Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Statul Islamic - un nou jucator pe piata mondiala

Creat de tractorbeam, 29 Septembrie 2014, 14:44:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Citat din: Tyanu din  07 Ianuarie 2015, 20:03:22
...Nu știu dacă doar mie mi s-a părut ca acei atacatori mergeau, alergau și trăgeau ca niște soldați pregătiți. Se tot spune prin media oficială că ar fi doar susținători a-i Statului Islamic.... Mie îmi par ca făcând parte din trupe de elită. Poate mă înșel...

Se vorbeste ca cel putin unul din ei ar fi facut o calatorie "de studii" in Siria. Acum daca eu am un ak-47 cu 30-40 de bomboane in sector iar politistu' din fata mea are un pistol cu maxim 9-11 cartuse e posibil ca sa ma simt relaxat si sa merg la pas. Probabil ca o sa ma sperii daca vin trupele SWAT alea cu dotare putin diferita. Ma pot gandi ca un sniper bun ma poate dili de la 1-2 km. Atunci o sa intru in panica. Ah, si sa nu uit, daca totusi ma dobori, precis ma asteapta pe lumea ailalta niste gagici misto care o sa-mi aduca tava cu dulceatza, ca am devenit martir al cauzei, putin respect adicatelea!

Tyanu

 Este vorba de pregătirea psihologică pe care trebuie să o ai. Nu spun că acești radicali musulmani nu sunt motivați și nu sunt antrenați pentru astfel de "lupte de stradă".  Spun că se poate face o diferență între antrenamentul trupelor de elită oficiale și al celor underground... părerea mea.

Un analist militar (pe BBC :? ) a enumerat o serie de aspecte asupra echipamentului folosit, a mânuirii armelor în ,,poziția de luptă", precizia lovituri în 2 pași (lovitură toracică + lovitură craniană), pașii în tandem (pentru acoperirea unui câmp vizual cât mai larg)... precum și pașii făcuți în retragere. Toate aceste aspecte au fost dublate de imagini ale unor militari (membrii ai forțelor speciale) în misiuni de antrenament... sau din situații reale de luptă.

Un mare economist ,,încă în viață", invitat la o emisiune, la o oră de maximă audiență... a scos pe guriță o remarcă care ar trebui să ne dea de gândit... ,,Prea mulți ani de pace și liniște... nu sunt benefici pentru o economie viabilă!"

S-a speculat pe aici că IS poate fi acea scânteie care să facă lucrurile să o ia la vale mai repede decât ar fi normal. Iată că dacă până acum Europa nu a dorit să i-a măsuri radicale, acum sunt "obligați". Nu m-ar mira ca acei teroriști să fie împușcați în schimburi de focuri, la fel cum nu m-ar mira ca, dacă nu se iau măsuri împotrivă IS, să mai apăra astfel de atentate.  Pe lângă asta cred că se va pune accent pe faptul ca TOATE comunicațiile trebuie supravegheate fără mandat. 
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

fiulploii

#62
Diverse păreri
FAKE PARIS SHOOTING BLANKS Jan 7th 2015 FRENCH SATIRE With Slow Motion
Pe vimeo
FAKE PARIS SHOOTING BLANKS Jan 7th 2015 FRENCH SATIRE With Slow Motion on Vimeo

terraflorin

Mi se pare doar mie sau e cam ciudat că un ''nene'' terorist şi-a uitat buletinul de identitate în maşina abandonată?

Nici nu mai comentez mai mult în acest sens... mai ales că băieții cu ochii albaștrii filtrează din greu la ora asta toate activitatea noastră din virtual...  8-)

Arhanghelul

Citat din: terraflorin din  08 Ianuarie 2015, 18:45:32
Mi se pare doar mie sau e cam ciudat că un ''nene'' terorist şi-a uitat buletinul de identitate în maşina abandonată?

Nici nu mai comentez mai mult în acest sens... mai ales că băieții cu ochii albaștrii filtrează din greu la ora asta toate activitatea noastră din virtual...  8-)

Exemplu mai jos ...

Citat din: fiulploii din  08 Ianuarie 2015, 16:37:39
Diverse păreri
FAKE PARIS SHOOTING BLANKS Jan 7th 2015 FRENCH SATIRE With Slow Motion
Pe vimeo
FAKE PARIS SHOOTING BLANKS Jan 7th 2015 FRENCH SATIRE With Slow Motion on Vimeo
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Schiff

Interesant e că filmul de pe vimeo a fost şters. Întrebarea lui @terraflorin e cât se poate de la obiect. Cam multe buletine găsite, vezi şi cele de la 9/11, spectaculos apărute-n exhibit bag-urile FBI prin cădere liberă, după ce-au trecut printr-un zgârie nori şi bineînţeles o explozie uriaşă. Am mai postat în chat despre atentatul parizian, dar adaug aici că şi mie-mi miroase vag a altceva. Ar putea fi oare urmaşii lui Charlemagne ori poate niscaiva băieţi cârlionţaţi, qui sait?...

terraflorin

#66
Coincidență sau nu... a apărut în 2014 un film de groază cu acţiunea în Franţa care are un afiş sugestiv: turnul Eiffel întors invers pe un fundal roşu-sângeriu şi ''deasupra'' sa e plin de cranii umane!



As Above, So Below (2014)
Precum în iad, aşa şi pe pământ

Xanadron

Mai zic doar una si ma duc :lol: - n-o sa (mai) fac deci vreo alta remarca asupra cazului Charlie-Hebdo, ISIS/IL etc., din simplul motiv ca nu se merita efortul si/sau riscul expunerii personale... in public (RUFOn fiind in definitiv un forum 100% public.)

Si mai aiurea-n tramvai ar parea efortul (cu audientza minima si MOCA-n plus :-D) al descalcirii sherpariei asteia cu multe tentacule, daca ma gindesc ca atitia asa-zisi "jurnalisti" eructeaza cu maxim succes (si pe bani buni) atitea gulgute... in care cred pina si ei, nu doar "guvizii-target".

Ontopic deci: merita sa bagati o geana si pe biografiile cartoonistilor vizati/asasinati miseleste, dar numai aparent (dupa Je) cu motivatii "islamo-fundamentaliste".
Fiindca unul avea 80 de ani, altul 77 - si ambii lucrasera (pina-n 1970, cind a fost suspendat temporar de catre statul francez) la saptaminalul satiric "si mai iresponsabil" decit Charlie Hebdo, numit Hara-Kiri.
...Doi iepuri dintr-un foc deci pentru Establishmentul NWO? :evil:
Posibil.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#68
In toata povestea asta cu Charlie Hebdo este ceva anacronic, ceva ce nu se potriveste in filmul evenimentelor, ceva care va iesi la iveala imediat ce media - ametita/anasteziata de cruzimea intamplarii -  isi va reveni si va analiza minut cu minut etapele acestei tragedii.
- Sa dea Dumnezeu ca francezii sa prinda adevaratii vinovati si nu gugustiucii pusi pe sticla televizorului pe post de "acari Paun"pentru ca nu orice individ cu cagula neagra care trage pe strada strigand in gura mare "Allah Akbar" este terorist musulman. E prea evidenta "semnatura" pentru a nu o pune macar o clipa sub semnul intrebarii.

1, Intre prima aparitie a teroristilor si prima masina de politie ce intervine la un incident de gravitate maxima - cum este un atac armat in centrul Parisului- exista un interval de 15-20 de minute in care teroristii nu se grabesc, nu sunt cuprinsi de panica, stapanesc situatia "ca la un antrenament".

[url=http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-cu-arme-automate-la-sediul-unui-ziar-din-paris-soldat-cu-victime-editorii-s-au-refugiat-pe-acoperisul-cladirii.html]http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-cu-arme-automate-la-sediul-unui-ziar-din-paris-soldat-cu-victime-editorii-s-au-refugiat-pe-acoperisul-cladirii.html][url]http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-cu-arme-automate-la-sediul-unui-ziar-din-paris-soldat-cu-victime-editorii-s-au-refugiat-pe-acoperisul-cladirii.html]http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-cu-arme-automate-la-sediul-unui-ziar-din-paris-soldat-cu-victime-editorii-s-au-refugiat-pe-acoperisul-cladirii.html]http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-cu-arme-automate-la-sediul-unui-ziar-din-paris-soldat-cu-victime-editorii-s-au-refugiat-pe-acoperisul-cladirii.html][url]http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-cu-arme-automate-la-sediul-unui-ziar-din-paris-soldat-cu-victime-editorii-s-au-refugiat-pe-acoperisul-cladirii.html[/url]

- citind filmul evenimentelor expus la adresa de mai sus o sa vedeti ca teroristii au avut timp sa greseasca o data adresa ( "ciocanind"intai la nr 6 intreband politicos "aici e Charlie Hebdon ?" pentru ca apoi sa se duca la nr.10 ... unde era adresa corecta ). Au intrat in hol ucigand receptionerul (si cel tarziu acum ar fi trebuit sa apara primul apel telefonic la politie facut de cei de la nr. 6 ) au urcat la etaj ( et 1 sau 2 ...nu conteaza) si au impuscat redactia ziarului , foc cu foc,dupa ce fiecare persoana a fost intrebata de "nume si ocupatie". (Astia ar trebui numiti "teroristii meticulosi" )

2. Se vorbeste de 3 teroristi - In analiza facuta mai jos de un jurnalist (care justifica si argumenteaza excelent toata actiunea ) se vede mereu ca au fost doar 2 -echipajul mortii nu a avut sofer, cei care se trageau pe strada ca la poligon au fost mereu 2 soferul (ce parea seful operatiunii) si insotitorul din dreapta.

- Aici cer suportul colegilor din RUFOn - parerea mea e ca au fost 4 teroristi in 2 masini - una care a facut tam-tam atragand atentia  si una cu care au disparut in liniste adevaratii atacatori. Desi si a treia filmare, cea de la etajul superior/acoperis, arata ca teroristii au coborat din masina si au tras, foc cu foc, demonstrativ, in alta locatie (deci a 3-a, intr-o intersectie), aratand fie ca au timp si nu le pasa de timpii de interventie ai politiei franceze... fie ca sunt o a 3-a "masina fantoma"ce are ca rol derutarea/atragerea fortelor de interventie pentru a lasa cale libera adevaratilor atentatori.
Mai mult - cred ca insotitorul din dreapta de la cel putin una din masini era femeie :


 


Argumente :
a) Analizati nr masinii in foto 1 si 2  - mie mi se pare ca masina vazuta din fata are nr "W spatiu 3 cifre/litere spatiu 3cifre/litere" iar masina vazuta din spate are nr : ' cifra spatiu cifra spatiu litera spatiu litera". Daca cineva cunoaste felul de numerotare a masinilor in Paris poate ne spune daca e normal sa fie diferenta intre nr vazut din fata si spatele masinii.

b) Urmariti filmul uciderii politistului in strada - insotitorul din dreapta, cel cu "sutien alb" legat crucis la spate abia daca ajunge sa fie cat portiera masinii (in momentul in care se urca) in comparatie cu soferul (statura masiva, evident masculina) - fata de poza 2 cand vazuti din spate teroristii au cam aceiasi inaltime - mult peste inaltimea masinii, chiar daca luam in calcul dimensiunea trotuarului.

FILMUL SI ANALIZA aici :
https://www.youtube.com/watch?v=qblm57WWMbU

c) Teroristul cu sutien are alta conformatie (soldurile aproximativ egale cu umerii) si alearga in pasi mici, tarsiti (specific femeilor) spre deosebire de sofer care are un fuleu vizibil.

d) in cazul mai multor echipaje de teroristi cu masini identice este "justificata" uciderea martorului din strada care poate a zarit "schema" de retragere din dispozitiv - dar dupa cum se vede teroristii nici macar nu s-au sinchisit de posibilele filmari de la ferestrele caselor din jur, nici macar nu au tras un foc in directia "in sus" pentru a jena eventualele marturii filmate - ceeea ce dovedeste ca au studiat din timp spatiile si unghiurile mici de filmare .
De altfel doar asa se poate explica gestul remarcat de jurnalist in filmul de analiza - acel gest ce semnifica "adunarea", continuarea misiunii - ca doar soferul nu-si dadea singur ordine rotindu-si degetul deasupra capului. Era ungest ce trebuia vazut de complici ...

f) gestul insotitorului, a "teroristului cu sutien", de a ridica de jos ceva ce seamana cu un pantof sport arata inca o data meticulozitatea si ordinea feminina.

- Interesant cum acesti "teroristi meticulosi", cu actiuni de un profesionalism clasic, devin dintr-o data tampiti si-si uita actele ...in torpedoul masinii. :evil: Pare, in proportie de 60% o actiune de intoxicare.

3) Masina de politie din poza 2 nu a avut intentia de a bloca calea de acces a teroristilor - dimpotriva, lasa cale liberape o strada extrem de ingusta - si din cate se realateaza si se vede, desi a fost tintita "grupat" la foc cu foc din pozitia in piciare cu arma la umar - ca la poligon - cei doi politisti nu au fost ucisi.
- De altfel masina teroristilor a ajuns la centura ce inconjoara Parisul in timp record, de parca ar fi avut "cale libera"ceea ce da impresia unui Pearl Harbor francez. - depinde ce se va intampla dupa aceste evenimente si cine va avea de castigat prin masurile severe care urmeaza. O prima intentie este o "baza de date ca-n sua si canada".

- Teroristii sunt gasiti, apoi iar pierduti si iar gasiti. iar cei doi arhicunoscuti "teroristi mediatici" par mai degraba solutia comoda pentru adormirea cererii populatiei decat adevaratii faptuitori. Ca "teroristi mediatici", subiecti ai unor filme documentare pe acest subiect ... cei doi francezi cu religie islamica si specializare de "30 de zile" in state arabe sunt candidatii perfecti pentru foamea mediatica(politica) de scandal. Probabil vor fi "capturati" morti, mai ales ca "al 3-lea terorist" (gata sa moara pentru profet  :-D :-D) s-a predat politiei cand si-a vazut poza la televizor (e reactia evidenta a unui ...cersetor fara casa, implicat fara voia lui in "probleme grave").
-  Probabil ca francezii, daca ar privi la camerele de supraveghere de pe langa anumite ambasade "prietene", pe imaginile inaintea si dupa atacul criminal de la "charlie" ar putea avea surprize.

4) In timpul asta apar in Franta atacuri asupra musulmanilor si moscheelor. Franta e o tara speciala - un curent anti-islamic nu ar insemna doar o vanatoare a teroristilor, a emigrantilor - cum ar fi in Germania de exemplu - ci ar insemna un RAZBOI CIVIL, pentru ca in Franta exista cetateni care s-au nascut in religia islamica, proveniti din fostele colonii franceze.
O escaladare a conflictului etnic-confesional in Franta ar insemna cel mai probabil un razboi civil - si ar insemna totodata sfarsitul Uniunii Europene, pentru ca UE n-ar mai putea suporta presiunea inca a unui razboi civil de genul Ucrainei. ( de unde rezulta probabil aceasta intalnire a ministrilor de interne europeni...)

5) Francezii arata ca sunt un popor puternic, solidar, care-si pune in valoare unitatea si diversitatea culturala, etnica si confesionala in aceste momente grele. Daca vor rezista fara manifestari violente inca 2-3 zile la aceste incitari la violenta etnico-confesionala vor incepe sa-si rezolveproblemele intrebandu-se asupra punctelor "fierbinti"ale atacului sangeros de la Charlie Hebdo , daca tinta a fost cu adevarat redactia de la Charlie Hebdo (tinta declarata sonor si pompos dupa o pasivitate relativa de 2 ani...) sau tinta a fost economistul Bernard Maris(Unchiul Bernard) - un economist anacronic, fara compromisuri, cu teorii proprii asupra economiei mondiale, un reacționar socialist, nostalgic licențiat si visător - asa cum e caracterizat de cei care l-au cunoscut.
- Vor apare intrebari cu adevarat importante cu privire la pasivitatea sau lipsa de reactie imediata a fortelor de politie franceze (aflate se pare in alerta nationala inca de la Craciun), intrebari cu privire la scopul imediat si de anvergura a acestui act criminal.

Arhanghelul

#69
Citat din: Ganditorul din  09 Ianuarie 2015, 12:41:42
- Aici cer suportul colegilor din RUFOn - parerea mea e ca au fost 4 teroristi in 2 masini - una care a facut tam-tam atragand atentia  si una cu care au disparut in liniste adevaratii atacatori. Desi si a treia filmare, cea de la etajul superior/acoperis, arata ca teroristii au coborat din masina si au tras, foc cu foc, demonstrativ, in alta locatie (deci a 3-a, intr-o intersectie), aratand fie ca au timp si nu le pasa de timpii de interventie ai politiei franceze... fie ca sunt o a 3-a "masina fantoma"ce are ca rol derutarea/atragerea fortelor de interventie pentru a lasa cale libera adevaratilor atentatori.
Mai mult - cred ca insotitorul din dreapta de la cel putin una din masini era femeie :


 


Argumente :
a) Analizati nr masinii in foto 1 si 2  - mie mi se pare ca masina vazuta din fata are nr "W spatiu 3 cifre/litere spatiu 3cifre/litere" iar masina vazuta din spate are nr : ' cifra spatiu cifra spatiu litera spatiu litera". Daca cineva cunoaste felul de numerotare a masinilor in Paris poate ne spune daca e normal sa fie diferenta intre nr vazut din fata si spatele masinii.

b) Urmariti filmul uciderii politistului in strada - insotitorul din dreapta, cel cu "sutien alb" legat crucis la spate abia daca ajunge sa fie cat portiera masinii (in momentul in care se urca) in comparatie cu soferul (statura masiva, evident masculina) - fata de poza 2 cand vazuti din spate teroristii au cam aceiasi inaltime - mult peste inaltimea masinii, chiar daca luam in calcul dimensiunea trotuarului.

FILMUL SI ANALIZA aici :
https://www.youtube.com/watch?v=qblm57WWMbU

c) Teroristul cu sutien are alta conformatie (soldurile aproximativ egale cu umerii) si alearga in pasi mici, tarsiti (specific femeilor) spre deosebire de sofer care are un fuleu vizibil.

d) in cazul mai multor echipaje de teroristi cu masini identice este "justificata" uciderea martorului din strada care poate a zarit "schema" de retragere din dispozitiv - dar dupa cum se vede teroristii nici macar nu s-au sinchisit de posibilele filmari de la ferestrele caselor din jur, nici macar nu au tras un foc in directia "in sus" pentru a jena eventualele marturii filmate - ceeea ce dovedeste ca au studiat din timp spatiile si unghiurile mici de filmare .
De altfel doar asa se poate explica gestul remarcat de jurnalist in filmul de analiza - acel gest ce semnifica "adunarea", continuarea misiunii - ca doar soferul nu-si dadea singur ordine rotindu-si degetul deasupra capului. Era ungest ce trebuia vazut de complici ...

f) gestul insotitorului, a "teroristului cu sutien", de a ridica de jos ceva ce seamana cu un pantof sport arata inca o data meticulozitatea si ordinea feminina.

- Interesant cum acesti "teroristi meticulosi", cu actiuni de un profesionalism clasic, devin dintr-o data tampiti si-si uita actele ...in torpedoul masinii. :evil: Pare, in proportie de 60% o actiune de intoxicare.

3) Masina de politie din poza 2 nu a avut intentia de a bloca calea de acces a teroristilor - dimpotriva, lasa cale liberape o strada extrem de ingusta - si din cate se realateaza si se vede, desi a fost tintita "grupat" la foc cu foc din pozitia in piciare cu arma la umar - ca la poligon - cei doi politisti nu au fost ucisi.
- De altfel masina teroristilor a ajuns la centura ce inconjoara Parisul in timp record, de parca ar fi avut "cale libera"ceea ce da impresia unui Pearl Harbor francez. - depinde ce se va intampla dupa aceste evenimente si cine va avea de castigat prin masurile severe care urmeaza. O prima intentie este o "baza de date ca-n sua si canada".

- Teroristii sunt gasiti, apoi iar pierduti si iar gasiti. iar cei doi arhicunoscuti "teroristi mediatici" par mai degraba solutia comoda pentru adormirea cererii populatiei decat adevaratii faptuitori. Ca "teroristi mediatici", subiecti ai unor filme documentare pe acest subiect ... cei doi francezi cu religie islamica si specializare de "30 de zile" in state arabe sunt candidatii perfecti pentru foamea mediatica(politica) de scandal. Probabil vor fi "capturati" morti, mai ales ca "al 3-lea terorist" (gata sa moara pentru profet  :-D :-D) s-a predat politiei cand si-a vazut poza la televizor (e reactia evidenta a unui ...cersetor fara casa, implicat fara voia lui in "probleme grave").
-  Probabil ca francezii, daca ar privi la camerele de supraveghere de pe langa anumite ambasade "prietene", pe imaginile inaintea si dupa atacul criminal de la "charlie" ar putea avea surprize.

4) In timpul asta apar in Franta atacuri asupra musulmanilor si moscheelor. Franta e o tara speciala - un curent anti-islamic nu ar insemna doar o vanatoare a teroristilor, a emigrantilor - cum ar fi in Germania de exemplu - ci ar insemna un RAZBOI CIVIL, pentru ca in Franta exista cetateni care s-au nascut in religia islamica, proveniti din fostele colonii franceze.
O escaladare a conflictului etnic-confesional in Franta ar insemna cel mai probabil un razboi civil - si ar insemna totodata sfarsitul Uniunii Europene, pentru ca UE n-ar mai putea suporta presiunea inca a unui razboi civil de genul Ucrainei. ( de unde rezulta probabil aceasta intalnire a ministrilor de interne europeni...)

5) Francezii arata ca sunt un popor puternic, solidar, care-si pune in valoare unitatea si diversitatea culturala, etnica si confesionala in aceste momente grele. Daca vor rezista fara manifestari violente inca 2-3 zile la aceste incitari la violenta etnico-confesionala vor incepe sa-si rezolveproblemele intrebandu-se asupra punctelor "fierbinti"ale atacului sangeros de la Charlie Hebdo , daca tinta a fost cu adevarat redactia de la Charlie Hebdo (tinta declarata sonor si pompos dupa o pasivitate relativa de 2 ani...) sau tinta a fost economistul Bernard Maris(Unchiul Bernard) - un economist anacronic, fara compromisuri, cu teorii proprii asupra economiei mondiale, un reacționar socialist, nostalgic licențiat si visător - asa cum e caracterizat de cei care l-au cunoscut.
- Vor apare intrebari cu adevarat importante cu privire la pasivitatea sau lipsa de reactie imediata a fortelor de politie franceze (aflate se pare in alerta nationala inca de la Craciun), intrebari cu privire la scopul imediat si de anvergura a acestui act criminal.

Se confirma componenta celor 3 echipe din titiro-mobilele negre(una bubuita, una ridicata si inca una disparuta) ...

http://www.francetvinfo.fr/faits-divers/attaque-au-siege-de-charlie-hebdo/la-police-lance-un-appel-a-temoins-sur-une-femme-et-un-homme-dangereux-en-lien-avec-la-fusillade-de-montrouge_792675.html


P.S.Imi explica o colega de forum ... de ce teroristul cu ""sitien"" are coada sub cagula se vede in spate ... defapt eu sunt convins ca ""sutienarul "" avea parul lung strans in coada ce cal ...  ... mi-a atras atentia ca are parul strans in coada de cal ... deci este tunsa pana la umar ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

terraflorin

#70
normal că sunt mai mulţi - plus că este o adevărată echipă în spate - ieri au fost 2 atentate azi 2 luări de ostatici -- sforarii vor apărea şi ei până la urmă ori ba... cred că e ''ba''

Şi uite aşa am uitat ce se petrece aici lângă noi, la 2 ''paşi'' în Ucraina:
http://uatoday.tv/politics/ex-insurgent-leader-igor-strelkov-urges-moscow-to-admit-russia-is-at-war-with-ukraine-401682.html

Fostul conducător al insurgentilor Strelkov îndeamnă Moscova să admită că Rusia este in război cu Ucraina!!

Igor Strelkov solicită acest lucru după ce ministrul ucrainean al apărării a afirmat că există 7500 trupe ruse în Ucraina chiar acum!

Ministrul ucrainean al Apărării Stepan Poltorak a declarat că 7500 de soldați ruși sunt desfășurați în estul Ucrainei și că soldații ucraineni au observat mișcări de soldați ruși  și de echipamente la granița cu Rusia controlată de militanți.

PS_ Observați deci că Igor Strelkov nu-i contrazice pe ucrainieni, dimpotrivă cere recunoașterea oficială a implicării Rusiei: asta înseamnă că mai cere alte trupe şi echipamente!

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Rau ar fi ca francezii sa-si fi gresit tinta si sa fi impuscat alti oameni decat faptuitorii - pentru ca atunci s-ar afla in "cazuistica americana" care a provocat manifestatii puternice impotriva fortelor de ordine care se manifesta anti-etnic. Asta pe langa faptul ca adevaratii faptasi ar ramane liberi pt actiuni ulterioare.
Posibilitatea ca atacatorii ucisi sa fi actionat doar pentru ca au fost "identificati" la tv ca teroristi - altii fiind cei care au facut atacul la "Charlie"- exista. Aveau doctrina si vointa necesara pentru a actiona cu luare de ostatici.
- Interesant e ca au cerut prezenta unei televiziuni (probabil pt "marturisiri complete" si martiraj )
- Ce nu se potriveste in piesa asta e pregatirea militara de exceptie - care nu se dobandeste in specializarea de "30 de zile in lumea araba".

Arhanghelul

#73
Citat din: Ganditorul din  09 Ianuarie 2015, 18:41:30
Rau ar fi ca francezii sa-si fi gresit tinta si sa fi impuscat alti oameni decat faptuitorii - pentru ca atunci s-ar afla in "cazuistica americana" care a provocat manifestatii puternice impotriva fortelor de ordine care se manifesta anti-etnic. Asta pe langa faptul ca adevaratii faptasi ar ramane liberi pt actiuni ulterioare.
Posibilitatea ca atacatorii ucisi sa fi actionat doar pentru ca au fost "identificati" la tv ca teroristi - altii fiind cei care au facut atacul la "Charlie"- exista. Aveau doctrina si vointa necesara pentru a actiona cu luare de ostatici.
- Interesant e ca au cerut prezenta unei televiziuni (probabil pt "marturisiri complete" si martiraj )
- Ce nu se potriveste in piesa asta e pregatirea militara de exceptie - care nu se dobandeste in specializarea de "30 de zile in lumea araba".


Daca zilele urmatoare vedem poze (selfie) cu "" gramada de caricaturi"" si cei 2 din a treia masina disparuta ... atunci vom realiza c-am omorat pestisori cu bolentin ... nu rechini ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

adrian75

La urma urmei, care este adevarul si ce se urmărește? Mult prea mare numărul de "emigranți" musulmani in Europa.