Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Culoarea Verde

Creat de Enz, 23 Noiembrie 2014, 21:50:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

După părerea mea S-a ajuns prea departe in specializarea pe acest subiect , ceva analog cu următoarea situație :
   Un cetatean turmentat întreaba disperat " Unde sunt? "
   Un trecător ii Răspunde " pe strada Unirii la numărul 13 "
   " Lasă amănuntele " Răspunde cetățeanul turmentat, " În ce oraș ? "
:-D


Enz

Suntem in orasul Matrix... iti spune chiar cetateanul turmentat. E un oras transmis de pe planeta Oa, desi e pur mister ce-nseamna Oul.

Oa

Interstellar Interdimensional. Deci filmul.




Ghici ce planeta reprezint. Sau reprezent.  :planet:

Satron

Saturn te are five by five... Jupiter.

five by five

Jupiter din J Squad. Edge of Tomorrow.




Esti cam in Misiune Imposibila. Ghost Protocol.




E sa-nteleaga cine poate. The force awakens. Sau poate nu.




Este-n forma de cruce. Deci impotriva cui, awakens ? 

One Eyed one Horned Flying Purple People Eater




Saturn Moon Matrix... David Icke. Si credit Xanadron pentru punerea informatiei in evidenta.  :wink:

David Icke - Saturn & The Moon Matrix

No back up. No Plan. No mercy !




N-ai plan, nu ai acoperire, ei nu au mila.




abyss

Citat din: Xanadron din  23 Decembrie 2014, 15:26:09
In nemarginita-mi ignorantza pot sa-ti raspund doar... tot c-o intrebare, compadre: "Dar cei ceaciri? :lol:
(aka cu fiecare ochi de alta culoare)
A fost o întrebare foarte serioasa adresata din partea mea. Una de moment și pur personala....adică izvorâtă din ignoranță. ...

Enz

Robin Williams R.I.P. implicat si el ca si ceilalti actori in schema de codare sau decodare a acestui mesaj.








Pentru mine topicul si-a atins tinta prin faptul ca am inteles cam despre ce e vorba in afisarea asta ostentativa a culorii verzi si a asocierilor sale in viziunea o-culta Hollywood. Asa ca postul asta se vrea a fi un epilog.

In ultima postare am expus sumar dar sper ca expresiv si ultimul pilon pe care am observat ca se sprijina arhitectura asta matrix-virtuala si anume planeta Saturn. In filmul Misiune Imposibila: Ghost Protocol, echipa agentilor secreti in frunte cu Top Gun Jupiter (Tom Cruise) sunt in cursa pentru oprirea de la lansare a unor coduri nucleare prin intermediul unui satelit. Ca sa dezactiveze satelitul unul dintre agenti isi ia numele de cod Saturn, se imbraca intr-un costum electromagnetic si se duce printr-un tunel de lift in underworld unde se afla hardrive-ul acestuia. Prin activarea codurilor nucleare de catre satelit se ajunge la schimbarea arhitecturii lumii, asta fiind si intentia declarata a antagonistului principal. Scenariul acestui film se potriveste perfect cu ipoteza lui David Icke ce sustine ca inelele lui Saturn sunt alcatuite in loc de ghiata dintr-un fel de cristale prin care se mediaza si organizeaza sau transmite realitatea fizica. Tot David Icke sustine ca in preajma lui Saturn s-au detectat interferente electromagnetice uriase, deci costumul electromagnetic purtat de personajul Saturn din film este la fix.     

Am postat si o imagine din filmul Interstellar 2014 in care personajele epopeii isi fac trecerea in alta galaxie printr-o poarta stelara care se afla langa Saturn. De partea cealalta poarta stelara este o gaura neagra si arata exact forma lui Saturn. Astfel se evidentiaza din nou ca trecerea in underworld adica pe sub lumea fizica are deaface cu Saturn si implicit ca Saturn e punctul sau de jonctiune... dupa cum zice si David Icke.

Intorcandu-se din partea cealalta prin gaura neagra Saturn, eroul filmului da de un spatiu din care poate observa lumea fizica si pe familia sa precum dintr-o dimensiune superioara. Asta se coreleaza perfect cu ce-i zice agentul Saturn agentului Jupiter in Misiune Imposibila... Saturn te are 5 din 5. Saturn te are din cele 4 directii cardinale dar si din a 5-a din varful piramidei, sau din a 5-a dimensiune, unde el este ochiul. Saturn sau Sauron stapanul inelelor he ? 

In animatia Monsters Inc ala mic si verde cu cornite care e defapt un ochi ii arata celuilalt cam ce planeta este el, dansand cu un inel de culoare mov. Mov ca in dimensiunea ajnga chakra ce-i in afara celei fizice iar ei fiind oricum fiind niste monstruletzi interdimensionali ce fura energia oamenilor.

Revenind la Misiune Imposibila in unul din posterele filmului imprimat cu Ghost Protocol este in toata splendoara agentul Venus care imbracata in verde joaca rolul mortalului seducator sexual si... nu este nici o metafora.
In filmul asta eroul principal este etichetat cu Jupiter pentru ca asta e planeta de culoarea focului in care forta din Star Wars VII se awakens. Forta rosie care ii permite lui Tom Cruise asemanarea cu Jesus cel gnostic, un personaj extrem de bine pregatit ce se infrunta cu archonii.

In filmul Lanterna Verde o rasa de nemuriori au creat planeta Oa de unde supravegheaza toata creatia. Planeta asta ei o folosesc ca si pe o mega baterie de unde se incarca prin inele (si Saturn are) cu energia vointei adunata sau altfel spus vampirizata de la toti locuitorii Universului. Denumirea Oa fiind reprezentarea grafica a inelului (O) lui Saturn. Si aici eroul principal este cu J dar si in lupta cu inteligenta artificiala a dronelor militare. Numele sau este Hal Jordan si se trage dintr-o familie cu... traditie:








Prenumele sau HAL este o alta referinta la inteligenta artificiala ce controleaza energia verde. HAL 9000 (Heuristically programmed ALgorithmic computer) este antagonistul principal din filmul 2001 Odisea Spatiala, fiind computerul de bord ce vrea sa saboteze misiunea spre Jupiter. Foarte pe fata.

Din intamplare am mai descoperit o legatura HAL la un episod din Smallville (ep 21 - sez 8 ). O gasca de badguys se intalnesc intr-un depozit parasit ce pare sa se numeasca Halstrom's Garage. Gasca colorata in verde bineinteles dar si putin in mov atunci cand fac shapeshifting ei au ca aptitudine de baza vampirismul. Halstrom's e scris cu verde fiind dat ca si o definitie unde HAL este precum mai sus iar strom este curent in limba germana, hal strom's fiind deci energia masinii verzi sau invers.












Daca e cineva interesat sa urmareasca subiectul topicului asta in serialul Smallville ii sugerez sa o faca pentru ca va gasi o mica gramada de indicii. In special de la sezonul 5 cand intra pe scena si Brainiac. Extraterestrul proiectat ca interfata cu' creierul omenesc - Brain Interactiv Construct.
Mai departe apare (din zona fantoma) si generalul Zod sau anagramat D Oz pentru ca si Clarck Kent este din Kansas ca Dorothy. Oz precum Oliver Queen (justitiarul verde) o alta referinta grafica pentru inelul lui Saturn precum si simbolul Daily Planet din varful unei piramdei verzi. Sa nu mai zic de soarele verde ce straluceste pe vitraliul din interiorul redactiei.

In fine, ca tot zic de Oz, dupa celebrul procedeu de casting o gasim pe domnisoara Milla Kunis interpretand rolul lui Theodora in filmul Marele si Puternicul Oz 2014. In prima ipostaza ea este o simpatica imbracata in rosu iar apoi din cauza neatentiei si coruptiei ajunge vrajitoarea cea wicked verde. Traseul clasic daca nu esti atent. In loc de Jupiter ajungi (la) Saturn.





Aceasi faza este si in Smallville in episodul Quest. (ep.19 - sez.7) Recomand.



Milla Kunis este de urmarit pentru ca va aparea luna viitoare cu rolul principal in Jupiter Ascending.
Ea a mai fost si in Black Swan (aceasi tema) si in comedia nu prea reusita Ted iar cu aceasi tema. 


Black Swan Official Dance Scene with Natalie Portman.wmv




Ted este foneticul lui Dead adica mort si neinsufletit si scris cu verde, iar pe parcursul filmului sunt prezentate tot felul de aluzii si indicii precum si erorile de comportament pe care i le cauzeaza lui din nou John care lucreaza la o firma numita Liberty. Oh well. Daca mesajul asta nu-i peste tot atunci nu este nicaieri.


Janeway vs Archon.   

Janeway vs Archon - Star Trek Voyager


In definitiv Sat'urn pare a fi un Sat'elite care transmite matrixul. Saturn este stapanul timpului si cel care isi inghite copiii. Saturn este o machina. Conduceti-o cu grija. ;)


THE SATURN MACHINE TØS

Archons/Reptilians and the Saturn Machine

Urban


Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aseneth

Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

Nu prea ma pricep la greaca veche, dar mereu m-am intrebat de ce, din toate animalele, Iisus a ales sa vorbeasca despre caine, simbolul lui Sirius, si porc simbolul lui Saturn. Ca, sa fim seriosi, mot-a mot nu arunca nimeni margaritare la porci, iar ca metafora e putin cam prea pompoasa pentru stilul sau.

Aseneth



Jules Verne - Raza Verde

Enz

Citat din: Aseneth din  04 Ianuarie 2015, 13:08:48
Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.

Si auzind lucrurile acestea satenii s-au apucat sa taie porcul... de ziua lui Iisus. :lol: Si au intors sarbatoarea recoltatului (de suflete) Saturnalia in cea a bucuriei si inaltarii lui Mos Craciun. Astfel de la Satan Lucas(fer) ei s-au trecut la Santa Claus. Deci daca reprezentantul lui Saturn e porcul (din cauza ca doar consuma?) atunci nu-i de mirare ca el sfarseste de Craciun. O Sweet Revenge.

Aseneth

Citat din: Enz din  04 Ianuarie 2015, 17:14:42
Si auzind lucrurile acestea satenii s-au apucat sa taie porcul... de ziua lui Iisus. :lol: Si au intors sarbatoarea recoltatului (de suflete) Saturnalia in cea a bucuriei si inaltarii lui Mos Craciun. Astfel de la Satan Lucas(fer) ei s-au trecut la Santa Claus. Deci daca reprezentantul lui Saturn e porcul (din cauza ca doar consuma?) atunci nu-i de mirare ca el sfarseste de Craciun. O Sweet Revenge.

Ziua lui Iisus a fost pusa in ziua in care se taia porcul ( aka Saturnalia) si nu invers.
Porcul era reprezentantul lui Saturn din doua motive.
1. Saturn era la origini un zeu agrar, si porcul are obiceiul sa scurme in pamant.
2. Saturn, ca zeu al timpului era mancator de carne (a.k.a sarcophagus) pentru ca pamantul era simbolul corpului uman.

Xanadron

Un link perfect ontopic dac-am ajuns si-n zona saturno-suina:
http://www.macroevolution.net/
...dupa care am fi fost hibridizati din "caramizi genomice" provenite de la maimutza (ori un antropitec maimutzoid) si... PORC. :-D
Credibil aparent, si nu doar conform vorbei "Toti barbatii ie porci".
Serios acum, diversele "himere" figurate de la sumerieni si egipteni si pina la garguii de pe catedrale par sa fi fost inspirate dintr-o anume realitate.

P.S. Nu gasesc acu' sursa, dar, dupa studii medicale competente, s-a constatat fara dubii ca simpla vedere a ierbii stimuleaza productia de hemoglobina. :-o
Nu stiu daca si la porci, da-i clar ca necunoscute-s caile culorilor...

(Later Edit): La fel de straniu, vederea singelui ii face pe unii sa se inverzeasca. :-) :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#116
http://www.gizmag.com/mars-one-lettuce-southampton/35424/?utm_source=Gizmag+Subscribers&utm_campaign=3baf661d17-UA-2235360-4&utm_medium=email&utm_term=0_65b67362bd-3baf661d17-90650205

Growing greens on the Red Planet :martiansmile:

...Sa mai repet ce cred io? (ca expeditionarii "martieni" ai Omenirii 2.0 sint demult satui de salate - egal daca verzi sau rosii.) :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Enz

Asadar noi consumam verdeturile ca sa ne facem sangele puternic iar pe partea cealalta verdeturile ne consuma pe noi sa-si intareasca clorofila pardon... energo-fotosinteza. 








Undeva pe traseul kundalini pe om il asteapta un rapitor cum il asteapta pe somon ursul in liniste pe-o stanca. Nu e ca n-ar putea sa evite faza dar cu un pradator sau nu care sa il insfece dupa coltz in goana sa pe drive-ul sexual 'the fish' tot mort sfarseste. In stilul asta pentru pradator e ca si cum ar lua bomboanele de la copii. Bye bye ascending si Jupiter not rising pentru ca yam-yam  djinul verde.




Xanadron

#118
Si uitasem ca serpilianu' din logo-emblema... de fapt blazonul Alfa Romeo (disecat cindva p-aici) e tot verde.
Marca italiana apare oricum pe locuri fruntase in diverse topuri ale simbolisticii corporatiste sinistre:
http://www.durbahn.de/earthandus-top_5_most_sinister_corporate_lo.htm

Pe blogul asta se emite in orice caz o parere interesanta, dupa trecerea in revista a teoriilor/povestilor "clasice":
"Some esoteric authors claim that the serpent is actually a kundalini (chakra snake) eating the material nature of man, thus signifying esoteric initiation." (de unde-o stiai si p-asta, colega Enz?... :lol:)
...pusa totusi la-ndoiala cu un argument destul de solid:
"It is possible. But why was this symbol placed on Berlusconi's front lawn?" :wink:

P.S. Instructive si remarcile despre celelalte simboluri sinistre (fara ghilimele):
- Vodafone (trei de 6),
- CFR(elations) (calaretu' nudist),
- Bechtel (globu' cu oceanele rosii),
- Procter&Gamble
(lunatic man :moon: cu coarne, 13 stele etc) :evil:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii