Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Transumanismul - binefacere ingereasca ori ispita diabolica?

Creat de Xanadron, 23 Septembrie 2014, 09:57:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii


abyss

#121
Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea - Inteligența artificială care extermină oamenii prin biologie sintetică

Karen Kingston & Dr. Ana Mihalcea se alătură Mariei Zeee pentru a expune descoperirile lor corelate care confirmă ipoteza unora cu privire la agenda trans umanistă. Ființele umane sunt înlocuite cu biologie sintetică, cheagurile ciudate găsite în interiorul oamenilor care le provoacă moartea subită sunt hidrogel magnetic (materie programabilă), iar inteligența artificială ar putea fi mult mai avansată decât ne-am fi putut imagina, fiind deja în proces de exterminare a rasei umane.

Vizionați aici (merita):
https://rumble.com/v2rlglm-karen-kingston-and-dr.-ana-mihalcea-ai-exterminating-humans-through-synthet.html

fiulploii

  Eu personal judec puțin altfel. De ce să extermini o resursă ( vorbesc aici de oameni) când o poți folosi in diverse scopuri deși doar doua, poate trei ar fi principale: explorare, luptă și manifestare fizică a conceptelor abstracte sau energetice.
  Iar dacă pt. asta trebuie un pic de transformare corporală, un fel de simbioză siliciu-carbon sau orice altceva, transformări genetice atunci de ce nu?

   Cazurile de care se face vorbire in postările anterioare cred că reflectă doar încercări de a vedea cum se comportă, evoluează respectivele modificări in afara laboratorului. E ca și cum ar fi la intrarea in zona Pământului o pancartă cu textul "experiment în desfășurare" .

Serban M

#123
In umila mea opinie si dupa tot ce am studiat, transhumanismul este asimilarea rasei umane de catre o specie artificiala.

Ca idee, prin imunizarea c0v1d, majoritatea populatiei este acum dispozitiv / borg
Recomand sa studiati ce a descoperit dr. Frank ZALEWSKI : https://www.bitchute.com/video/JEX6j3RGTy3A/

Cu stima,
Sirius13
Serban

fiulploii

De ce ar fi asimilarea o chestie asa de nasoala? Doar spre o asimilare energetica tinde orice credincios, indiferent de religie. Sau ma insel cumva?

Serban M

#125
Depinde ce vrea fiecare, vorba lui Harari, care este trompeta acestei agende macabre,

Sunt oameni care vor sa aiba liber - arbitru, sunt oameni care vor sa fie marionete - dispozitive, adica sa nu mai fie oameni, ca oricum aia cei mai importanti vor ramane oameni nealterati (elita) ☻

https://www.youtube.com/watch?v=NV0CtZga7qM

Cu stima,
Serban M