbrele cui Anduto?  Ca daca-s umbre trebuie sa fie si un umbrar. Si daca sunt photoshopate de ce nu verifici sursa?
Cat despre banare ce te opreste sa te cenzurezi singura? Sau ai nevoie de martirizare? 

Xanadron

Citat din: Anduta din  24 Ianuarie 2015, 17:42:28
Am cerut in mod oficial banarea mea, vad ca o luati personal inca din start, de cand am venit.
Am solicitat motivarea acelor like-uri, ce le-am considerat impotriva mea, ironice, etc.
Nu mai are sens, nu merge, asta e.

Cu bine, sper sa fiu banata.
Poate continui sa aduci dovezi, mi-ar face placere sa ma convingi!

Anduta.
Nimic nu-i "oficial" p-aici - parerea mea cel putin. Nici macar ricanarile mele amicale - doar am mai zis ca nu cred sa fii vreun troll, ci probabil... altceva (aici ma opresc totusi cu presupunerile, fiindca nu sintem aici ca sa facem fishe psihologice colegilor, nu?)

Si, sa nu fie cu banat, :-D banarea nu-i dupa Je o solutie in cazul tau - cumva similar cu al altei coforumiste mai "turbulente" (Amun-ra parca-i zicea). Spre deosebire de alte cazuri... patologice de-a dreptu' (unde esti, DIIIDOOO ??  :evil: :lol:).

Ontopic o tzira: INDICII (nu dovezi, ca nu-s... deocamdata) o sa mai aduc - inclusiv in sensul veridicitatii teoriei "Soarelui electric aka RECE". Care e firesc sa socheze si ea, versus teoria clasica a jdemilioanelor de grade din miezul stelei noastre... vitale, presupusa a fi o gigantica centrala de fuziune H-He.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

#18
Citatteoria clasica a jdemilioanelor de grade din miezul stelei noastre... vitale, presupusa a fi o gigantica centrala de fuziune H-He
Da, aceasta este o teorie (ciclul Bethe) si nu o dovada ca lucrurile ar sta tocmai asa. Din priceperea astrofizicianului (astronomului de fapt) Kozyrev m-am ales cu convingerea (lui), precum ca stelele din Univers au nevoie de o energie uriasa pentru a se putea explica cat de cat durata vietii lor (observata), energie care nu poate fi obtinuta nici pe departe cu ciclul Bethe (sau alt ciclu, fuziune, etc.) ci numai daca ele-stelele primesc energie masiva de undeva (din eter de ex.; savantul propunea timpul ca vector de distributie al energiilor prin Cosmos).
  In consecinta (consecintele intotdeuna sunt mai "tari" decat inventia insasi), putem neglija teoria clasica si ne putem indrepta atentia spre alte variante. Mult mai probabila (in comparatie cu teoria clasica) imi pare mie marturia olteanului scapat ca prin minune dintr-o coma (si accident), care zice clar: nu vedeti ca nici nu te poti uita la Soare? Acolo e Raiul. [Link dat de terraflorin]
  Dupa mine, este o ipoteza la fel de buna ca si aia (termo)nucleara. Adica dece raspandacii astia catastrofici ar avea neaparat si mereu dreptate?

  Pentru ca temperatura (de milioane de grade) este argumentul de baza ce sta ca impediment pentru locuirea Soarelui, ce e temperatura? Temperatura este definita de stiinta ca fiind o masura a cineticii moleculare. Cu precizarea ca atunci cand moleculele nu se misca - de ex. moleculele unui cristal de fier (cementita, ferita, etc.) - atunci se mai face o presupunere suplimentara zicandu-se ca ele-moleculele chiar daca stau fixe intr-o retea cristalina, ar vibra asaa stand pe loc in nodurile retelei. Deci, indiferent ce intrebare ii pui specialistului /stiintei/ el /ea/ iti va raspunde ca si chiar daca observatia ta contrazice teoria, sunt semne sau cercetari in curs care (se banuie ca) vor avea ca rezultat intarirea teoriei.

  De fapt voiam sa spun altceva: este foarte posibil ca dilatarea mercurului sa fie doar un fenomen paralel cu (eventual) miscarea moleculelor dar sa se datoreze unui alt fenomen-cauza (inca nepus in evidenta de stiinta; stiinta fiind un "ce" neterminat, in continua perfectionare, adica e fff incomplecta). Cuvantul corect - proportional, in loc de paralel. Foarte multe fenomene din natura asta (fie ea si tehnica) sunt proportionale intre ele (ca fiind consecinte ale unei aceleiasi cauze - de multe ori cauza necunoscuta sau neprecizabila). Ca sa fiu mai clar, definitia temperaturii nu-i batuta-n cuie si se poate dovedi ca e ...schioapa (ori insuficienta).

  In general, explicatiile stiintei cand vine vorba de molecule sunt cam schioape. In acest sens, incercand, mai de curand, sa inteleg aspectele legate de viteza sunetului (in aer si solide), m-am lovit de serioase obstacole de intelegere deoarece teoria vibratiei moleculelor si transmiterea sunetului din aproape in aproape, de la o molecula la alta, nu se potrivea in toate imprejurarile considerate. [E posibil si sa ma fi ramolit eu insa prea de multe ori m-am lovit de teorii ca sa mai cred in ele. Am conceput/adoptat chiar o lema (poate au enuntat-o altii inaintea mea): Teoria nu se potriveste niciodata cu practica. :-o ]

  Pareri personale, evident. Dar exista si dovezi.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Anduta

Voiam dovezi.
Si, daca s-ar putea, complete (nu incomplecte)
Dar, de unde nu e (nu sunt) nici Dumnezeu nu cere.
Doar eu cer. De.

mm

CitatVoiam dovezi.
Si, daca s-ar putea, complete (nu incomplecte)

  Intrucat tu nu ai adus nici un fel de dovezi ci doar ai pus intrebari si deoarece esti o clona, consider ca nu ai dreptul sa ceri dovezi si in general nu ai drepturi (complecte) deci iti fac o favoare cu acest raspuns. [Merg pe principiul ca necinstea nu are drepturi.]
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Anduta

Ha, ha, mm, mr, si tot eu is clona13.

Azi, ma trezesc la use cu 2 duduitze. Nerabdatoare foc, m-au intrebat daca am plasma...
Zic sa nu le las asa, am crezut ca sunt de la firma de cablu, desi duminica fiind...
Da, am plasma, zic...

Si, le arat televizorul...

Dar, cu greu am inteles ce voiau, cine erau, de unde veneau...

Si, au povestit...

"Stiti, noi...suntem multe acolo si, din cauza ciclului (solar!) , ne-am trezit aruncate in spatiu de o eruptie(solara)
Si, uite asa am nimerit pe planeta asta inghetata....
Fiti draguta si veniti mai repede cu o supitza de plasma!"

Etc, etc.....

Le-am condus la o rafinarie si ....buuum!
S-au saturat de plasma, si sper ca au ajuns din suflul exploziei inapoi...
Parca eram la Cap Canaveral...


alx

@Anduta
   Stimate user.
Apreciez umorul de care dati dovada pe acest forum ...insa acest tip de BASCALIE nu va este specific.Specifica va este tendinta pronuntata spre masochism...drept dovada si cererile repetate de banare/stergere cont=pedepse.Imi pare rau ca nu reusiti sa obtineti placerea de care aveti atata nevoie pe acest forum,si va pot asigura ca nici nu se va intampla asta.Totusi,ca si preludiu,o sa va trec mesajele la moderare...pentru multa vreme de acum inainte.Asa ca de fiecare data va trebui sa steptati ca un moderator sa va aprobe mesajele.De asemenea,in cazul dvs. moderatorii sunt autorizati sa va stearga mesajele fara nici o explicatie,daca considera ca acestea nu corespund cu tematica topicului in care sunt postate.

  Enjoy your fourplay! 
     
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

mariusvlad

Citat din: Anduta din  25 Ianuarie 2015, 15:36:09
Voiam dovezi.
Si, daca s-ar putea, complete (nu incomplecte)
Vroiam sa iti dau cateva linkuri utile, mai interesante decat araturile de pe Miranda dar citind ultimul tau post...
Astept sa treaca efectul halucinogenelor (vezi ce patesti daca primesti straini in casa?) si daca iti revii complect mai vorbim.
Aaaa...si alea nu erau duduite. Erau pitici. Si nu veneau din soare ci de undeva mult mai de aproape. Fiecare ii avem dar nu la toti se manifesta.

Rayden

interesant filmulet..oare chiar asa sa fie, sa iasa un ditamai triunghiul din soare?  :?

https://www.facebook.com/video.php?v=982766591739595

Xanadron

#25
Citat din: Rayden din  29 Ianuarie 2015, 19:34:20
interesant filmulet..oare chiar asa sa fie, sa iasa un ditamai triunghiul din soare?  :?

https://www.facebook.com/video.php?v=982766591739595

Da, din Soare = Stargate-ul zonei asteia, am putea deduce din orarul aglomerat :lol: al zborurilor (Economy? Business Class?) dinspre  "?*&^@#  catre  ?>}<@!/  (de obicei, ca mai au si curse charter).

Serios acum, nu chiar ultima intrebare pe care-ar trebui sa ne-o punem e si cea apropo de dimensiunile obiectelor (de ordinul a 20-30.000 km !), care-ntr-o logica simpla ar fi echivalentul high-tech al... banalelor planete.
Si construite, evident, de civilizatii de gradul al enspelea pe scara lui Carl Sagan etc.

http://www.ufosightingsdaily.com/2014/12/mothership-leaves-sun-causing-solar.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#26
Sorry - dubla postare din eroare de greseala. :lol:

Dar, daca tot am comis-o, mai adaug ceva:"traficul" asta intro/exo-solar observat DOAR in ultimii ani (iar cauza nu tine doar de avansul tehnologico-optic) musai anuntza ceva - habar n-am ce anume, dar e 100% in legatura cu "n" fenomene bizare observate-n sistemul solar - si nu numai.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

Citat din: Xanadron din  29 Ianuarie 2015, 21:10:42
Sorry - dubla postare din eroare de greseala. :lol:

Dar, daca tot am comis-o, mai adaug ceva:"traficul" asta intro/exo-solar observat DOAR in ultimii ani (iar cauza nu tine doar de avansul tehnologico-optic) musai anuntza ceva - habar n-am ce anume, dar e 100% in legatura cu "n" fenomene bizare observate-n sistemul solar - si nu numai.

Depinde de sursa, dar cele mai retinute spun ca in fiecare an mor in medie peste 55 de milioane de oameni pe Terra (am vazut unii care spun chiar de 250 de milioane sau peste, dar date mai oficiale spun ca ar fi pe la 55-56 milioane).

Daca teoria lui TVM e corecta si ET preiau sufletele si corpurile astrale, le adapteaza si le baga in noi corpuri fizice inseamna ca navele alea uriase pot veni inclusiv pentru asta, preiau o incarcatura, o prelucreaza si o duc apoi unde e nevoie.
Au nevoie de spatiu pentru utilaje acolo, doar preiau corpurile alea astrale, le triaza, le modifica si adapteaza daca e cazul, le fac corpuri fizice noi (probabil la niste imprimante biologice 3D), le cupleaza cumva, le descarca informatii in creier etc.
Poate urmeaza si o perioada de carantina sau in care "noi oamenii" se obisnuiesc cu "noua viata", or avea si spatii de recreere acolo, doar nu or trai in cusete inghesuite precum intr-un submarin vechi din al doilea razboi mondial hehe.

Nici eu nu cred ca ar trai oameni in Soare, desi e clar ca suntem limitati aici cand vine vorba de cunoastere si de ce ar putea exista sau nu in Univers. Ca Soarele ar putea fi insa folosit ca sursa de energie si ca "poarta stelara" pentru a "taia" niste distante in Univers pare ceva mai credibil pentru mine. Dar eu oricum nu prea le am cu fizica hehe

Ganditorul

CitatDaca teoria lui TVM e corecta si ET preiau sufletele si corpurile astrale, le adapteaza si le baga in noi corpuri fizice inseamna ca navele alea uriase pot veni inclusiv pentru asta, preiau o incarcatura, o prelucreaza si o duc apoi unde e nevoie.

Daca asta le e scopul de ce ar trebui sa transfere "energia sufletului" imediat intr-un alt corp fizic (cu tot ce implica asta , inclusiv spatii de recreere   :rainbow: :rainbow: )... cand pot transporta "energia sufletului",asa condensata la cateva miligrame/buc, pana la o destinatie unde au si energie, si spatiu (de procesare si de recreere) si corpuri fizice "inerte" din belsug ?

Nu cumva acele imense nave interstelare raportate au alt scop ?

Xanadron

#29
Cred ca mai probabila-i ghicirea alor 6 din 49 :lol: decit scopul navelor (cui?) care "tranziteaza" Soarele - fiindca altceva nu prea pot fi si nici nu fac, nefiind vorba de hoaxuri, reflexii, iluzii optice etc.

Ingenioase oricum teoriile voastre (egal care anume, ca valabile pot fi si toate simultan) - ex: miligramele a miliarde de CS-uri/suflete suspendate-n campuri EM coexistind pe puntile cu suprafetze cit... continentele cu orice altceva imaginabil.

Arthur C. Clarke ne-ar fi putut spune cred mai multe si decit in Rendezvous With Rama - dac-ar fi avut voie. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/