Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Culoarea Verde

Creat de Enz, 23 Noiembrie 2014, 21:50:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

...si Kubrick

abyss

Citat din: Xanadron din  05 Ianuarie 2015, 19:44:36
Si uitasem ca serpilianu' din logo-emblema... de fapt blazonul Alfa Romeo (disecat cindva p-aici) e tot verde.
Marca italiana apare oricum pe locuri fruntase in diverse topuri ale simbolisticii corporatiste sinistre:
http://www.durbahn.de/earthandus-top_5_most_sinister_corporate_lo.htm

Pe blogul asta se emite in orice caz o parere interesanta, dupa trecerea in revista a teoriilor/povestilor "clasice":
"Some esoteric authors claim that the serpent is actually a kundalini (chakra snake) eating the material nature of man, thus signifying esoteric initiation." (de unde-o stiai si p-asta, colega Enz?... :lol:)
...pusa totusi la-ndoiala cu un argument destul de solid:
"It is possible. But why was this symbol placed on Berlusconi's front lawn?" :wink:

P.S. Instructive si remarcile despre celelalte simboluri sinistre (fara ghilimele):
- Vodafone (trei de 6),
- CFR(elations) (calaretu' nudist),
- Bechtel (globu' cu oceanele rosii),
- Procter&Gamble
(lunatic man :moon: cu coarne, 13 stele etc) :evil:
Kundalini este rosu. Si nu e un sarpe real ori un parazit energetic.
Chakra in care se afla e asemanatoare unei centrale de fisiune. Este precum nucleul pamantului.
Este o frecventa a energiei, este o vibratie, este un tren de unde electromagnetice.
Eliberat, el pare a se misca asemeni unui sarpe (e deci o comparatie) de-a lungul canalelor energetice principale , in sus catre zona din crestetul capului.
Cum se elibereaza? trebuie facuta o aliniere cu liniile de camp magnetic, cu centrul pamantului. Abia apoi...mai apare un sarpe (tren de unde) care se misca de sus in jos, de polaritate opusa si care aduce cu sine...intelegerea secretelor universului...daca au fost vreodata secrete...
De ce trebuie sa porneasca de jos in sus? Pentru ca e vorba de impamantare...una buna.

Prin urmare Enz a exemplificat foarte bine cu acea imagine a unui dublu vortex.

horia2008

#122

Enz

Am incheiat subiectul, dar ca fapt diwers, ce inseamna rothschild ? Scutul rosu...  la ce se refera ?

Xanadron

#124
Aici ai un rezumat al istoriei familionului Rothschild - cu conexiuni... aproape complete (de la Abe Lincoln la Hitler, Pike, Massini etc.):
The History of the House of Rothschild
            by Andrew Hitchcock

http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
...Cu trimiteri clare - ex.: "1914:  The start of World War I.  In this war, the German Rothschilds loan money to the Germans, the British Rothschilds loan money to the British, and the French Rothschilds loan money to the French."

Acu' vreo 5 ani deja (Ooo, tempora!) bagam p-aici si-o ipoteza "martiana" incluzind oaresce jidovi ratacitori... interplanetari. :wink:
Ar merita poate reevaluata - fiindca-n rastimpul asta am mai adunat date care-o complica semnificativ - dar o reproduc deocamdata-n forma initiala, nereusind sa bag linkul exact/direct la respectiva postare:

"Raspunsul la intrebarea ta - si de fapt ipoteza propriu-zisa a "migrarii ciclice a Arienilor/Martzienilor" - e doar tangentiala topicului astuia si ar apartine de fapt mai bine unui topic de genul promisului "Nazi OZN - ET/NWO Connection", calator astral...
O idee schematica poate fi cred insa expusa si-aici, fie si doar din motivul ca dezintegrarea-surpriza a focoaselor nucleare face parte din tabloul mult mai complex al interventiilor multiple asupra evenimentelor istorice, desi putin sau deloc cunoscute, ale civilizatiilor ET si/sau preponderent IT-umanoide (sau poate a amindorura, in cooperare).

Uite parerea mea deci, pe scurt: pregatirile presupusului Exod par sa fi inceput acum citeva mii de anisori - in orice caz in vremuri post-diluviene, atunci cind cercul bine informat asupra "calendarului cataclismic solar" din conducerea presupusilor colonisti arieni / annunaki / nefilimi etc (care pot fi denumirile acelorasi entitati considerate ZEI) a decis ca-i cazul civilizarii intensive a vinatorilor-culegatorilor (lulu amelu) pe care-i mai foloseau baietii si prin minele de aur-uraniu-lithiu-titan etc.

Findca am impresia ca EI aveau nevoie, in cadrul unui program pe termen lung, de mase de manevra nu tocmai inapoiat-primitive, mentinute insa intr-o stare de sclavie mai mult (acum) sau mai putin (pe vremuri) mascata. Fara de exploatarea carora scopul final - "mutarea" in subsolul lui Marte, zic eu, a unor cantitati enorme de echipamente/materiale - n-ar fi fost posibil de indeplinit ACUM.

Nu-i loc aici sa detaliez diversele faze ale planificairii ipoteticului Exod, dar pina si schimbarea cu semnificatii simbolice a numelui evreului german Mayer Armschel Bauer in Rothschild (nicio similaritate oare cu... culoarea rosie a planetei Marte?) spune multe. Evident ca doar coroborata cu doar aparenta legenda a descendentzei sumeriene a familiei evreiesti care avea sa finantzeze majoritatea evenimentelor planetare atent planificate din secolul XVII incoace... Simultan cu iesirea din negura Evului Mediu, urmata progresiv de accelerarea halucinanta a progresului tehnologic. [...]

Intrebai despre data prezumtiva a Exodului astuia. Io cred ca el deja a inceput, iar obstinatia cu care-i "vinat" de pilda Gary McKinnon din cauza dezvaluirii existentzei "flotei astrale US Navy" arata doar graba executantilor - fiindca nu doar eu mai cred ca unii (putinii humanoizi.... sa le zicem vampirici :evil:) din nucleul puterii oculte (Arienii :martiansmile: ) comanda, iar altii, mai multi din PTB executa - asta insemnind si ca manglesc :-D cit pot din sudoarea pamintenilor (v. evidentele Black Projects).

In final, ca o... ramificatie logica a ipotezei - repet, doar schematic expuse -, mai cred ca executantii sint si ei impartiti in diverse caprarii - unii mai cu motz care or s-o taie la momentul oportun de pe Terra impreuna cu Arienii si altii care se vor crede protejati de efectele presupusului parjol Kali-Yuga in bunkerele enorme sapate tot pe banii, adica munca noastra.

Evident ca, in rastimpul asta, importante trebuie sa para pentru bizonii TV-tembelizati remanierile Bocului :-D sau divortzul lui Tiger Woods."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Enz

apreciez raspunsul tau Xanadron  :-)

parerea mea e ca astia care s-au numit scutul rosu... stiau exact la ce se refera si ce putere au cuvintele blazoane. In opinia mea nu au treaba cu Marte (e posibil sa aiba - eu is setat) ci au treaba cu vampirismul ... daca exista vre-un om care sa citeasca pe-aici si sa se poate dezice din proprie initiativa de sexualitate atunci cred ca poate fi considerat... Iluminat.

Aseneth

Citat din: Aseneth din  08 Decembrie 2014, 20:04:21

@Enz - Dar ce reprezinta calul in sine? Indiferent de culoare. Am observat ca grupul de cuvinte KAB, care se regaseste in  Kabalah, Ka'aba se regasesc si in Cabalos. Iar Cavalerul Trac este unul din cele mai vechi simboluri cunoscute la indo-europeni.

Sau Kal El.
Sau Kalevala.
Sau Cabirii.

fiulploii


abyss

#128
  "Dacă privești viața cu ambii ochi atunci vei muri. Privește -o cu câte unul pe rând. ....Dacă asculți viața cu ambele urechi vei muri. Ascult-o cu câte una pe rând! .....Când nu îți place ce vezi cu un ochi închide-l și privește cu celălalt. Dacă nu îți place ce auzi cu o ureche, inchide-o sau fă-te ca nu auzi din când ..."

  Pe scurt, fiindcă timpul îmi este furat. Ceakra VERDE a inimii. În inima se afla conştiența! În punctul de confluența al celor doi curenți magnetici de polaritate opusa se formează conștiința, ochiul....din vârful piramidei fizice(ground- ) la contactul cu cea inversată invizibila (pozitive+).  Cele 2 trenuri de particule când se întâlnesc venind în mișcare vorticiala precum doua tornade în punctul de contact formează o fuziune ..un plan centripet sau centrifug. Acel loc este numit Muntele MERU. Iar în jur creaza un toroid. Cum pornești primul tren de particule (ground -) să alcătuiască un vortex?...cred ca. ..găsind un munte special, construind o piramidă, racordând o bobina la un acvifer sau eliberând kundalini . Pe principiul paratrasnetului. Orice toroid liber/deschis capata conștiența....planeta....soarele...omul...animalele. etc.
  Verdele ca frecvență e semnătura viului, a conștientei, a undei conștientă de sine. Spirala.
   Ce prezintă hollyw.-ul e total răsturnat și dement.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Enz

Da. Sfantul Pa-trick. Merit-o plecaciune. Fifth-century Romano-British Christian missionary and bishop in Ireland.
Romano-british inseamnand cultura ce a aparut in Britania sub Imperiul Roman ca urmare a cuceririi romane din 43 AD si a formarii provinciei Britannia. (Deci cum si-ar musca sarpele coada) (extras din wikipedia)





So you know Ireland's national colour might not be green, right?
http://www.thejournal.ie/ireland-national-colour-blue-828597-Mar2013/

...So where did the green come from?
Exactly where green came into the question isn't entirely known. Historically, many had rejected the use of blue as a national Irish colour anyway, but the strongest green emerged in the flag of the Confederation of Ireland (the era during which the Catholic bishops and noblemen tried to oust the Protestant powers from Dublin).


Verdele cel mai verde a aparut in steagul Confederatiei Irlandei (Irish Catholic Confederation that is) in era cand episcopii catolici si nobilimea incercau sa elimie puterile protestante din Dublin... Precum in Scotia. Unde cea mai mare rivalitate este intre Rangers si Celtic. Sau mai bine zis era. Ca Rangers au retrogradat... profetic.   

The Old Firm.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sectarianism_in_Glasgow
Sectarianism in Glasgow takes the form of religious and political sectarian rivalry between Roman Catholics and Protestants. It is reinforced by the fierce rivalry between Celtic F.C. and Rangers F.C., the two Old Firm football clubs

Acuma romano-catolicii au pus si ei un simbol pe echipa lor Celtic. Trifoiul cu 4 foi lol. Ca sa-i ajute la invocarea norocului suprem. Pe mister - Luck - Loki. Pa-trick-sterul.










Irland. Eireland sau Eire. Consonant in engleza cu Eerie. Sau Eerie Indiana.
Probabil de asta au vrut locul druizilor... Its a kind of magik...

Eerie:
1. Inspiring inexplicable fear, dread, or uneasiness; strange and frightening. See Synonyms at weird.
2. Scots: Frightened or intimidated by superstition.





Deci Sfantul Patrick e fifth century si Koranul ce-l pupa Papa e verde. No biggie.
Muhamad s-a nascut in 570 AD si-a fost inhumat la Green Dome. Coincidenta. 

How the Vatican created Islam
http://beforeitsnews.com/alternative/2015/02/how-the-roman-catholics-created-islam-and-why-they-did-so-3109298.html




https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Brazil
The dominant religion of Brazil historically was and still is Christianity. Brazil possesses a richly spiritual society formed from the meeting of the Roman Catholic Church with the religious traditions of African slaves and indigenous people. This confluence of faiths during the Portuguese colonization of Brazil led to the development of a diverse array of syncretistic practices within the overarching umbrella of Brazilian Roman Catholicism, characterized by traditional Portuguese festivities.

Adica, cum Vaticanul a creat mai multe.



Steagul Italiei incepe cu verde (with the green at the hoist side). Profetiile de la Fatima au fost in Portugalia (with the green at the hoist side). Irlanda (green at the hoist side). In Brazilia se vorbeste... verde (pentru ca Roman Catholic Church) iar majoritatea steagurilor islamice sunt... verde. Un paste fericit.




https://en.wikipedia.org/wiki/Green_in_Islam

Enz


Grifon

Lăudabil (și) acest demers al dumitale, d-le @Enz, deși nu chiar așa străve(r)ziu...
După ce am călătorit ...captivat, prin acest complex potpuriu, aș avea câteva amendamente - dacă-mi dai "undă verde", desigur !

- La fel cum te-ai dedicat dumneata culorii verzi, la fel s-ar putea "hărăzi"  un altul pe culori diferite (presupunând c-ar avea aceeași determinare);
-De pildă, să zicem...albastrul;  de ce n-ar fi și el "șmecher"?  Am avea...hm...să vedem: culoarea Terrei, culoarea cerului, a oceanelor, a unei hoarde de super-eroi, sacră la mongoli, prezentă in aproape toată iconografia creștină (unde verdele cam nu-i), regăsită in drapelele marilor puteri, precum SUA, UE, Rusia, Franța, Marea Britanie (pe unde verdele iar lipsește), in IT (blue -ray, blue-tooth), in miliardele de blue-jeans, la clanul Harkonnen, la indigenii Avatar, in proiectul UFO secret "Blue Book", la nobilii cu "sânge albastru", la Voroneț...și aș putea s-o țin așa de m-ar durea mâna;
- Sau galben, auriu ? Reprezentări ale Soarelui, Lunii, focului, aurului ? Aureolele tuturor sfinților, coroanele tuturor regilor / impăraților ? Îți dai seama, dacă m-aș chinui și eu să atașez toate imaginile / posterele / blazoanele cu această culoare, pagina ar străluci în asemenea hal, că ai fi tentat s-o listezi ca s-o duci la bancă !
- sau portocaliu ? Compania Orange, agentul bio-war Orange, revoluțiile "portocalii", Casa de Orania ?
- ceva mov ? Flacăra violet, copii "indigo", chakra psy-view ?

Mă opresc cu enumerările, căci sunt convins c-ai prins tâlcul amendamentelor mele. Să nu crezi că-ți dezavuez demersul ! Dimpotrivă, găsesc instructivă înșiruirea dumitale, veritabil foto-caleidoscop, insă aș sugera să-i conferi mai multă utilitate, integrând-o holistic in tratarea luminii ca ansamblu, și nu prin reliefări ușor discrimatorii, ce pot naște teza (falsă) a unei anumite preeminențe. N-ar strica o abordare multi-unghi, cu o considerare a tuturor complementarităților (cum ai inceput chiar tu, invocând perechea "roșie" a verdelui), sau a diverselor compuneri / descompuneri in spectru  (la urma urmei, verdele rezultă din albastru + galben, nu?).

Succes ! Și, ca să nu-mi porți pică intrucât ți-am "zguduit" un pic eșafodajul...uite, contribui și eu cu ceva verde...de Paris !

Enz

Eu mi-am luat-o destul in freza pe subiecte din astea (cum zice Tamerlan) si incerc sa ma las. Asta e disclaimer ca sa nu ma acuze alti colegi ca arunc cu avioane de hartie. Babilonul organizat prinde un fulger.

Daca vrei sa te pui in hora (ca eu sunt impulsiv si intru-n joc)... ne pui pe amandoi in pericol. :)))

Deci daca vrei continuam. Si exemple. Si despre albastru... pentru ca e culoarea apei complementarei  focului alchimistilor "moderni" care si-au insusit toate steagurile. Si daca spui ca, culorile nu au nici o importanta atunci deci tii cu ei. Dar daca e asa... stii pentru ce ai fi in joc ?

Grifon

D-le @Enz, e bine să fii impulsiv - dacà ai siguranța "mișcărilor". Dacă nu,  riști a da de "belea"...așa că, (mai știi ?) poate din acest motiv ai avut acele "rearanjări" ale frezei, de care ai pomenit.

Cu nițel mai multă răbdare, de ai reciti ce-am "condeiat" mai sus, ai vedea că nu "țin cu ei" ("răii" ăia misterioși ce par a vâna spirite libere precum d-ta sau colegul @Tamerlan), sau, dacâ vrei, "țin" și cu ei, și cu domnia ta - țin intotdeauna cu oamenii inteligenți.

Nu am spus deloc că nu au importanță culorile, ba chiar sunt convins  că au f.multe particularități, cu impact deosebit asupra percepțiilor noastre (in special ale celor subconștiente). Te sfătuiam doar să nu te cantonezi intr-o preferință, singularizând cumva verdele sau acordându-i o importanță exagerată, in detrimentul celorlalte "surori" din spectru.

Singurele pericole la care ne-am expune, jonglând cu toate culorile, ar fi eventual cel de-a ne stropi precum zugravii...și cel de-a plictisi restul colegilor, jucându-ne prea insistent  de-a Rafael și DaVinci.

În speranța că acum m-am explicat cu mai multă claritate, îți (re)doresc succes și inspirație in viitoarele cercetări, și te asigur că-ți voi mai citi părerile - in special datorită faptului că ai un stil inedit.