Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CERN - posibila dracovenie high-tech pentru iesirea unora din Matrix?!

Creat de Xanadron, 27 Noiembrie 2014, 13:23:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

La aceste valori instantanee"" hyper-astronomice"" de sute de terawatt ... se folosesc capacitoare ... supercondensatori ...  :mrgreen:

Si ... daca laserele/faserele astea sunt tunuri anti-Jesus ... cand vine ""mirele"" sa-i vare o gaura in slava-noroasa ...  :evil: :evil: :evil:

Si ... daca saracutii  :-( :evil: :martiansmile: :fullmoon: :planet: :rocket: :star: se chinuie sa scapa(fara sa treaca examenul) din aceasta inchisoare a sufletelor ... Van Allen ...


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Doua pareri - diametral opuse despre laserul ELI de la Magurele: prima din 2013 (optimist-umoristica si aparent documentata), a fizicianului Cristian M. Teodorescu (si unul din cei mai buni scriitori SF ai momentului)
http://fantastica.ro/extreme-light/
"Varianta 1. România este patria de facto a laserilor. Profesorul Ion I. Agârbiceanu a realizat în 1960-1961 primul laser cu gaz din lume, chiar dacă premiul Nobel aferent a fost decernat în 1964 fizicienilor Charles Hard Townes, Nikolay Gennadiyevich Basov şi Aleksandr Mikhailovich Prokhorov. Nu contează (ne-am obişnuit cu asemenea conspiraţii). În orice caz, nea Gogu ştie sigur cum laserii româneşti au topit tancurile ruseşti; acestea porniseră într-o expediţie de pedepsire a tupeului lui Nicolae Ceauşescu de a condamna invadarea Cehoslovaciei de trupele pactului de la Varşovia în 1968. Nici scutul antirachetă de la Deveselu nu este străin de know-how-ul românesc în ale laserilor. Sub acoperirea oficială a implementării unor rachete sol-aer, americanii de fapt vor utiliza laserii româneşti să pulverizeze rachetele inamice, asteroizii sau navele marţiene care aşteaptă de câteva milioane de ani prilejul să ne invadeze şi să ne transforme într-o colonie penitenciară. :-)
De fapt, laserul este cunoscut pe aceste meleaguri din cele mai vechi timpuri: cum vă explicaţi altfel că Ştefan cel Mare cu o mână de răzeşi au pulverizat oştile de 120 000 oameni ale lui Hadâm Suleiman Paşa şi l-au făcut pe însuşi Mahomed al II-lea să dea bir cu fugiţii din Moldova peste numai un an? Nu este de mirare că turcii au capturat până la urmă sabia lui Ştefan şi că nu ne-or vor da niciodată înapoi, deşi n-au aflat cum se dă drumul la fasciculul laser. :lol: :star: Mergând şi mai departe în istorie, este clar că şi Burebista (Deceneu, de fapt), şi Decebal au dispus de asemenea arme, ale căror secrete se află îngropate undeva în văgăunile munţilor Bucegi, Parâng sau Retezat. Însă timpul nu este pierdut, trăsnetul geto-dac va fi reactivat de o mână de iniţiaţi atunci când momentul astral va fi prielnic. Vai vouă, Merkel-Barosso-Obama-Putin-Jinping! Nu mai e mult şi terminăm de construit laserul de la Măgurele, pe banii voştri şi cu secretele noastre milenare, şi să te ţii atunci..." :-D

...desi contine si nuantze sceptice-n concluzie:
"Una peste alta, nu-i deloc rău că ne-am apucat de proiectul acesta, chiar dacă este la limita rezonabilului."

...si alta, cam alarmist-zvonistic-amatoristica:  http://gandeste.org/general/laserul-de-la-magurele-sau-cum-vom-deveni-groapa-de-deseuri-nucleare-a-lumii-din-2017/24220
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

"The Romanian laser facility will use these lasers in the gamma frequency of the spectrum, in other words, these lasers are actually "grazers", favorite plaything along with their less-powerful x-ray lasers of yesteryear's Star Wars or Strategic Defense initiative program."

Dar undele gama sunt unde specifice creierului - adica "cineva" vrea sa produca o "gaura neagra" in creierul nostru, un soc de unda care sa ne stearga/imprime ganduri "prestabilite " ? Interesant ...

Xanadron

Citat din: Ganditorul din  23 Martie 2015, 23:04:49
"The Romanian laser facility will use these lasers in the gamma frequency of the spectrum, in other words, these lasers are actually "grazers", favorite plaything along with their less-powerful x-ray lasers of yesteryear's Star Wars or Strategic Defense initiative program."

Dar undele gama sunt unde specifice creierului - adica "cineva" vrea sa produca o "gaura neagra" in creierul nostru, un soc de unda care sa ne stearga/imprime ganduri "prestabilite " ? Interesant ...
Sa nu amestecam totusi Mariile - cu aceeasi palarie, ce-i drept, atributul "gamma" fiind comun unor categorii de ... oscilatii EM in definitiv, dar total diferite (UNDE cerebrale / RADIATII nucleare :star: =  fotoni cu cea mai mare frecventza/energie - astea fiind produse la ELI).
Brain waves:
- Delta wave – (0.1 – 3 Hz);
- Theta wave – (4 – 7 Hz);
- Alpha wave – (8 – 15
- Beta wave – (16 – 31 Hz);
- Gamma wave – (32 – 100 Hz)

Mai clar, in alt citat din articolul lui CMT  http://fantastica.ro/extreme-light/  (se pare ca trebuia sa-l bag aici integral):

"Varianta 3. În realitate, laboratorul Extreme Light Infrastructure (ELI) de la Măgurele conţine două piese de bază. Prima din ele este acel superlaser, unde se vor atinge vârfuri de putere de 10-20 PW (petawaţi, adică milioane de miliarde de waţi). Nu vă temeţi, nu vom consuma toată puterea instalată pe glob (circa 3 PW), dintr-un motiv foarte simplu: pulsul laser are o durată foarte scurtă (vreo 10 fs, adică femtosecunde, adică miliardimi de milionimi de secundă), iar frecvenţa pulsurilor va fi de cam un puls la zece secunde, aşa că (bravo, Răzvănel), puterea efectivă ar fi de cam 10-20 W, cât becul chior din bucătăria unde-şi desfăşoară activitatea Frau Gogu.
De a doua piesă de la ELI Măgurele se vorbeşte mai puţin, deşi aceasta este piesa de bază, este şi mai scumpă şi – după cum vom vedea – pare a avea mai mulţi utilizatori potenţiali. Este vorba despre o sursă de radiaţii gamma de mare intensitate şi – ceea ce este extrem de important – producând fotoni gamma :star: cu energie (destul de) bine definită şi ajustabilă."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Foarte buna prezentarea, @Xanadron! Intr-adevar, e vorba de raze gamma, despre care am invatat noi la scoala ca provin din fisiunea materialelor radioactive. Sunt extrem de penetrante, mai penetrante decat razdele X. De felul lor sunt unde electromagnetice si sunt pozitionate in scala lor dupa lumina vizibila si dupa razele X. Conf. desen:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:EM_Spectrum_Properties_edit.svg

  Au fost alese ca mijloc de propagare in laserul romanesc de la Magurele in mod evident pentru a transmite o energie cat mai mare posibila (la tinta). Intrucat energia undelor (fie ele si electromagnetice, a caror energie e data -in carti- de vectorul Poynting) este proportionala cu patratul undei (y2), sa zicem de forma y= A.sinωt, rezulta ca energia undei creste odata cu patratul frecventei undei (adica exponential). De aceea era f. important ca sa fie aleasa o unda de o cat mai mare frecventa posibila. Cred ca razele gamma au fost maximul din ce se putea realiza practic, ele au lungimea de unda 10-9 mm. Adica, 3x 1020 Hz. (300.000 de T(erra)Hz !?)

  Chiar si asa, apare o mica complicatie caci undele initiale pe care laserul le "amplifica", de fapt le sincronizeaza, trebuie produse de o sursa radioactiva. Din datele pe care le-am pescuit de pe net (ca nu-s fizician totusi) rezulta ca maxim se poate folosi o sursa radioactiva de 3,5 MeV.
  Interesant, daca fotonul gamma are o energie mai mare decat 1,02 MeV, el va putea interacționa cu câmpul nucleului, transformându-se în două particule: una pozitivă și cealaltă negativă (conversia energiei în masă). Particula pozitivă este numită pozitron, iar cealaltă electron, ne spune wiki.
  In privinta sursei radioactive un cuvant cheie subliniat de Xanadronajustabilă. Ca ipoteza, intrucat un asemenea laser nu se foloseste in aplicatii de genul tratamente reumatismale (am dat si eu un exemplu), e de presupus ca ar putea avea o utilizare conform unor spuse de Tesla, respectiv "intersectia a doua unde", una din ele fiind ajustabila, reglabila in frecventa. Pentru ca din "sincronizarea" (nu egalizarea frecventelor) lor sa apara un "glob" (de foc) sau alte drăcii. Dar, e o ipoteza, nu pot garanta ca e asa. Ma gandesc ca s-ar putea realiza spusa lui Tesla, la o scara asa de mare incat o eventuala tinta cosmica (neidentificata) sa poata fi facuta quarci (atomii fiind prea grosieri). Nu mai gasesc citatul, zic din memorie, "explozia" rezultata din "intalnirea" a doua unde (de frecvente diferite) poate distruge o planeta.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

panta_rh_ei

Relansarea LHC amânată din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unuia dintre magnetii sai. Noile descoperiri în "Noua fizică" vor trebui să mai aştepte câteva zile ori săptămâni. Dacă luăm în considerare principiul"buturuga mică răstoarnă carul mare" ar trebui să ne întrebăm cumva cine a pus buturuga în calea carului? Dacă a pus-o cineva sau e doar o coincidenţă nefericită? :x
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

http://truthstreammedia.com/2015/09/16/deep-red-auroras-is-cern-actually-interfering-with-earths-protective-magnetosphere/
... e un articol care aduce la rampa o alta ipoteza apropo de rolul CERN (ala real... si evident ca multiplu).

Putini s-au gandit deci ca CERN dezvolta campuri magnetice-n subteran de pina la 8 Tesla, :-o pe cind valoarea campului magnetic al Terrei e de 25-65 microTesla.

...Depopulare insidioasa prin expunere la radiatia cosmica asadar? Posibil si asta - pe linga [multe] altele.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

prodcomb

Câmpurile magnetice generate la CERN sunt limitate spațial (și temporal) la domenii mici.
Câmpul magnetic terestru este mult mai întins spațial (și temporal).
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Xanadron

Intai o baza a temeliei fundatiei  :lol: discutiilor:
http://www.express.co.uk/news/world/565315/Scientists-at-Large-Hadron-Collider-hope-to-make-contact-with-PARALLEL-UNIVERSE-in-days

"As gravity can flow out of our universe into the extra dimensions, such a model can be
tested by the detection of mini black holes at the LHC.

"We have calculated the energy at which we expect to detect these mini black holes
in 'gravity's rainbow' [a new scientific theory].

"If we do detect mini black holes at this energy, then we will know that both gravity's
rainbow and extra dimensions are correct."

Iar asta-i clipul cu presupusa sincronicitate CERN-Back To The Future:
https://www.youtube.com/watch?v=6Tf8mPsvcOs
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

C-o fi doar pe jumate adevarat, da' tot e important sa aflam ca nivelul voltajului max. al CERN e cu mult mai mare decit aia 13 TeV aparuti prin MSM - si anume, de aproape 1000x mai mare (1,15 PeV). :-o

https://www.youtube.com/watch?v=vajJQd7V4zE

Discutabile (ca-ntotdeauna) si presupunerile despre "armata interdimensionala" :-) care ar fi pe picior (bocanc? :lol:) de intrare-n 3D-ul nostru prafuit, "bulinele de antimaterie" (ori colectia de gauri negre?) pe cale sa ne-nghita nemestecati, conexiunile saturniene :planet: (de parc-ar mai fi nevoie de vreo prostire... suplimentara a bizonimii terrane) etc. etc.

...Dar, mai stii? Orice-i posibil, sau macar probabil.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

In ciuda interesului nu tocmai observabil pt. topicul asta, merita poate sa mai aiurez un sinopsis "supozitional" (si final, promit... desi nu cred ca CERN o sa ne aduca sfarsitul) apropo de contextul in care au aparut  - si-or sa mai apara – ipoteze alarmiste sau nu despre LHC-ul din subsolul helveto-francez.

As fi fost tentat sa pornesc de la infinitatea de dimensiuni/frecventze ale organizarii aceleiasi energii omniprezente care anima  nu doar Universurile, ci si infinitele caprarii de entitati fizice sau astrale suprapuse si/sau interpuse-n planurile pe care recunosc, in fine, ca le cauta CERN-istii (btw, doar cine nu vrea n-a aflat ca unii savanti d-acolo detin "top security clearences"... militare), da' ma limitez mai bine la o sueta despre istoria planetei/lumii noastre.

Aia "pe bune", clar (disclaimer – doar in vizuina viziunii mele :-D) in care am fost nu doar vizitati de eoni, ci si manipulati / hibridizati / modelati NLP-religios / exploatati / sacrificati... si poate chiar mincati :roll: de valuri succesive si/sau simultane de creaturi superioare noua macar din pdv tehnologic.
Importantza cronologiei exacte a cataclismelor globale derulate-n paralel (de la aducerea Lunii pe orbita pin'la disparitia planetei Tiamat ori Potopul 1-2-3-x-y) e eclipsata insa de presupunerea logica a pierderii "tehnologiilor antice" (egal daca lemuriene, atlante, nephilim-annakim-refaimice etc.) la un moment dat – ori in mai multe ocazii.

Se poate specula deci ca oaresce entitati (poate chiar alea biblic "exilate cu japca-n adincuri") au petrecut ultimele milenii incercind sa restaureze high-tech-ul pierdut – cu o rabdare... diabolica, evident (ca-s si longevivi ai 'reaku :evil:) - dezvoltind un Sistem tentacular de canalizarea a muncii / banilor si-n final a vietilor "containerelor dispensabile".

CERN poate fi deci banuit c-ar fi unul din reperele esentiale... re-inventate pe firul altor "escale" tinute sub obroc de tPTB (Nazi Bell, Solar Warden, Moon/Mars Bases, Montauk, HAARP, Scalar Weapons etc.) – toate, eclozate din incubatoarele criminal de abjecte ale "economiei subterane" mincatoare de trilioane.

N-are rost sa mai analizez duplicitatea aroganta a asa-ziselor Elite lipsite de orice scrupule (="curele de transmisie" constiente sau nu ale pomenitelor entitati); are insa rost reamintirea  ipotezei experimentelor riscante – si uneori cu implicatii catastrofale – derulate de psihopatii astia care doar declarativ ne vor binele (ni-l vor... ca sa ni-l ia, vorba bancului). :lol:

Joaca cu terra-voltii, continuum-ul spatiu/timp ori deschiderea de temporo-portaluri zic eu asadar ca poate fi inclusa-n categoria experimentelor de genu', ca prea-i neschimbata de milenii agenda LOR draceasca la propriu. Agenda cu scopuri doar deduse logic, dar multiple-n orice caz – si deloc uman/umanitare.

P.S. Na ca tot ar mai trebui o sueta ca sa (re)enumar macar presupusele scopuri... CERNite ale Elitelor, dar nu prea mai am energie (doar 0,00001 micro-volti.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Inainte de a da "restart" nu ai vrea sa dai " share" ?

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Rupert Sheldrake susține ca cern-ul este "   O monumentala aplicație practica a efectului cuantic: toți fizicienii care se concentrează sa găsească bosonul Higgs il vor face sa existe"


Xanadron

Citat din: fiulploii din  27 Octombrie 2015, 14:41:45
Inainte de a da "restart" nu ai vrea sa dai " share" ?
Ba da, fiindca, dincolo de ipoteze aproape 100% speculative asupra daravelei tentaculare CERN, continua sa apara si unele ceva mai putin SF, dar pe o linie logica a deductiilor documentate - domeniu in care cunoscutul J.P. Farrell e unul din f.f. putinii care exceleaza:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gcvnvr-cbg
"PAPERCLIP NAZIS AND COSMOLOGY CARTEL - DR. JOSEPH FARRELL & DARK JOURNALIST"

N-o sa comentez in extenso, ca sa ramin in trendul "scarcity"-ului actual si de pe forumuri, :lol: da' citeva remarci trebuie facute - incepind cu relativa anormalitate a deraparii din ultima treime a orei interviului pe tema JFK. Divagatie aparent aiuristica, dar nu tocmai - la fel ca introducerea unor nume ca Hofsteiner ori McCoy la-nceput (ori Gehlen, Dornberger & Co. pe parcurs).
Oarece conexiuni cu viziunea geostrategica bipolara a lu' gospodin Dughin postata de colegul Arhanghel se pot decela, dar asta a lui JPF imi pare mult mai credibila decit cea eurasio-atlanticista pe care rusul bun de gura o suceste si-nvirteste cum ii convine... si lui Putin, 8-) "uitind" cu nonsalantza de influentzele dihotomice de SI-MAI-SUS :-( de care sigur are cunostintza.
(n.b.: nu-i suficient doar cite un interviu cu JPF insa - repet, macar 7-8 din cartile lui merita citite, chiar daca Adevarul cu A mare o fi un pic p-alaturi.)

Eu cel putin astept cu interes si partea a doua a interviului, tema fiind mult mai complicata decit aplicarea (justificata) a stampilei "senzationaliste" de Cartel Cosmologic sau Vatican al Fizicii (Torsional) Cuantice CERN-ului. :star:
Fiindca It rings a Bell... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/