Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Piramida in Romania?

Creat de Gabri001, 08 Noiembrie 2014, 18:43:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Gabri001

In cautarile pe google maps am gasit intr-o zona montana ceva ce in principiu pare un tetraedru clar (foto). Confirm ca este la noi in tara. Am cautat apoi sa vad si cum este data la cota de nivel si piramida din Bosnia care deja este recunoscuta si nu apare la fel de bine definita. In atasament este print screen la harta cotei de nivel si la vederea din satelit (unde este impadurit si isi pierde forma de baza). Ce parere aveti?

jean

Din imagini nu rezulta in ce zona este. Poti sa ne spui si noua?.....
Adevarul este dincolo de noi

Gabri001

Da..pot sa spun ca nu e a mea, ci a romanilor: in jud. Arges - Dragoslavele, fata in fata cu Coltii Ghimbavului. Am fost deja la ea, este impadurita si necuratata de copacii  batrani. Greu accesibila ptr ca nu exista poteca si are inclinatia marisoara (aprox. 60 grade). Nu am ajuns in varf ptr ca ar fii fost o problema la coborare din cauza frunzelor uscate. Deja se construieste o bisericuta pe muchia sudica (nu era nimeni acolo totusi). Zona este cu ursi. Este de cercetat si sper eu ca nu va exista cineva sa se duca sa distruga.