Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Statul Islamic - un nou jucator pe piata mondiala

Creat de tractorbeam, 29 Septembrie 2014, 14:44:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mr

In vara am fost in Austria, zona montana de la sud de Salzburg si Munchen, Germania. Am stat o noapte si in Budapesta.
La comun, ce am remarcat cu surprindere (chiar neplacuta) a fost prezenta multor arabi. Mai numerosi decat chinezii turisti. Femei arabe imbracate complet - doar ochii li se vedeau, cu o multime de copii dupa ele. Mi-au dat impresia peste tot ca sunt rezidenti, nu turisti.
M-am simtit invadat, dincolo de gandurile rationale cu care imi potoleam pornirile rasiste viscerale generate de diferenta clara intre noi ca si natii. Cel putin, in Austria, am remarcat la ei carente masive in regulile de bunsimt cu care se afisau la un supermarket, de exemplu.
Ma gandeam ca la un moment dat, cad suna gongul in tara lor, pe linie fundamentalista, oamenii astia se pot schimba ca si comportament considerand cu usurinta ca e dreptul lor sa revendice terioriile care i-au adoptat si sa lupte cu convingere pentru asta. Ma gandeam ca planurile IS de invazie a Europei pot fi reale, "lucrand" din interior statele europene.
Doar o parere...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

  Mie imi apare ca totul este ciclic si se misca in valuri.
  S-ar parea ca a venit vremea expansiunii inverse . Iar la asta se contribuie de la nivel inalt ..conform declaratiilor si articolelor din ziare publicate pana acum. De urmarit declaratiile angelei cameron in special  :evil:
  Parerea mea..

Cum sa te pregatesti sau cum sa faci fatza viiturii daca nu ai unde sa fugi? Ramane o singura varianta : cu viitura de gat te scufunzi  :lol:
Cealalta varianta cu tehnica pamantului parjolit si ascunderea prin tunele adica emigrarea in adancuri ..e pur sf.

Xanadron

O parere pe scurtatura deocamdata si fara vreun parti-pris, nici crestinofil macar - fiindca problemele cu arabetzii-s multe si deloc marunte, in afara de inmultirea lor logaritmica si priza debordanta de care se bucura religia lor in ultimele decenii (puteti gasi pe net nenumarate harti/statistici ale expansiunii islamice, favorizate bineinteles de atractivitatea... coranica intr-o lume patriarhalista si misogina oricum). :evil:

Aberant si ilogic imi pare deci fundamentalismul lor nu doar intolerant, ci mai ales UNIDIRECTIONAL - mai clar: ei isi pot face de cap cum vrea muschiu' lor ca rezindenti p-acilea sau in Vest (stiu personal cazuri de "refugiati" cu 4 neveste si 20-30 de puradei, pt care nemtii le dadeau jdemii de marci lunar ajutoare sociale barbonautilor parazitari prin anii '90 si nu numai) - in timp ce daca traiesti fie si doar temporar la ei, iti taie maini-picioare mintenash :-D daca nu respecti abjectiile lor - egal daca sunite ori shiite.

Si mai pe scurt deci, principiul pe care vaz ca nimeni nu-l condamna prin MSM (MainStream Media) asta ipocrita  e "Respecta-mi sensibilitatile/regulile, da' io pot sa ma p..sh pe-ale tale!" 8-)

...Asa ca nu degeaba a "inventat" Vaticanul SI islamismul - o alta discutie cu bataie prea lunga pentru un forum si asta, din pacate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

1. September 2013: Russia and China block an attack upon Syria (and Iran) by openly flexing their military muscle in the Mediterranean Sea
2. March 2014: US / Israel stages a coup in Ukraine
3. Summer 2014: NATO and puppet Ukraine threaten a military operation against Russia
4. Summer 2014: Japan, Australia, Vietnam, and the Philippines antagonize and divert China
5. Summer 2014: Phony controlled ISIS is unleashed in Iraq and Syria
6. Today: Neo-Cons and other assorted warmongers call upon the USA to "stop ISIS"
7. Soon? With Russia and China diverted, NATO slips into Syria to "save the world" from ISIS

http://www.tomatobubble.com/id653.html

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#20
...Nici vorba de vreo implicare serioasa a nemtilor in vreun conflict, colega Arhanghel - desi stirea linkuita de tine ar sugera altceva. Si nu doar in Ucraina NU se vor baga nemtii.

Eu zic deci ca ei se distantzeaza treptat de actiunile riscate ale NATO - declaratiile recente ale ministresei apararii lor (Ursula von Scirtza-Pirtza :lol:) fiind in sensul asta.
Nu inseamna totusi ca tanti sefa a Vril-urilor :ufo: ar trebui crezuta (facind afirmatii de genu' "doar  3 submarine si 5-6 jetfightere ale Bundeswehrului sint  actualmente operationale") - whahaha, s-o creada Mutu.

Fiindca, in paralel, parlamentul german a aprobat exporturi MASIVE de armament (inclusiv redutabilele tancuri Leopard A7) in tzari arabe - unele (v. Qatar) sprijinind diverse factiuni "tero" gen IS/IL etc.
http://rt.com/news/192948-germany-mideast-arms-exports/
Iar exportul de submarine cu capabilitati nucleare (spre Isreal, :-D cum altfel?) se deruleaza si el bine-mersi, la fel ca si cel de ICBM-uri (incluzind focoase nucleare - hmm, parca Germania nu-i putere d-asta) spre Franta.

As mai sifona io cite ceva, dar inca mai sper sa-mi gasesc iar de lucru prin presa "clasica".
...Desi un alter-ego imi raspunde la fel si la asta: whahahaha !!! :lol:

P.S. Declaratiile haioase ale lu' tanti Ursula sint de fapt SI un raspuns la anuntul la fel de hazos  :-D :-D al Fed-ului (ca nu poate asigura securitatea transportului alor 2.300 tone de aur german cerut inapoi de frau Merkeloaia si depozitat inca - sanchi - la Fort Knox.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

De ce Turcia nu se implica militar? Simplu fiidca si unii si altii sunt musulmani de orientare sunni. Candva un turc care facea business in Romania intrebat fiind ce parere are de kurzi mi-a zis ceva de genul: kurzii de la noi sunt precum "coloratii" la voi.
Rezulta ca nu prea exista entuziasm turcesc vis-a-vis de kurzi si armata turca n-are chef sa-si miste muschiu' pentru ei oricat ar presa Obama. Fara "boots on the groud" IS nu poate fi invinsa ci doar incetinita.
Riscul major este o infectare cu IS a Turciei, asta ar aduce IS la portile Europei si le-ar da posibilitatea sa foloseasca armament extrem de sofisticat.
Inca si mai grav este ca sub comandament NATO armata turca are la dispozitie bombe nucleare tactice pe care le poate folosi numai cu aprobare NATO, care aprobare devine inutila daca lunatecii IS ar pune mana pe asa ceva.
Eu vad lucrurile cam asa:
- Turcia nu se baga, Erdogan tremura in izmene;
- IS castiga partida in Siria si ulterior in Iraq.
- Americanii o sa aiba alegeri. Poate vine unu' care n-are chef sa se implice mai mult si IS devine "major player" acolo.
- Toate monarhiile din zona o sa tremure izmenele pe ele.
- IS cucereste Turcia si alte stare petroliere.
- End of the Story deoarece in acel moment Israelul va ataca, pe toti din jur si lumea face bum! si hop! WW3.
Poate in final se trezeste NATO si face putina curatenie.

Xanadron

#22
Citat din: tractorbeam din  10 Octombrie 2014, 11:05:30

Eu vad lucrurile cam asa:
- Turcia nu se baga, Erdogan tremura in izmene;
- IS castiga partida in Siria si ulterior in Iraq.
- Americanii o sa aiba alegeri. Poate vine unu' care n-are chef sa se implice mai mult si IS devine "major player" acolo.
- Toate monarhiile din zona o sa tremure izmenele pe ele.
- IS cucereste Turcia si alte stare petroliere.
- End of the Story deoarece in acel moment Israelul va ataca, pe toti din jur si lumea face bum! si hop! WW3.
Poate in final se trezeste NATO si face putina curatenie.
Exact - da' 100% exact la fel - au gandit sforarii aflati la pupitrul regiei asteia IS/IL ca va gandi :-D mai toata lumea.
Si implicit ca vor reusi, in fine, sa aprinda fitilul WW-III.

Parerea mea (la fel de gresita poate ca analiza a premizelor) e c-o vor zbarci din nou. 8-)
Inclin totusi sa cred ca prezumtiile mele-s mai logice - ete doar una, luata la-ntimplare: voi chiar va-nchipuiti ca, fie si daca "the black hats" din NATO/USA :evil: etc. ar lasa cu schepsis cheile ICBM-urilor barbonautilor din Toyote, Recoltatorii-Sefi  martiansmile: ar fi dispusi sa lase oaresce bomboane nucleare pe mina turcilor eventual "convertiti" la IS/IL?! :roll:
Presupun ca raspunsu-i un "NU" clar, pe linia analizei actualei suprapopulari planetare doar aparent inexplicabile - pe scurt: inca-i nevoie de CS-uri en-gros pe o anume piatza...

Ori puteti presupune ca - la fel de improbabila, zic eu - "convertire fundamentalista" a turcaletzilor ("secularizati" acum partial, dar aparent ireversibil) s-ar putea petrece asa, peste noapte, incit Controllerii :-( sa fuga mancand pamintu', uitand bunkerele descuiate?!

Totu-i deci sub control atent si total, fratilor - ramin deci la parerea (iarasi zic - gresita poate, mai stii?) ca Establishmentu-i bine-mersi si-atunci cind e "in crize" de tot felu'.
Doar el le pune-n scena - vorba lu' nea' Churchill: "Istoria va fi blinda cu mine, fiindca eu o scriu". :lol: 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Mai intru o ultima data pe topicul asta (si pe orice alt gen de topic cu iz militaro-politic, promit) doar ca sa presupun - as usually, fara intentia de-a avea dreptate - ca "cineva" 8-) :evil: il citeste chiar acu' relaxat, frecandu-si multumit mainile (sau ghearele solzoase? :-)) SI de asta data.
(n.b.: Nicio aluzie la amicul OP tractorbeam, care-i mai mult ca sigur convins de adevarul ipotezelor lui - inclusiv aia ca presedintii USA pot actiona cum vrea muschiu' lor... :lol:)

Zic insa poate aiurea "adevarul ipotezelor lui/voastre", fiindca majoritatea reactiilor au fost SI acum previzibile, pe linia conditionarilor parshiv induse de MainStreamMedia - chestie surprinzatoare... si nu prea de fapt, chiar si pentru un forum cu profilul RUFOn.

P.S. Puteti sa ma afurisiti :-D in orice fel, asta-i viatza - si pretul sinceritatii de fapt.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Citat din: tractorbeam din  10 Octombrie 2014, 11:05:30

- Americanii o sa aiba alegeri. Poate vine unu' care n-are chef sa se implice mai mult si IS devine "major player" acolo.


Sunt de acord că nu sunt de acord  :-D Crezi tu că va câştiga vreodată alegerile în SUA cineva care n-are chef sa se implice (militar) mai mult?? Sau conduc ei cu adevărat fiindcă parcă se văd aşa câteva sfori trase de unele familii şi concerne!

rontzo

mda...hai ca merg si eu o statie pe ruta asta :p
"De ce Turcia nu se implica militar?"
pai raspunsul e simplu: IS e "creatia" lor - ca le trebuia un "instrument" sa-i opreasca pe kurzi pe care dupa cum se stie nu-i prea au la suflet, stiti voi cum e - fiecare are falitii lui ..
.. intre timp lucrurile au evoluat dupa cum am vazut cu totii..
si deci intre timp:
-"instrumentul" le-a cam scapat de sub control, americanii si restul sunt facuti foc si para pe turci., iar la turci nu prea le vine sa dea in cap cu ciomagul la "copilash" - ca deh- e creatia lor, si nici cu falitii lor, kurzii nu au reglat-o inca
- ceilalti, pusi in fata unei stari de fapt deja, fac ce cred ca e mai bine sa gestioneze apucarea rahatului de partea curata si cu scos si avantaje daca se poate (care ar fi alea e alta poveste)
Si de aici incolo liber la voiajul pe ipoteze inclusiv cu iz de "gheare si solzi" etc

PS ar mai fi de vorbit si de ce face gashca de la IS(IS) - ca nici aia nu sunt ultimii idioti care sa stea degeaba si de altfel au facut si "promisiuni" lumii europene

Arhanghelul

#26
Atentie! Imagini ce te vor marca pe viata ...

Pana si  ... foarte vechea decimarea avea o disciplina ... fata de aceasta " semi  :crescentmoon: -sfanta " decimare ...

https://www.facebook.com/video.php?v=747717311936767

'http://ro.wikipedia.org/wiki/Decimare

Sa nu confundam "sfanta" crima de (ne)razboi ... cu legionara decimare ...  :evil:
Am zis.



P.S. Daca este necesar ... sa fie sters acest post ...
       Stiu ca este dura treaba ... dar prea suntem ... fecioare si feciori ... si astia  :-) ...  bat la usa ...

Profetule ... care nu esti profet ...

I, pet goat II   

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

  De fapt ce ai vrut sa demonstrezi cu acel video , colega ? Relevant ar fi fost sa pui si un video de la partea adversa.
  Asa, se incadreaza in main-streamul manipulator. Hai la lupta cea sfanta ca uite demonii ce fac.

  Eu zic ca ai cazut in capcana .
   Evident, e doar parerea mea ...care zice ca pe aici citesc si copchii nevinovati.

 

rontzo

I .. si uite asa, daca ai oleaca de rabdare primesti si raspunsuri:
ce mai face Turcia? ne spune Agerpres azi:
- compromisuri: "UPDATE Turcia permite SUA să folosească bazele sale aeriene în lupta contra Statului Islamic"

II. Clip-ul (excelent de altfel) "I, pet goat III, pet goat II" am ai fost deja obiectul unui lung thread (la care am participat si eu printre altii)
nu cred isi prea gaseste locul aici

Ganditorul

hai sa spun si eu o parere dintr-un unghi mai inalt :

IS este o a doua tentativa a "cuiva" de a introduce islamismul in Europa. DE CE ? Nu stiu sau mai bine zis motivul aparent nu mi se pare atat de important - vizibil important - pt ca in plan esoteric poate insemna foarte mult.
Prima tentativa - Yugoslavia - unde totul s-a facut pentru a zdrobi orice civilizatie care nu e musulmana - a cam esuat. Albanezii, musulmani de felul lor, n-au avaut "vana" necesara pentru a extinde "valul musulman" in Europa chit ca au fost sprijiniti militar "en gros" si li s-a creeat mediatic o falsa istorie si o falsa traditie in zona, de care n-au avut niciodata parte.

- Neinterventia Turciei inseamna in primul rand o intentie de renuntare la statul laic si trecerea treptata la "piloni rerigiosi musulmani" de sustinere a societatii. N-au putut impune din prima religia musulmana si tendinta spre stat religios a actualului presedinte - care a cam dat inapoi dupa o prima runda de incercari de a "pune valul" iar pe Turcia. Acum va fi "nevoit" de extinderea IS nu numai sa se "plieze" pe "cerintele societatii" (care va iesi probabil in trada strigand "noi vrem ca-n sec 18 ") dar va lasa sa intre acest curent in Europa.

Masacrarea Kurzilor - oricat de cinic ar parea - mi se pare o crima care sa creeze "pisica" pentru turci = "Iata ce puteti pati daca nu va inchinati adevaratului Islam, atunci cand va veni timpul"
- Pasivitatea occidentului e si ea ciudata - pentru ca nu stiu unde duce - sau mai bine zis aceasta pasivitate poate duce la o infiltrare a Europei cu zeci/sute/mii de fanatici care sa "mearga cu bucurie" catre acest stat al secolului 18, lasand in urma lor pocnitori de tot felul (cum bine zicea cineva - eu iti dau voie sa-ti manifesti credinta in orice fel lal mine acasa iar tu te p..si in capul meu si in casa mea, si in casa ta).
Englezii si americanii sunt foarte afectati daca noi, aici la noi acasa, incercam sa integram o etnie care se manifesta ca in sec 18 - si iau masuri impotriva Romaniei fie pentru gitanii aflati in Anglia sau Europa,fie pentru cei pe care incercam sa-i civilizam/socializam in tara (cica le afectam traditiile etnice daca nu-i lasam sa fure cand vor si-i obligam sa se spele de mai mult de 3 ori pe an ... :evil:) - dar asta e alta poveste, desi e posibil sa-si aiba si ea rostul ei in puzzle-ul general.

- Nu stiu ce se doreste in finalul acestei aventuri sangeroase de creeare a IS-Bau-Bau-Mondial DAR e absurd sa definesti "Pericolul Mondial" din niste "citizani" antrenati in desert, in vazul tuturor satelitilor ultra-super-perfectionati, calare pe niste trotinete Toyota si inarmati doar cu ce trece de "furcile embargoului" militar din zona + ce mai fura ei din ceea ce a ramas de la Sadam si Asad (dupa ce "trupele de pace" au gasit si controlat "armele de distrugere in masa" ale satanizatilor amintiti mai sus),
-  avand in fata lor zona de "control militar" si bazele de antrenament ale asilor mercenarilor mondiali - care i-au pregatit ceva ani pe irakieni sa-si apere "democratia",
- avand in fata lor militari/mercenari cu cele mai sofisticate arme de lupta la sol (alea care "privesc dupa colt" si fac scanare termica - ce le tot vedem pe canalele media de specialitate ca justificare a cheltuielilor militare din zona in ultimii 10 ani ). E ABSURD sa creezi ca din aceasta stransura de "luptatori de duminica" ce umbla pe Toyota decapotabile cu mitraliere antitanc se poatebcreeavo structura denumita "PERICOL MONDIAL" ce trebuie lovita aerian cu bombe de 1 milion de dolari.
- Mi se pare cea mai alba cusatura pe o poveste de satanizare - povesti cu care suntem imbuibati de aproape 25 de ani.

Aici e vb de alt motiv, mult mai esoteric decat ... lupta pentru "democratie", lupta pentru resurse, si vanzarea de armament "la negru". O lume intreaga asista pasiva la aceasta adunatura de salbateci, da un ajutor pasiv la inaintarea Toyotelor lor pe teritorii in care ... nici tancurile lui Sadam n-au facut fata, asteptand parca momentul in care IS va pune mana, "din intamplare", pe focoase nucleare sau rachete balistice.
prin comparatie, palestinienii din Hamas (parca) s-au jucat cu armament mult mai greu si au produs pagube mult mai importante in aventura lor sangeroasa - si au primit o riposta israieliana mult peste ceea ce ar fi trebuit ca sa-i zdrobeasca.
Pacalicii astia din IS primesc ... aplauze pentru filmele sangeroase cu care-si expun "doctrina progresista", pt ca de zdrobit nu se gaseste cine sa o faca  :evil:
Ceva pute rau de tot aici - parerea mea.