Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Maestrii Jocului - nivelul 1.0

Creat de fiulploii, 09 Octombrie 2014, 14:46:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

     Un alt subiect care va ''muri'' la un moment dat  :evil: daca nu isi va da obstescul sfarsit inca de la inceput.
     Discutiile pe acest subiect exista deja rasfirate prin zona si m-am gandit - de fapt m-am zbatut din greu sa scot ceva propozitii inteligente  :lol: - sa punctam niste umbre ale unor sfori ce se disting in lumina orbitoare a realitatii faurite de mass-media.

     Asadar, pana la SIIL sau cum vrea fiecare sa ii zica cred ca trebuie sa trecem pe scurt niste ''joace'' mai vechi .
   
Politicilesexuale si cultura pop
            Wilhelm Reich, cel cu orgonii si alte energii subtile a avut si cercetari pe linia energiei sexuale publicate in cateva carti date uitarii in mod oficial. http://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich  a zis printre altele:
"The first prerequisite for healthier human and sexual relationships is the elimination of those moral concepts which base their demands on allegedly supernatural commands, on arbitrary human regulations, or simply on tradition...
"We do not want to see natural sexual attraction stamped as 'sin,' 'sensuality' fought as something low and beastly, and the 'conquering of the flesh' made the guiding principle of morality!

               Tot el a folosit prima data conceptul de ''revolutie sexuala'' iar astazi , in numele democratiei si a libertatii acceptam in mod gradat pornografia, libertinajul sexual, transexualismul, androginul si altele . Varful de lance a fost si este MTV deoarece pentru a reusi trebuie atacata zona cea mai sensibila si fara aparare: tineretul.
               Primul androgin fabricat, promovat si facut rege a fost  Michael Jackson.
               Cultura pop a americii a invadat lumea 'civilizata' adica tehnologizata in special prin muzica apoi prin filme cu efecte in cotidian. Exemple sunt destule .
              Ce vede de fapt un musulman ? A spus-o Ayatollah Ali Khamenei : sluts, whores, pimps, prostitutes, and other dumb celebrities prostrating before Jewish power for worldly success. Am folosit limba engleza ca deh, citeste multa lume pe aici  :lol:
              Si atunci , dpdv al unui neoccidental e clar ca restul lumii este sub stapanirea lui Seitan . Nu conteaza ca acest Seitan este copilul Vaticanului , conteaza doar credinta ca lupta este dreapta si sfanta impotriva Raului . Si lupta este totala , fara reguli cavaleresti occidentale ci dupa reguli specifice culturii lor
               Asadar, misiunea sfanta a lor e trasata eliberarea lumii de sub Satan si starpirea tuturor adeptilor lui . Cel putin asta e fatzada pentru cei din linia intai.
               Analog a fost misiunea sfanta a crestinatatii de a elibera locurile sfinte crestine de sub stapanirea diavoleasca a arabilor, nu? Si asta fiind tot o spoiala pentru cei din linia intai.

              Mai multe despre aceste jocuri vechi aici
http://www.veteranstoday.com/2014/10/06/sexual-politics-and-pop-culture-part-iii/

              Daca aveti rabdarea sa cititi atunci se poate intelege partea adversa. Dar nu acesta este subiectul. Subiectul ar fi cine sunt Maestrii Jocului de culise. 
              Desi unii soptesc ca ar fi vorba si  de cel putin o Maestra a Jocului lucru dedus din anumite caracteristici ale desfasurarii Jocului. A-i acuza pe verisorii arabilor de conducerea acestui joc cred ca este o exagerare . Cum tot asa cred ca au si ei partea lor de contributie insa in esalonul doi, cum s-ar zice.
              Este cineva a carui durata de viata o depaseste cu mult pe a omului fiindca primele marturii ale politicilor sexuale il pomenesc pe Dyonissos ?
              Sau scaunul e liber , desi ma indoiesc de asta.
              Cat mai multe pareri sunt binevenite in incercarea de a deslusi prin neguri.  :-)

P.S. in conexiune clara - dupa mine - cu alte subiecte cum ar fi Omenirea in ..diverse variante, Evadarea matriciala , pestera platoniciana, etc. Ca sa nu mai pomenesc conexiunile cu cercetari esoterice din a doua bumbaceala mondiala.
               
             

 

alx

Citat din: fiulploii din  09 Octombrie 2014, 14:46:31
    Subiectul ar fi cine sunt Maestrii Jocului de culise. 
Daca mi se permite o umila parere,cred ca MARII Maestrii ai JOCULUI sunt cei cu tara,dar fara tara,cu toata lumea ca tara a lor!
   Vorba colegului...AM ZIS!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Tyanu

In urma cu ceva secole, pentru asemenea gandire putei fi ars pe rug colega  :-D  mergand inapoi in timp si mai multe veacuri te-ai fi regasit in scrierile de mai sus. Cum bine spuneai chiar tu in alta postare, e o ciclicitate. Insa nivelul actual a luat amploare datorita ( sau din cauza ) tehnologiei la care suntem cat mai multi legati. Aceleasi religii care blameaza astazi cultura pop, au folosit-o de-a lungul timpului insa doar in folosul lor. La un moment dat s-au gandit sa le-o dea si gloabelor, dar numai in masura in care puteau fi controlate.

Sa ne amintim de orgiile papilor documentate de "istoria oficiala" sau de haremurile musulmanilor?  Sa nu uitam totusi ca aceeasi energie sexuala care ne e servita ca fiind ceva malefic, e adorata de anumite "factiuni" din cele mai vechi timpuri. Bineinteles ca ceea ce ni se pune noua pe masa sunt doar elemente chimice ale unei intregi retete, reteta care folosita corect, dupa unele voci, poate deschide anumite porti. (poate ca asta e si rolul distorsionarii sexualitatii adevarate) 8-)

Nu pot sa nu remarc ca e si o maestra implicata in acest joc... era si normal. Sexualitatea feminina a fost blamata in ultimul timp iar dogma masculina a dominat istoria noastra recenta. Iar trebuie sa apelez la zvonuri si sa spun ca unele voci ar zice ca anumite tente feminine s-au trezit la viata si vor sa recucereasca rolul ce l-au avut in vechime. Sa fac o comparatie cu miscarea feminina ? Sau cu faptul ca in ultimul timp "trebuie" alese si femei in anumite functii ? Sau ca anumite functii au fost ocupate pentru ca asa e trendul ? Mai bine nu... pentru ca e doar o parere personala.

Cat despre cei ce sunt in spatele acestui joc poate ca sunt mai umani decat ne-am imagina. Cel putin cei din linia I... Sunt anumite indicii, mici ce-i drept, ce ar putea raspunde la intrebari de genul - de ce se preferau stravechii stapani oficiali sa procreeze cu membrii familiei... sa fi gasit oare o legatura intre ADN si pacalirea karmei ? Bineinteles ca ce facem noi aici e doar teorie cuantificata in asa fel incat pana si cei mai devotati fizicieni nu ar fi in stare sa o dezlege. Dar asta e si rolul forumului, sa puna intrebari pe care nimeni nu le pune.
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: alx din  09 Octombrie 2014, 21:21:46
  Daca mi se permite o umila parere,cred ca MARII Maestrii ai JOCULUI sunt cei cu tara,dar fara tara,cu toata lumea ca tara a lor!
   Vorba colegului...AM ZIS!
As merge chiar mai departe - adica:
a) MARII Maestrii ai JOCULUI-A sunt cei cu planeta-muma, dar fara planeta, cu tot Sistemul Solar ca planeta a lor!
b) MARII Maestrii ai JOCULUI-B sunt cei cu, dar si fara Sistem Solar, cu toata Galaxia ca tarla a lor!
c) ... si tot asa pina s-o-nsera.  :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#4
Citat din: alx din  09 Octombrie 2014, 21:21:46
  Daca mi se permite o umila parere,cred ca MARII Maestrii ai JOCULUI sunt cei cu tara,dar fara tara,cu toata lumea ca tara a lor!
   Vorba colegului...AM ZIS!
Cred ca astia sunt destul de vizibili , m-ar interesa cei din spatele lor. Ai ceva banuieli?  :-D

Citat din: Xanadron din  10 Octombrie 2014, 09:06:43
As merge chiar mai departe - adica:
a) MARII Maestrii ai JOCULUI-A sunt cei cu planeta-muma, dar fara planeta, cu tot Sistemul Solar ca planeta a lor!
b) MARII Maestrii ai JOCULUI-B sunt cei cu, dar si fara Sistem Solar, cu toata Galaxia ca tarla a lor!
c) ... si tot asa pina s-o-nsera.  :-)
Evident ca trece si seara si ajungem la ..Tao. Dar e cam departe , hai sa incercam sa vedem cine e'' in spatele blocului '' .

  Si acum sa trec pe sf-uri proaste  :lol:
  Daca exista colonii umane raspandite dupa un anumit tipar in galaxie? Ceva in spiritul jocului de Go. Si fiecare colonie trebuie sa creasca si sa se extinda pana se intalneste cu ..ceilalti. Astfel mi-as putea explica interesul altora pentru Terra.
  Totusi, judecand dupa istoria Terrei se pare ca pe aici s-a dat reset de mai multe ori. Fie din cauza recoltei proaste fie din cauza recoltarii totale si necesitatea unei noi plantari in rasaduri.
   Oricum o intorc , dupa parerea mea clar ca nu suntem facuti pentru pace si armonie ..indelungata.  :-D  Clar suntem hibrizi, nu stiu ai cui dar tare as rea sa stiu cine sunt .parintii  :martiansmile:

   Exista o cursa oarecum dementiala de a cuceri planeta rosie . Oare de ce ? acolo e noul ElDorado? Cu Luna suntem linistiti, din cand in cand nasa mai baga cate o stire, acum cica se pregateste sa sape dupa apa  :-D ..poate cauta rezervoarele ????

   A mai aparut un studiu care zice ca datorita incalzirii globale se nasc mai multe fete decat baieti. Hopa , aici cam semanam cu o anume specie de reptile  :roll:
   
   Totusi, problema ar fi mai complicata de atat . S-ar parea ca exista un gen nedefinit de forte zonale , impartiale si neumane , ce isi 'protejeaza' intr-un fel ciudat - in afara logicii umane - ''averea'' . Posibil sa fie ceva automat , posibil sa fie animat dar dupa alte criterii decat cele cunoscute de noi.
    Mai in profunzime se pare ca totul este vant , nimic palpabil  :lol: deci gandesc dar cred ca ma gandesc pe mine si asa sunt intr-o bucla fara sfarsit.
    Incetand sa mai gandesc aka daca sarpele isi da drumul la coada atunci toata iluzia lumii dispare.
    Ce ramane? Dispar si ..supraveghetorii? Daca da, atunci rolul nostru e si cel de piloni-relee generatoare de lumi . Un fel de generator free energy insa de un tip special: generatorul de lumi.

ATENTIE. ideile de mai sus sunt inregistrate la O-si-M  :lol:

alx

Citat din: fiulploii din  10 Octombrie 2014, 12:31:24
Ai ceva banuieli?  ;D
Nici cea mai mica banuiala ;D ...dispozitivele holografice de camuflare nu prea lasa...umbre...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  11 Octombrie 2014, 08:04:17
  Nici cea mai mica banuiala ;D ...dispozitivele holografice de camuflare nu prea lasa...umbre...

Tocmai ce ai zis modalitatea principala de detectare : cautarea obiectelor sau fiintelor ce nu lasa umbre.  :-D
Parerea mea..

Ecce homo  :-)

fiulploii

Citat din: alx din  11 Octombrie 2014, 08:04:17
  Nici cea mai mica banuiala ;D ...dispozitivele holografice de camuflare nu prea lasa...umbre...

Intre timp m-am mai gândit la "cestiune" . In câteva cazuri de întâlniri de aproape s-a raportat transparența mașinii in care erau martorii astfel încât putea sa vadă afara prin ea. Pe acelasi principiu avem deci :
  - transparența - nu lasă umbre dar forma poate fi descoperită in caz de ...ninsoare
  - camuflare optica - susțin ca lasă umbre
  - defazare ...sa-i zicem spațio-temporală fiindca nu am date verificabile care nu lasă umbre , nici nu ii poate fi detectata forma dar poate exista un fel de Vibrație observabilă a spațiului respectiv ocupat parțial de acel obiect , Vibrație ce se poate manifesta fie audio fie vizual fie amândouă .

  Observatorii pomeniți pe alte subiecte Si care postează câteodată mai des, totdeauna ambiguu daca nu triguu  :lol: fac parte din pionii sacrificabili?

fiulploii

  Sarim niste etape sau trepte si ajungem azi.
Intrebarea zilei ar fi : ce eveniment/e a acoperit Brexit-ul si comedia aferenta?

panta_rh_ei

Nu stiu daca a acoperit ceva dar e posibil sa fi fost gandit ca justificare pentru ceva ce va sa fie. Vom vedea cat de curand, parerea mea.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

kenjiro



panta_rh_ei

#12
Citatintrebarea zilei ar fi
Poate fi si asta un raspuns: parte a planului. :)
http://stateofthenation2012.com/?p=41897
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii


fiulploii

Stirea initiala: un micrometeorit a penetrat statia spatiala.
Dupa  ce s-a publicat fotografia cu gaura , in final s-a recunoscut ca aia era gaura de burghiu.
  Nu se cunoaste oficial inca daca a fost data gaura pe orbita adica sabotaj sau a fost data pe Pamant si e neglijență.
  Cercetarile continua.