Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Charlie Sheen si NOS (Novus Ordo Seclorum)

Creat de baaron, 25 Martie 2006, 11:13:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

Am citit articolul referitor la Charlie Sheen si nu cred ca este o noutate.
Pentru cei care au studiat cazul 911 era de asteptat sa se intample asa ceva.
Si in afara de asta nu cred ca este nici o conspiratie in 911...pur si simplu americanii au incercat sa ascunda ceva si nu au reusit....probabil lumea s-a cam saturat sa le inghita porcariile.....
Acum mai ramane de vazut cam in cat timp o sa dea ortu popii Charlie Sheen :mrgreen:

spooky

Noutatea consta in faptul ca Charlie Sheen a avut curajul sa se expuna si in al doilea rand faptul ca o televiziune principala (main stream media), si anume CNN, a discutat  pe baza celor comentate de Charlie Sheen...

Interviurile si alte materiale le puteti lua din http://www.rufon.org/911info/.

Aseara, pentru a 3-a noapte consecutiv a fost dezbatuta problema. Alex Jones, un luptator anti NOS/NOM, a fost invitat in cadrul emisiunii Showbiz Tonight (emisiunea care a dezbatut subiectul).

Poll-ul in acest moment, pe site-ul CNN la adresa http://edition.cnn.com/CNN/Programs/showbiz.tonight/ arata cam asa:
Sunteti deacord cu cele declarate de Charlie Sheen precum ca guvernul US a acoperit evenimentele reale din 9/11?
Da 83% 31079 voturi
Nu 17% 6184 voturi
--------------------
Total 37263 voturi (la ora 19:08)

Sunt din ce in ce mai multe reactii referitor la evenimentele din 11 septembrie 2001. Interventiile de la CNN au fost neasteptate.

FoxNews au avut si ei o tentativa... in cateva minute practic ei l-au atacat personal pe Charlie Sheen si nu ceea ce a declarat el sau faptele lui...

Dealtfel, intr-un nou interviu dat ieri lui Alex Jones in cadrul emisiunii sale radio, Sheen a cerut sa fie provocat asupra lucrurilor declarate.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

baaron

#2
Pai nu e nici o noutate in faptul ca Fox News l au atacat personal pe Charlie Sheen....asa cum bine stim si din 911 IN PLANE SITE (documentarul)...Fox News a fost primul canal care a anuntat victoria lui G.Bush in alegeri cand de fapt Al Gore era cel ce castigase.
Bine...trebuie sa avem in vedere si faptul ca rudele lui Bush din Fox News se ocupa intens in acoperirea rahaturilor familiei Bush.
Si daca alegerile din USA au fost falsificate pe fata, mai ceva ca in comunism nu ar trebui sa ne mire ca acum il ataca pe Charlie Sheen....iar Charlie daca ar fi baiat destept s-ar muta de urgenta in Europa...ca sunt sigur ca deja se discuta despre cum sa ii inchida gura.

In rest numai bine....